Reakcije na emisiju Total soccer

Locked
Stara Garda

Reakcije na emisiju Total soccer

Post by Stara Garda »

I ono u sta smo sumnjali konacno smo i docekali.Trener sampionske generacije FK Vojvodine iz 1989.god. je JAVNO izrekao sta ljudima iz FSSCG smeta,jer covek je zaposlen u istom pa smatram da je to misljenje i ostalih,da je njima najveci trn u oku sto navijaci vode klub :!: :!: :!:

Naravno da klub vode strucni ljudi,navijaci samo nadgledaju rad istih.

E Ljupko,Ljupko, razocarao si nas odlaskom u zvezdu,al sad si stavio tacku na i.Nek ti je na cast!

Svaka cast Djumiju na nastupu i odbrani navijaca!!!
Last edited by Stara Garda on Mon Apr 18, 2005 11:54 pm, edited 1 time in total.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A tek poruke na ekranu tipa:
DJUMI,NAS TRENER!!! :lol: :lol: :lol:

Djumi,jos jednom si pokazao hrabrost i ljubav prema Vojvodini.Svaka cast!!!
Image
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Stara garda i ostali,a da nije to mozda iz Ljupka progovorio Dusan Mijic,njegov dobar drugar i stari poznanik iz vremena druge sampionske titule?
Dejan

Post by Dejan »

Da li neko moze malo opsirnije da kaze o emisiji posto ovde nema signala iz Istanbula!!!(SOS-a) :D
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Nego kad je krajnji rok za licenciranje trenera?Kaze Ljupko 96. ili 97. godine :lol: ,kasni ti sat ljupko jedno 10 godina,ili ti slab SINALKO :oops:
Guest

Post by Guest »

Svaka cast Milanu Djuricicu!Sto se tice LJupka Petrovica sada me je potpuno razocarao,licno cu da mu kazem sta mislim o njemu kada budem dobijao njihovu lopovsku licencu :x !Sutra treba svi da se pojavimo ispred velikog juga da podrzimo nase momke na sudjenju!
rici

Post by rici »

Voja wrote: Djumi,jos jednom si pokazao hrabrost i ljubav prema Vojvodini.Svaka cast!!!
budababa

Post by budababa »

Cast Djumiju, a veliki minus za Ljupka i Raku, posebno zbog napada na izjavu trenera Borca o "beogradizaciji lige". Ne zaboravimo, i mi smo u toj prici i sve ovo sto se desava zadnjih par kola je deo tog scenarija.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Djumiju svaka cast narocito mi se svidela ona izjava "E da smo mi Engleska". Ljupko je jos jedanput potvrdio moje misljenje o njemu
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Djumi moj trener ,svaka cast

P.S. jeste skontali na snimku ,ili se samo meni ucinilo,da je jednom od onih djetica sa zapada koji su preskakali ogradu,ispao pistolj na sred tribine ??!?? a oni nasu decu optuzuju -sramota
Sick boys!!!
Locked