Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
prijatelj fudbala
Posts: 457
Joined: Thu Oct 15, 2009 10:28 am

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by prijatelj fudbala »

AMAN VIŠE!!!!
Batalite ako Boga znate već jednom priče ko koga pušta ili ne pušta!
Daj da gledamo sebe i svoje dvorište i da mi pobeđujemo ako možemo a oni neka rade šta hoće!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Dejan »

Novosti.rs wrote:Butorović: Nikolić do leta ne može da ode
S. Bajić | 06. novembar 2013. 20:58

Smatram da je prioritet uprave da produži ugovor sa Nikolićem već na zimu i to na dve-tri godine, kategoričan je predsednik Skupštine kluba iz Novog Sada
Marko Nikolić

MARKO Nikolić, trener Vojvodine, trebalo bi da ostane na kormilu tima sa „Karađorđa“ bar u naredne dve-tri godine. To ističe Balša Butorović, predsednik Skupštine novosadskog superligaša i naglašava da je to njegov lični stav, uz ocenu da se razmišljanja članova novog upravnog odbora ne razlikuju.

Ugovor po kojem je početkom juna preuzeo prvi pogon Vojvodine, Nikolić je potpisao sa preminulim predsednikom Novosađana, Ratkom Batom Butorovićem i to na dve godine, odnosno, „jednu plus jednu“ s tim da idućeg leta klub odlučuje o nastavku saradnje.


- Lično smatram da je prioritet uprave da produži ugovor sa Nikolićem već na zimu i to na dve-tri godine - kategoričan je Balša Butorović. - On je trener baš po meri Vojvodine, kakav je našem klubu potreban. Ima autoritet, zapaženim rezultatima se dokazao, a uz sve to stručnjak je koji zna da radi sa mladim igračima što je pokazao pre nas u Radu, i sa kadetskom reprezentacijom Srbije. Kada se uzme u obzir činjenica da Vojvodina ima odličnu omladinsku školu i da „proizvodi“ mlade igrače, jasno je zašto ga želimo u svojim redovima. Dakle, prioritet Upravnog odbora trebalo bi da bude upravo Marko Nikolić, da se sedne s njim za sto i o svemu dogovori.

Nikolić na zimu ne može da napusti Vojvodinu.

- Do leta ne može, ali kažem, naš interes je da se na zimu sve reši. Potrebno je Nikoliću predočiti naše planove i ambicije i naglasiti mu da je on najbitniji faktor sportskog sektora u strategiji Vojvodine za budućnost. Klupska uprava, na čelu sa novim predsednikom Milenkom Jokićem, povući će poteze baš u tom pravcu, a kažem, moj stav je da Nikolić jednostavno mora ostati naš trener. Uz sav učinak na terenu, moram naglasiti, pokazao se i sa ljudske strane, upravo kada je Vojvodina bila u najtežoj situaciji. Nije dozvolio bilo kakav uticaj koji bi uzdrmao ekipu i zadržao je najviši nivo.

MARKO NEĆE TUŽITI KLUB
* MOGU li neisplaćene tri plate da budu povod da Nikolić raskine ugovor?
- Mislim da Marko Nikolić to sebi neće dozvoliti. Ali, ako to bude problem, „iskopaćemo“ novac. Kažem, nije takav čovek i uveren sam da ćemo da sednemo i da se dogovorimo. Smatram da od te priče, koja stiže iz Partizana i Crvene zvezde, nema ništa. Takođe, ne znam koji bi motiv bio Nikoliću da pređe u neki od ta dva kluba kada je Vojvodina trenutno na višoj lestvici, pre svega po ekipi, a uskoro će biti i po pitanju organizacije kluba - zaključio je Butorović.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Radoye »

Takođe, ne znam koji bi motiv bio Nikoliću da pređe u neki od ta dva kluba kada je Vojvodina trenutno na višoj lestvici, pre svega po ekipi, a uskoro će biti i po pitanju organizacije kluba - zaključio je Butorović.
Pa zar Vojvodina vec nije sve ove godine bila najorganizovaniji klub u poznatom delu kosmosa, kako sada "uskoro"??? :deal: :devil:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Boske87 »

Dejan wrote:„iskopaćemo“ novac
Najkraći i najbolji opis načina na koji FK Vojvodina posluje već godinama.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Oasis
Posts: 96
Joined: Fri Feb 25, 2011 2:33 pm
Location: podrum

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Oasis »

Sto je Balsa razvezao jezik, odjednom ima vremena.
User avatar
Djisa
Posts: 1215
Joined: Sun Mar 07, 2010 10:14 am

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Djisa »

Dosao sam skenjan na forum posle utakmice i procitam ova tri poslednja komentara i smejem se ko malo dete. Momci svaka cast, popravili ste mi raspolozenje.
Kup je nas!
istok
Posts: 21
Joined: Sat Aug 31, 2013 12:37 am

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by istok »

Dečko se malo zaigrao. Pa da je Murinjo posle tri nerešene i poraza kod kuće bi mu sve po spisku. Za neuspehe traži svuda uzroke sem kod sebe. Marko, vreme je da odeš jer sa tobom kao trenerom igramo u najboljem slučaju kao i ranije, čak i gore.
User avatar
Milan
Posts: 4232
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Milan »

Nikako ne treba smenjivati trenera! Ne zato sto je to u ovom slucaju Marko Nikolic, vec sto se vec jednom mora prekinuti sa praksom (pre)ucestale smene trenera!!! Obzirom da su raspolozive opcije u najboljem slucaju slicnog kvaliteta, apsolutno ne vidim svrhu smene. Trener Vojvodine mora dobiti sansu da radi u kontinuitetu bar dve sezone!


Osim u slucaju prodavaca magle tipa Jasara... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by pedjans »

Potpuno se slažem da bi bilo vrlo loše da Nikolić ode. Ne zato što je najbolji na svetu, nego zato što zna da radi i apsolutno je neophodno da imamo neki kontinuitet. Svaka raspoloživa alternativa može biti samo gora, to je potpuno jasno. Eventualni odlazak Nikolića (koji je moguć, čini mi se da već postoji ekipa koja ima interes za to) bio bi signal da počinje apsolutna propast.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Radoye »

Minja wrote:Po meni, kakvi god da su rezultati, Nikolic mora da ostane barem tri cele sezone.
Tako je, drugacije ne bi imalo smisla. Jedino ako nam upadne sansa da dovedemo zaista svetski kvalitetnog trenera iz inostranstva, onda moze smena i ranije, ali ako cemo da dovodimo nekog eto samo tako da bismo smenili sadasnjeg onda je to skroz bezveze i mozemo iz dosadasnjeg iskustva da vidimo da ne vodi nicemu dobrom.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
One and only
Posts: 481
Joined: Sun Sep 27, 2009 8:08 pm
Location: Zapad

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by One and only »

Neverovatno koliki je kredit dobio Nikolic zbog dve pobede u Evropi. Jeste da nemamo ubojitog napadaca, ali primati po dva gola od ekipa na dnu tabele je katastrofa. Imamo veoma dobre igrace u odbrani, a primamo dosta golova. Mozda je razlog to sto nemamo igraca na sredini koji ce kvariti igru protivnika. Ukoliko se on pitao da li ce Adjuru ostati, onda mu je pustanje Adjurua najveca greska.
Dragoslav Stepanovic je imao bolji start u domacem prvenstvu od Nikolica, pa je oteran uz vecinsku podrsku navijaca. Daleko od toga da sam sada za ostavku Nikolica, ali govoriti kako treba da ostane tri godine na osnovu par dobrih utakmica u Evropi je suludo. On nema neki posebno izgradjen sistem, niti stil igre. Igra nam se i dalje svodi na desnu stranu i na centarsuteve kao i kada je Abu igrao. Kao glavni razlog posle loseg rezultata uvek navodi umor. Umor od cega?

Treba mu dati jos vremena, ali sigurno mu ne treba dati bezuslovnu podrsku naredne tri godine. Neka ostane do kraja sezone, pa onda podvuci crtu i videti sta dalje.
United of Vojvodina
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Radoye »

Nije na osnovu dve dobre utakmice u Evropi nego na osnovu predjasnjeg iskustva da menjanje trenera svaka tri meseca ne donosi nista dobrog. Narocito ako se zna da ni novi trener nece biti nista bolji od prethodnog - jer da se ne lazemo svi treneri koji rade u nasem raspalom fudbalu su debelo ispod evropskog proseka. Ja ne znam ni jedan klub da je promenio vise trenera nego Vosa u zadnjih 10 godina, pa smo opet na istom. U medjuvremenu Ser Aleks proveo cetvrt veka na klupi Mancester Junajteda.

Daleko je Nikolic od Fergusona ali daj da i mi jednom probamo taj kontinuitet, kazu ljudi da valja. Ako ne sa Nikolicem onda sa njegovim naslednikom, ali neka vec jednom ostane jedan trener tri komplet sezone, od pocetka letnjih priprema do kraja zadnjeg kola pa da vidimo na sta ce to da lici...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by shecky »

Iako ja nisam od sstarta bio neki fan Nikolica , smatram da nema smisla da ode , jer ko god da dodje bice isti.
A to kazem zato ,jer oni koji bi zaista valjali ,nece doci nikad u klub,Brzic,Pavkovic.. to su i sami izjavili.

Meni mnogo vise smeta to sto je publika vec posle 2-3 tekme klicala ime Nikolica i nazivala gospodinom a sada ga ti isti teraju u 3 lepe ,a kada sam kritikovao njega,odmah paljba namene tipa ..dada aj opet da menjamo trenera..
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Nikola »

Puna podrska za Nikolica! Covek je posvecen poslu ima ogromnu energiju, znanje i volje. Treba mu vremena i podrske, a to je svakako zasluzio. Nadam se da ce produziti ugovor na 2-3 godine.
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
ragazzi di Neoplanta
Posts: 350
Joined: Mon Dec 17, 2012 11:46 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by ragazzi di Neoplanta »

Ja mislim da ne postoji stadion na ovoj zemaljskoj kugli, čiji su posetioci više skloni tolikim emotivnim zaokretima od 180 stepeni, u periodu od par kola, a ponekad čak i poluvremena.
Takodje, podržavam ostanak Nikolića, ovu sezonu sigurno, pustiti čoveka nek izgura kako zna i ume, a posle ćemo videti. Ovde se neki ponašaju kao da smo zadnjih 10 godina osvajali titule, pa je sada 3 boda razlike od vodećeg povod da trenera ritualno spalimo na sredini terena.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Post Reply