23. kolo: Vojvodina-Napredak
23. kolo: Vojvodina-Napredak
Stanje na tabeli
1. Kizito 45
2. Aleksic 12
= Pantelic 12
= Grozdanoski 12
= Igor Đurić 12
=.6.Vladimir Buač 12
7.Dušan Tadić 9
8.Željko Brkić 7
9. Aleksandar Popović 5
= Dragan Mrđa 5
= Veseljko Trivunović 5
= Slaven Stjepanović 5
13.Đorđe Babalj 2
= Janko Tumbasević 2
15.Miodrag Stošić 1
1. Kizito 45
2. Aleksic 12
= Pantelic 12
= Grozdanoski 12
= Igor Đurić 12
=.6.Vladimir Buač 12
7.Dušan Tadić 9
8.Željko Brkić 7
9. Aleksandar Popović 5
= Dragan Mrđa 5
= Veseljko Trivunović 5
= Slaven Stjepanović 5
13.Đorđe Babalj 2
= Janko Tumbasević 2
15.Miodrag Stošić 1
-
Potpisujem.van der iV a.k.a Totti wrote:3 boda Kizito
2 boda Lovric
1 bod Brkic
Lovrić je zaista odigrao solidno.Ja sam i ranije pisao da su iz Bežanije jedino solidni igrači Pavlović i Lovrić.Pavlovića sada nema ni na klupi, ali su zato Lazetić i Đurovski 90 minuta na terenu, ne znajući (barem mi) zašto

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Buač 3
Kizito 2
Lovrić 1
Slažem se za Lovrića, definitivno je bolji od Mijatovića.
Buaču dajem 3 boda zato što je dokazao da može uspešno da odigra na svakoj poziciji u timu. Danas je bez greške odradio posao u veznom redu, uz to imao dosta tačnih dugih lopti, a poslednjih 15-tak minuta proveo na mestu desnog beka.
Kizitovu sliku treba uramiti i okačiti na neko vidno mesto na stadionu.
Kizito 2
Lovrić 1
Buaču dajem 3 boda zato što je dokazao da može uspešno da odigra na svakoj poziciji u timu. Danas je bez greške odradio posao u veznom redu, uz to imao dosta tačnih dugih lopti, a poslednjih 15-tak minuta proveo na mestu desnog beka.
021 wrote:Buač 3
Kizito 2
Lovrić 1
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Grof Žekula
- Administrator