25. kolo: Sutjeska (Niksic)-Vojvodina 1:1
-
25. kolo: Sutjeska (Niksic)-Vojvodina 1:1
Mesto: Nikšić
dan: subota
datum: 30.04.2005.
Stadion kraj Bistrice u Nikšiću
Početak:15h
dan: subota
datum: 30.04.2005.
Stadion kraj Bistrice u Nikšiću
Početak:15h
Last edited by Stara Garda on Sat Apr 30, 2005 9:13 pm, edited 2 times in total.
-
U subotu oslabljeni "idemo na noge" Sutjesci u Niksic donekle rastereceni brigama oko opstanka,medjutim za nase igrace poslednjih godina tamosnji teren je bio nepremostiva prepreka i bodove iz Niksica nismo doneli poslednjih 5 godina.Da li ce tako biti i sada,videcemo?!
Trenutna pozicija Sutjeske na tabeli,bodovni saldo i stanje u klubu pozivaju na oprez jer je njima ova utakmica biti ili ne biti,takoreci prekretnica(grcevita borba i dalje ili II liga),znaci nece biti lako za momke u crveno belim dresovima.
Verujemo svi zajedno da u subotu nastavljamo niz od 4 utakmice bez poraza i da cemo imati razlog u subotu da nazdravimo u to ime!!!
Srecno momci,srecno Djumi!!!
Trenutna pozicija Sutjeske na tabeli,bodovni saldo i stanje u klubu pozivaju na oprez jer je njima ova utakmica biti ili ne biti,takoreci prekretnica(grcevita borba i dalje ili II liga),znaci nece biti lako za momke u crveno belim dresovima.
Verujemo svi zajedno da u subotu nastavljamo niz od 4 utakmice bez poraza i da cemo imati razlog u subotu da nazdravimo u to ime!!!
Srecno momci,srecno Djumi!!!
Zaista je neugodna tradicija da 5 god nismo doneli iz Niksica bodove...Samo mi smo se sada oslobodili onog "biti ili nebiti"i "morati"
Njima sada gori pod nogama,a mi mozemo mirnih glava i rastereceno da udjemo u mec!Ako sve bude regularno (bez uticaja sudija i ostalih faktora...
)uz jednu disciplinovanu i odgovornu igru mozem da donesemo bod ili mozda i ceo plen!Oni ce morati da napadaju,i ako im nekrene srljace iz greske u gresku!Bice jako vazno da u prvom poluvremenu ne primimo gol!
Nadam se rusenju tradicije
Srecno nam bilo

Nadam se rusenju tradicije

Srecno nam bilo

Milan Djuricic
Da Vas samo obavestim da utakmica u Niksicu pocinje u 15 casova iako sve ostale pocinju u 16 casova.Niksicani su nam izasli u susret da utakmica pocne sat vremena ranije kako bi mogli stici na avion u subotu uvece.
Ocekujem jedan tezak mec gde Niksicani vide svoju poslednju sansu.Realno oni su vec ispali ali nemozemo nikome oduzeti pravo na nadu
Mi tamo idemo da pobedimo iako nam nece igrati dosta igraca.Cak ocekujem i jednu rovovsku borbu i veliki pritisak od strane Niksicana.

Ocekujem jedan tezak mec gde Niksicani vide svoju poslednju sansu.Realno oni su vec ispali ali nemozemo nikome oduzeti pravo na nadu

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Nadam se da zato sto su nam izasli u susret nece traziti i tri boda za uzvrat
Licno mislim da ce nasim igracima tamo po ko zna koji put biti problem u njihovim glavama,ako razmisljaju na nacin "tamo niko ne moze da uzme bodove",lose nam se pise
Hajde malo da mislimo na nacin "mi ce mo biti ti koji tamo idemo uvek da uzmemo tri boda",i da nas ne zanima da li se oni bore za opstanak ili za nesto vise.MI treba da gledamo samo sebe i nikoga vise.Znam da je lakse promeniti zakon nego navike,ali mi to jednostavno moramo

Rezultati sutjeske na poslednjih nekoliko tekmi:
Kolo odigravanja
18.Smederevo - Sutjeska 1:1 (0:0)
19.Sutjeska - Radnički JP 0:1 (0:0)
20.Budućnost - Sutjeska 1:0 (0:0)
21.Sutjeska - Obilić 0:0
22. Železnik - Sutjeska 1:0 (1:0)
23.Sutjeska - Crvena zvezda 1:2 (1:2)
24.OFK Beograd - Sutjeska 2:0 (0:0)
Uz napomenu da smo ih u prvom delu prvenstva pobedili 3:0 :!:Ako u prvom poluvremenu neprimimo gol resili smo skor celu utakmicu
Na poslednjih 7 meceva Niksicani posle prvog poluvremena nisu uspeli da daju gol(izuzetak je protiv cigana,ali tada su dali gol iz prvog napada,dosta srece su imali...)U drugom poluvremenu kod njih dolazi do velikog pada u igri!
Kolo odigravanja
18.Smederevo - Sutjeska 1:1 (0:0)
19.Sutjeska - Radnički JP 0:1 (0:0)
20.Budućnost - Sutjeska 1:0 (0:0)
21.Sutjeska - Obilić 0:0
22. Železnik - Sutjeska 1:0 (1:0)
23.Sutjeska - Crvena zvezda 1:2 (1:2)
24.OFK Beograd - Sutjeska 2:0 (0:0)
Uz napomenu da smo ih u prvom delu prvenstva pobedili 3:0 :!:Ako u prvom poluvremenu neprimimo gol resili smo skor celu utakmicu

Fakat je, Sutjeska je najslabiji tim po ucinku u drugom delu prvenstva, ali nismo li nesto slicno govorili i za borac iz Cacka i njegove napadace, a na kraju bili ispraceni sa tri komada? Zato vrlo oprezno, mislim da bi i bod bio uspeh, kako zbog prekida neugodne tradicije, tako i za odrzavanje visokog morala u ekipi pred utakmicu sa Partizanom. Verujem da ce mladje snage pokazati da imaju mesta u prvom timu.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Milan Djuricic
Franciskovic,Belic(kartoni),Pavlovic(reprezentacija),Stepanov(povreda).
Dundjerski ce igrati a pauzirace protiv Partizana.

Dundjerski ce igrati a pauzirace protiv Partizana.

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .