Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ФКВ
Posts: 91
Joined: Tue Jun 18, 2013 4:05 pm
Location: svugde

Re: Transferi

Post by ФКВ »

Minja wrote:Igrac koji vredi gomilu para ti ode za sicu bez pozdrava... kuku i lele. Iz ove perspektive onaj transfer Stepanova za koji sam oduvek mislio da je jako los, ispade super....
Njemu je ostalo 6 meseci ugovora!
stevan
Posts: 91
Joined: Sun Jan 15, 2012 8:32 pm

Re: Transferi

Post by stevan »

Kao sto sam i pre rekao , moramo pustiti ljude (upravu ) da rade a rezultati ce biti merilo njihovog rada.Zasad imaju uspeha i dajem svu podrsku i Kezmanu i Nikolicu.Napravili su dobar i po meni kompaktan tim i mnogo me raduje ostanak Alivodica i Vulicevica.
Abubakaru hvala za sve sto je ucinio igrajuci za Vojvodinu,bila je neminovnost da ode ovog prelaznog roka i nevidim nijedan razlog sto su ljudi gnevni na upravu. Moglo je biti sve drugacije,da Abuu utakmica sa Sherifom bude oprostajna,da ga Karadjordje isprati kako dolikuje,...

Nisam razumeo onih 100.000e sto je Kezman govorio,ima li neko malo vise detalja o transferu,kako to da ga Beveren moze odmah registrovati, a papiri, imao je jos 6 meseci ugovora...

Odlaskom Abua,ocekujem mnogo bolju igru Vojvodine,ma koliko to nekom bilo smesno, jer proslih sezona smo toliko bunarili na Abua ,da nam igra nije na nista licila.

Hvala ABU i podrska Upravi
User avatar
zapad
Posts: 280
Joined: Tue Jun 19, 2012 7:00 pm

Re: Transferi

Post by zapad »

ФКВ wrote:
zapad wrote:Moram se složiti sa Minjom i Radojem u većini njihovih postova koji jedini gledaju malo dalje što se tiče budućnosti FKV.
Svi su u delirijumu zbog pobede nad Bursom i pišu se raznorazni hvalospevi... Jedini zaslužni za ovaj veliki rezultat su trener Nikolić i igrači i niko više. Svi drugi koji se trpaju u prvi plan su obični prevaranti.
Što se tiče slučaja Abubakar neka je sramota ovu trojicu foliranata i prevaranata (Balša, Kežman i Uroš Janković) za sve što govore o njemu i svoju nesposobnost prebacuju na igrača. Svaka priča ima dve strane i bilo bi dobro da se i Abu oglasi i otkrije celu istinu kad su ga već ovi "naši" stručnjaci napali. Vreme je da se još neko od igrača ili zaposlenih oglasi i kaže pravu istinu o stanju u klubu i gde nas vodi ova "fantastična trojka". Dok smo zaslepnjeni rezultatom bojim se da ne bude kasno kad dotaknemo dno, a vrlo smo blizu.

Inače blokada klupskog računa je oko milion evra. Država je skinula PDV na transfere igrača u inostranstvo tako da je sada ukupni dug oko 3 miliona.

Da se raščisti i fama oko pojačanja.
Na Nikolićevo insistiranje su došli Leković i Kaludjerović.
Kežman je doveo Delača. Doveo je još i Barića, Popovića i Denkovića za debele procente, a realno je da za njih nema mesta u jednoj ozbiljnoj ekipi koja teži visokim ciljevima i da su prosečni igrači. Na njima je "trojka" zaradila preko 150.000 evra. Mašala :cheers:

Neka niko ne pomisli da ja sad ovde dižem neke bune. Igračima treba pružiti maksimalnu podršku a sa prevarantima treba otvoriti četvoro očiju.
Znaci svako od njih je zaradio po 50.000 evra? Pa Kezman dok je igrao je zaradjivao vise za nedelju dana! Daj molim te,
50.000 evra? Pa to je nista!
I ja budala našao nekom nešto da objašnjavam :frown:
User avatar
Andreyos
Posts: 335
Joined: Thu Aug 05, 2010 10:45 am
Location: Magdeburg

