Uprava
Re: Uprava
Isti taj espreso donosi intervju sa DjumijemgospodinFKV wrote:Uhhh espreso...

- gospodinFKV
https://www.fkvojvodina.rs/dragoljub-sa ... erYQlzSQWc" onclick="window.open(this.href);return false;
Драгољуб Самарџић преузео дужности председника клуба
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/363126" onclick="window.open(this.href);return false;
E sad, daleko vise su nas ostetile druge sudije i to u mnogo vise puta, nego Simovic, pa nije trazeno izuzece. Sad cemo traziti izuzece sudije iz Vojvodine ( tako smo napali i Mazica za neke greske onomad). A Majo Vujovic nam je npr bio dobar.
Za Simovica ne verujem da ima lose namere prema Vosi, ali nervira Lalatovica i tu je kvaka, jer ga iskljucuje i opominje kartonima (opravdano) za ponasanje na klupi.
Gledao sam neko Simovicevo sudjenje u nizim ligama i isto tako je sudio. Ja nisam verovao da ce doci do najviseg ranga. Ali, eto, napredovao je i malo poboljsao sudjenje od ranije.
Nista druge nase sudije, koji visoko kotiraju, nisu bolji od njega, a zlonamerniji su prema Vojvodini.
I sad nam je Lalatovic postao najveci branioc FK Vojvodine, a dici se sidro, cim mu nesto ne bude po volji. Bolje neka pobedi zvezdu, bar jedanput, sa Vosom, u zvezdi vaznom mecu, pa onda neka nesto kaze u odbranu Vojvodine.
Oterao je Lazetica, za kojim vecina nasih navijaca ne zali, pa ni ja.
Zbog toga, verovatno, ode i predsednik sa funkcije ( kum nije dugme),. Posle toga je preuzeo ulogu sportskog direktora, a sad trazi i izuzece sudije iz Lovcenca. Malo je to previse sa funkcije trenera, pogotovo kluba kao sto je Vojvodina.
Da se razumemo, Simovic nas je ostetio u Senti, ali nas je ostetio i trener povlacenjem igraca na nasu polovinu. Umesto da dotuce iznenadjenog i zbunjenog protivnika ( ne desava im se da gube u u Senti), on im je dao krila da nas napadnu. I naravno, oni daju gol, sasvim cekivano.
Pa, hajde, sad sve na vagu, ako merimo ko je kriv za remi u Senti. Nije samo Simovic.
Ne zelim da Vojvodina izvlaci bodove srecnim okolnostima i uz pomoc sudija, vec da igra lepo, korektno i pobedi zasluzeno. Osnivaci su je takvu projektovali i na tome pridobili verne navijace.
Bolje da trener i uprava uloze i usmere svu energiju na sledeci mec u sredu protiv Cukarickog, nego protiv Simovica..
E sad, daleko vise su nas ostetile druge sudije i to u mnogo vise puta, nego Simovic, pa nije trazeno izuzece. Sad cemo traziti izuzece sudije iz Vojvodine ( tako smo napali i Mazica za neke greske onomad). A Majo Vujovic nam je npr bio dobar.
Za Simovica ne verujem da ima lose namere prema Vosi, ali nervira Lalatovica i tu je kvaka, jer ga iskljucuje i opominje kartonima (opravdano) za ponasanje na klupi.
Gledao sam neko Simovicevo sudjenje u nizim ligama i isto tako je sudio. Ja nisam verovao da ce doci do najviseg ranga. Ali, eto, napredovao je i malo poboljsao sudjenje od ranije.
Nista druge nase sudije, koji visoko kotiraju, nisu bolji od njega, a zlonamerniji su prema Vojvodini.
I sad nam je Lalatovic postao najveci branioc FK Vojvodine, a dici se sidro, cim mu nesto ne bude po volji. Bolje neka pobedi zvezdu, bar jedanput, sa Vosom, u zvezdi vaznom mecu, pa onda neka nesto kaze u odbranu Vojvodine.
Oterao je Lazetica, za kojim vecina nasih navijaca ne zali, pa ni ja.
Zbog toga, verovatno, ode i predsednik sa funkcije ( kum nije dugme),. Posle toga je preuzeo ulogu sportskog direktora, a sad trazi i izuzece sudije iz Lovcenca. Malo je to previse sa funkcije trenera, pogotovo kluba kao sto je Vojvodina.
Da se razumemo, Simovic nas je ostetio u Senti, ali nas je ostetio i trener povlacenjem igraca na nasu polovinu. Umesto da dotuce iznenadjenog i zbunjenog protivnika ( ne desava im se da gube u u Senti), on im je dao krila da nas napadnu. I naravno, oni daju gol, sasvim cekivano.
Pa, hajde, sad sve na vagu, ako merimo ko je kriv za remi u Senti. Nije samo Simovic.
Ne zelim da Vojvodina izvlaci bodove srecnim okolnostima i uz pomoc sudija, vec da igra lepo, korektno i pobedi zasluzeno. Osnivaci su je takvu projektovali i na tome pridobili verne navijace.
Bolje da trener i uprava uloze i usmere svu energiju na sledeci mec u sredu protiv Cukarickog, nego protiv Simovica..
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Izvinjavam se za narusavanje pravila Foruma o uzastopnim postovima, ali posto ne mogu vise da editujem, a bitno je ovo:
https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 03-08-2020" onclick="window.open(this.href);return false;
Podrzavam izjavu Vd Predsednika na smirivanju situacije, tj zategnutih odnosa dva kluba i gradjana, posle izjave naseg aktuelnog trenera i dogadjaja u Senti.
Podrzavam i deo izjave advokata Apra, ali ne mogu podrzati instant trazenje izuzeca Simovica, na osnovu jedne utakmice, jer smo propustili xy situacija koje su se desavala na stetu FKV i to u kontinuitetu kod odredjenih sudija u mecevima protiv Vose .
Ako trener prenagljuje, Klub to ne sme, bas zbog svoje duge istorije i casne tradicije. Mora stvari sagledati racionalno i sveobuhvatno, a ne afektivno i. emotivno,.
Pogotovo ako je eventualno sukob na licnoj netrpeljivosti trenera i sudije?
Ajmo da se dobro spremimo za sledeci derbi i stavimo ad acta ovaj.

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 03-08-2020" onclick="window.open(this.href);return false;
Podrzavam izjavu Vd Predsednika na smirivanju situacije, tj zategnutih odnosa dva kluba i gradjana, posle izjave naseg aktuelnog trenera i dogadjaja u Senti.
Podrzavam i deo izjave advokata Apra, ali ne mogu podrzati instant trazenje izuzeca Simovica, na osnovu jedne utakmice, jer smo propustili xy situacija koje su se desavala na stetu FKV i to u kontinuitetu kod odredjenih sudija u mecevima protiv Vose .
Ako trener prenagljuje, Klub to ne sme, bas zbog svoje duge istorije i casne tradicije. Mora stvari sagledati racionalno i sveobuhvatno, a ne afektivno i. emotivno,.
Pogotovo ako je eventualno sukob na licnoj netrpeljivosti trenera i sudije?
Ajmo da se dobro spremimo za sledeci derbi i stavimo ad acta ovaj.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- naseljekolumbija
Да, оштетили су и покрали су нас милион пута, и шта јел смо требали и сад да ћутимо?! Кола су се сломила на овом "судији". Да није било његових генијалних одлука вероватно би смо добили и ко би онда причао о тренеру? Кад ставим све на вагу ипак мислим да је добри симке из Војводине равне више крив што нисмо победили.
П.с. Заиста не знам кад смо ми имали помоћ судија, ни не треба да је имамо. Желим само поштено суђење али овде је то немогуће
П.с. Заиста не знам кад смо ми имали помоћ судија, ни не треба да је имамо. Желим само поштено суђење али овде је то немогуће
A gde je otisao glas naseg kluba kad je uvodjenje VARa u pitanju,ZA ili PROTIV?Turija wrote: ali ne mogu podrzati instant trazenje izuzeca Simovica, na osnovu jedne utakmice, jer smo propustili xy situacija koje su se desavala na stetu FKV i to u kontinuitetu kod odredjenih sudija u mecevima protiv Vose .

Ne znam da li je Simovic posten ili neposten ( ne poznajem coveka licno), ali on, po mom utisku, sudi haoticno.
Medjutim, u inostranstvu nije ostavio los utisak.
E sad, da li nije imao meceve sa tezim situacijama za presudjivanje na terenu i oko njega ili ga je pratila sportska sreca ili je, stvarno, dobro sudio, to vec ne znam?
Mi nismo trebali dozvoliti da se petljamo u blizanacka prepucavanja.
I sam tajming reakcije je pogresan ( hitna sednica posle 3 dana od meca u Senti?).
Kako je vec napisao Minja, postali smo fudbalska farma.
Uredu je da ulozimo zalbu na sudjenje, jer smo osteceni, ali je problem sto nismo principjelni. Ako nismo principjelni, onda ne mozemo govoriti o gospodskom klubu i manirima.
Na Vojino pitanje o VARu pretpostavljam odgovor kako smo glasali, iako, zaista, ne znam. Medjutim, nije tesko zakljuciti, cim ga je Voja postavio.
Na kraju, nama je bitna Evropa i sta se trpamo u ovaj vasar. Prvo kolo, pa halabuka, kao da je finis prvenstva i resava se ko ce u Evropu. I kao da do sad nije vidjeno.
Medjutim, u inostranstvu nije ostavio los utisak.
E sad, da li nije imao meceve sa tezim situacijama za presudjivanje na terenu i oko njega ili ga je pratila sportska sreca ili je, stvarno, dobro sudio, to vec ne znam?
Mi nismo trebali dozvoliti da se petljamo u blizanacka prepucavanja.
I sam tajming reakcije je pogresan ( hitna sednica posle 3 dana od meca u Senti?).
Kako je vec napisao Minja, postali smo fudbalska farma.
Uredu je da ulozimo zalbu na sudjenje, jer smo osteceni, ali je problem sto nismo principjelni. Ako nismo principjelni, onda ne mozemo govoriti o gospodskom klubu i manirima.
Na Vojino pitanje o VARu pretpostavljam odgovor kako smo glasali, iako, zaista, ne znam. Medjutim, nije tesko zakljuciti, cim ga je Voja postavio.
Na kraju, nama je bitna Evropa i sta se trpamo u ovaj vasar. Prvo kolo, pa halabuka, kao da je finis prvenstva i resava se ko ce u Evropu. I kao da do sad nije vidjeno.
Ako se stvarno cita forum,imam predlog da za svaki sledeci mec protiv nas trazimo izuzece i Djure ZecaTurija wrote: Uredu je da ulozimo zalbu na sudjenje, jer smo osteceni, ali je problem sto nismo principjelni. Ako nismo principjelni, onda ne mozemo govoriti o gospodskom klubu i manirima.

Da bi klub bio cenjen od ljudi iz sveta fudbala,moraju prvo da ga cene ljudi unutar kluba.
Milion puta do sada smo se sreli sa situacijama gde su u klubu mnogi,ali mnogi bili ravnodusni po raznim pitanjima (i sada bi da ih Lalat nije prozvao).
Imidz postovanog kluba se gradi godinama,mogu reci i sto godina,ali kad se izgradi mora da se cuva,odrzava,neguje....
Nazalost,mislim da ga mi nismo sacuvali... tako da izuzece ovog sudije nista ne menja

-
Sudija nas je kostao dva velika boda u ligi gde tesko gube bodove blizanci, a jos nam je i Tsc rival za Evropu.
To sto je taj sudija iz AP Vojvodine nama nista ne znaci, ma ruku u vatru mogu da stavim da je sudija iz samog Novog Sada da bi sudio na stetu Vojvodine. Secam se onog sudije Radomana, nas najpoznatiji sudija iz devedesetih, rodom iz Vrbasa, ziveo u NS. Svaku utakmicu je sudio na nasu stetu, pogotovo protiv crvenog blizanca, znao je i da nam da 2 crvena usred Novog Sada...
Sto se trenera tice, moje misljenje je da nam takav itekako treba, bar ako hocemo neki rezultat da napravimo. Skoro svaki uspeh koji smo ostvarili delo su trenera koji nisu iz AP Vojvodine. Uglavnom su Beogradjani, tako da je mozda i do mentaliteta.
To sto je taj sudija iz AP Vojvodine nama nista ne znaci, ma ruku u vatru mogu da stavim da je sudija iz samog Novog Sada da bi sudio na stetu Vojvodine. Secam se onog sudije Radomana, nas najpoznatiji sudija iz devedesetih, rodom iz Vrbasa, ziveo u NS. Svaku utakmicu je sudio na nasu stetu, pogotovo protiv crvenog blizanca, znao je i da nam da 2 crvena usred Novog Sada...
Sto se trenera tice, moje misljenje je da nam takav itekako treba, bar ako hocemo neki rezultat da napravimo. Skoro svaki uspeh koji smo ostvarili delo su trenera koji nisu iz AP Vojvodine. Uglavnom su Beogradjani, tako da je mozda i do mentaliteta.
Uprava napolje!
Svaki navijac Vojvodine bi pozeleo Baneta Sekulica i Branka Stankovica (uz novog Vujketa kao Direktora), ali to su, ne dva sveta, vec dve galaksije o odnosu na danasnje stanje.Istocno stajanje wrote: Sto se trenera tice, moje misljenje je da nam takav itekako treba, bar ako hocemo neki rezultat da napravimo. Skoro svaki uspeh koji smo ostvarili delo su trenera koji nisu iz AP Vojvodine. Uglavnom su Beogradjani, tako da je mozda i do mentaliteta.
To su ljudii, koji su radili da Vojvodinu uzdignu do sampiona drzave, a ne da prepustaju bodove bivsem klubu i zavadjaju gradjane. Beogradska gospoda, koja su imala manir, znali da se ponasaju na terenu i van njega. Zeleli sampionsku Vojvodinu, a ne filijalu jednog ili drugog blizance ili tkzv velike cetvorke.
Sta danas imamo od toga? Samo trenera i pola uprave koji ce biti srecni kad izgubimo od zvezde, a drugi deo iste, kad izgubimo od partizana.
Nije stvar da li je trener iz Beograda, vec kakav je. Stara beogradska gospoda su, uvek, pozeljna u Vosi, jer smo kompatibilni i razumeju nas.
-
I ja bih voleo da nam vecinu igraca u timu cine deca iz nase skole, ali iskreno omladinska skola nam je u rasulu. Pa mi smo zavrsili na 12. mestu u ligi od 16 timova!? Kako je krenulo necemo biti ni prva skola fudbala u gradu, posto je i RFK Novi Sad usao u ligu, pa cemo ove sezone videti gde smo u odnosu na njih.Turija wrote:Svaki navijac Vojvodine bi pozeleo Baneta Sekulica i Branka Stankovica (uz novog Vujketa kao Direktora), ali to su, ne dva sveta, vec dve galaksije o odnosu na danasnje stanje.Istocno stajanje wrote: Sto se trenera tice, moje misljenje je da nam takav itekako treba, bar ako hocemo neki rezultat da napravimo. Skoro svaki uspeh koji smo ostvarili delo su trenera koji nisu iz AP Vojvodine. Uglavnom su Beogradjani, tako da je mozda i do mentaliteta.
To su ljudii, koji su radili da Vojvodinu uzdignu do sampiona drzave, a ne da prepustaju bodove bivsem klubu i zavadjaju gradjane. Beogradska gospoda, koja su imala manir, znali da se ponasaju na terenu i van njega. Zeleli sampionsku Vojvodinu, a ne filijalu jednog ili drugog blizance ili tkzv velike cetvorke.
Sta danas imamo od toga? Samo trenera i pola uprave koji ce biti srecni kad izgubimo od zvezde, a drugi deo iste, kad izgubimo od partizana.
Nije stvar da li je trener iz Beograda, vec kakav je. Stara beogradska gospoda su, uvek, pozeljna u Vosi, jer smo kompatibilni i razumeju nas.
