O Forumu i Sajtu

Sve o sajtu i forumu
ФКВ
Posts: 91
Joined: Tue Jun 18, 2013 4:05 pm
Location: svugde

Re: O Forumu i Sajtu

Post by ФКВ »

PanonskiFantom wrote:Mislim da je zbog trenutnih okolnosti(dobrih rezultata našeg kluba) povećana "popularnost" našeg kluba, samim tim i na forumu dolazi do velikih turbulencija, nekontrolisanih izjava, raznih novih sumnjivih članova itd...
Predlažem da se ( što je trebalo odavno uraditi) zatvori forum tj. da samo registrovani članovi mogu da pristupe sadržaju. Novo registrovane forumaše u budućnosti držati na probi neko vreme, a ako ne pišu uopšte, onda banovati.
Prvo, prvih par postova novih clanova bi trebali da se odobravaju od strane administratora/moderatora.
Drugo, nema potrebe za banovanjem vec je dovoljno da se nalozi koji nisu aktivni brisu posle odredjenog vremenskog perioda. :)
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Re: O Forumu i Sajtu

Post by nboya »

Sajt i forum su uvek bili otvoreni i takvi ce i ostati. Nema smisla zakljucavati se.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Helm »

Jeste vi pobrisali vecinu vecerasnje konverzacije u temi Liga Evrope ili je pukao forum pa nestali komentari?
НС.
Posts: 21
Joined: Thu Jul 18, 2013 11:40 am

Re: O Forumu i Sajtu

Post by НС. »

Обрисано.
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Boske87 »

ФКВ wrote:Prvo, prvih par postova novih clanova bi trebali da se odobravaju od strane administratora/moderatora.
Ovo nije loša ideja. Žao mi je moderacije jer će imati pune ruka posla u narednom periodu :) , najezda je blizanaca na ovaj sajt
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Marcello »

Molim administraciju da obrati pažnju na člana pod nadimkom "zapad", na temi "Vojvodina - Donji Srem". Mislim da je dečko zreo za opomenu pred isključenje, pošto otvoreno vređa drugog člana foruma. Hvala.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Helm »

Forum je probio brojku od 1.000 registrovanih clanova! To je veliki jubilej i potvrda kvaliteta foruma! :cheers:
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Владика »

Helm wrote:Forum je probio brojku od 1.000 registrovanih clanova! To je veliki jubilej i potvrda kvaliteta foruma! :cheers:
Сећам се неког писанија од пре доста година, када се Турија питао шта би било када би имали 1000 регистрованих чланова. Данас је то реалност! Само треба сањати и радити! Све је могуће.....
User avatar
Turija
Posts: 10809
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Turija »

Podbara, hvala za podsećanje na početne dane ovog Foruma.
Povodom toga sam, posle X godina, ponovo zavirio ma forume splitske Torcide i riječke Armade, iz istog razloga (kao i onda) - radi komparacije sa Vošom.
Zašto sam baš ta 2 grada, i ta 2 kluba, odabrao?Zato što mislim da je najrealnije porediti se sa njima, pošto su ti klubovi bili regionalni u bivšoj državi, kao i u današnjim državama.
Istina, Hajduk i Dalmacija su imali jako izraženu tu lokalpatriotsku pripadnost. Istra i Rijeka dosta manju.Vojvodina je, u bivšoj državi, bila daleko bolji klub od Rijeke, a Hajduk od nas, jer takva je bila politka, pa su tako i novci deljeni (ako su 2 kluba u Srbiji, mora biti i 2 u Hrvatskoj). Takođe, 2 i u BiH radi mira u kući , a ostalima dosta po 1 (i to sa gotovom nikakvom podrškom u odnosu na ,,četvorku").
Interesntno mi je bilo videti kakvo je stanje posle 10 od raspada SFRJ, pa danas posle 20.
Ono što me je tada (posle 10 godina od raspada Jugoslavije) jako razočaralo, to je da je Rijeka tada imala 3-4 puta više registrovanih članova na forumu, od nas, koji smo tek ulazili u prve stotine (za Hajduk sam očekivao, mada će i oni sanjati SFRJ Ligu, kao svoje Perikleovu doba, ali to je već njihov problem).Zato sam i napisao, šta će biti kad bi mi imali 1000?
Evo šta je danas.
Rijeku smo ostavili daleko iza sebe (gotovo 2 puta), Hajduk nam sada beži, kao onda Rujeka (oko 4 puta).Danas se postavlja drugo pitanje, šta će biti kada budemo imali 5000 registovanih navijača Vojvodine?Imamo li kapaciteta za to?Ja mislim da.
Da li će nam trebati, još jedna decenija za to ili će dogoditi ranije, zavisi samo od rezultata FK Vojvodine.Ako budemo svake godine igrali u Evropi, biće za jedno 5 godina (svake godine po hiljadarka), što je i normalno, jer Voša ima veći potencijal, i perspektivu, od Hajduka. Mnogi aduti Splićana su im se izmigoljili iz ruku.Mi ih nikad nismo ni imali, pa je to sada naša komparativna prednost, iako izgleda apsurdno.
No, prvo ,,dižemo letvicu" na dve hiljade..
:cheers:
PS
Ne bi valjalo da sada jurimo ,,cifru", sa nekim duplim ili višetstrukim nicovima, jer to mi nismo.Nama brojke nisu bitne Nismo mi ni lažni stogodišnjaci, ni lažni šampioni, ni lažni navijači, naravno, ni lažni forumaši.Čvrsti temelji najbolje drže kuću.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Radoye »

