11. kolo: Vojvodina-Cukaricki 0:0

mihailov

11. kolo: Vojvodina-Cukaricki 0:0

Post by mihailov »

Nema vremena za preteranu euforiju-u Novi Sad stize Cukaricki!Vosa je u usponu forme i ocekuje se jos jedna pobeda u nizu.Sigurno je da imamo kvalitetniji tim,jedini problem moze predstavljati umor.Vredno je pomenuti da Cukaricki ima dan vise odmora,jer su svoju utakmicu igrali u subotu.Trijumfovali su 2:0 protiv Lucana.Kizito nece imati pravo nastupa zbog crvenog kartona.Nadamo se povratku igraca koji su imali problem sa povredom!
P.S.Cini mi se da utakmica pocinje u 13:30,posto nisam siguran nisam hteo da napisem u naslovu.Nek neko potvrdi.
Last edited by mihailov on Mon Oct 29, 2007 11:15 am, edited 1 time in total.
Napred Voso!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

mislim da ce utakmica biti veoma teska.ali to je mec koji se mora dobiti,nebitno na koji nacin.vreme je da srusimo jos jednu tradiciju (ili sam je ja samo stvorio u svojoj glavi).Naime,ne secam se kad smo dobili neki mec radnim danom.Sredom pamtim uvek samo razocaravajuce vesti!!!!Nadam se ,da cemo i tome stati na kraj!!!!
Image
Anonimus

Post by Anonimus »

Kao sto Voja rece,do pobede na bilo koji nacin!!!
A sto se radnog dana tice,poslednji put smo na radni dan,kuci,igrali sa Banatom polu-finale kupa i pobedili 1:0. :wink: Valjda nismo igrali ni jednu na radni dan u medjuvremenu (izuzev cuvene Indjije)
STOP MAFIJI!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Anonimus wrote:Kao sto Voja rece,do pobede na bilo koji nacin!!!
A sto se radnog dana tice,poslednji put smo na radni dan,kuci,igrali sa Banatom polu-finale kupa i pobedili 1:0. :wink: Valjda nismo igrali ni jednu na radni dan u medjuvremenu (izuzev cuvene Indjije)
ja sam mislio na period od recimo zadnjih 10 godina!?Mislim d aprocentualno radnim danima imamo mozda 10% pobeda,ali ajd,to je vec teze malo proveriti :lol:
Image
Dejan

Post by Dejan »

Brzica ne zanima tradicija medjusobnih susreta :wink:

Tri boda iz Cacka dobijaju na znacaju i tezini jedino u slucaju pobede nad Cukarickim!Bilo bi dobro kada bi se za ovaj mec oporavio Stojcev...
mihailov

Post by mihailov »

Anonimus wrote:Kao sto Voja rece,do pobede na bilo koji nacin!!!
Mladost u Apatinu 0:1 prosle sezone cini mi se krajem aprila
Napred Voso!
ice

Post by ice »

Ma uopste je nebitno vezano da li je radni dan ili ne.Apsloutno se sa slazem sa obe Dejanove konstatacije.Brzic je rekao svoje i pred Cacak,a Cukaricki ako ne dobijemo,dzaba smo se radovali u Cacku,grobari ce svejedno odmaci,ide im na ruku laksi raspored.Plus mi bi u derbi usli psihicki ipak optereceniji od Partizana,a ovako ako pobedimo mozemo da odemo u Beograd da se nadigravamo,pa i ako izgubimo jos nece sve biti gotovo.A mislim da cemo tamo tesko izgubiti.Grobari ce skupo platiti cenu izostanka Sikimica i cinjenici da imaju dosta tanju klupu od nas,eto da jos jedan nas kvalitet o kome nismo toliko pricali ispliva na povrsinu.
Ali treba prvo pobediti neugodni Cukaricki,ekipu solidnih kvaliteta sa posebno opasnim bocnim igracima koju predvodi izvrstan strucnjek Stepanovic.Pobeda po svaku cenu i svi na stadion bez obzira na termin i vreme,momcima je pomoc neophodna!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Turija

Post by Turija »

Opet vrlo važna utakmica (a, koja nije?).
Naš najveći problem u sredu biće motiv i umor od teških terena i utakmica.Najviše se pribojavam, ne snage Čukaričkog, već našeg prilaza utakmici.U Čačak smo otišli sa velikim motivom, kao i u Kulu, da srušimo tradiciju i namirimo dugove.Sada će svega toga biti mnogo manje, a osećaćemo se sigurnijim na domaćem terenu, kao i da ćemo daleko lakše stići do pobede.To je veoma opasno, jer Brđani sigurno dolaze da nas iznenade i pomognu svojim sugrađanima (bg blizancima), da nas zaustave u pohodu ugržavanja veštačkog autoriteta i mita Humske i Ljutice Bogdana.
Zato mislim da bi mi trebalo da iznenadimo čuku, na najbolji mogući način, a to je da iskoristimo naš skriveni potencijal u velikom izboru kvalitetnih (i odmornih) igrača.Oni će imati strahovit motiv i snagu da razbiju Čukarički.Bili bi nerešiva enigma za goste (ovo se odnosi prvenstveno na našu sredinu terena i napad.Odbrana, nadam se neće imati puno posla i moći će da predahne i spremi se za okršaj s partizanima).Stepanović ne može planirati svoju odbranu od nekog o čijim vrednostima i osobinama pojma nema.
A, potom, sa 24 boda i bez poraza u beograd, da naplatimo dug za onaj jedan jedini (ove jeseni).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cause

Post by Cause »

Čukarički uopšte ne poznajem.Što se tiče ekipe nikada ih nisam gledao. Mislim da nisu toliko naivni.Jedino što sam čuo da su dobro organizovani.E, sad...Mmotivacije ima na pretek jer su naši konačno osetili blizinu samog vrha i to im je dodatni motiv + protivnik već zna kako se prolazi poslednjih godinu dana u Novom Sadu pa ne verujem da će igrati nešto lepršavo.
" Dečko je pun zmajova! "
mihailov

Post by mihailov »

Niko ovde ne poznaje Cukaricki dovoljno,ali sto znam to je da za njih igra bivsi clan naseg tima-Mirko Poledica.Takodje,igraci od kojih preti najveca opasnost su Lazar Popovic(neki clanovi su ga isticali prosle sezone kao igraca na kojeg Vojvodina treba da obrati paznju),Stanko Svitlica i Milan Culum.Ostali igraci su za mene potpuna nepoznanica!
Napred Voso!
KDA

Post by KDA »

A pazite najavu sa radia 021

VOJVODINA DOČEKUJE NAPREDAK 30.10.2007.

17:22 - Utakmicama 11. kola u sredu se nastavlja fudbalski šampionat Srbije. Vojvodina dočekuje kruševački Napredak, a utakmica se igra sa početkom u 13:30h.

Novosađani su na drugoj poziciji sa četiri vezane pobede, dok su Kruševljani pretposlednji. Vodeći Partizan dočekuje Borac, dok će trećeplasirana Zvezda gostovati u Lučanima. (021)

:oops: :oops: :oops:
limanfkv

Post by limanfkv »

radio 021 kao i uvek objektivan i pun tacnih informacija :roll:

Sutra dolazi po meni za nas najnezgodniji rival, a sto to cemo videti sutra...Samo da ne zagovnimo ova tri boda iz Cacka.
mihailov

Post by mihailov »

Inace,povredili su se Stosic i Popovic i nece igrati sutra :cry:
Napred Voso!
ice

Post by ice »

Tu je zato Trivunovic,a mogao bi i da padne sneg pa da sansu dobije Nastic. :wink:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
vladans

Post by vladans »

nemoj majke ti da padne sneg!!!???vidis da su zabranjeni kisobrani!!! :D
sta je sa stojcevom??jel se oporavio?
Locked