Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

Владика
Administrator

Re: Finale Kupa: Vojvodina-Jagodina, 8. maj 20:30h

Post by Владика »

Сада је на РТВ-у имао гостовање секретар клуба Александар Влашкалић. Изјавио је да је до сада резервисано 38 аутобуса. Биће ово масовна,мсаовна инвазија на Бгд.
Drina

Post by Drina »

podbara wrote:Сада је на РТВ-у имао гостовање секретар клуба Александар Влашкалић. Изјавио је да је до сада резервисано 38 аутобуса. Биће ово масовна,мсаовна инвазија на Бгд.
Iskreno to i nije neka brojka. Verujem da bi premasili brojku sa proslog finala kupa da nam treba minimum 70-80 buseva + ako racunamo da ce dosta ljudi krenuti sopstvenim prevozom, u sta sumnjam.
lazarr

Post by lazarr »

Bio sam na blagajni stadiona pre pola sata.
Uzeo sam kartu za sebe ali nisam dobio za ekipu koja ide samnom. Mislio sam da je dovoljno imati na papiru imena i JMBG ali karta se dobija samo uz LK (može jedan čovek da donese 5 LK i dobiće 5 karata).
Pošto idemo nas 8 i već smo zakupili kombi tražio sam kartu za sopstveni prevoz. Na mojoj karti je devojka napisala broj 495.
To je trenutni broj preuzetih karata za ljude koji idu sopstvenim prevozom.
Dva momka ispred mene su se prijavila za prevoz busom i njihove karte su bile: 4-ti autobus, mesta 38 i 39.

Takva je situacija na blagajni stadiona. Verovatno se na ostalim mestima vodi drugačija evidencija, tako da se pravo stanje teško može saznati.
TM88

Post by TM88 »

"Navijači koji izaberu da na utakmicu idu organizovanim autobuskim prevozom prilikom prijave dobijaju ulaznicu na čijoj će poleđini biti vidno odštampan broj prijave i broj autobusa.
Navijači koji žele da na utakmicu putuju sopstvenim prevozom prijavljuju se na isti način ali je potrebno da to jasno naglase prilikom preuzimanja ulaznice. Na poleđini njihove ulaznice biće odštampan samo broj prijave."

Drugar je juce uzeo za zapad i bio je 216.
Pretpostavljam da su ti brojevi prijava samo sa blagajne i da su nezavisni od shopa.
Vidim na sajtu da ce organizovan prevoz biti i iz Sombora, B. Palanke, Coke, Odzaka, Zrenjanina, Vrbasa, Beceja, Palica, Apatina, B. Gradista, Rume, Beocina, Zitista, Kisaca, Kikinde i Selence. Negde sam procitao da su Gardinovcani raspolozeni da napune bus. Pretpostavljam da ce neka mesta spajati posto nece biti dovoljno za bus, ali i ovo moze brojcano stanje da nam poboljsa.
Nadam se da je u shopu bolja situacija, posto sam iskreno malo razocaran odzivom koji zakljucujemo. Nadam se da se varam/o.

EDIT: Upravo je na zvanicnoj prezentaciji na Facebooku objavljeno da ide 38 buseva. Do duse nije jasno da li je to 38 iz NS ili sve ukupno.
Last edited by TM88 on Sat May 04, 2013 6:13 pm, edited 2 times in total.
Oasis

Post by Oasis »

sad mi je vec malo muka od ove zbrke. kakav crni zapad ljudi. pa ako se vec placa da imamo sto bolju podrsku(iako sam za nezavisnost grupe) to nekako razumem, ali da se placa da ljudi grickaju semenke na zapadu to ne razumem. a za ovo laganje nemam reci.. za zitiste pouzdano znam da imamo do 2 navijaca.
TM88

Post by TM88 »

Oasis wrote:sad mi je vec malo muka od ove zbrke. kakav crni zapad ljudi. pa ako se vec placa da imamo sto bolju podrsku(iako sam za nezavisnost grupe) to nekako razumem, ali da se placa da ljudi grickaju semenke na zapadu to ne razumem. a za ovo laganje nemam reci.. za zitiste pouzdano znam da imamo do 2 navijaca.
Da pojasnim ako ispada da ja lazem, mesta koja sam naveo sam procitao na sajtu FKV.
Pri dnu je tabela. http://www.fkvojvodina.rs/2013/05/distr ... nale-kupa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Telep

Post by Telep »

Ne mogu da verujem da se ovoliko bas strahuje za nasu brojnost...pa koliko nas ode otislo je,ali je bitno da svi znaju zasto idu tamo..vise bih voleo da ode 3000 ljudi i bude navijanje kao na finalu 2007, nego da nas ode 10000 a da vidim da pola ljudi gricka semenke.

Sto se tice ovoga da se pominju gradovi "u kojima nemamo navijaca", navijaca nasih ima sigurno ali to su oni navijaci u stilu vecine lokalnih blizanackih navijaca koji dodju jednom godisnje kad dolazi vasar u njihovu okolinu i to je to. Bez uvrede ali tako je. Dzabe je put, ti ljudi recimo simpatisu Vosu i oticice malo da se provozaju do bg. Cast izuzecima koji redovno prate utakmice..

Inace ubedjen sam da se finale igra protiv nekog od blizanaca da bi lagano oborili rekord iz 2011..ovako mislim da cemo ga izjednaciti
Sremac, Sremac Špricer Boys!
borrissey

Post by borrissey »

trelos gia fcv wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=710865 :mrgreen:

Malo da nas zagolicaju...
Koje navijače Jagodine? Tuga je bilo gledati ono protiv zvezde, Jagodina da gol, ceo stadion zviždi... Sramota, pitam se za koga navija gospodin Betoven... Mislim, ok što dolaze, nemojte me pogrešno shvatiti, ali onakav odnos domaćih-blizanačkih navijača nisam nigde video...
Last edited by borrissey on Sat May 04, 2013 6:43 pm, edited 2 times in total.
Stexman

Post by Stexman »

TM88 wrote:... Negde sam procitao da su Gardinovcani raspolozeni da napune bus...
Dobro si procitao, i Gardinovcani su napunili jedan ceo bus. Dal ce biti za dva, ne verujem ali kontam da ce biti guzva u ovom jednom ;)
Za sada na spisku imam 45 ljudi(jos 4 cekam da mi posalju podatke) a dao sam termin do nedelje uvece da se prijavljuju(to cisto da ih nateram da ne cekaju zadnji momenat)!

INVAZIJA :cheers:
TM88

Post by TM88 »

Svaka cast za Gardinovce!
Nevernik

Post by Nevernik »

38 buseva nije toliko lose ako se uzme u obzir da je sezona praznika i da klub bukvalno nista nije uradio u vezi animacije navijaca.
Marcello

Post by Marcello »

Ljudi, ima još 2 dana, a to je mnogo, znajući naš mentalitet. Mislim da ćemo podbaciti po brojnosti u odnosu na finale 2011, ali imam osećaj da će da grmi, pošto očekujem da nas ne ispale za ozvučenje ovaj put.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Passion

Post by Passion »

38 бусева је за сада и више него добро с обзиром да има још 4 дана и да је много мања ангажованост клуба. Мада искрено и не оптерећујем се превише нашом бројком...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Milan

Post by Milan »

Zalosno je sto su klub i grupa jako malo uradili na promociji ove utakmice. Pre dve godine je to mnogo ozbiljnije radjeno sa obe strane...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Helm

Post by Helm »

Ako je do sada napunjeno 38 buseva onda je skoro sigurno da pada rekord. Računajte još bar toliko u narednih 4 dana, plus jedno 2.000 ljudi koji će doći u sopstvenoj režiji.
Locked