Koliko kosta da zaigram umesto Maradone?

Locked
Turija

Koliko kosta da zaigram umesto Maradone?

Post by Turija »

Nadam se da se Voja neće ljutiti zbog njegovih pozajmljenih reči za naslov, ali jedino crnim humorom naši navijači mogu sačuvati mentalno zdravlje od neprestalnih pretnji u liku i delu čuvene NS DESETKE i njegovih pomagača, terapeuta napaćenih duša promašenih fudbalera.Evo, ja otvaram konkurs, nudeći sledeće reference:
1.Mogu da promašim gol i sa gol linije, čak i kada mi niko ne smeta
2.Mogu baš svaku loptu da dodam protivniku
3.Mogu da napravim svaki put penal ako se nađem u našem šesnaestercu
4.Mogu da odgurnem malo dete i da ga predriblam
5.Mogu da dam gol, nezasluženo i ničim izazvan, potiljkom, ramenom, uvetom, rukom, kukom, bokom, leđima, , samo ako lopta uspe nekako tu da me pogodi.Ako me pak pogodi u čelo ili nogu ne smem ga obećati.
5.Kad povedem loptu u trku, obavezno padnem preko nje, a kad je štopujem dam idealan for protivničkom igraču. Od svih igrača sam sporiji, mlitaviji i manje skačem, ali nije fudbal atletska disciplina, pa da to sve baš treba.
Mogu ja još što šta bolje od Maradone, ali, nije lepo da se sam hvalim, jer ko se fali taj se kvari.
Pozovite odmah.Ukoliko ne budete zadovoljni, možda bi mogao na probu u Kinu.jer viši sam od Maradone, a imam manje kila, jedem manje, izgledam mlađe, pa možda me prošvercujete kao dvadesetdvogodišnjaka.Ne odevam se u skupim buticima, ne zalazim u elitne kafiće.Posle svake utakmice ću obavezno da častim piće.Ne treba mi ugovor i kapara.Uključujem se u akciju iz čistog idealizma, radi pojačanja zdrave konkurencije na traženim pozicijama.

Koliko kosta da zaigram umesto MARADONE???
Imam i ja dusu,platicu!!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ko razume,shvatice...

Bravo Turija!!!
p.s.ali iskreno,mislim da nemas dovoljno argumenata da bi zaigrao umesto MARADONE!!!! :lol:
Image
Stoik
Starosedelac

Re: Koliko kosta da zaigram umesto MARADONE???

Post by Stoik »

Turija wrote:Imam i ja dusu,platicu!!!!

Ne cini to.
Pogotovo ne jos i dobrovoljno.
Ne znas sta to znaci.
Veruj mi!
slavko

Post by slavko »

Turija,prvi put sam se ,od kada sam na ovom forumu, nasmejao od srca! XAxaxaxaxaxaxa....

Neverovatno je da takav igrac moze da igra u kontinuitetu. Necu Djumiju da solim pamet,ali zaista ...ako decko odigra odlicno jednu utakmicu a usere 50 (slovima :pedeset!) onda ne znam sta vise....
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
ogi
Administrator

Post by ogi »

Nemam snage da tipkam sta osecam povodom svega sto se izdesavalo danas, fudbal pa kosarka...a za Maradonu, pa ovo stvarno vise nema smisla.... :oops:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Zaista mislim da ovaj topic nije trebalo otvarati :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Voja
Dežurni spiker

Re: Milan Djuricic

Post by Voja »

Djumi wrote:Zaista mislim da ovaj topic nije trebalo otvarati :!:
Djumi,lepo je sto ste se javili u ovaj topic... mislim da ovde necete moci uticati na nas,jer smo mi odavno dali ocenu Maradoninih kvaliteta.
U ovom topicu cemo iskoristiti onu vasu cuvenu "Ja (tj.Mi) furam svoj fazon,a svaki vas predlog moze samo da bude tema za razmisljanje".
Dakle,ako imate sta reci,recite,necemo vam uzeti za zlo :wink:
Image
Владика
Administrator

Turiju za centarfora

Post by Владика »

Ja mislim da je stvar resena i da ce prvo pojacanje za ovu sezonu biti nas uvazeni prijatelj Turija. Zasto sam za to-
1.Elokventan je i nacitan, tako da cemo konacno dobiti igraca koji ce moci bez blama da izadje na konferenciju za novinare
2. Dobili bi coveka u ekipi sto bi opet znacilo da cemo imati informacije iz prve ruke sta se desava u svlacionici
3. U timu bi konacno bio neko ko zaista voli Vojvodinu i
4. Ubedjen sam da igra bolje fudbal od Maradone!!!!!!
Da li je Marko igrac Opacica ili ko yna koga drugog ja stvarno ne ynam ali je vise nego cigledno da vec kad nema golgetersko umece onda im jaka ledja.Djumi nadam se da ces imati snage da ga vratis u Vucje gde mu je i mesto!!!!!!
Turija svak cast na topiku!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Voja
Dežurni spiker

Re: Turiju za centarfora

Post by Voja »

podbara wrote:Djumi nadam se da ces imati snage da ga vratis u Vucje gde mu je i mesto!!!!!!
Gresis sine,ovaj,silno gresis sine....
Image
DUB

Re: Milan Djuricic

Post by DUB »

Djumi wrote:Zaista mislim da ovaj topic nije trebalo otvarati :!:
Kanda za Vas Djumi "uzaludna nada" umire poslednja!?
Samo vas molim da nam priustite to zadovoljstvo da konacno vidimo Djurovica od pocetka do kraja, i to ako je moguce vec u Kuli.

Turiji svaka cast na topicu jer se ova(j) tema provlaci vec mesecima kroz, ama bas svaki topic i mislim da je svojim (ne)umecem zasluzio topic za sebe.

E, pa Maradona cestitam ti na najvecem uspehu u zivotu!
Konacno imas svoj topic...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Turija

Post by Turija »

Da odgovorim zašto ovaj topik.
Ja se do danas nisam oporavio od doživljenog šoka u sredu, a verujem i mnogi od nas.Vidim da je na Red Firm forumu Stoka proširio listu idola za još dva imena i moram priznati da me je za jednog dobro pokolebao, a za drugog teško mogu da poverujem u namere, uz opasku nikad ne reci nikad.
Onakav penal je bio za mene takvo iznenađenje, da uopšte nisam bio spreman da uočim detalje, a kasnije nisam imao snage da na TV pogledam ponovo tu propast i izanaliziram situacije.Pekarin autogol je, takođe, bio iznenađenje, ali se moglo pratiti, jer je lopta relativno sporo išla prema golu i moram priznati da sam očekivao da će Todić stići da je izbaci sa gol crte.Međutim, nisam, pre toga, video gde se Tode nalazio kad je partizanov igrač pokušao da centrira, pa, možda ,odatle i nije mogao ništa više učiniti.
Da ne bi uvod bio duži od odgovora, da pređem na stvar.Jednostavno pukao mi je film od višegodišnje karikature od igre ovog igrača i zato sam napravio virtuelnog prototipa boljeg.Nisam imao ni trunke namere da uvredim Marka Jovanovića kao ličnost i čoveka van terena, pogotovo što ga i ne poznajem.Verovatno da je on vrlo OK lik, pa da zato ima toliki kredit.Da se na treningu zalaže, da živi sportski itd.
Sve ono što je ovde rečeno viđeno je na terenu, samo malo drugačije, kao smešna strana sporta, koja na kraju može da bude vrlo ozbiljna i skupa.Jedini razlog zašto ovakav tekst je: DA STANEMO NA CRVENOM.
Ne verujem da jedan navijački topik, ma kakav bio, može oboriti cenu igrača.Na kraju, ako se dobro sećam, neko se posle Markovih golova Partizanu, pohvalio kako smo napravili odličan posao, jer smo iz Vučja doveli takvog igrača za smešnu sumu DM, (ne spominjem, da ne obaram cenu), tako da mislim, to isto uvek možemo dobiti, pa da niko ne bude na šteti.Mora li baš Marko završiti karijeru u Vojvodini?
A, dobit?Pa, do nje se uvek ispreči poslovni rizik i potrebni šmek.Ko zna i ima sreće-zaradi.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:Sve ono što je ovde rečeno viđeno je na terenu, samo malo drugačije, kao smešna strana sporta, koja na kraju može da bude vrlo ozbiljna i skupa.
Mnogi kazu da nam je liga zbog namestanja smesna.A posto mi nista ne namestamo,a moramo odredjenu dozu humora priloziti ovaj nasoj komediji,onda se neko dosetio fantasticnog resenja:
pustio je Maradonu da bude jedan od glavnih junaka sveopste nam komedije!!!! :lol:
Image
Locked