Re: Transferi

Post by Andreyos »

Dela su ta na,osnovu kojih treba suditi o nekom.
Ako ćemo o Abuovim delima,čovek je ostao da igra za Vošu nakon smrtnog slučaja u porodici,uvek davao svoj maksimum,nijednim svojim postupkom nije zaslužio da se ružno govori o njemu.
Nemojte dozvoliti da na osnovu javnih istupa veštih manipulatora formirate svoje mišljenje,jer najveći neprijatelji FK Vojvodina sede u njenoj upravi.
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Transferi

Post by Toto Riina »

11/08/2013 - 09:46
Oumaru od januara u zvezdi?!
Pošto FK Vojvodina ne želi da prodaje fudbalere "večitim rivalima" odlazak kamerunskog napadača u Belgiju je zaobilazan način da on završi na Marakani


Foto: TanjugFoto: Tanjug
Abubakar Oumaru, doskorašnji napadač Vojvodine koji je prešao u Beveren, mogao bi vrlo brzo da se vrati u Srbiju, već u januaru naredne godine i zagra za Crvenu zvezdu, piše Alo!


Kamerunac je dugo pominjan kao velika želja Zvezde za koju je kratko nastupao 2009, ali tada nije prepoznat njegov potencijal. U Vojvodini su se čvrsto držali zaveta pokojnog Bate Butorovića, koji je javno govorio da nijedan igrač Vojvodine neće preći u Partizan ili Zvezdu. Čini se da je Abubakar napravio plan i osmislio način da zaobilaznim putem ipak stigne na Marakanu.

Novosađanima će od transfera Oumarua pripasti 50.000 evra, dok isti iznos sleduje i menadžeru Marku Miškoviću. Razlog zašto je iznos daleko manji od realne vrednosti ovog fudbalera, trebalo bi tražiti u činjenici da bi Abubakar već u januaru postao slobodan igrač i onda niko ne bi dobio ništa.

Ovako, Vojvodini će pripasti još i 10 odsto od narednog transfera Abubakara. A baš tih 10 odsto moglo bi da pristigne iz kase Crvene zvezde. Plan kluba s Marakane je da već u januaru angažuje Oumarua, tako što će od Beverena otkupi njegovu slobodu! U Zvezdi bi Oumaru mesečno zarađivao oko 20.000 evra, tri-četiri puta više u odnosu na platu koju je primao u dresu Novosađana.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4855
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

U Zvezdi bi Oumaru mesečno zarađivao oko 20.000 evra, tri-četiri puta više u odnosu na platu koju je primao u dresu Novosađana.

:rolll: :rolll: :rolll: :rolll: :rolll: :rolll: :rolll: :rolll: Upisacu se....
vdn slaninar
Posts: 1036
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:46 am

Re: Transferi

Post by vdn slaninar »

o simonu vukcevicu niko ne pise,samo abu ovo,abu ono,sad kezman valja,sad ne valja.meni niko nije iznad vojvodine,abu je dokazan dobar igrac jer je na jakim utakmicama pokazivao kvalitet,bio otisao hvala mu,idemo dalje.meni u ovom trenutku abu vise nije bitan,svu energiju treba usmeriti na donji srem,pocetak prvenstva,nama uvek teska prva utakmica koja mora da se dobije zbog nastavka euforije i dobre atmosfere do serifa.medjusobno pljuvanje i podele za i protiv uprave nam sad ne idu u prilog.
srkins
Posts: 1455
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

jos samo da nadju 500.000e koliko ce beveren minimum traziti za njega ..veca verovatnoca je da me otmu marsovci nego to da se desi...
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Transferi

Post by shecky »

vdn +1 !!!

