1/2 finale LKS: Partizan-Vojvodina

Radoye
Administrator

1/2 finale LKS: Partizan-Vojvodina

Post by Radoye »

Tabela nakon 23. kola JSL:

1. Slobodan Medojević 21
Image

2. Miroslav Vulićević 18
= Marcelo Pletsch 18
4. Dragan Mrđa 16
5. Dušan Tadić 15
6. Danijel Aleksić 13
7. Janko Tumbasević 10
= Nnaemeka Ajuru 10
= Željko Brkić 10
10.Mario Đurovski 8
11.Slaven Stjepanović 4
12.Aleksandar Kesić 3
= Mitar Peković 3
= Dejan Karan 3
= Slobodan Novaković 3
16.Joseph Nestroy Kizito 2
= Giorgi Merebashvili 2
= Ognjen Mudrinski 2
19.Vlatko Grozdanoski 1
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

3 Tadic

2 Mrdja

1 Brkic
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Evo da ga overim ovako skroz sveze posle utakmice:

Tadic 3 boda - odlican danas, probojan, drzak, namestio dva gola i uvek u centru zbivanja.
Mrdja 2 boda - dva gola, sjajna partija, konacno da razbije taj problem vaznih utakmica, SVAKA CAST!!!
Djurovski 1 bod - za golcinu, i par odlicnih lopti kojima je rasrafljivao odbranu partizana, jos kad bi malo vise trcao i kad bi imao kondicije za celu utakmicu...

Odlicni su bili i Vule (veliki borac!) i Tumba na levom beku, mali Novakovic, komandant Plec, Brka osim onog jednog izleta... Ma svi su bili dobri!

Kad bi ovako igrali svaku utakmicu, di bi nam bio kraj!!!
soderstorm

Post by soderstorm »

Mrdja 3 boda. Konacno je odigrao kao pravi spic da li verujete da smo dali u 2 utakmice 3 gola glavom.

Tadic 2 boda. E ovo je Tadic sjajne asistencije.

Brkic 1 bod. Za onakvu intervenciju kod 1:2 je spasao cist gol mislim da je on ovom odbranom doneo FINALE.

Mada su ovoga puta svi zasluzili bodove. Zaista SVI.
One and only

Post by One and only »

3 boda - Mrdja
2 boda - Tadic
1 bod - Djurovski

:D
United of Vojvodina
Passion

Post by Passion »

Жао ми што свима немогу да дам бодове,јер су их сви заслужили.Напокон су оставили срце на терену!Али кад цеч мора 3 то онда изгледа овако:

3 бода-Д.Тадић(излуђивао је одбрану партизана до лудила.Он и Вулићевић су вечерас добили највише ''батина'',свака част.Овако треба да игра сваки мећ)
3 бода-М.Ђуровски(невероватно какве пасеве дели,такође је излуђивао одбрану са страшним лоптама,још плус голчина...тај никад нећу заборавити)
1 бод-М.Вулићевић(имам утисак да има снаге за 3 утакмице.Срце је оставио на терену,страшно како су га тукли ови комплексаши.И поред тога ништа му нису могли)

Нисам дао бодове Мрђи не зато што није заслужио него једноставно овако очекујем да игра сваку утакмицу.А није фер да дам свим нападачима јер и одбрана је данас урадила фантастичан посао.
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ljudi,mislim da smo vec jednom pravili jedan presedan u glasanju,pa evo predlazem da i sad,jednostavno damo po 3 boda svakom od igraca koji su proveli makar i minut na terenu,jer zaista... koga izdvojiti? Brka,Vule,Plec,Karan,Novakovic,Mrdja,Mario,Tadic,Tumba,Meda...... Svi su dali sebe... maximum!!!!! I na kraju,moram reci i za Djumija VELIKA TROJKA!!!! Eto,vratila se Marakana Djumi.... Kao sto si prosli mandat rekao da si posejao svoj povratak,tako mogu reci da si na Marakani tada (3:0) posejao ovu pobedu!!!! Svaka cast majstori!!!!

p.s.Ako se predlog ne usvoji,ispostovacu glasanje,jer sam odgledao mec :wink:
Image
Passion

Post by Passion »

Voja wrote:Ljudi,mislim da smo vec jednom pravili jedan presedan u glasanju,pa evo predlazem da i sad,jednostavno damo po 3 boda svakom od igraca koji su proveli makar i minut na terenu,jer zaista... koga izdvojiti? Brka,Vule,Plec,Karan,Novakovic,Mrdja,Mario,Tadic,Tumba,Meda...... Svi su dali sebe... maximum!!!!! I na kraju,moram reci i za Djumija VELIKA TROJKA!!!! Eto,vratila se Marakana Djumi.... Kao sto si prosli mandat rekao da si posejao svoj povratak,tako mogu reci da si na Marakani tada (3:0) posejao ovu pobedu!!!! Svaka cast majstori!!!!

p.s.Ako se predlog ne usvoji,ispostovacu glasanje,jer sam odgledao mec :wink:
Ja se potpuno slazem,i napisao sam u mom postu da su svi redom zasluzili 3 boda!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ako bilo kome dam 3 boda, Đumiju moram dati makar 5!
Od anemičnog i hronično nezainteresovanog Tadića do drčnog i konstantno opasnog...Mrđa nije promašivao, oni koji uvek daju 100 posto(Vule, Meda, Tumba, Novaković) danas su dali 120 posto...ne znam...ali da probam...

3 Duća
2 Kapiten
1 nek bude Brka zbog one neverovatne odbrane Kleu...ali mnogi su mogli i umesto ove trojice...
Io odio Belgrado
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Kao sto sam vec naveo u postu na temi kup, greh je nekog izdvojiti posle ovakve partije!

Svi igraci zasluzuju ne 3, vec 10 bodova!
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

3 - Tadic. Ko je ovaj decko ? Nisam siguran da ga znam iz Vosinog dresa, cuo sam, neki mali igrao ko lud za mladu repku po tom levom krilu, ovako isto se zove. Jel smo mi to njega doveli a da ja ne znam? I jos, gde je onaj nas Tadic?

2 - Mrdja. Realizacija i postavljanje kod golova...Sta reci, bravo Dragane, za danasnju predstavu

1 - NOVAKOVIC - LJudi! Gde se krio ovaj momak, i kako je moguce da mu jos uvek niko nije dao poene???

Svi do jednog su zasluzili poene. I svima BRAVO
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Tadic 3
Mrdja 2
Novakovic 1
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
postman

Post by postman »

3 - Mrdja (zbog dva gola)
2 - Tadic (zbog dve asistencije)
1 - Brkic (zbog vanzemaljske odbrane Kleu,da je to uslo ko zna kako bi se zavrsila utakmica)
Svi ostali - bar po pola boda,svi su se borili ,trcali i konacno,konacno odradili onako kako je Djumi zamislio.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Samo da skrenem paznju jos jednom svima na ovo:

http://www.fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1358

Hvala!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

3 boda Tadic
2 boda Mrdja
1 bod Vulicevic
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Locked