slanobarac wrote: ↑Fri Nov 22, 2024 8:13 am
Ne dižem ga u nebesa već sam napisao da smo sa njim igrali najbolji fudbal(od poslednja četiri trenera). To je prosto činjenica.
Niti mislim da ga dižeš u nebesa(doduše, nije da sam baš tako napisao), niti sam rekao da kod njega nismo igrali najbolji fudbal u poslednje vreme. Ali to što smo igrali najbolje, ne znači da je bilo dovoljno dobro. Mislim da je Bandović promašaj, mislim da je Tralalatović veliki promašaj, mislim da je Krtolica bio dovoljno dobro rešenje, barem u ovom limbu nedostatka stručnjaka koji bi želeli da se uhvate u koštac sa ovim što je naš klub postao.
Posle Bataka, koji je bio prilično loš, Popović je došao kao neka vrsta osveženja. Ne možda ni kvalitetom igara toliko, koliko nekako pristupom svemu. Bandović je posle svoje uspehe gradio na Popovićevoj bazi i deluje da mora dosta biti zahvalan dobroj atmosferi u ekipi. Takođe, deluje da za razliku od Popovića nije imao nikakav autoritet, niti sposobnost da zaustavi kola kad krenu nizbrdo. Krtolica je bio prinudno rešenje, koji je sigurno imao više entuzijazma, a i delovao je kao nestabilan lik koji je lagano mogao da pošamara jedno 70% igrača. Tim mu je delovao OK, ali nisam ni imao prevelika očekivanja od njega, pa mi je nekako bilo u redu da sačekamo da možda i on pokaže da li može da raste uz ekipu. Sa Lalatovićem, bojim se da je kompas u potpunosti izgubljen, ako ga je ikad i bilo. Vatrogasno instant rešenje, u mojim očima kocka poput ruskog ruleta u kojem u burencetu fali samo jedan metak. Da, postoji šansa da ispadne na dobro, ali je ekstremno mala, ali će šteta gotovo izvesno biti nemerljiva. Mislim da ćemo se od lalatovića teško i dugo oporavljati, takođe mislim da bi odlazak lalatovića mogao biti i trenutak razlaza sa vrhom kluba.
Neću se preterano vraćati na ovo. Mislim da je situacija u državi preslikana na klub(što sam pametaaaaaan, ju) i da osoba koja voli Vojvodinu ne može da vidi ništa dobro u ovome što je sada. Kao što se koprcaju nakon ovog strahovitog zločina na železničkoj stanici, tako mislim da se i vrhuška kluba koprca i lagano gubi dah. Stoga, lalatović.