Škola fudbala

limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Škola fudbala

Post by limanfkv »

E sad ovo je po meni jedna vrlo vazna stvar.
Interesuje me kakav je vas stav prema skoli fudbala "Petar Puaca"?
Svi igaci ponikli u Vojvodini, barem vecina njih, sigurno je prolsa skolu fudbala RMR. E sad nisam siguran sta se sada trenutno desava sa istom.
Sto se tice Petra Puace...
Koliko sam mogao da primetim vrlo je "nasminkao" svoju skolu,a ono sto me je razocaralo je sto sam video dosta dece upravo u istoj.O tom coveku licno imam jako lose misljenje, kao o svim igracima koje su menadzeri gurali u karijeri.A njega ne da su gurali nego kao 10 da ih je imao. I sta sad taj covek radi?
Otvorio je skolu fudbala.Tokom karijere upoznao brdo igaca vise preko menadzera nego preko svoje igre.Ono sto mene nervira je sto malo malo pa dovede nekog cigana poput Zigica, Baste, Milovanovica...I sta ti ja znam. I tako na taj nacin truje mladu decu Novog Sada, a svi znamo koliko se radilo da se razbije taj malogradjanski mentalitet.Ono sto me je porazilo su izjave male nesvesne dece kojima se obecavaju kampovi Milana, Intera i slicnih.Pola njih je izjavilo kako im je san da igraju za prvi tim omrzenog nam kluba...
Omladinska skola Crvene zvezde je danas potpisala ugovor o sportsko - poslovnoj saradnji sa skolom fudbala iz Novog Sada ciji je vlasnik nekadasnji fudbaler naseg tima, Petar Puaca.

Ugovor su potpisali Mitar Mrkela, direktor Omladinske skole Crvene zvezde, i Petar Puaca, vlasnik skole fudbala u Novom Sadu.

"U cilju boljeg pracenja mladih fudbalera, narocito onih najmladjih, na teritoriji cele zemlje, Crvena zvezda zeli da uspostavi saradnju sa ljudima i skolama fudbala i klubovima koji rade kvalitetno, koji okupljaju veliki broj dece i koji u dogledno vreme mogu da daju igrace za nas klub. Jedan od tih izbora je skola fudbala Petra Puace koja okuplja 220 polaznika. Puaca prati kompletnu teritoriju Vojvodine i ima kompletan uvid u igrace mladjih kategorija koji bi mogli da budu interesantni nasem klubu. Iz toga se rodila ideja o saradnji po kojoj ce on pratiti talente u Vojvodini, a mi cemo zauzvrat omoguciti neke druge stvari i pogodnosti", rekao je direktor Omladinske skole Crvene zvezde, Mitar Mrkela.


"Proveo sam 12 godina u Crvenoj zvezdi i pocastvovan sam sto sam njen skaut za Vojvodinu. Nadam se da ce najbolji igraci, ne samo iz moje skole vec i iz cele Vojvodine, uspeti da se izbore za mesto u Zvezdi. Verujem da cemo iz ove saradnje izvuci obostranu korist i da cemo biti zadovoljni", istakao je Puaca.
A i ovo je po meni vise nego dovoljno!

E sad sta je ciniti ja stvarno neznam,ali ovo nece na dobro izaci! Taj isprdak je i igrao inace kod nas.
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Inace tekst je malo bajat.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8922
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Jebesga, mi treba da napravimo skauting sluzbu koja ce da pokupi sve sto valja pre nego sto ovaj stigne do njih. Ako bismo to imali onda nas zabole sta ovaj i slicni njemu rade. A koliko je nasa fudbalska skola jaka pokazuju rezultati mladjih kategorija gde vec mnogo godina unazad nemamo konkurencije u zemlji.

Nas najveci nedostatak jeste bas u domenu skautinga, kako za klince tako i za prvi tim. To je nesto gde bi Bata obavezno trebalo da obrati paznju u sledecem pretiodu.
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

O puači i njegovoj školi mislim sve najgore, kao i o svim tim likovima što uzimaju pare ovde za interes nekog drugog.
Ali šta možemo i to je demokratija.Međutim, sreća je što oni, uglavnom, ne znaju dobro da rade.Kada dođe vreme, da se vrednuju samo rezultati rada, a ne veze i ljubavi, sve će se naći na svom mestu.
Ne može puača nikad biti bolji od Mike Radosava i Zorana Grujića.Shvatiće to ubrzo i deca i roditelji.
A, mi što rekao Radoje: (ŠTO PRE) u SKAUTING.
Po EXYU i šire.Mnogi bi rado došli u Vošu.
Već vidim čoveka koji bi to jako dobro radio.Znate ga i Vi :!: :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Osoba iz potpisa :lol: 8)
Slazem se sa tobom samo se nadam da Puaca nece upropstiti puno novosadske dece. Jebi ga deca vole "sminku", a kasnije moze da bude kasno... :?
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Dejan :?:
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8922
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

max wrote:Dejan :?:
Dejan :!:
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Post by Friend »

