8. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina

Locked
Voja
Dežurni spiker

8. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina

Post by Voja »

Trenutna tabela:

Image

1.Gojko Kacar 21
2.Ranko Despotovic 4
.Vladimir Buac 4
.Nino Pekaric 4
5.Alexandar Popovic 3
6.Sasa Drakulic 2
.Jozef Kizito 2
.Igor Djuric 2
.Stojcev 2
.Trivunovic 2

Neverovatno je kako je Kacar ucinio ovu nasu akciju izvesnom ove sezone...
Image
Dejan

Post by Dejan »

1. Kacar
2. Pekaric
3. Drakulic

-10 Zapeti kao puska Sarac...
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

3 boda-Kacar-puca na prvog strelca lige
2 boda-Trivunovic-odlicno odigrao,povezivao odbranu i napad
1 bod-Drakulic-postigao pobedonosni gol
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Cause

Post by Cause »

1. Drakula - preokrenuo meč, dobro se kretao, nesebično upošljavao i dao pobedonosni gol. I što je najvažnije : Čoveku ne treba 100 šansi da bi dao gol.
2. Kačar- evro gol, odlična partija u prvom poluvremenu. Pao u drugom,kao da nije mogao da se nadiše. Ne znam, treba obratiti pažnju na to. Da se ekonomičnije troši tj da mu se nađe prava pozicija u timu a ne seljakati ga iz utakmice u utakmicu na različita mesta.
3. Trivunović - mislim-igrao je centralnog veznog.
" Dečko je pun zmajova! "
Turija

Post by Turija »

Cause wrote:1. Drakula - preokrenuo meč, dobro se kretao, nesebično upošljavao i dao pobedonosni gol. I što je najvažnije : Čoveku ne treba 100 šansi da bi dao gol.
2. Kačar- evro gol, odlična partija u prvom poluvremenu. Pao u drugom,kao da nije mogao da se nadiše. Ne znam, treba obratiti pažnju na to. Da se ekonomičnije troši tj da mu se nađe prava pozicija u timu a ne seljakati ga iz utakmice u utakmicu na različita mesta.
3. Trivunović - mislim-igrao je centralnog veznog.
Sve se slažem, samo bih obrnuo redosled, iz jednog razloga: ocena igre za čitavu utakmicu.

3 boda Trivunoviću.U nedostaku pomoći Popovića držao je celu sredinu terena.Mladi Tumbasević se izgubio i nije igrao ništa u svom prvom nastupu.Nekako je ,,mekan,,, bez duela i pasa.Pokušava nešto kao poziciono, ali samo zbunjuje svoje.Nadam se da će biti bolje sledeći put.Možda je trema i uigranost uzrok slabom prvom utisku.

2 boda Kačaru za gol spasenja od poraza i njegovu lepotu

1 bod za Drakulića. Za pobedonosni gol i preokret u igri i glavama igrača. Za vrlo korisne savete saigračima (danas Stojčevu:,,gledaj dole,, kada je izgubio lopte zbog toga što predugo gleda gore gubeći kontrolu nad njom )

PS
Nekako nam Apatici počeše kolo da vode.Da ih je više (Radosavljev, Stevanović) bilo bi i bolje-brže.Nisu oni džabe bili drugi, sve do pred sam kraj prvenstva i raspad sistema.
Last edited by Turija on Sun Oct 07, 2007 11:47 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Kacar 3 boda - za onaj gol makazicama i 100 bi mu dao da se moze
Pekaric 2 boda - gospodar odbrane
Buac 1 bod - i dalje mu fali pravi zavrsni pas, ali danas je pretrcao milje i milje i presekao (prekinuo) dosta njihovih napada, zao mi je sto mu onaj volej nije usao
mihailov

Post by mihailov »

1.Kacar
2.Drakulic
3.Trivunovic
Napred Voso!
ice

Post by ice »

Uradicu isto sto i Toti:
1.Kacar-za onakav gol mora biti prvi pa makar dao jos dva auto-gola.Mislim da sad neki traze dlaku u jajetu,pa ipak se on iako nije napadac ubacivao u napad i zamalo nije dao opet gol glavom,takodje mu je jednom odlicno uklizao igrac Hajduka,jedino mu zameram sto je pao da bi izborio penal umesto da je probao da sutira
2.Trivunovic-maestralna igra,pored puno trcanja i presecenih lopti,delio je odlicne pasove,ali i primao teske lopte bez greske,eto neka malo posavetuje u vezi toga Despota
3.Drakulic-odlican,uostalom dao je odlucujuci gol,vrsio pritisak non-stop na Hajdukovu zadnju liniju,skinuo sve visoke lopte i jos pritom ciljao prema saigracima

Turija,Tumbasovicu ovo nije bio debi,to se vec desilo u Indjiji,gde je na kraju cak preuzeo i ulogu stopera.Igrac izrazenih defanzivnih karakteristika.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Turija

Post by Turija »

ice wrote: Turija,Tumbasovicu ovo nije bio debi,to se vec desilo u Indjiji,gde je na kraju cak preuzeo i ulogu stopera.Igrac izrazenih defanzivnih karakteristika.
Hvala na ispravci.
Nekako tu Inđiju se trudim da totalno izbrišem iz pamćenja, jer mi, kad se setim nje, skoči pritisak.I, dobro je što nisam bio na toj utakmici, tako da meni dođe ovo prvo viđenje Tumbasovića na terenu, pa sam zbog toga pogrešio u činjenici.
Zato je dobro što si reagovao, kako bi održali najvažniji princip Foruma: uvek tačni i pouzdani podaci :!:
Pozdrav!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cika_toma

Post by Cika_toma »

na osnovu radio prenosa i izvestaja, dakle nisam gledao susret:

3. Kacar
2. Trivunovic
1. Buac

Konacno jedna utakmica gde ima toliko kandidata za ove bodove, da se tesko odluciti, u "uzoj konkurenciji" bi, po meni, jos morali biti i Drakulic i Brkic, koji je delovao dosta sigurno...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sad se vise ne postavlja pitanje naseg najboljeg igraca u svakom mecu,vec samo broj poena koji ce on osvojiti.U Kuli je osvojio samo 3 boda :lol: Dakle,rezultati iz Kule:

1.KACAR 3 boda /22glasa/
2.Trivunovic 2 /11/
3.Drakulic 1 /09/

Trenutna tabela:

Image

1.Gojko Kacar 24
2.Ranko Despotovic 4
.Vladimir Buac 4
.Nino Pekaric 4
.Trivunovic 4
6.Alexandar Popovic 3
.Sasa Drakulic 3