Svi su odigrali dobro i borbeno.Malo slabija (bezopasnija u napadu) bila je leva strana.Izdvojio bih trojicu, ali ne znam baš da li ću ih pravilno poređati:
1. Buač 3 boda (ipak) jer dao je jedini (odlučujući) gol.A, da njega ne beše, bilo bi kao sa Čukom.
2.Popović 2 boda, igra uvek jednako i dobro.Na pravom je mestu u pravom trenutku, samo ga sudije uzeše na zub, pa žuti karton i kad ga ne zasluži (kao danas).Ispade Pop grubijan.
3.Trivunović 1 bod, stvarno su odličan tandem on i Pop.Mislim da su trenutno najbolji par u Ligi.Izvanredno i sigurno igraju.Kao osice su svih 90 minuta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1.Buac 3 boda - kao i uvek kod pobede od 1:0,nema dileme kome dati 3 boda
2.Kacar 2 boda - koliko sam cuo od svih vas,od radio izvestaca,ocena iz novina i izvestaja na TV Panoniji Kacar je tukao iz svih pozicija i bio neprestana opasnost
1.Djuric 1 bod - Odbrana bez kapitena,bez primljenog gola,bez bilo kakve naznake opasnosti.... mislim da je i do Djurica
Priblizava se nastavak prvenstva pa evo da sumiramo glasove za mec sa Banatom.Imamo zanimljivu situaciju.Buac je dobio 29 od mogucih 30 glasova,znaci,bod mu je nedostajao do bonus boda.Sto se tice druge pozicije po prvi put su dva igraca dobila po isti broj bodova (9) i isto su bodovani (3x po bod i 3x po dva),tako da nemam nijedan argumenat po kome bih nekome dao dva,a nekome 1 bod.Pa cemo ovaj put obojici dati po dva boda,a listi cemo pridodati i prvog sledeceg pratioca,to je Popovic i njemu cemo dati redovnih 1 bod.Dakle: