1.Zeljko Brkic 4 boda
2.Danijel Mojsov 2
3.Georgi Merebasvili 1
Potpuno se slazem sa svim napisanim tako da i moji bodovi idu ovako.novosadjanin wrote:Za bodove su mi konkurisali: Brkic, Mojsov, Djurovski, Abubakar, Katai i Jao.
3 Abubakar. Najkonkretniji, trudi se, svaki put kad primi loptu ide direktno na gol, prodire, stvara visak, stvara paniku u odbrani protivnika, nepropisno ga zaustavljaju...
2 Jao. Bilbija ce tesko izbaciti ovog momka iz prve postave. Brz, trudi se, opasan po gol, juce postigao gol koji je mozda i prelomio utakmicu. Nije imao puno sansi juce, sto znaci da je i relizacija solidna (sto se nikako ne moze reci za Branu Ilica). Ucestvuje i u odbrani tako sto vrsi pritisak na protivnicke stopere (za razliku od Bilbije koji se cuva samo za ofanzivni deo).
1 Brkic. Ovakvo bodovanje mozda nije fer prema golmanu koji tesko moze doci do izrazaja, osim ako ceo tim ne podbaci kao u proslom kolu. Juce je Brkic takodje bio odlican i ako ovako nastavi Antic bi morao da ga nagradi sa "jedinicom" u dresu Srbije.
aNS wrote:Гледао сам само преглед тако да нећу гласати, али по прегледу знам само да би Катаију дао 3 бода јер дечко искористи сваку шансу коју му тренери пруже.
Voja wrote:Pravo glasanja imaju svi oni koji su gledali mec za koji glasaju,uzivo ili putem TV-a (direktno ili skraceni snimak, nikako samo golovi).
Ја једноставно мислим да када погледам само скраћени снимак могу неког да оштетим. Јер на скраћеном снимку сигурно неће приказати како је нпр Вулићевић шпартао целу утакмицу, већ ће показати само лепе потезе. И самим тим по снимку би сада нпр дао Ђуровском 2 бода јер је имао лепу асистенцију и ако он можда ништа више није урадио на утакмици.Voja wrote:aNS wrote:Гледао сам само преглед тако да нећу гласати, али по прегледу знам само да би Катаију дао 3 бода јер дечко искористи сваку шансу коју му тренери пруже.Voja wrote:Pravo glasanja imaju svi oni koji su gledali mec za koji glasaju,uzivo ili putem TV-a (direktno ili skraceni snimak, nikako samo golovi).