Abu bio Abu ostavio pecat Abu otisao !! KRAJ PRICE.

Sledi DS i maximalna podrska sa tribina ,mozda i Simon bude debitovao.
User avatar
zapad
Posts: 280
Joined: Tue Jun 19, 2012 7:00 pm

Re: Transferi

Post by zapad »

Kako će prizemljenje biti bolno...
Koliki moraš da budeš debil pa da potpišeš ugovor sa igračem na godinu dana? Neće nam pomoći ni 3 Lige šampona kad budu došli svi ovi ugovori na naplatu :mrgreen:
User avatar
vosa do groba
Posts: 375
Joined: Thu Dec 15, 2011 10:09 pm

Re: Transferi

Post by vosa do groba »

Evo sta je Abu napisao na facebook-u:
Kao prvo,hvala Vosi i navijacima za sve. Nije sve istina sto pise u novinama.Nikada me niko nije molio da igram za Vosu.Mozda nisam igrao svaku utakmicu dobro i nisam na svakoj utakmici dao gol ali znam da sam dao 100% sebe kako bi Vosa pobedila.Jednog dana je morao doci i ovaj trenutak,da napusto Vosu!Moram da razmisljam o sebi i svojoj porodici.Za koliko para cu ja igrati za moj buduci klub to je moja stvar.Neke su se cifre pojavile u novinama koje nisu tacne(igrao sam za manje para u Vosi).Ja sam proveo 3 god u Vosi mogli su do tada da me prodaju ali nisu. Ali nema veze,pamticu samo lepe stvari.Bicu uz moje drugare i Vosu,zelim im puno srece i da udju u LE,smatracu da sam imao malo zasluga za taj istorijski uspeh. Zauvek vas ABU!!!
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

Smatram da njegovom izjavom treba staviti tacku na dalju raspravu o ovoj situaciji. Abu hvala ti za sve i mnogo srece u nastavku karijere!
ФКВ
Posts: 91
Joined: Tue Jun 18, 2013 4:05 pm
Location: svugde

Re: Transferi

Post by ФКВ »

zapad wrote:Kako će prizemljenje biti bolno...
Koliki moraš da budeš debil pa da potpišeš ugovor sa igračem na godinu dana? Neće nam pomoći ni 3 Lige šampona kad budu došli svi ovi ugovori na naplatu :mrgreen:
Vazno je da ti sve znas. Ne razumem kako do sada nisi popio ban? :?
U svakom slucaju vec su rekli da ce gledati da produze ugovor svim igracima ako udju u LE.
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Transferi

Post by budababa »

Kada smo osnovani 1914. godine, bilo je bojazni od reakcije Austrougarskih vlasti. Klub je nastavio da živi.
Kada su '41. nacisti ušli u Novi Sad, svi su se pitali kakva je sudbina kluba. Klub je nastavio da živi.
Kada je posle rata perfidno promenjeno ime kluba, bilo je otpora. Klub je nastavio da živi.
Kada je svojevremeno prodat Silvester Takač, mnogi su bili razočarani. Klub je nastavio da živi.
Kada smo osamdesetih ispali u drugu ligu, bio je to šok za sve. Klub je nastavio da živi.
Kada je Govedarica donosio prase u SCVB, prognozirali su nam brzi kraj. Klub je nastavio da živi.
Kada je umro Bata, mnogi su pričali kao da ne postoji sutra. Klub je nastavio da živi.

Sada, kada je otišao Abu, ništa se strašno nije desilo. Klub nastavlja da živi, sa jednom legendom više u svojim redovima. Hvala još jednom za sve!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
fare
Posts: 2843
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Transferi

Post by fare »

Ja sam odmah bio i sumnjao za ABU-a za tako nesto zato sto je sve ovo ispala teska komedija . (radi se o mogucem prelasku u zvezdu iz beverena ) :frown:
Post Reply