Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Milan »

Turija wrote: Sat Nov 09, 2024 8:49 pm
Kod prethodna dva trenera imali smo, bar, nesto vidljivo u ideji, nacinu igre i uvezbavanim fudbalskim elementima. Sada ni to nemamo, a izgubili smo i neke igrace, koji su se isticali svojom ranijom igrom. Pali su i timski i individualno.

Tačno tako. Ovde se ništa ne vidi, čak ni pokušaji uspostavljanja nekog sistema.

Ми морамо на крају да будемо међу прва четири тима и морамо да играмо финале Купа.

Eeeeeej gari, pa kako sad to? Zar nisi u intervjuu za vreme bivstvovanja na klupi Lučana izjavio da potpisuješ drugo mesto sa ovim timom Voše???!!!

Ovo za cilj “PLASMAN U FINALE KUPA” me je sramota da više i komentarišem.
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ovim tempom za par kola, Lalat ce da prica da smo u borbi za opstanak i da Vojvodina kao klub, Zbiljic kao predsednik i Novi Sad kao grad, zasluzuju da imaju barem jednog superligasa.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
VošaNS

Post by VošaNS »

LALATOVIĆ ZA MBS: Stranci kod nas bi trebalo da uče srpski, najbolje još da mi pričamo njihov jezik! Želeo bih pojačanja iz “večitih”

https://www.maxbetsport.rs/nenad-lalato ... eo-559676/
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
VošaNS

Post by VošaNS »

LALATOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA MBS: Od igrača hoću da napravim gladijatore spremne da proliju krv za naš klub! San mi je da s Vošom igram grupnu fazu u Evropi
https://www.maxbetsport.rs/nenad-lalato ... ju-559610/
Drugi deo intervjua
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

https://www.instagram.com/stories/bband ... 14b2J1dWp6

Нажалост сторије сланобарац и форумаши без инстаграма не могу видети, није случај ко са објавама, ал за оне који имају... Лепо је присетити се какав смо фудбал играли под Бандовићем, против великана. Школска акција крунисана голом, експлозијом и надом за преокретом. А сад анти-фудбал...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanobarac

Post by slanobarac »

Sa Bandovićem koji je dočekan na nož smo igrali najbolji fudbal. Čak je i Krtolica više pokazao i od Popovića a da ne pominjemo Bataka. O ovom sadašnjem ne bih ništa, sam će o sebi najbolje reći.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nemojte da dižemo Bandovića u nebesa. Najbolje rešenje je ili odličan, iskusan trener, ili Krtolica, koji im se nacrtao kao makar prelazno rešenje do polusezone, dok se ne obave razgovori sa nekim ozbiljnim. Ovo sa lalatovićem je travestija kakve nema. Mislim, ima, cela država i klub su nam takvi, samo se tako kaže.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rakovac

Post by Rakovac »

Pošto je ovo hvala bogu demokratski forum na kome svako ima pravo na svoje mišljenje iako vidim da ovde većina "ne miriše" Lalatovića ja mislim da je on dobro rešenje i da će vreme pokazati da sam u pravu. Čini mi se da je on trener koji od raspoloživog uvek izvuče najbolje što je pokazao u Čačku, Lučanima, Nišu, pa i sa nama. Doduše sada je u nezahvalnoj situaciji jer je došao za trenera timu koji nije on selektirao i kako sam čuo a što sam i preneo ovde na temi prvi tim, vrlo je nezadovoljan sa puno stvari. Igrači imaju preterane plate, demotivisani su, fizički nespremni itd. Ali mislim da će on to sve vremenom dovesti u red.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Kondicioni treneri inače nemaju nikakvu ulogu u klubu više, tojest neki su se spustili da pomognu u omladinskoj školi, a ovi koji nisu rečeno im je da mogu da budu tu i pomognu u smislu nameštanja čunjeva i tako tih tehničkih stvari, ali da neće imati ulogu u radu jer Lalatović nije zadovoljan spremom ekipe i taj deo preuzima on.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Najpoznatiji i gotovo najčešći izgovor na našem podneblju je sprema igrača.

Kada god ne ide nekome, najlakše je reći da igrači nisu spremni a da možda trener nije spreman?

Lalatović je izjavio da bi sa ovom timom bio drugi.

Kako radiš tako ti se i vraća, ovom timu odnosno klubu je najmanji problem kvalitet igračkog kadra.

Što je najveći absurd to je možda uz nove pridošlice u marketingu i jedna pozitivna stvar.

Uz sve ove okolnosti odnosno kako se radi rezultati su odlični i da se zahvalimo tom igračkom kadru jer da je malo lošiji bila bi borba za goli život na superligaškoj pozornici, ovako ne strepimo za opstanak.

Naravno sve greške i gluposti će biti po leđima igrača i oni će biti odgovorni, najlakše je sve svaliti na njih.

A eto videćemo i gde će otići Sery i za kakvu će crkavicu igrati, pogotovo kada se uzme u obzir da se šetka i ne daje maksimum po rečima nekih i gestikulacijama našeg trenera.

