Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Uprava

Post by fare »

E pa za ovo kašnjenje plata bi se mogao obratiti Bajatović ili Samardžić (potvrditi ili demantovati) možda to ima veze i sa neobjašnjivim bežanjem Gajića posle jedne od boljih sezona Voše, ej mi sanjamo o novom stadionu a nemamo pare za plate :rage:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

fare wrote:E pa za ovo kašnjenje plata bi se mogao obratiti Bajatović ili Samardžić (potvrditi ili demantovati) možda to ima veze i sa neobjašnjivim bežanjem Gajića posle jedne od boljih sezona Voše, ej mi sanjamo o novom stadionu a nemamo pare za plate :rage:
Gajić bi ostao da se gradi Stadion ali pošto se ne gradi pa Aleksandar Gradnja nema deo svog kolača odlučio je da ode (racionalno razmišljanje nemam nikakvu informaciju). Emil je po svemu sudeći otišao da bi se igračima dao bonus za kup. Jer ako se setimo Samardžić je dao izjavu da neće dolaziti pojačanja sve dok se ne isplati bonus igračima. Ali ipak posle prvog poraza u sezoni ne treba drmati klub i iznositi prljav veš već sad treba podrška da se izdignu iz ovoga da pobede Radnik i naprave lepu uvertiru pred meč protiv Standarda. Mi nismo državni klub i za finansiska sredstava moramo da se borimo sami kao i u ostalom što se bori 80 posto ove napaćene države. Samo ne treba pustiti klub niz vodu opet. Mora da se napravi samoodrživi sistem kao što ima Čukarički. Imamo lepu podlogu u Kabelu koji je drugu godinu zaredom najbolja ekipa u Prvoj ligi Srbije. Sigurno ima momaka sa lepim potencijalom kvalitetniji su trenutno od Imt-a filijale Čuke ali treba znati i sprovesti te momke u prvi tim. Pa da se pravi zdrava osnova sa budućnost.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Došla je do mene neka informacija nije izvor 100% siguran ali se priča da je leglo milionče od transfera Veselinovica. Ako je istina da se igračima duguju plate onda je uplata legla u pravo vreme , pa da im se to uplati pred Evropsku utakmicu.
ssnigd

Post by ssnigd »

Sada ce Vukovic da pusti menicu
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Pricao je Lalat jos pre mesec dana da nemaju para za pojacanja, da ocekuju uplatu sredinom Septembra. To je ta uplata sigurno.
Uprava napolje!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Istocno stajanje wrote:Pricao je Lalat jos pre mesec dana da nemaju para za pojacanja, da ocekuju uplatu sredinom Septembra. To je ta uplata sigurno.
Pa onda je najverovatnije i bio dogovor sa igračima kada će biti isplaćeni.
Turija

Post by Turija »

Da li ta uplata znaci da je Ranko potpisao ugovor sa Vankuverom i da vise nije na pozajmici?
Da li se zna nesto u vezi toga?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:Da li ta uplata znaci da je Ranko potpisao ugovor sa Vankuverom i da vise nije na pozajmici?
Da li se zna nesto u vezi toga?
Pa najverovatnije, nadam se da će iz kluba izaći i zvanično to objaviti. Ja sam imao samo tu informaciju (da opet napomenem nije 100 posto sigurna ) da je legla uplata za Veselinovića.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mislim da je bila neka klauzula da Vankuver plati neke pare ako Ranko odigra 12 utakmica za njih ili tako nesto ako se dobro secam. Ovde je korona poremetila planove sto se tice fudbala i sporta uopste ali evo sada idu utakmice, juce je Vankuver dobio Montreal sa 3:1.

Verujem da bi u Vankuveru bili zainteresovani za otkup njegovog ugovora, on se ustalio u ekipi kao standardan i redovno je jedan od boljih igraca na terenu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

Backotopolcani demantuju da ce Mamic kod njih.

Kad je Ljubo Spanjol iz Rijeke dosao u Vojvodinu uze smo drugu Titulu.

Samo podsecam ...
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Он истиче да има добру сарадњу са генералним директором Душаном Бајатовићем, али да то није довољно.

