Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ice

Post by ice »

Mislim da upravi neke dobre poteze može da povuče i ako posluša glas navijača, a izgleda da u poslednje vreme to i rade što je dobro.
No, kao i pred svima nama, tako je i pred upravom dug i mukotrpan put da Vošu dovede tamo gde joj je i mesto.
Last edited by ice on Tue Apr 19, 2011 11:54 pm, edited 2 times in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote:Ko nama garantuje da cemo sledecu sezonu igrati isto ovako uspesno!?
Ostanu li nosioci igre iz prvog tima i sadasnji strucni sta na okupu, ne sumnjam da cemo i dogodine pruzati odlicne partije. Rasprodamo li sve sto se moze prodati (kao sto smo uvek radili) - ko zna.
Voja wrote: Ko nam garantuje da cemo u narednih 5 sezona biti ovako blizu trofejima!?
Niko - jer to ne zavisi samo od nas nego i od kvaliteta ostalih timova u ligi plus nazalsot i spoljnih nefudbalskih faktora
Voja wrote:Ukoliko nista ne osvojimo,ko nam garantuje milionske transfere.
Ali... ukoliko bi zgrabili titulu,finansijska dobit iz samih kvalifikacija bi bila velika,ogromna....
Tacno - i zato pamet u glavu!
Voja wrote:verujem da i sam Bata (kao ozbiljan poslovan covek) razmislja na taj nacin,i da je svestan da je lova nadohvat ruke... zato i mislim,da treba iskoristiti sva moguca sredstva (prvenstveno mislim,na njegove prozivke blizanaca po novinama) da bi se doslo do cilja
nadam se da si u pravu, i da nas presjednik zaista i razmislja u tom pravcu.

Ali, sta je "cilj"? Jedan trofej ove godine? Mozda dupla kruna? Ili dugorocno postavljanje Vose u sam vrh srpskog fudbala i rusenje mita o "vecitom dvojcu" kao jedinim klubovima uvek sposobnim da konkurisu za trofeje?

Ja mislim da pravi cilj treba da bude ovo zadnje - i da on uopste nije toliko neostvarljiv kako se na prvi pogled mozda nekima cini!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Radoye... poenta mog pisanja je da su nam se ove sezone kockice slozile i ko zna kad... i zato odmah treba napasti!!!! Kada bih ja odlucivao,napao bih titulu,na sve nacine.Kup kao kup,nista posebno!!! :wink:
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Naravno, treba maksimalno iskoristiti svaku priliku koja se ukaze! Narocito posto nam je prosek otprilike jedna prilika za titulu na nekih 20 godina...
Turija

Post by Turija »

Alan Ford wrote:
Milan wrote:Pošto smo znali i te kako da ga kudimo, red je da i pohvalimo Batino izlaganje. Svaka čast!!!
Slazem se, i ne samo ovo izlaganje nego i mnogo toga dobrog sto je Bata uradio od kada je na celu kluba.

- da li neko moze da postavi statistiku nasih duela protiv blizanaca od kada je Bata na celu kluba i da uporedi sa istom statistikom prethodnih uprava?
- uporediti prodaju nasih igraca pod ugovorom blizancima. Kod Bate niko, a kod prethodnih uprava?
- ucesca u Evropi, plasmani u prvenstu i finala kupa?
- u kakvom je stanju bio Klub kad ga je Bata preuzeo?
- FC ''Vujadin Boskov''?
Za mene kao navijaca Vojvodine ovo su krucijalne stvari koje je konacno neko poceo da sprovodi u delo. Nazalost, bilo je i losih stvari. O tome smo svi pisali na forumu i zestoko kritikovali upravu. Koliko vidim mnoge stvari su prevazidjene i krenuli smo pravim putem. Zato treba biti posten i pohvaliti ono sto je pozitivno.

Svaka cast upravi, treneru i igracima!!!
Ovo ću drage volje, i veoma zadovoljno, potisati, ali tek u OKTOBRU - NOVEMBRU ove godine (ne moramo baš dočekati proleće 2012 u Evropi, jer bi se to graničilo sa naučnom fantastikom).
Inače, slažem se sa Vojom (dešava se i to :lol: ) sad ili nikad (odnosno Bog zna kad?)!
Ovakvu seriju, ekipu i trenera teško je ponoviti, bez nekih jako velikih para, a u Srbiji, para već odavno nema :cry: Tako da moramo pritisnuti maksimalno, jer lakše je izdržati mesec-dva furiozni ritam, nego čitavu godinu (narednu).
Zato, maksimalni adrenalin na teren i tribine!Da, najzad, Trofeji u domaćem takmičenju, već jednom budu fer i sportski osvojeni, bez ikakve senke.Sve više ljudi, u ovoj zemlji, to želi :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Obzirom da su Kuljani bili premirani danas, obzirom da će svaka ekipa protiv koje budemo igrali biti premirana, postavljam pitanje:

Zašto se istim sredstvima ne bi poslužila i naša uprava???
Dozvoljeno je, a kao što vidimo, igrači kojima zamašu sa hiljadu-dve evra ispred nosa, počnu da pružaju iznad prosečne partije...
POŠTO OBRAZ ???!!!
:)

Post by :) »

Milan wrote:Obzirom da su Kuljani bili premirani danas, obzirom da će svaka ekipa protiv koje budemo igrali biti premirana, postavljam pitanje:

Dozvoljeno je, a kao što vidimo, igrači kojima zamašu sa hiljadu-dve evra ispred nosa, počnu da pružaju iznad prosečne partije...
Slazem se, ta investicija bi bila smesna kolko bi porasla vrednost igracima od kojih nije ocekivano da se bore za titulu i osvoje je.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ja mislim da u ovom trenutku to nije potrebno jer blizanci to rade umesto nas! (medjusobno premiraju protivnike ovih drugih) Naravno mislim na utakmice u kojima je moguce premirati protivnika, jer veliki broj utakmica blizanci igraju protiv filijala i tada ne pomaze premiranje. Ako u nekom momentu obidjemo na tabeli jednog od blizanaca, tada bi trebalo preuzeti ulogu tog posrnulog blizanca i premirati protivnike drugog blizanca gde je to moguce.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Turija wrote:
Alan Ford wrote:
Milan wrote:Pošto smo znali i te kako da ga kudimo, red je da i pohvalimo Batino izlaganje. Svaka čast!!!
Slazem se, i ne samo ovo izlaganje nego i mnogo toga dobrog sto je Bata uradio od kada je na celu kluba.

- da li neko moze da postavi statistiku nasih duela protiv blizanaca od kada je Bata na celu kluba i da uporedi sa istom statistikom prethodnih uprava?
- uporediti prodaju nasih igraca pod ugovorom blizancima. Kod Bate niko, a kod prethodnih uprava?
- ucesca u Evropi, plasmani u prvenstu i finala kupa?
- u kakvom je stanju bio Klub kad ga je Bata preuzeo?
- FC ''Vujadin Boskov''?
Za mene kao navijaca Vojvodine ovo su krucijalne stvari koje je konacno neko poceo da sprovodi u delo. Nazalost, bilo je i losih stvari. O tome smo svi pisali na forumu i zestoko kritikovali upravu. Koliko vidim mnoge stvari su prevazidjene i krenuli smo pravim putem. Zato treba biti posten i pohvaliti ono sto je pozitivno.

Svaka cast upravi, treneru i igracima!!!
Ovo ću drage volje, i veoma zadovoljno, potisati, ali tek u OKTOBRU - NOVEMBRU ove godine (ne moramo baš dočekati proleće 2012 u Evropi, jer bi se to graničilo sa naučnom fantastikom).
Inače, slažem se sa Vojom (dešava se i to :lol: ) sad ili nikad (odnosno Bog zna kad?)!
Ovakvu seriju, ekipu i trenera teško je ponoviti, bez nekih jako velikih para, a u Srbiji, para već odavno nema :cry: Tako da moramo pritisnuti maksimalno, jer lakše je izdržati mesec-dva furiozni ritam, nego čitavu godinu (narednu).
Zato, maksimalni adrenalin na teren i tribine!Da, najzad, Trofeji u domaćem takmičenju, već jednom budu fer i sportski osvojeni, bez ikakve senke.Sve više ljudi, u ovoj zemlji, to želi :!:
Govorim o onome sta je do sada postignuto sa Batom na celu kluba. Sta ce biti u oktobru i novembru ove godine ne znam, ali znam na sta je licio nas Klub sa ljudima koji su ga vodili 30 godina unazad. Samo pravim poredjenje sa prethodnim upravama i u odnosu na njih Bata je Massimo Moratti.

