22. kolo: Vojvodina-BSK 2:0

budababa

22. kolo: Vojvodina-BSK 2:0

Post by budababa »

Nakon druge trostruke uzastopne nule u prvenstvu, "na noge" nam dolazi tim koga smo u prvom delu šampionata rutinski pregazili sa 4:0 na njihovom terenu, te se ovo moze činiti kao lepa prilika za izlazak iz crne serije. No, samo na prvi pogled. Iako smo mi u međuvremenu obavili "najbolji prelazni rok u poslednjih 15 godina", a Borčani i dalje tavore pri dnu tabele, poslednji rezultati obećavaju neizvestan meč, baš kakav je i bio onaj naših sutrašnjih gostiju u prošlom kolu. Protiv istog protivnika, i oni i mi smo izgubili bod u zaustavnom vremenu, te je, s obzirom na stanje naše zadnje linije (tj. njene "kvarnije" polovine), sve moguće na ovom meču. Najavu nekih ljudi iz kluba da sada ulazimo u seriju "lakših" utakmica (kojih, kada nam slede OFK, Partizan i Spartak na strani?) treba opravdati i na terenu. Teško da ćemo lako... Sutra će jedina podrška stizati sa zapadne tribine, jer Firma bojkotuje kolo zbog odigravanja utakmice na Veliku Subotu. Da li ćemo gledati vaskrsnuće Voše ili dalji pad u ambis, znaćemo već oko 18h, cirka dva sata nakon početka meča.
Last edited by budababa on Sat Apr 03, 2010 10:51 pm, edited 1 time in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Lep uvod uz malu ispravku: zar ne igramo sa Spartakom kod kuce?
Passion

Post by Passion »

kafe bagdad wrote:zar ne igramo sa Spartakom kod kuce?
Igramo,pa dobili smo ih u gostima 0:1....taj mec su marinci slavili 20 godina.
Moderator

Post by Rabba »

Niz je BSK(kuci), OFK(gosti), partizan(kup, gosti), Spartak(kuci)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
budababa

Post by budababa »

Jeste, umor je učinio svoje - Spartaka dočekujemo na "Karađorđu". Eto, uspelo je da mi se provuče to, iako sam bio u Subotici i gledao meč uživo. :? Vreme je za penziju...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Koja ''tisina'' na forumu pred ovu utakmicu,mnogi razocarani,ne ocekuju nista od manekena,neki su prestali da idu,a ima nas koji nismo odustali i nikad necemo...Ja idem da gledam utakmicu i da se nadam da ce Tadic jednom proci i centrirati da ce Mrdja posle deset sansi dati goo,da se nadam da ce Stjepanovic dodati loptu nekome....Idem zbog moje Vojvodine,igraci dodju i odu,ali Vojvodina ostaje....
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Ja sam pokusao da budem dosledan i stupim u bojkot, ali ne mogu.

Kako se priblizavala subota, tako mi je bilo jasnije da cu opet doci na stadion.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
mihailov

Post by mihailov »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 18129.html
Bice zanimljivo danas videti tim bez Pleca :wink:
Napred Voso!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Gospodine Djumi, osecao sam se ponizeno dok sam gledao Vuka Mitosevica kako sedi na zapadu. To ponizenje je bilo jos vece u momentu kada je u igru usao Risto Lakic.

Jad i beda od igre, pukom srecom smo dosli do bodova.
Last edited by Lala sa zapada on Sat Apr 03, 2010 6:27 pm, edited 1 time in total.
Minja
Administrator

Post by Minja »

2:0 konacan rezultat

Tadic
Mrdja (11m)

Prvi deo za zaborav. Igraci u neverovatnom grcu. Nista im nije polazilo od noge. U drugom delu, prvih 15 minuta zivi ocaj, a onda, nakon izmena, igra malo zivnula, i do kraja je bila sve bolja i bolja. Na kraju je moglo da bude i vise golova u mrezi BSK-a, koji, usput, nije sutnuo na nas gol za 90 minuta.
Passion

Post by Passion »

Lala sa zapada wrote:Gospodine Djumi, osecao sam se ponizeno dok sam gledao Vuka Mitosevica kako sedi na zapadu. To ponizenje je bilo jos vece u momentu kada je u igru usao Risto Lakic.

Slazem se....ja ne znam sta taj Risto trazi i na klupi...
aNS

Post by aNS »

Очај живи од игре. А измене нећу ни да коментаришем. Господине Ђуми па где су те промене које сте обећавали?! Када сам видео Лакића стомак ми се окренуо. И онда се још помоћни тренер дере на децу што се не загревају. Па за чега да се загревају?!
Меда одличан, као и Вуле али то сам и очекивао, данас ме је Каран одушевио својим интервенцијама. Онај Грузијац ми све више личи на Стјепановића.
Али куп је наш сигурно! :roll:
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Jadno i bedno, to je sve sto imam da kazem.. Ocekivao sam da sansu dobiju nasi klinci, pre svega Novakovic.. Videlo se da igramo pod imperativom pobede ali to ne opravdava toliku bezidejnost i greske u predaji lopte..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Bogdan96 wrote:
Lala sa zapada wrote:Gospodine Djumi, osecao sam se ponizeno dok sam gledao Vuka Mitosevica kako sedi na zapadu. To ponizenje je bilo jos vece u momentu kada je u igru usao Risto Lakic.

Slazem se....ja ne znam sta taj Risto trazi i na klupi...
E moj Bogdane, nije ni bitno sta misle ljudi koji redovno dolaze i gledaju tu sramotu od fudbala. Bitno je da se Risto aktivira, verovatno ga forsiramo kako bi ga na leto prodali na Tajland ili Indoneziju.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Ko je celavi i kakva je njegova funkcija u klubu ? da li je on trener ili djumi ?
Locked