28. kolo: Vojvodina-Borac 5:0

User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

28. kolo: Vojvodina-Borac 5:0

Post by Stoik »

stadion-Karadjordje
vreme-16h

Ajd' da i ja otvorim neki topik :D
Već u sredu nam gostuje ekipa Borca, koja je pre nešto više od mesec dana odnela ceo plen sa Karađorđa. Šta više, u poslednje četiri utakmice u Novom Sadu Borac je sakupio svih 12 bodova. Teoretski i dalje postoji mogućnost da nas najbliži pratioci Čukarički i Borac preteknu (zaostatak 13 bodova), ali je to malo verovatno.

Sreda, za nekog raspust, odmor, za nekog radni dan... U svakom slučaju, vidimo se na Karađorđu 8)
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Odlicna sansa da overimo vizu za kup Uefa i da jos jednom dostajanstveno odamo pocast tragicno nastradalom Dejanu Dimitrijevicu.
Evo sta Dnevnik pise uoci meca

udbalerima Vojvodine sutra se pruža prilika da pobedom nad čačanskim Borcem i definitivno overe treće mesto na tabeli. Posle trijumfa nad neugodnom Bežanijom i rezultatskog preokreta, u ne toliko kvalitetnoj koliko uzbudljivoj igri, Ivica Brzić je rekao:


- Pošto su naši glavni konkurenti za treće mesto Borac i Čukarički poraženi na svom terenu, sada imamo 13 bodova prednosti što nam omogućava da mirno privedemo sezonu kraju. Ipak, s novom pobedom to bismo i definitivno potvrdili. Verujem da ćemo uspeti u nameri iako je Borac i u prošloj utakmici u Novom Sadu pokazao koliko ume da bude neugodan.

Izvesno je to da sutra neće moći da igra kapiten Aleksandar Popović, koji je pravo nastupa s kartonima iskoristio protiv Bežanije. Umesto njega će u timu biti Veseljko Trivunović ( kaznu odradio minule subote).
Sutrašnji duel Vojvodina će verovatno da počne u sastavu: Brkić, Pavićević, Stošić, Đurić, Kizito, Trivunović, Vukajlović, Pantelić, Grozdanovski, Tadić i Buač
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Pošto još uvek nisam naučio kako da teleportujem sebe, neću biti u mogućnosti da pogledam tekmu. Iz tog razloga bih zamolio cenjene forumaše za opširan izveštaj po završetku utakmice.


p.s. drugovi iz saveza su zbog nastupa naših klubova u završnicama evro kupova, kao i zbog nastupa reprezentacije na EURO 2008, bili prinuđeni da odrede vanredne termine odigravanja utakmica... :evil:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Da li je sutra dan kada ćemo konačno pobediti taj Borac u Novom Sadu?

Kadetska reprezentacija je započela pripreme za Prvenstvo Evrope koje se održava od 4. do 16. maja, što znači da najverovatnije do kraja sezone u našem timu neće biti Aleksića, a takođe nećemo biti u prilici da vidimo eventualni debi Mitoševića. No, Medojević i Vukobratović i dalje strpljivo čekaju svoju šansu... Smiljanić je koliko znam skoro imao lakšu operaciju meniskusa, da li neko možda ima informaciju kakva je situacija sa njim, kada će na teren?
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Sutra moramo da povratimo poljuljani ugled i samopouzdanje! Vazno je da se potpuno odvojimo od prosecnih prvoligaskih ekipa i da konacno naplatimo sve dugove Cacanima...

Sada kada je Panta u igre mislim da Sepuya mora dobiti mnogo vise prilike da pokaze sta zna...Trpeli smo toliko Vukelju, Jovanovica, Boskovica... a sada smo toliko rigorozni.

Primetno je da je dosta nasih igraca iz veznog reda veoma slaba u defanzivnim zadacima, mislim da Vukobratovic mora da dobije priliku!

Srecno nam bilo!
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

021 wrote:Smiljanić je koliko znam skoro imao lakšu operaciju meniskusa, da li neko možda ima informaciju kakva je situacija sa njim, kada će na teren?
Jel postoji laksa operacija ? Pitam iz licnih razloga :wink:
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

limanfkv wrote:
021 wrote:Smiljanić je koliko znam skoro imao lakšu operaciju meniskusa, da li neko možda ima informaciju kakva je situacija sa njim, kada će na teren?
Jel postoji laksa operacija ? Pitam iz licnih razloga :wink:
Pa šta ti ja znam, nisam baš stručan za te stvari. Samo sam čitao u novinama da se operisao, a pošto mu predstoji kratka pauza i trebalo bi da se vrati već do kraja ove sezone, reklo bi se da je operacija lakše prirode. Znaju te operacije kolena da budu puno ozbiljnije i odvoje igrače mnogo duže od terena. :D
Pozdrav sad, žurim na utakmicu!
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

5-0 :shock:

fino!
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Odlicna utakmica,dva gola koja se retko vidjaju.
Strelci:Grozdanovski 2,Vukajlovic,Radovic i Tadic.Vise kasnije...

