Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4042
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

Ovde spominjani Damnjanović iz Donjeg Srema po svemu sudeći zadužio dres Novog Pazara.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
PolovinaZ
Posts: 148
Joined: Thu May 29, 2014 7:18 pm

Re: Transferi

Post by PolovinaZ »

Što se tiče igrača koji bi trebali da se nametnu u narednih sezonu-dve,na osnovu onoga što sam gledao i čuo od stručnih ljudi najveće nade polažem u: Vanja Milinković-Savić(s obzirom da je ostao),Luković(ima onu sportsku drskost,što nije baš česta pojava), Spremo,Zličić....
Grgić,Pankov....Što se tiče ostalih(Ilić,Ivanić,Ćurko,Grgić,Asani...) ,na momente pokažu veliki potencijal ,ali niko ne može da zna kako će proći taj vrlo kompleksan prelaz u seniore.Za mnoge za koje sam očekivao bar solidnu karijeru nisam bio u pravu i obrnuto...Na primer,kada sam gledao Kačara 2005. na Lionu prvi put,mogao sam da potpišem da nikada neće biti igrač a on postao najskuplji igrač u istoriji Vojvodine....
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
User avatar
Djisa
Posts: 1235
Joined: Sun Mar 07, 2010 10:14 am

Re: Transferi

Post by Djisa »

Ja koliko sam cuo (prilicno sigurno), Lukovicu je menadzer Pavlovic i bio je rezerva u zvezdinim omladincima, dosao je kod nas kad je Pavlovic usao u klub i odmah dobio profesionalni ugovor, dok recimo Makaric jos nema ugovor (stipendijski mu istice za 6 meseci), a bolji je igrac. Ne bih ja previse ocekivao od njega.
Kup je nas!
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Transferi

Post by Matador »

Predsednik Sloge trazi 75 000E i neverovatnih 30% od naredne prodaje za Marka Gobeljica i pored toga sto mu ugovor istice za 6 meseci. Igrac zeli u Vojvodinu, a predsednik zbog procenata i dila zeli da ga posalje u Napredak. Djordje Despotovic blizu odlaska u Cuku. Sem Gobeljica klub zvanicno ne pregovara ni sa jednim drugim fudbalerom. U sredu se ide na Zlatibor. Igrači bez ugovora iz najboljih evropskih liga igraće FIFPro turnir u Holandiji 19-20 jula 2014. Naši klubovi umesto da kupuju strane igrače, u Holandiji će na jednom mestu moći da vide preko 100 vrhunskih stranaca koji su nastupali u najjačim evropskim ligama a koji su slobodni, bez obeštećenja... Ili se pojedincima možda više isplati da kupe nekog za milion eura i dodatno zaduže naše siromašne klubove... http://fifpro.org/en/news/draw-made-for ... ern-europe" onclick="window.open(this.href);return false; Vojvodina kao ozbiljan klub bi morala da ima predstavnika na ovom turniru! Samo sa dogovorom za platu su na dohvat ruke novi Abu, Mereba i to bez obestecenja u stoprocentnom vlasnistvu kluba.
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Junior »

www.dnevnik.rs wrote:Вањин трансфер на видику

Млади голман Војводине Вања Милинковић Савић, иако су се Војводина и Манчестер јунајтед договорили и утаначили све услове (уз обештећење од 1.750.000 евра),још увек није потписао за славни енглески клуб. Вања се необављена посла недавно вратио са Остарва, али, према незваничним информацијама до којих је “Дневник” дошао, млади чувар мреже требао би да за два, најкасније три дана постане играч троструког првека Европе.

Размимоилажења настала на релацији менаyери – енглески клуб су усмено превазиђени, па остаје да се све стави на папир, а трансфер озваничи.
fare
Posts: 2843
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Transferi

Post by fare »

Ruznal opet lupa gluposti http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1609/ ... -vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
fraxmanutd
Posts: 203
Joined: Sun Jul 01, 2012 6:20 pm

Re: Transferi

Post by fraxmanutd »

Шта мислите о Боби (Добривоје Велемир)? Он би могао бити фино десно крило за 2,3 сезоне.
Банат цео, црвено бео!
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Transferi

Post by Toto Riina »

Ако оду сви ови млади играчи мора се урадити озбиљна доселекција са новим младим и играчима. Бојим се да садашњи омладинци нису тог калибра да би могли одмах у први тим. Такође урадити и доселекцију у млађим категоријама.

За почетак Апија, Гобењић.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Transferi

Post by Grba_NS »

Forza Voša wrote:Kad si vec kod lucidnosti, sta mislis o malom Karacu (meni se dopada njegova igra). Da li Aleksa Bajic ima potencijal za Vosu. Kosan ga je stavljao na krilo a po meni je on bolji za klasicnog napadaca obzirom na snagu i visinu.
Jedan ili dva dobra poteza, s vremena na vreme, nedovoljna su da bi neko nosio epitet talenta koji ima budućnost u prvom timu. Nedovoljno konstantan, ne nosi igru itd. Ne znam da li si imao priliku da gledaš momke iz šampionske generacije koliko su i pojedinačno i timski bili dominantni... Za klasu ili dve bolji od svakog protivnika, toliko da misliš da igraju sa pola snage. Prosto ne može da se poredi sa današnjim omladincima. Sve u svemu, mislim da nije kalibar za prvi tim.

Aleksa Bajić je kao mlađi slovio za jednog od većih talenata... U zadnjih par godina je nekako utonuo i nestao. Mislim da je on klasičan primer biološki starijeg deteta (npr dete ima 13 godina hronološki a biološki 15). Kad te ostali stignu (biloški mlađi) prestaješ da dolaziš do izražaja jer su i oni dostigli tvoje fizičke sposobnosti, na osnovu kojih si ti dominirao i prosto nestaneš sa scene, dok onaj kog su proglasili za antitalenta eksplodira (ne tako redak slučaj).
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Transferi

Post by Matador »

Sadasnji omladinci su dosta manjeg potencijala od prethodnih generacija. Ako se realizuje transfer Vanje, a posebno Mijata i Babica, bice potrebna ozbiljna doselekcija. Lukovic iz Rada, Milosevic iz Spartaka, Gobeljic, Marusic, Rosic. Da se ne desi da vratimo samo deo duga, pa da ostane prosecan tim gde neki mladji ne mogu da odskoce. Maric se pohvalno izrazio o Petru Bojicu, ali tesko je ocekivati da stigne pojacanje iz Cuke.
srkins
Posts: 1456
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

Na pripremama su i tri nova igraca Nemanja Miletic - stoper i Vujaklija i Mazalica napadaci
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

srkins wrote:Na pripremama su i tri nova igraca Nemanja Miletic - stoper i Vujaklija i Mazalica napadaci
Koliko sam upucen oni su na probi jos uvek?
srkins
Posts: 1456
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

Po dnevniku Vujaklija i Mazalica su na pozajmici kod nas :?: sto mi je prosto neverovatno...a Miletic bi mogao biti fini stoper taman da krpi umesto Milka i Djurica kad treba za pocetak...
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Transferi

Post by Toto Riina »

Довели сте цигана Вујаклију који није могао да игра у Кули и Субоотици и неког Мазалицу од 27 година из треће лиге Републике Српске?? Па кога ви овде зајебавате? Да ли је то ослањање на омладинску школу и младе играче? Могу Марић и Јованић да буду Сланинари колико хоће, ово прети да буде најлошији прелазни рок у последњих доста година!

Субић- Борац
Милошевић-Спартак
Росић-Раднички
Ђорђевић-Јавор
Гобељић-Слога
Луковић-Рад
Крунић-Доњи Срем
Апија-Слога

Изволите стручњаци и нови сазив управе, па доведите ова појачања и покажите да радите транспарентно и у интересу клуба. ОВО ЈЕ СМЕШНО!!!
srkins
Posts: 1456
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

Toto Riina wrote:Довели сте цигана Вујаклију који није могао да игра у Кули и Субоотици и неког Мазалицу од 27 година из треће лиге Републике Српске?? Па кога ви овде зајебавате? Да ли је то ослањање на омладинску школу и младе играче? Могу Марић и Јованић да буду Сланинари колико хоће, ово прети да буде најлошији прелазни рок у последњих доста година!

Субић- Борац
Милошевић-Спартак
Росић-Раднички
Ђорђевић-Јавор
Гобељић-Слога
Луковић-Рад
Крунић-Доњи Срем
Апија-Слога

Изволите стручњаци и нови сазив управе, па доведите ова појачања и покажите да радите транспарентно и у интересу клуба. ОВО ЈЕ СМЕШНО!!!
Djordjevic u zvezdi,a Mazalica je visok 195 cm ako nista mozda posle kornera bude koristan
Post Reply