Press / www.sportske.net: Aleksić: Vojvodina može da uzme kup

Aleksić: Vojvodina može da uzme kup29.10.2009. 22:09

www.sportske.net(1)
V

ojvodina je igrala sa oscilacijama, ali je ipak izbegla veće probleme i eventualno iznenađenje u Lučanima. Branko Babić je zadovoljan drugim poluvremenom, a igrači već misle na naredne protivnike.

U strelce se upisao i Danijel Aleksić, supertalentovani napadač Vojvodine, koji takođe očekuje da će sa saigračima ostvariti cilj.

"Srećan sam zbog pobede i mog pogotka. Najvažnije je da Vojvodina dobro igra i da beleži trijumfe, a nama raste samopouzdanje. Do finala u Kupu Srbije, preostalo nam je još dve utakmice i realno, imamo šansu", kaže fudbale "Voše".

On ima jasnu računicu.

"U povlašćenom smo položaju, imamo poludirigovan žreb da se sa najozbiljnijim rivalima ne sudarimo odmah, tako da bi trebalo da se za te dve utakmice, što se kaže, stisnemo i odigramo maksimalno dobro i smatram da možemo da sve to ostvarimo. Dobro nam je krenulo i trebalo bi da ostanemo na tom, valjanom kursu. Sada je nas više igrača u protivničkom šesnaestercu, opasniji smo i potrebno je da tako nastavimo, i ako možemo, budemo još bolji", zaključio je Aleksić.

Vesti
SEID KORAĆ je najbolji igrač sezone 2023/2024

Beše poslednji dan januara meseca ove godine, kada je Novim Sadom odjeknula vest da je rođeni Luksemburžanin Seid Korać potpisao ugovor sa ponosom Grada. Slikavši se držeći u rukama naš dres na promociji, odmah je izjavio da želi da što pre...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović9
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Korać25
Vukanović24
Zady Sery23
Radulović23
Zukić21
Petrović17
Carević15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...