1.Goooooool,goool,gol!!!! Despotovic,1:0!!!! 3 boda
Doneo bodove, presudio partizanima i odigrao u svom stilu:borbeno do poslednjeg atoma snage.
2.Sjajni Aleksandar Popović- novosadski Đenaro Gatuzo 2 boda
inače je za 3, ali ne može zbog Despota.Dva duga filigrantska pasa za 2 naša gola.Prvi Despotu za 1:0 i drugi Davidovu: za penal.
90 minuta fantastične igre u oba smera.Možda čovek nije primetan sa tribina i na TV-u, ali učinak za ekipu mu je nemerljiv.Postao je igrač bez koga Voša ne može.
3.Damir Kahriman 1 bod
najzad odbrane na nivou golmana Vojvodine.Odbranio sve što treba i još nešto preko toga.Eh, kad bi ovako branio na 80% utakmica, bio bi kao Despot (na 80% među najboljima, a na 20% među boljima).Kad smo na dvema krajnjim tačkama najjači, onda možemo i do Titule (,,dajte mi oslonac pomeriću Zemlju,, ;sećamo se tog gradiva).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1. Despotovic - 3 boda (dva gola)
2. Kacar - 2 boda (kao i uvek izuzetno borben,sasvim zasluzio moja 2 boda)
3. Djuric - 1 bod (izuzetno siguran u odbrani)
nazalost nema mesta za Kahrimana,Popovica,Pekarica,Davidova...
Slozicete se da su svi danas odigrali na nivou!
1.Despotovic-gol masina
2.Kahriman-stvarno odlicno branio,akrobatske intervencije,ali nazalost njegov problem su sutevi iz daljine i izletanja bez veze,za suteve iz blizine je majstor
3.Davidov-opet motorna snaga,izborio penal majstorski