– Господин Бајатовић ради неке друге ствари и много даје Војводини, али до њега не могу да дођем сваки дан, а Љуба Апро ради за њега као адвокат. Оне канцеларије на Ветернику су празне. Уз Звезду и Партизан, Војводина је највећи клуб у Србији и у њој мора да врви од људи. Председник, директор, скаути, да будемо права машинерија. Војводина и јесте машинерија и тек ће то да буде, а ја само то желим. Ово причам већ дужи период и не знам да ли ме неко схвата озбиљно или не. Ни прошли пут ме нису схватали озбиљно, па кад сам хтео да одем и рекао да више не могу да издржим, нису ми то дозволили и испао је хаос – рекао је Лалатовић.
Zanimljiva izjava.
Ovo deluje bas lose i neozbiljno... bukvalno sportski sektor je prepusten sam sebi. Ako imaju problem, nemaju kome da se obrate. Profesionalni klub ne sme da dozvoli da kancelarije budu prazne. Igraci i strucni stab moraju imati kontakt sa upravom u svakom trenutku.
Ok je da Bajatovici i slicni ostanu u nekom poslovnom timu, koji ce obezbedjivati finansije, ali predsednik, sportski direktor i ostali direktori u Vojvodini moraju biti ljudi kojima je to jedeini i glavni posao, i koji ce 100% biti posveceni samo Vojvodini.
Verujem da je Bajatovic trenutno najbitniji covek u klubu, jer obezbedjuje plate... ali on trenutno ima preca posla od Vojvodine. Klub ne moze tako funkcionisati.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

N13 wrote:
Он истиче да има добру сарадњу са генералним директором Душаном Бајатовићем, али да то није довољно.

– Господин Бајатовић ради неке друге ствари и много даје Војводини, али до њега не могу да дођем сваки дан, а Љуба Апро ради за њега као адвокат. Оне канцеларије на Ветернику су празне. Уз Звезду и Партизан, Војводина је највећи клуб у Србији и у њој мора да врви од људи. Председник, директор, скаути, да будемо права машинерија. Војводина и јесте машинерија и тек ће то да буде, а ја само то желим. Ово причам већ дужи период и не знам да ли ме неко схвата озбиљно или не. Ни прошли пут ме нису схватали озбиљно, па кад сам хтео да одем и рекао да више не могу да издржим, нису ми то дозволили и испао је хаос – рекао је Лалатовић.
Zanimljiva izjava.
Ovo deluje bas lose i neozbiljno... bukvalno sportski sektor je prepusten sam sebi. Ako imaju problem, nemaju kome da se obrate. Profesionalni klub ne sme da dozvoli da kancelarije budu prazne. Igraci i strucni stab moraju imati kontakt sa upravom u svakom trenutku.
Ok je da Bajatovici i slicni ostanu u nekom poslovnom timu, koji ce obezbedjivati finansije, ali predsednik, sportski direktor i ostali direktori u Vojvodini moraju biti ljudi kojima je to jedeini i glavni posao, i koji ce 100% biti posveceni samo Vojvodini.
Verujem da je Bajatovic trenutno najbitniji covek u klubu, jer obezbedjuje plate... ali on trenutno ima preca posla od Vojvodine. Klub ne moze tako funkcionisati.
I pored svega toga nekima on smeta, radi loš posao. A igračima obezbeđuje plate preko Bajatovića, donese nam trofej, uskoro i obara rekord po broju pobeda u Vojvodini kao trener. Jednostavno nije savršen. Slažem se i sa Turijom i Vojom oko nekih stvari ali mislim da boljeg nećemo naći. I trebamo da ga čuvamo i branimo kad god treba. Nek je Cigan i navijački obojen sto puta ali on za naš klub daje sto odsto sebe. I nema sumnje da on voli ovaj klub. Mi ni u Novom Sadu nismo najviše "pomognut" klub a da ne pričamo o ostatku lige. I kad gubimo pružimo podršku ako ništa bar se nešto dešava pozitivno u i oko kluba upravo zbog njega. I mislim da ako se sredi sportski sektor. Ako mu se dovedu pojačanja koja je želeo a nije tražio ne znam šta mislim da može da napravi iskorak i u vede nas u ono Europa Liga 2 takmičenje. Neko će reći trećerazredni takmičenje ali tu može da se zaradi (nisam siguran koliko finansijski) da se upoznamo sa Evropom posle tridesetak-četrdesetak godina. Da dignemo klub na noge. Klub koji dobijemo 3 puta zaredom promeni za 3 dana 5-6 igrača a mi nismo u stanju da dovedemo dva krštena igrača a pod tim ne potcenjujem Vladu i Novicu ali po prikazanom nisu pojačanja. Ali im treba pružiti podršku da momci podignu formu jer su nesumnjivo kvalitetni igrači. Dovesti Medojevića sigurnobi mu bilo lepše u klubu koji voli i koga navijači baš cene nego da tumara po Kipru koji i uz svo poštovanje za slucajan prolazak Omonie nad crvenim blizancom je sasvim sigurno 2 puta gora liga od naše Ling Long sprdnje. Plus ne igra u Omoni-i i Apoelu...
I dovedite Krpića. Sa ta dva igrača ovaj tim je kompletan. Možda još i neki igrač u slučaju odlaska ali sam sasvim siguran da bi sa ova dva igrača mi imali tim za iskorak. Lalatović je sasvim lepo popunio roster i fale mu ta dva igrača po mom mišljenju.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Zanimljiva konferencija... Da li to znaci da u slucaju pobede Partizana u derbiju Lalat napusta Vosu? :D Pitate se kakve to veze sad ima jedno sa drugim? Jednostavno,ako Partizan pobedi mi necemo smeti,a Lalat obecao da ce Vosa i protiv Zvezde sa istim zarom kao i protiv Partizana. A postoji i druga solucija,ako Partizan izgubi derbi mi smo drugi na tabeli i osvajaci kupa,idealna situacija za beg :D Sve u svemu mirise samo na jedno.... ;)
Image
Turija