Jedino mi je na kraju dana žao Medojevića.
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Thu Nov 21, 2024 4:24 pm Nemojte da dižemo Bandovića u nebesa. Najbolje rešenje je ili odličan, iskusan trener, ili Krtolica, koji im se nacrtao kao makar prelazno rešenje do polusezone, dok se ne obave razgovori sa nekim ozbiljnim. Ovo sa lalatovićem je travestija kakve nema. Mislim, ima, cela država i klub su nam takvi, samo se tako kaže.
Ne dižem ga u nebesa već sam napisao da smo sa njim igrali najbolji fudbal(od poslednja četiri trenera). To je prosto činjenica.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Deep Purple wrote: Thu Nov 21, 2024 7:31 pm Najpoznatiji i gotovo najčešći izgovor na našem podneblju je sprema igrača.

Kada god ne ide nekome, najlakše je reći da igrači nisu spremni a da možda trener nije spreman?

Lalatović je izjavio da bi sa ovom timom bio drugi.

Kako radiš tako ti se i vraća, ovom timu odnosno klubu je najmanji problem kvalitet igračkog kadra.

Što je najveći absurd to je možda uz nove pridošlice u marketingu i jedna pozitivna stvar.

Uz sve ove okolnosti odnosno kako se radi rezultati su odlični i da se zahvalimo tom igračkom kadru jer da je malo lošiji bila bi borba za goli život na superligaškoj pozornici, ovako ne strepimo za opstanak.

Naravno sve greške i gluposti će biti po leđima igrača i oni će biti odgovorni, najlakše je sve svaliti na njih.

A eto videćemo i gde će otići Sery i za kakvu će crkavicu igrati, pogotovo kada se uzme u obzir da se šetka i ne daje maksimum po rečima nekih i gestikulacijama našeg trenera.

Jedino mi je na kraju dana žao Medojevića.
+1

Odavno dosta ljudi ovde piše, na različite načine, da sportski sektor ne donosi dobre odluke. Može biti jedna, dve, ali promašiti toliko sa politikom dovodjenja trenera unazad dve-tri godine je katastrofa. Da pomenem da nisu ni sva pojačanja, baš pojačanja.
Dalje, vezano za sportsku politiku govori i omladinska škola. Ne samo da naših igrača nema u reprezantacijama, već ih nema ni u našem timu, a da możemo reći da se vidi da će neko postati lider i nosilac. Ako ne pozivanje u reprezentaciju i može da se pripiše “kombinacijama” ovo ne može, ili može?
I na kraju ako neko kao lider celog kluba sve ovo ne vidi, onda ili nije kompetentan da bude lider ili ima drugi interes koji je veći od FKV.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

slanobarac wrote: Fri Nov 22, 2024 8:13 am Ne dižem ga u nebesa već sam napisao da smo sa njim igrali najbolji fudbal(od poslednja četiri trenera). To je prosto činjenica.
Niti mislim da ga dižeš u nebesa(doduše, nije da sam baš tako napisao), niti sam rekao da kod njega nismo igrali najbolji fudbal u poslednje vreme. Ali to što smo igrali najbolje, ne znači da je bilo dovoljno dobro. Mislim da je Bandović promašaj, mislim da je Tralalatović veliki promašaj, mislim da je Krtolica bio dovoljno dobro rešenje, barem u ovom limbu nedostatka stručnjaka koji bi želeli da se uhvate u koštac sa ovim što je naš klub postao.

Posle Bataka, koji je bio prilično loš, Popović je došao kao neka vrsta osveženja. Ne možda ni kvalitetom igara toliko, koliko nekako pristupom svemu. Bandović je posle svoje uspehe gradio na Popovićevoj bazi i deluje da mora dosta biti zahvalan dobroj atmosferi u ekipi. Takođe, deluje da za razliku od Popovića nije imao nikakav autoritet, niti sposobnost da zaustavi kola kad krenu nizbrdo. Krtolica je bio prinudno rešenje, koji je sigurno imao više entuzijazma, a i delovao je kao nestabilan lik koji je lagano mogao da pošamara jedno 70% igrača. Tim mu je delovao OK, ali nisam ni imao prevelika očekivanja od njega, pa mi je nekako bilo u redu da sačekamo da možda i on pokaže da li može da raste uz ekipu. Sa Lalatovićem, bojim se da je kompas u potpunosti izgubljen, ako ga je ikad i bilo. Vatrogasno instant rešenje, u mojim očima kocka poput ruskog ruleta u kojem u burencetu fali samo jedan metak. Da, postoji šansa da ispadne na dobro, ali je ekstremno mala, ali će šteta gotovo izvesno biti nemerljiva. Mislim da ćemo se od lalatovića teško i dugo oporavljati, takođe mislim da bi odlazak lalatovića mogao biti i trenutak razlaza sa vrhom kluba.

Neću se preterano vraćati na ovo. Mislim da je situacija u državi preslikana na klub(što sam pametaaaaaan, ju) i da osoba koja voli Vojvodinu ne može da vidi ništa dobro u ovome što je sada. Kao što se koprcaju nakon ovog strahovitog zločina na železničkoj stanici, tako mislim da se i vrhuška kluba koprca i lagano gubi dah. Stoga, lalatović.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

@Rabba to je to :cheers:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

@Rabba :lala:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply