10. kolo: Vojvodina-Rad 1:2

User avatar
Daljac
Posts: 632
Joined: Mon May 09, 2011 8:12 pm
Location: Војводина

10. kolo: Vojvodina-Rad 1:2

Post by Daljac »

Naši momci i ove nedelje prvenstveni meč igraju na Karađorđu. Nakon što smo u prošlom kolu jedno poluvreme protiv Metalca igrali fudbal, a drugo čekali kraj meča i strepeli sa igračem više, red je da se uozbiljimo i sa Radom odigramo od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka meč na kome ćemo pokazati da naš domaći teren predstavlja našu veliku prednost i da na njemu ne sme biti onakvog opuštenog pristupa igri, čak ni pri rezultatu 3:0.

Naši gosti trenutno na tabeli zauzimaju 10. poziciju. Kao i mi, i oni su u prethodnih devet kola odigrali osam mečeva, i još uvek čekaju da odigraju na vojnom stadionu susret sa crnim blizancem.

U dosadašnjim nastupima, ostvarili su dve pobede, obe na Banjici: protiv Radnika u trećem kolu (4:1, strelci za Rad Dabić, Arsenijević, Nenadović i Mihajlović) i protiv lučanske Mladosti. Meč protiv Mladosti odigrali su u najboljem maniru njihovih suseda sa topčiderskog brda: od 0:2 na poluvremenu, stigli su do pobede od 4:2, uz dva gola Mihajlovića, jedan Arsenijevića i auto-gol gostiju.

U ostalim mečevima, zabeležili su još tri nerešena rezultata: 1:1 na Banovom brdu (strelac Dabić), 0:0 kod kuće sa Jagodinom, kao i u poslednjem odigranom kolu, kada su od vodstva 1:0 protiv Spartaka (strelac Arsenijević) došli do situacije da jure 1:3, i nakon pogodaka ponovo Arsenijevića sa penala, kao i Nenadovića u 90. minutu, u tome i uspeli.

U ostalim mečevima, na kojima su poraženi, Građevinari nisu postigli ni jedan gol. Savladao ih je na Banjici Voždovac 0:2, izgubili su u Ivanjici 3:0 i u pretposlednjem odigranom kolu, kao poraženi vratili su se iz Pazara, gde je bilo 1:0 za domaćina.

Imamo u subotu šansu da se Banjičanima osvetimo zbog činjenice da oni na onoj avetno praznoj nagoreloj kombinaciji ruine pod zaštitom države i bauštele, koju lažno predstavljaju kao stadion kralja Petra, imaju šansu da gledaju svoje omladince u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što je nama uskratilo priliku da barem najbolje mlade timove Evrope gledamo ove jeseni na Karađorđu.

Imaćemo priliku i da se dovikujemo preko ograde sa ljudima čiji politički stavovi stoje kao izgovor za odlazak na utakmice i navijanje za njihov klub, te ćemo opet biti u prilici i da nakon meča zbog istih, makar ih bilo i samo trideset, odmorimo i ispričamo se društvom na tribini dok nas oklopljeni žandari konačno ne puste da krenemo, u zavisnosti od rezultata, ili u grad na pivo, ili kući.

Dođite da podržite Vošu. Dođite, jer nikad ne znate sa ovim timom da li ćemo dati ili primiti 4 gola. Čini mi se da i od nas zavisi. Hajde da im budemo podrška, pa da opet u prvom delu meča sve završe, ali da ne stanu na tome, nego da i drugo poluvreme ovoga puta odigraju, a ne odstatiraju na terenu kao legendarni Preža Milinković u svojih 1750 sporednih uloga.

Subota, taman pre grada, pobeda protiv Rada.
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by Nikola »

Uvek smo se mucili sa Radom, ocekujem pobedu i malo vecu podrsku igracima. Zasluzili su.
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
Salvador
Posts: 1089
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by Salvador »

Treba odigrati maksimalno ozbiljno, napad svih 90 minuta!
User avatar
fraxmanutd
Posts: 204
Joined: Sun Jul 01, 2012 6:20 pm

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by fraxmanutd »

Прво полувреме против Металца да се примени на 90 минута и нема зиме ни против једног тима у лиги.
Сви на стадион!!! :lala:
Банат цео, црвено бео!
User avatar
N13
Posts: 2113
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by N13 »

Ajde ljudi cimajte sve koje znate... trebalo bi da bude fino vreme. Momci su svakako zaslužili podršku.
A i termin nije loš... subota, pre izlaska :)

:cheers:
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by laki »

Ako se Ozegovic opet bude halavio, a u duelima stalno padao i sirio ruke zbog nedosudjenih faulova, ima da ga upucam snajperom sa tribine!

Pod jedan: Kada imas loptu, oslobodis se iste i nastavis sa kretanjem, dobices je opet u izglednijoj situaciji, nemoj da navlacis na sebe igrace, nisi malouman da to ne razumes!
Pod dva: Jak si kao tenk, covece, cemu padanje cim te neko povuce? Izdrzi taj duel, otresi te sline sto te cuvaju i malo povuku ili gurnu, nemoj da si pickica! To sirenje ruku sa zemlje jako bedno deluje!

NEMOJ DA SE TRUDIS NA TERENU ZA SEBE VEC SE TRUDI ZA EKIPU!
Image
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by budababa »

Očekujem tradicionalno natezanje konopca sa Radom i mršavu, ali vrednu pobedu. Moj tip za gol odluke: Stanisavljević (trgni se čoveče!)

http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/24776 ... daju-karte
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1484
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by Neizlecivi »

Ozegovic je takav i kraj. Ima svoj svet i poprilicno je egocentrican. Imali smo mi gomilu njih koji su igrali za tim, koji su igrali tako kako kazes, pa smo bili standard 0-1 datog gola. I mene ume da iznervira njegovo ponasanje nekad, ali decku nemamo jednu rec da zamerimo. Spic i treba da bude takav, namazan i pun sebe. I protiv Metalca, brljao je, ali je isto tako makar 10 lopti jako lepo odlozio i pustio Ivanica, Vukcevica i jos nekog u lepu sansu ili akciju.
Ovde mnogi poprilicno olako psuju majke, prozivaju da su sise, vredjaju igrace, cim im nesto malo ne odgovara. Shvatam da nisi zadovoljan (ovaj put ti, sledeci neko drugi), ali se malo spustite na zemlju.
Ukoliko Zaks ne bude spreman, voleo bih da vidim Perica. Takodje ne znam gde nam je nestao Puskaric, mada mi trenutno on i ne fali toliko. Eventualno bi bilo lepo da se odigra sa 2 spica, ili sa 1 zadnjim veznim, tj Maksom.
Vidimo se sutra :cheers:
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4072
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by Rabba »

Mene kod Ožegovića nervira JEDINO to mahanje sudiji kad padne... Ustani brate, nastavi da igraš, ako dobiješ faul dobio si ga... Čak i da to umerenije radi bih razumeo. 5-10 takvih širenja u toku tekme je zaista puno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
playmaker
Posts: 514
Joined: Sun Sep 18, 2011 1:31 am

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by playmaker »

Realno, napadac i treba da je takav kao Ozegovic, naravno da nekada pretera, ja ga prvi psujem kada me izludi ali on mi je zadnja rupa na svirali sto se tice briga.

Ne mogu da verujem da se od svih nasih problema on spominje, pa sta cemo sa amaterskim bekovima, Nasticem i Vasilicem, unistise nas ljudi, zbog njih ponekad izgledamo kao seoska ekipa. :(
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by pedjans »

Ne volim takve priče, ali činjenica je da jedina dva poraza u ovoj sezoni imamo od klubova koje smo proletos pobedili kad nam je bilo veoma potrebno, a oni... hm, nisu baš zapinjali u tim mečevima - Čukarički i Spartak. U vrlo bitnoj utakmici proletos pobedili smo i Rad kod kuće, takođe se baš nisu istakli ambicijom i borbenošću. Treba se setiti da smo proletos imali tim koji realno gotovo nikoga nije mogao da pobedi, pogotovo ne u nekoj važnoj utakmici a igranje u Evropi nam je bilo preko potrebno. Nadam se da će me naši protiv Rada demantovati i da ću ispasti propali teoretičar zavere, svakako smo neuporedivo bolji tim i pobeda ne bi smela da dođe u pitanje.
Casual 1989
Posts: 101
Joined: Tue Jan 06, 2015 11:34 am

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by Casual 1989 »

Bekovi su najslabija karika nase ekipe, ocajni su.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4883
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by gospodinFKV »

Imamo i jednog takvog u nasoj ekipi za ligu u balonu. Svaki drugi duel kad primi loptu na pola i izgubi je, on glasno negoduje jer ga vuku za dres malo. To prodje kod sudije posle 2-3 faula, tj. svira mu da bi ovaj malo zacutao, medjutim, posle toga on to uradi po jos 4-5 puta, i onda se ovaj zainati i nista ne svira. Ni ono sto treba, ni ono sto ne treba.

Shvatam ja njegova padanja donekle. Nek padne 3x tako u zoni suta, ako misli da nece izdrzati nastavak akcije, nesto ce se svirati, a onda nastupa Stanisavljevic...ali da, slazem se da preteruje, kao i da nam je to trenutno najmanji problem.

Voleo bih da vidim Moglija i Antica u prvih 11 sutra. Igramo kod kuce, bolji smo, ne vidim razlog da ne probamo. Gori ne mogu biti od ove dvojice da ga je**s...
User avatar
Stexman
Posts: 2602
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by Stexman »

Ajd da razumem da neko misli da sno pustili spartak i cuku, al da imamo neki dil sa radom? Ma nemojte da se zezamo.

Samo jako i ne spustati ritam kao protiv metalca. Bolje da igramo sa slabijim intenzitetom celu utakmicu nego jako prvo poluvreme a nikako drugo!
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: 10. kolo: Vojvodina-Rad, subota 18h

Post by limanfkv »

Zaga odrzao bukvicu igracima...
http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/24822 ... -vojvodina
...Nemci najavljuju ofanzivu...
http://www.sportnetwork.rs/play/80994/m ... vojvodinu-


...1:0 gol rukom iz ofsajda. Igrace se 91. minut na Karadjozu.
Locked