24. kolo: Napredak-Vojvodina 1:0
24. kolo: Napredak-Vojvodina 1:0
grad-Krusevac
stadion- pod Bagdalom
Vosa je konacno proradila i na redu je krusevacki Napredak koji je
deklasiran na Marakani sa 5:0 u proslom kolu.U medjusobnim susretima vodi nas tim sa 2:0 ove sezone,pa nema razloga da se ne upise i treca pobeda protiv njih.Vraca se Pavicevic posle suspenzije,Kiza takodje,a za Grozdanoskog ne znam.Trijumf u ovoj utakmici skoro bi osigurao 3.mesto,a ukoliko se nastavi dobra igra,ni 2.mesto nije nemoguce.
Sve u svemu ocekujemo lepu uvertiru pred dva najznacajnija meca ove sezone!
p.s. Ko ne moze da ode nek slusa prenos na radiu Novi Sad.
vise informacija o protivniku pogledajte na www.fknapredak.com
stadion- pod Bagdalom
Vosa je konacno proradila i na redu je krusevacki Napredak koji je
deklasiran na Marakani sa 5:0 u proslom kolu.U medjusobnim susretima vodi nas tim sa 2:0 ove sezone,pa nema razloga da se ne upise i treca pobeda protiv njih.Vraca se Pavicevic posle suspenzije,Kiza takodje,a za Grozdanoskog ne znam.Trijumf u ovoj utakmici skoro bi osigurao 3.mesto,a ukoliko se nastavi dobra igra,ni 2.mesto nije nemoguce.
Sve u svemu ocekujemo lepu uvertiru pred dva najznacajnija meca ove sezone!
p.s. Ko ne moze da ode nek slusa prenos na radiu Novi Sad.
vise informacija o protivniku pogledajte na www.fknapredak.com
Napred Voso!

Jedan od poslednjih vozova za Napredak,kako Brzic kaze cuvali su 6 igraca za utakmicu sa nama.Igramo sa jednom od najlosijih ekipa u ligi,koja je do sada postigla samo 14 golova.Nadam se pobedi jer smo kvalitetniji od njih i voleo bi da svi koji mogu da ovi koji imaju pravo biranja izaberu Krusevac,pa da svim silama udarimo na blizance.zvanicni sajt FCV wrote:Press konferenciji povodom utakmice 24. kola Meridian Super lige između FK Napredak i FK Vojvodina, koja se igra 05.04.2008. godine u Kruševcu, prisustvovali su šef stručnog štaba FK Vojvodina Ivan Brzić i fudbaler Veseljko Trivunović. Šef je tim povodom rekao: Sutra igramo protiv ekipe koja se bori za, što bi se reklo, goli život. Pobedili smo ih dva puta, ali ovaj put očekujemo komplikovanu utakmicu. Oni su protiv Crvene zvezde čuvali šest igrača, jer su se spremali za nas. Shvatili su nas ozbiljno. Dobro smo igrali protiv Hajduka, ali to je već prošlost. Stošić nije u kombinaciji zbog kartona, a Đurić, Pavićević i Tumbasević imaju pravo biranja. Štoperski par će biti Pavićević – Radović. Kizito će biti starter. Igrač Veseljko Trivunović je povodom predstojeće utakmice izjavio: Očekuje nas treća utakmica u poslednjih sedam dana i biće teška. Prošlu utakmicu smo pružili dopadljivu igru, vratila se i realizacija, i ako je ponovimo, očekujem povoljan rezultat.
0.0625
Prosto je neverovatno da mi nijednu utakmicu nemozemo da odigramo kompletni,tu pre svega mislim na odbranu!Djuric toliko pauzira i evo vec ima problema sa kartonima,video sam da se iznervirao kad je dobio zuti ali nisam mogao ni da pretpstavim da ce zbog njega morati opet na pauzu!?Eto da proverimo i tu stotu kombinaciju sa Pavicevicem i Radovicem pa da se posle konacno ustalimo i da na neki nacin kristalisemo tu prvu postavu!
Naravno i pored toga se nadam pobedi iako ce biti vraski tesko!
Naravno i pored toga se nadam pobedi iako ce biti vraski tesko!
Kako veli gosn izvestac iz Krusevca, Vosa mnogo bolja, napredak povucen, Kiza sve cisti u odbrani, Tadic i Aleksic se igraju fudbala i sa odbranom napretka, ali lopta nikako da udje u gol. Buac bio u dve polusanse, cak je i Vukajlovic dobio titulu agilni.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Sve to stoji delimicno(mislim na mladost i neiskustvo)ali bi neko morao da nam objasni(naravno da nece)kako smo mi odjednom i to posle odlicne polusezone od ozbiljnog pretedenta na titulu spali na ekipu koja postize vise nego skromne rezultate!Neko bi morao da odgovara za Rasela,Vukelju...za top pojacanja,lazna obecanja i igranje nasim zivcima,krajnje je vreme!Ja znam da ce oni sad da se vade na to neiskustvo na nedostatak srece(svi znamo da ovde nema govora o nesreci vec o nemanju kvaliteta)ali gospodo ovo nije nova sezona vec nastavak one u kojoj smo mi imali odlican tim,igru,bod manje od zvezde i realne sanse za bar drugo mesto(cime bi sigurno mnogi od nas bili zadovoljni)a vi ste to sve upropastili i bacili u vodu sve lepo sto nam se desilo!Ali neka,sad lepo opet udarite po dzepu te igrace koji su se i danas ispromasivali jer eto oni znaju ali nece da daju gol iz nekog samo vama znanog razloga!podbara wrote:Године и младост су против нас. Треба да прележимо још дечијих болести пре него што ћемо почети да доносимо бодове са гостовања.
-
A kada ce Babalj malo na klupu?Hvala njemu za jednu utakmicu sa penaltizanom,ali necemo valjda i njega trpeti ceo zivot zbog jedne dobre utakmice,kao naseg vihornog #11?Mada sam zabrinut za njega,nema ga vec koju utakmicu,da ga ne cuvaju za bg blizance,jer ipak ih on najbolje poznaje,za jedne je bio spreman da zrtvuje ''karijeru'',a kod drugih je bio,pa im zna sve slabosti.A i pun je zelje za osvetom,jer tamo nije dobio sansu koju je zasluzio vrednim treniranjem i dobrim partijama u Teleoptiku...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!