Evo i ja da napisem par reci o "velikom" treneru petru puaci,inace nazalost mom kolegi :cry: .Uzecu primer od samo pre nekoliko dana kada je bio turnir u Kacu za decu 99 godiste,kada je doticni gospodin uzeo taj turnir.Elem,da krenemo ovako,vec na prvoj utakmici koju su njegovi klinci igrali protiv ekipe iz Nisa (Filip Filipovic),videlo se da par njegovih klinaca odudaraju od ostalih ucesnika turnira,ali niko sem trenera iz Nisa nije reagovao,na sta je "posteni" 'pp" krenuo da vredja i omalovazava trenera ekipe iz Nisa uz psovke i ostala pedagoska sredstva.Sledecu utakmicu pp igra protiv moje ekipe za plasman u cetvrt finale turnira.Svaka ekipa na terenu trebala je da broji 7+1,ili osam igraca u polju,naravno da niko nije verovao da ce doticni biti toliko drzak da stavi jednog igraca vise u polje i igra sa 9 igraca protiv mojih osam!Utakmica je pocela,inace igra se 25 minuta cela utakmica bez prekida.Igraci pp-a vode sa 1-0 od nekoga petog minuta,a moji klinci ih sabili ali nece lopta u gol :roll: ,tada jos niko nije primetio da njih ima jedan vise u terenu.Kako je utakmica pocela tako je veliki pedagog 'pp" poceo sa svojom plejadom uvredljivih reci na racun sudije i mojih igraca,pomenucu samo neke sudija picko jedna jeba... m..u,posle utakmice,zatim govori svojoj deci da ubiju moju :evil: ,da ih udaraju itd.U 20 minutu moji klinci daju izjednacujuci gol,i neko od roditelja zove mene i mog kolegu i kaze da njegova deca celu utakmicu igraju sa igracem vise.Kada smo prebrojali decu i videli da ih je vise prekidamo mec i sudiji govorimo sta nije uredu.Tada dolazi do onog cuvenog ciganskog "nisam ja ciko",ne bi ja namerno,ko ti e rekao da udjes u igru izderavanje na svoju decu itd.Posle utakmice mi trazimo da se ona ponovi ili da se da nama pobeda,a organizator to sada ne moze,nije pp takav nije namerno i ostale fore :roll: :oops: !STRASNO, samo to mogu da kazem,ali to nije sve.Trener iz Nisa koji je blago receno popizdeo na ovoga pedagoga nije hteo da se pomiri sa ovim i do kraja turnira uspeo je da dokaze sledece,da su tri igraca iz ekipe petar puaca starija,i to ne da su 98 godiste,vec da su 97 godiste :!: :!: :!: Ali ni tada organizator turnira nije hteo da ista preduzme jer,toboze on je ipak zvezda naseg fudbala,pa ajde da precutimo ovo i damo mu trofej!Eto to je samo neka od prica o petru puaci koji inace kaze svakom roditelju koji dovede dete na upis u skolu da ce mu dete igrati u crvenoj zvezdi :shock: :evil: :idea: :!: Ako vas interesuje jos prica o doticnoj zvjezdi nasega fudbala mogu jos da napisem i saznam.Poenta ove cele price je da kazem sta sve moze ovaj covek da uradi,kada je spreman na ovo sa decom koja imaju samo 7-8 godina!On je spreman da gazi i preko mrtvih ako treba samo da bi nesto ostvario,pa makar to bila i mala deca!
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Šta drugo reći do OGAVNO!!! Ali, imam i ja svog favorita. Možda budem pisao i o njemu. Uostalom, videćemo kako će se odvijati situacija oko dovođenja Bekvalca koji je već poznat i organima reda kao ličnost kod koje se zna procedura ulaska u startnu postavu :? 8) Pitam li se da li znaju i za one Ukrajinke :lol: O tom, potom. Čekam razvoj situacije, a o ovom što je FRIEND pisao, ponovo - OGAVNO!!!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8922
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Ima u srpskom jeziku rec koja odlicno opisuje to sto ovaj radi - KOKOSARENJE, a likovi sa takvim karakterom se obicno nazivaju JAJARAMA.

Za strucno znanje nema na srpskom ali ima na nemackom - HOHSTAPLERAJ.
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Interesuje me samo gde klosar drzi treninge toj deci?
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Post by Friend »

Treninge drzi kod hale 24 na sajmu,bivsi teren gde su se odrzavale konicke igre za vreme sajma!
:)
Posts: 568
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:43 pm
Location: Na zapadu

Post by :) »

sta je bilo sa indexom? skupo mu?
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

:) wrote:sta je bilo sa indexom? skupo mu?
Već je prokockao neke pare koje je dobijao od polaznika škole za korišćenje terena, pa je bilo i malo :oops: pred celim skupom.
User avatar
Avangarda
Posts: 337
Joined: Tue Feb 13, 2007 1:57 am
Location: Sremska Mitrovica

Post by Avangarda »

b92/sport wrote:Poznati najbolji u "Milan Jr Kampu"

Image

Treneri Milana ocenili su desetogodišnje Novosadjane Mihajla Tubića i Stefana Jankovića i devetogodišnjeg Vasilija Djurića kao najtalentovanije učesnike fudbalskog kampa, koji je taj italijanski klub održao na stadionu OFK Beograda. Tubić i Janković su polaznici novosadske škole fudbala Petra Puače, dok je Djurić član somborskog Radničkog.

Milan će ove godine u 106 gradova sveta organizovati kampove za pronalaženje najtalentovanijih fudbalera, a najpespektivniji će, kao i Tubić, Janković i Djurić, od 13. do 20. septembra biti na probi u Milanu.

U Italiji će odigrati utakmicu na slavnom stadionu "San Siro", kao uvod za meč prvog tima "rosonera". U kampu Milana, koji je počeo 18. juna, a završava se danas, učestvovalo je više od 100 dečaka starih od šest do 16 godina.
:evil:
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Locked