Grof Zekula wrote:Да се не срамотимо више, беше нам мотив до скоро, у сезони коју започесмо тако што се нисмо брукали ни у Амстердаму. Сада већ бројимо неколико озбиљних шутева у мошнице, да нам је стварно доста то да гледамо. Прекините, молимо вас.
Много је јасније ко све није за наш дрес и клупу (и врх Клуба, свакако), али тако (историја нам се понавља дословце сваког лета) нећемо моћи да издржимо више. Ова сезона, беше баш залудна. Они што одоше се спасише, оно што вреди ће већ у јуну...Потом, наравно, доводимо горе од ових!
У петак, па среду, некако још постоји шанса да извучемо ствар. Са две победе. Како, не знам, али то је једино што може осветлати образ некима.
Ко га има, нека игра за част. Своју, нашу и Вошину!
34. kolo: OFK Beograd - VOJVODINA 1:2 (0:2)
34. kolo: OFK Beograd - VOJVODINA 1:2 (0:2)
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Re: 34. kolo: OFK Beograd - VOJVODINA, petak u 18.30h
Meč u kom počinje Tanjga na štoperu i meč u kom sredina neće znati gde udara je unapred izgubljen.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Tanjga je realno nepoznanica mozda decko i solidno odigra problem je sto ce se svaki njegov potez gledati svaka greska zapamtiti nije mi jasno sto vise sansi nije dobio Drobnjak koji ono sto je igrao bilo je solidno ili Sukacev koji je meni zanimljiv igrac ali treba dosta raditi sa njim ,Tanjga mi je bas ono misterija moze biti sasvim ok a moze buti da napravi penal u 7 minutu da autogol u 21 i crveni karton u 37 (igrao mi jednu utakmicu u menageru i sve to uspeo u istoj da uradi)
Pa ako ce biti sklanjalica i nama 3 boda sto verujem da ce biti mogli su i mene zvati da igram....
- gospodinFKV
S obzirom na to koliko smo sakati, bice im teze da uverljivo nameste poraz nego da nas pobede.
- slanobarac
gospodinFKV wrote: ↑Fri May 02, 2025 3:54 pm S obzirom na to koliko smo sakati, bice im teze da uverljivo nameste poraz nego da nas pobede.

Istina
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mi imamo ozbiljne probleme sa kartonima, a ušli smo u 5 krucijalnih ligaških utakmica. Crnomarković i Korać su pred suspenzijom, Sičendže je na dva žuta od pauze, kao i Meda, s tim da me on ne brine previše. On ih i ima samo 2. Sledeća tekma cigani u gostima, gde struka mora da kalkuliše. Meni, kao i svakom ko voli klub, bitnija je ta tekma, nego ovo danas. Ako dobijemo, nema osobe koja neće pomisliti da je štelovano. Opet, Deep tvrdi da se Tvorza i Dragoljupče ne mirišu previše, pa ako je tako, treba očekivati da nas OFKa danas izdere.
Obzirom na gore izrečeno sa kartonima, Tanjgu očekujem na zadnjem veznom, a da cigane koristimo za čišćenje kartona potencijalno. Ako je tako, nećemo se ljubiti. Pride, Popović je značajno ozbiljniji igrač od juniora. Pa sad. Pratimo.
Obzirom na gore izrečeno sa kartonima, Tanjgu očekujem na zadnjem veznom, a da cigane koristimo za čišćenje kartona potencijalno. Ako je tako, nećemo se ljubiti. Pride, Popović je značajno ozbiljniji igrač od juniora. Pa sad. Pratimo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Mare_Liman
Росић - Бутеан, Тањга, Црномарковић, Барош - Меда, Петровић, Младеновић - Николић, Деле, Романић
Клупа :Пушкић, Кораћ, Ђорђевић, Болинги, Николић, Савићевић, Сукачев, Сиченџе, Поповић
Клупа :Пушкић, Кораћ, Ђорђевић, Болинги, Николић, Савићевић, Сукачев, Сиченџе, Поповић
Last edited by Mare_Liman on Fri May 02, 2025 5:55 pm, edited 1 time in total.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Jesmo to rezervnog golmana na pumpi ostavili?
- Deep Purple
Ne razumem pitanje? Pa Puškić je u sastavu?
@Rabba
Provereno je to, ne mogu da se smisle već dugo.
A otkako je i postao predsednik zajednice jasnije su mu mnoge stvari u domaćem fudbalu. Tako da nama Ofk u svakom slučaju neće ništa pokloniti mada doduše neće nama niko ni ništa pokloniti.
- Mare_Liman
Не знам како сам га промашио... Исправљено

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ако ми са овом скупином победимо без неке очигледне склањалице биће то победа сезоне.
- slanobarac
Sad kad krene rapsodija u belo crvenom, samo gledajte. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Mare_Liman
Кад УН не може са 3 метра из волеја да промаши голмана, може Бутеан главом са 7 метара...
Jel samo meni cudna odbrana igraca OFKe kod naseg gola?
Pogotovo sto je akcija preslikana kao minut ranije kada je UN promasio
Pogotovo sto je akcija preslikana kao minut ranije kada je UN promasio
Last edited by LIMAN on Fri May 02, 2025 6:45 pm, edited 1 time in total.
Само храбро до нове победе, але...