Jos nesto, zasmetala mi je jedna stvar sa jucerasnje utakmice. Kad je spiker na stadionu procitao saopstenje u vezi gratis ulaznica i gratis prevoza na finale kupa, ni sa jedne tribine nisam cuo aplauz u znak zahvalnosti upravi koja nam je to obezbedila. Ustvari, ja bar mislim da nam je to uprava obezbedila. Ne vidim ko bi drugi zeleo i mogao da to finansijski isprati. Cisto sumnjam da bi neka privatna firma, javno preduzece, politicka partija ili neko drugi finansijski pomogao da se to organizuje. Mozda gresim, ako neko ima informaciju neka me ispravi i kaze ko nam je finansijski pomogao pa da kupujemo njihove proizvode ili da se na neki drugi nacin oduzimo? :wink:
Last edited by Alan Ford on Thu Apr 21, 2011 10:55 pm, edited 1 time in total.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
ice

Post by ice »

novosadjanin wrote:Ja mislim da u ovom trenutku to nije potrebno jer blizanci to rade umesto nas! (medjusobno premiraju protivnike ovih drugih) Naravno mislim na utakmice u kojima je moguce premirati protivnika, jer veliki broj utakmica blizanci igraju protiv filijala i tada ne pomaze premiranje. Ako u nekom momentu obidjemo na tabeli jednog od blizanaca, tada bi trebalo preuzeti ulogu tog posrnulog blizanca i premirati protivnike drugog blizanca gde je to moguce.
Apsolutno se slažem.
Bezveze je da se razbacujemo novcem ako to nema svrhe.Nema te sile koja će Metalac naterati da dobije tatu tuđmana ili OFK da kod kuće ne pusti krcuna.A sa druge strane, neki drugi rivali će već biti premirani od strane suprotnog blizanca kao na primer Borac u Čačku protiv krcunovaca.
Važno je da mi dobro igramo i da pored svega uspevamo da se nosimo sa svima u ovoj smešnoj ligi.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Hocu samo da predlozim upravi (znam da citaju forum) da prihvati nas predlog i cigane zadnje kolo stavi na Jug,kao sto su oni nas sad ispalili za sever,a Istok neka popune nasi simpatizeri,zasto uvek da nam cigani skrnave stadion !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ogi
Administrator

Post by ogi »

Uvek sa tobom wrote:Hocu samo da predlozim upravi (znam da citaju forum) da prihvati nas predlog i cigane zadnje kolo stavi na Jug,kao sto su oni nas sad ispalili za sever,a Istok neka popune nasi simpatizeri,zasto uvek da nam cigani skrnave stadion !
:!:
madda fakka

Post by madda fakka »

:) wrote:
Milan wrote:Obzirom da su Kuljani bili premirani danas, obzirom da će svaka ekipa protiv koje budemo igrali biti premirana, postavljam pitanje:

Slazem se, ta investicija bi bila smesna kolko bi porasla vrednost igracima od kojih nije ocekivano da se bore za titulu i osvoje je.
:!: Ovo je uobicajena stvar i kod kvalifikacija za prvenstva Evrope i Sveta. FIFA i UEFA uopste nemaju nista sto zabranjuje ovakav vid "stimulansa". Pa jednom je i reprezentacija Jugoslavije premirala tamo neku repku da pobedi Sloveniju kako bismo otisli na SP 2002 ali jbg... Smem da se kladim da su i Rusi premirali Hrvate kada su na vembliju pobedili Engleze 2:3. Nista im nije znacila pobeda vec su se bili kvalifikovali, a Rusima znacio baraz
I Bog je Slaninar...
Junior

Post by Junior »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 41484.html

Mrđa tuži "Vošu"?

Bivši kapiten potražuje novac od Novosađana, kaže da su prestali da se javljaju na telefon.
Dug prema Mrđi potiče od prošle sezone.

"Taj novac sam zaradio i nemam nameru da ga se odreknem", rekao je nekadašnji kapiten Novosađana.

U pitanju je velika suma, mada neće da otkrije tačan iznos.

"Pregovarali smo i sve dogovorili, a onda su prestali da se javljaju na telefon. Želeo sam da ostanem korektan, da ne polemišem javno, ali ovakav odnos nisam zaslužio. Ako se ne jave još neko vreme, sigurno ću ih tužiti", poručio je reprezentativac Srbije koji se oporavlja od povrede.
TomaNS

Post by TomaNS »

Junior wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 41484.html

Mrđa tuži "Vošu"?

Bivši kapiten potražuje novac od Novosađana, kaže da su prestali da se javljaju na telefon.
Dug prema Mrđi potiče od prošle sezone.

"Taj novac sam zaradio i nemam nameru da ga se odreknem", rekao je nekadašnji kapiten Novosađana.

U pitanju je velika suma, mada neće da otkrije tačan iznos.

"Pregovarali smo i sve dogovorili, a onda su prestali da se javljaju na telefon. Želeo sam da ostanem korektan, da ne polemišem javno, ali ovakav odnos nisam zaslužio. Ako se ne jave još neko vreme, sigurno ću ih tužiti", poručio je reprezentativac Srbije koji se oporavlja od povrede.
Mislim da je ovo izmisljotina iz tabloidne kuhinje sportske.net, Mrdja je, koliko je meni poznato, rado vidjen gost na Veterniku...
Post Reply