Post by Turija »

Prvi put da podrzavam izjavu Lalatovica 100% i smatram da je apsolutno u pravu da kancelarije ne smu biti prazne.

Naravno, ne ocekujem Bajatovica tamo, jer vodi veliku firmu i obezbedjuje glavninu novca Klubu ( za koji sigurno ne navija, pa dosta je to od njega), ali svi ostali, najmanje pola radnog vremena, moraju biti u FCVB, a ne samo da figuriraju u Vosi i slikaju se kad je dobro, pa drze svoje ime u sportskoj javnosti.

Lepo je biti medijski prisutan i poznat, ali i to su zahvaljujuci Lalatovicu, jer nas jedino on gura u medije i predstavlja.
Za to skidam kapu treneru, iako se, cesto, ne slazem sa nacinom. Medjutim, da nije njega o Vosi ne bi bilo ni slova.

Moje najcesce kritike treneru su vezane za forsiranje necega, gde se sa tribine vidi da nije optimalno resenje.

Evo najsveziji primer sinocni. Kada je izvrsio neka minimalna pomeranja tim dobio sustinski drugu dimenziju i veliku promenu na bolje.

Cak i kad smo gubili imali smo igru i stvarali sanse. Znao sam da cemo preokrenuti rezultat, mada nisam verovao ovoliko, iskreno govoreci. Tako da svaka cast momcima i treneru, jer oni su, uglavnom, usamljeni i cela su Vojvodina. Vojvodina bez icije podrske, osim njenih navijaca.
Ono sto mene plasi je da to nije slucajno. Zato sam i napisao onaj post u vezi Proletera, gde taj klub sve vise vidim kao nekad RFKNS i nastavak ideje Rusevljanina na rusenju FK Vojvodine. Mozda sam i ja zastranio, ali ???
Imao sam simpatije prema Proleteru, i jos uvek sada, ali ne znam sta bih rekao?
srkins

Post by srkins »

https://www.fkvojvodina.rs/djukic-nije- ... pitanjima/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cini mi se da se blizi rastanak sa trenerom
A gospoda iz uprave bi mogla da krenu da se bave svojim poslom onda mozda trener ne bi morao da se bavi njihovim poslom
Sramota je za klub da nema SD vec jedno duze vreme isto tako sramota je da nema predsednika
Post Reply