IGRAJ VOSO!
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Strasna igra Vose. Mislim da cele sezone nismo toliko sutnuli na gol koliko samo u drugom poluvremenu. Sanse kao na tacni, golovi za spice, ubitacne akcije, promaseni prazni golovi, uzivancija. Bravo Voso, to je ono sto svi trazimo od tebe. Svaki nas napad je mirisao na neku sansu i gol, lepe i osmisljene akcije, da smo bili skoncentrisaniji jos u prvom poluvremenu bi bilo 5:0. Svima na stadionu je najzalije sto Sepua nije dao gol, svaka cast za nesebicnost i asistenciju Tadicu, i onaj Kizin volej. Velika steta sto nije usao. Treba napomenuti da je i borac imao slab dan, a nasi razigrani kao nikad i zeljni da makar jednu utakmicu ove polusezone odigraju na svetskom nivou.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1636
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Vraceno milo za drago i to sa dobrom kamatom!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Brka neocenjen kod mene 8) I to malo sto je trebalo odradio maksimalno.Grozdanovic je konacno zatresao mrezu i to dva puta,drugi gol je stvarno prelepo odradjen.Tadic je odigrao veoma dobro bas po mom ukusu, sa smekom atraktivnosti.Kizito fenomenalan.Radovic,a posebno Djuric su do ludila dovodili napadace Borce,dok su se na strani igraci bukvalno odbijali od Save Pavicevica.Vezni red takodje na vrlo visokom nivou,tata Bata odlican.Vukajlovic je tacno pred izmenu postigao gol,stvarno prelep pratio je centarsut i iz punog trka uhvatio volej...

Sve u svemu Vosa koju bi svi mislim zeleli da gledaju uvek.Istina da je Borac mozda imao slab dan, ali pre se moze reci da je Vojvodina imala svoj odlican dan 8)

Nadam se da ce nastaviti sa ovakvim odlicnim igrama kao priprema za DANAS OBEZBEDJEN KUP UEFA 8)

IGRAJ VOSO!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8922
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Zasto ne moze stalno ovako? Da li su ovo isti oni ljudi sto su istrcali na teren protiv cigana ili ih je neko klonirao?
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Ko nije bio ima zacim da zali(bez lutnje Milane :wink: )! Vojvodina je imala laksi pucacki trening.Ekipa Borca, lisena usluga svog naijskusnijeg igraca Dmitrovica, nije bila takmac Novosadjanima ni u jednom ekementu fudbalske igre. Ton igri je davao nadahnuti makedonski internacionalac Grozdanoski koji je sa dva brza gola potopio sve nade Cacana da sa povoljnim rezultatom mogu da nupuste Novi Sad. Jos da je Buac mogao da pogodi gol(stvarno mi nije jasno zasto on igrca c-fora) i da je Tadic manje izigravao Ronaldinja rezultat bi sigurno bio dvocifren. Bilo je lepo danas...
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Rezultat govori sam za sebe. Malobrojna publika imala je priliku da uživa u utakmici kakve se retko viđaju na našim stadionima. Pet prelepih golova i još više promašenih šansi...
Ja sam šokiran (pozitivno) i sada samo ne znam da li je sjajna igra i ubedljiva pobeda došla kao posledica našeg kvaliteta ili lošeg Borca, koji je u Novi Sad došao kao na prvomajski izlet (ili se meni samo tako činilo), a još su dodatno pali posle našeg ranog vođstva od 2-0. Stvarno smešno u odnosu na onaj Borac koji nas je pre mesec dana nadtrčao i preslišao. No, to je njihov problem, ako tako nastave boriće se do kraja i za opstanak u ligi. Svi naši igrači zaista zaslužuju pohvale, i bilo bi neopravdano nekoga naročito hvaliti (i kritikovati). Ipak, posebno me raduje što je Grozdanovski konačno pokazao kvalitet. Kizito je bio nezaustavljiv, Panta takođe, odbrana sigurna... Sve u svemu, 3. mesto je teoretski osigurano. Možemo i moramo već sada započeti PRIPREME ZA SLEDEĆU SEZONU.
Locked