Kada smo već kod računica, zanimljivo je da u slučaju istog broja bodova u omeru Vojvodine i Partizana neće odlučivati međusobni skor, već gol razlika, a ako i ona eventualno bude ista odlučiće veći broj postignutih golova. Ovakvo pravilo primeniće se iz razloga što su oba kluba već obezbedila učešće u kvalifikacijama za Kup UEFA (Vojvodina kao finalista Lav kupa, a Partizan na osnovu plasmana na tabeli).
Iz novosadskog Dnevnika
Obrazloženje
Posle gore pročitanog, ne vidim kako drugačije najaviti utakmicu, osim da me, nimalo, neće iznenaditi ako se Mladost vrati u Apatin sa ,,petardom,, u svojoj mreži.Šta više reći
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jebesga, na nama je da tucemo Bezaniju, to prvo i osnovno pa sta bude bude. Ako mi podbacimo nema popravnog a ako dobijemo sve ostalo je igrala se deca. Ako im je bas toliko stalo da budu ispred nas (a ceo svet vidi da smo za klasu bolji) neka ih FSS dekretom proglasi da su drugi, ja se ne sekiram mnogo oko toga. Svakako su najebali sledece sezone i oni i njihove komsije. Ove godine smo im dali malo previse fore na pocetku sezone, ali ako sledecu sezonu odmah pocnemo ovako kako smo ovu zavrsili ni grobari ni cigani nemaju sta da traze...
Turija wrote:Kada smo već kod računica, zanimljivo je da u slučaju istog broja bodova u omeru Vojvodine i Partizana neće odlučivati međusobni skor, već gol razlika, a ako i ona eventualno bude ista odlučiće veći broj postignutih golova.Ovakvo pravilo primeniće se iz razloga što su oba kluba već obezbedila učešće u kvalifikacijama za Kup UEFA (Vojvodina kao finalista Lav kupa, a Partizan na osnovu plasmana na tabeli).
Iz novosadskog Dnevnika
Obrazloženje
Posle gore pročitanog, ne vidim kako drugačije najaviti utakmicu, osim da me, nimalo, neće iznenaditi ako se Mladost vrati u Apatin sa ,,petardom,, u svojoj mreži.Šta više reći
Kakve ovo ima veze sa mozgom???Sta ima veze ako su oba kluba obezbedila UEFA kup?Jadan je taj Partizan i svim srcem navijam da damo bar 3-4 komada Bezaniji(jer Apatin ce "neocekivano" posici bar jedno 3 autogola),pa nam ove zgadije iz beograda nece moci nista.E Zvezdane,Zvezdane,dace Bog,pa da igrate sledece godine Prvu Telekom ligu...
Ne znam koliko je Bežaniji stalo da igra u kupu UEFA, ali nama sutra neće biti nimalo lako. Igraćemo bez Đurića, Stošića i Buača koji imaju kartone, dok su Tadić i Vukobratović na pripremama reprezentacije. Biće jako zanimljivo videti za kojih će se 11 igrača odlučiti Rajevac, pogotovo u odbrani, gde smo prilično destkovani. Mislim da je najbolja varijanta da Kačar bude pozadi sa Pekarom (ipak je sigurniji od Kizita), a Marković na desnom beku. U sredini da igraju Smiljanić, Milutinović, Krivi, Pop i Davidov. No, snaći će se Rajevac sigurno i bez ovih sugestija. Zanimljivo je da se naš trener posle 9 meseci vraća na mesto gde je letos započeo sa Vošom. Kako li je bilo tada, a kako nam je danas.
za nevericu: buraz mi danas imao tekmu na djackom. no,protivnik se nije pojavio i deca su se zagrejala,podelia izmedju sebe i odigrali dva put po po sata. u toku nihovog laganog zagrevanja vodila se i polemika oko respleta poslednjeg kola. jedan mali reche: partizan guzi apatin sa vise od 5 razlike a vojvodina gubi 3-2 (i to sve u kontekstu kako je namesteno). ne bi ovo bilo cudno da nije jos rekao da ce despot dati oba gola.
ja pratim desavanja preko neta i neverujem svojim ocima.
ali dobro,neka im... pokazali smo se i tek cemo se pokazati
Samo cu citirati Despota: "Sledeci put ce biti 3-0, (pokazuje tri prsta i mrmlja): 3-0 "
Lolo Cmizdricu,jel te nije sramota da budes drugi? Pa mi smo Vam zatvorili jna ,a da ne pricam kako smo vas ovde cepali... Tragedija srpskog fudbala je u tome sto se drugopozivci tretiraju zvezdama a sve zbog ubogih vasi...
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Cause wrote:Ne treba biti tako pesimističan. Ipak smo u prvih deset kola dali samo dva gola. Nemoramo biti kivni što je izostalo drugo mesto. Biće bolje.
Pa to je ono sto sam kazao, dali smo im suvise fore na pocetku sezone. Ako sledecu krenemo od pocetka ovako kako smo igrali ovo prolece mogu da nam ga duvaju...
Biće mnogo, mnogo teško. Otvoren je još jedan igrački front. To znači manje odmora za igrače a oni na tako nešto nisu navikli. "Podebljati" klupu i dovesti još par pojačanja ako hoćemo u trku sa "večitima".