Mislim da u skorije vreme necemo imati "Slaninarsku upravu". Iskreno se nadam da ce privatizacija nesto da promeni, mada ovo je Srbija.
Naravno da nije bitno odakle je trener, napomenuo sam to cisto da se zna da su nam najvece uspehe u poslednjih 30 god. zasluzni upravo ljudi koji nisu blizu NS-a. To je nasa tragedija da nemamo nekog skolovanog trenera koji voli Vosu. Ali ne samo da voli Vosu, nego i da ima znanje!!!
Eto na primer Djumija smo svi prihvatili kao naseg, ali dzaba ako samo voli Vosu ako nema znanje za trenera kluba kao sto je Vojvodina(nismo se te sezone plasirali ni u Evropu, iako smo imali dobre igrace tipa Tadic, Mrdja...).
Ponavljam opet, ako zelimo rezultat, treba nam neko ko zna da ga napravi. A ne da imamo luzerske izgovore.
U ovom trenutku, da Vosu cine ljudi koji je vole, mi ne bismo igrali Evropu, uzeli trofej, a pitanje je i da li bismo opstali u ligi.
Gledam da budem sto objektivniji i realniji.
Uprava napolje!
Nisam bas siguran da nemamo dobre nase trenere, samo kad bi im se dalo isto kao Lalatovicu.
Na brzinu mi padaju na pamet (od mladjih) Zagorcic, Rastavac, Batak, Ristovski, Veselinovic...samo kada bi im se dalo, barem, pola od onog sto se daje Lalatovicu.
Neki od njih rade i napolju, istina, ne u ligi petice, ali dotle je danas jako tesko iz Srbije. Mogu samo oni koji su igrali tamo, pa ih pamte po dobrim rolama.
Tesko da ce, ikad, Lalatovic negde izvan Srbije.
On bi u Rusiju, ali pitanje koliko ga Rusi zele?
Na brzinu mi padaju na pamet (od mladjih) Zagorcic, Rastavac, Batak, Ristovski, Veselinovic...samo kada bi im se dalo, barem, pola od onog sto se daje Lalatovicu.
Neki od njih rade i napolju, istina, ne u ligi petice, ali dotle je danas jako tesko iz Srbije. Mogu samo oni koji su igrali tamo, pa ih pamte po dobrim rolama.
Tesko da ce, ikad, Lalatovic negde izvan Srbije.
On bi u Rusiju, ali pitanje koliko ga Rusi zele?
- gospodinFKV
On je dobar trener. Nisam bas fan licnosti, ali odredjene trenerske vestine mu se ne mogu osporiti. Daleko je od idealnog, povlace mu se ekipe jako cesto pri vodjstvu, ali za nase uslove forsira fudbal koji ne mogu sve ekipe da isprate, neretko i njegova sopstvena.
Veselinovic je dosao u dobrom trenutku, stvorilo se nesto posle odlaska pumpadzije i opet nije uspeo nista. Posle onih duvanja u medijima za Vosu, dovidjenja.
Zagorcic je bio deo nekih nasih odlicnih rezultata, ali kad su se lomila koplja, nije bio dovoljno dobar.
Rastavac ima neke solidne rezultate iza sebe i voleo bih da ga vidim kod nas jednom.
Batak jos treba da se drzi na zaru.
Ristovskog necu ni komentarisati.
Veselinovic je dosao u dobrom trenutku, stvorilo se nesto posle odlaska pumpadzije i opet nije uspeo nista. Posle onih duvanja u medijima za Vosu, dovidjenja.
Zagorcic je bio deo nekih nasih odlicnih rezultata, ali kad su se lomila koplja, nije bio dovoljno dobar.
Rastavac ima neke solidne rezultate iza sebe i voleo bih da ga vidim kod nas jednom.
Batak jos treba da se drzi na zaru.

Ristovskog necu ni komentarisati.
То повлачење и чување резултата је до играча, они се сами повуку, видео сам у пар наврата как
о Лалат виче ,,Изађите,изађите."
о Лалат виче ,,Изађите,изађите."