Samo da nam ne budu brojnost dizali navijaci blizanaca, kao zadnjih dana... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Salvador
Posts: 1086
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Salvador »

Turija wrote:...
Turija, odlična analiza! :cheers:
Ja bih takođe dodao da se slično može desiti i sa kapacitetom stadiona. Mnogi misle da nam ne treba veći od sadašnjeg, ali meni se čini da će tu biti slična priča kao sa brojem registrovanih članova foruma - uz dobre rezultate (i Božiju pomoć naravno) sigurno će nam biti potreban jedan veći stadion oko 20-25000. Ima mnogo pasivnih Vojvodinaša koji će se priključiti našem ludilu ako budemo kao čitav klub i grupa napredovali. I sami znate da neke skorašnje posete npr. finale kupa ove i pre dve godine, pa popunjenost severa na mnogim utakmicama poslednjih godina itd bi zvučala čudno da smo o tome pričali recimo 2000-te, a svi znamo danas da možemo i dalje.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9897
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Voja »

Vratija se Šime... :mrgreen:

Evo,koliko sam primetio nepune dve godine je proslo od mog poslednjeg posta na forumu,od kojeg sam se svesno malo distancirao jer sam smatrao da je bio zarazen virusom "lose i nezdrave atmosfere,sopstvenih interesa...".Verovao sam da je to samo trenutna faza kroz koju se jednostavno moralo proci,i da ce se jednog dana vratiti opet onaj stari smek foruma,na kome preovladjuje osecaj jedinstva,tolerantnosti... i nekako mi se cini da je dosao i taj momenat,a samim ti eto i mene ponovo medju vama. :D

Nadam se da su ona turbulentna vremena daleko iza nas,i da se nikada vise nece ponoviti. :cheers:

p.s.ugled foruma i sajta u javnosti konstantno raste,i logicno je da svi zasluzujete pohvale za rad i trud,medjutim,ja ovaj put posebno zelim da pohvalim sve forumase koji su krajnje uljudno,kulturno i domacinski docekali goste foruma iz Turske i Moldavije.... takvim momentima treba da se ponosimo.
Image
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Helm »

U momentu kad si otisao, bejah jos novopeceni forumas, ali mi je drago sto si se vratio! :cheers:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9897
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Voja »

Helm wrote:U momentu kad si otisao, bejah jos novopeceni forumas, ali mi je drago sto si se vratio! :cheers:
Eh,kada bi se ovako neko od igraca obratio Lanetu za par dana :)
Image
User avatar
Milan
Posts: 4261
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: O Forumu i Sajtu

Post by Milan »

Bez ljutnje, ali ovo je jako licemerno sa tvoje strane i nisi se morao ni vracati. Forum je isti kao i kada si ga napustio (cak mozda i losijeg kvaliteta, ali su principi isti), pa ne vidim razlog tvog povratka. Osim ako ti nije postalo dosadno na mestu gde si u medjuvremenu bio...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply