Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vdn slaninar
Posts: 1027
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:46 am

Re: Transferi

Post by vdn slaninar »

Sasa1969 wrote:
vdn slaninar wrote:Svaka cast upravi na pojacanjima,steta za Zivkovica mislim da je dobar igrac.Prekobrojni su i Sekulic i Radovic,pored pobrojanih gore.
Radovic je odlican gledao sam ga protiv CSK-a steta sto se povredio.....
Dobro onda neka ga :D
User avatar
zime89
Posts: 483
Joined: Tue Jan 20, 2015 12:07 am

Re: Transferi

Post by zime89 »

Ho ho cita se forum kanda jos da ubacimo Zakulu i Zivkovica medju putnika i eto uspeha :D
Bas sam prijatno iznenadjen transferima. Sto se tice Orlandica nisam ga gledao, jedino sto mogu da kazem da sam gledao njegove ocene na FM 2015 :) i ono prosek je...
ZIME89
User avatar
fraxmanutd
Posts: 203
Joined: Sun Jul 01, 2012 6:20 pm

Re: Transferi

Post by fraxmanutd »

Читају или не, ја сам мишљења да се људи баш труде. Како је почело са коментарима (неки оправдани, неки и не) личило је да ће ово бити један од горих прелазних рокова. Но, ако Аливодић остане и дође Крунић, са потисаним Василићем и Меријем, може баш да буде контра :cheers:

Исто тако сам свестан да не може све преко ноћи да се среди, треба времена за све. Ја сам и више него задовољан са досадашњим мандатом! Верујем да нам иду бољи дани, само да се "испегла" све што је остало од претходних!

Баш ми је драго због Мерија! :dance2:
Банат цео, црвено бео!
User avatar
Firmson89
Posts: 367
Joined: Sun Mar 31, 2013 6:11 pm

Re: Transferi

Post by Firmson89 »

Одједном налетеше добре вести...Свиђа ми се куда ово иде, ценим да ће Крунић, Василић и Мери бити одлична појачања, ваљда ме неће разочарати! Судећи да смо (за сада бар) продали мање него што сам очекивао, а ипак довели солидна појачања, ако се заврши рок како треба (вратите Енвера!) можемо ући у наставак сезоне јачи него у првом делу. :cheers:
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Transferi

Post by Matador »

Za Gigu Vukovica trazili platu 5 000e, 10 000 na ruke i klauzulu da je slobodan za 20 000e. Krunic ce potpisati na 1.5 godinu najverovatnije.
User avatar
Sasa1969
Posts: 637
Joined: Sun Sep 29, 2013 11:29 pm
Location: Istok

Re: Transferi

Post by Sasa1969 »

Merija smo uvukli na silu i siguran sam da ce postati ljubimac navijaca :D 2,5 godine :deal: nije puno nadam se da cemo se nagledati golova :dance2:
Image
Koral
Posts: 418
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:54 pm

Re: Transferi

Post by Koral »

Ja bih molio samo ljude iz kluba ako prate forum, ili neko blizak onima koji odlučuju da im prenese da se raspitaju za ovog napadača! Dečko je formalno Makedonac, ali je rođen u Nišu.

Iskusan igrač, u pravim zrelim godinama, ima 29 i siguran sam da može biti naš Lazović. On je zbog nekih nesuglasica napustio bugarsku Slaviju, tu su ga stavljali vise u vezni red, iako covek napadac. Inače gde god je igrao imao je zapažen učinak, asistencija i golova. Trenutno nema klub (!), i ubeđen sam da bi se kod nas odlično snašao i brzo adaptirao, a da je za našu ligu jako kvalitetan fudbaler. Sticajem okolnosti imao prilike da ga vidim na nekim utakmicama tada ga i zapazio.

Ako nam treba neko ko će odmah zameniti Lazu.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=De14yCB9s0Q[/video]
User avatar
Turija
Posts: 10782
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Stefke wrote:Е ово већ личи на нешто.... поздрављам :cheers:

Остаје питање Жакуле и Живковића.... са друге стране питање Милка Новаковића, Ђурића, Кликовца и Мојсиловића.
Само паметно.... уколико би и Крунић потписао то би већ било за све похвале. Огромно појачање би представљао и продужетак уговора са Алијем, али отом потом.
Још једном свака част за овај потез :cheers:
+1
Pozdravljam odluku, jer je racionalna.
Živković je kvalitetom, takođe, zaslužio pripreme u Beleku, ali je verovatno preteško breme Pavlovićevog pečata.Taj Gordijev čvor treba preseći što pre.Najgore je ovako.Status kvo je veoma loš za Vojvodinu, kao i za Živkovića.Definitivno, sada je Vasilić u prvom planu na desnom beku. Možda bi Žile mogao biti i krilo, kada ode Ali, pogotovo što se Marić žali na njegovu defanzivu (gde je činjenično slabiji, nego u napadu).
:cheers:
Ja očekujem da će Ali biti prodat u Turskoj.No, čovek je to i zaslužio.Pošteno se odužio Vojvodini za svo ovo vreme provedeno u Novom Sadu.Ne treba previše brinuti, iako je Alivodić neprikosnoven na desnom boku, biće tu novi ,,mladi lavovi" Grgić, Asani... u konkurenciji za mesto pored aut linije.Čak i Živković, ako se srede odnosi.Žile ume s loptom, a mlad je.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd
Posts: 3407
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Transferi

Post by ssnigd »

Ako se zna da necemo dobiti licencu za Evropu, onda sa skupljim pojacanjima treba prestati i nekako se namestati da od leta oni svi stignu u klub, a ne sada. Prolece bi se taman moglo iskoristiti za omladince i polako ih pripremati za seniorski fudbal. Kazem samo ako zaista necemo igrati Evropu, a cini mi se da jos niko nema potvrdu sta ce se desiti.
Sto se tice Krunica, da li se zna njegov status sa Veronom. Da li ima ciste papire :?: Ne treba nam nova tuzba, to je sigurno.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
vosa do groba
Posts: 375
Joined: Thu Dec 15, 2011 10:09 pm

Re: Transferi

Post by vosa do groba »

Odlicne vesti :!: :!: :!: :cheers: Medjutim, vidim ja tu veci problem, a to je da u poslednja 2 prelazna roka, otisao nam je ceo vezni red koji je bio tu kada smo kup osvojili. Sami znate koliko su nam jesenas falili i Radoja i Sergej, a sada je i Mare otisao.... Po meni je to trenutno najkriticnija pozicija, a bili smo tu bas najjaci... Neko je pisao da bi Boba mogao tu da igra, slab je on tehnicki za tu poziciju...
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
User avatar
Chana
Posts: 376
Joined: Fri Jul 26, 2013 5:23 pm

Re: Transferi

Post by Chana »

lala1914 wrote:Nzm ja bih radije video nekog omladinca umesto Puskarica(Tumbasevica). Ko od omladinaca igra na Alijevoj poziciji?
Lalo, prevideo sam ovo Tvoje pitanje, tek sam ga sada video kada sam pravio rekapitulaciju šta se sve dešavalo u zadnjih par nedelja...

Na Alijevoj poziciji (ako se "ne proda" u Turskoj) će igrati Alivodić, a kao zapeta puška je mali Asani (koji je njegova kopija, cca 10 mlađa), dok i Grgić to može da odigra.
Na suprotnoj strani, osim Mijata koji je neprikosnoven, šansu čeka mali Urke (Uroš Stamenić) koji je sve bolji i bolji (verovatno u prva tri naša igrača SA LOPTOM), a i na levoj strani sam gledao Grgića - ni tu se ne snalazi loše... Univerzalac!

SORRY što Ti nisam ranije odgovorio... :lala:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
User avatar
Milan
Posts: 4232
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Milan »

gospodinFKV wrote:Ili citaju forum, pa se ispravljaju, ili nam igraju moravac po zivcima :mrgreen:
:mrgreen:

Konacno malo lepih vesti!

I mene zanima krajnji rasplet oko Krunica. Voleo bih jako i da Ali ostane, ali samo pod uslovom da se ne skenja sto nije otisao preko i da se vrati u formu po kojoj smo ga zavoleli.

p.s. Karisik bi mogao da pozove ceo forum u kafanu na pivo... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Transferi

Post by Dejan »

Milan wrote: p.s. Karisik bi mogao da pozove ceo forum u kafanu na pivo... :mrgreen:
Ili Meri na kolu... :mrgreen:
User avatar
fkvislife
Posts: 167
Joined: Mon Jul 23, 2012 2:19 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by fkvislife »

Pitanje za sve, nisam baš upućen, pa ako bi neko mogao da mi kaže ko je taj Karišik? :)
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
User avatar
Forza Voša
Posts: 578
Joined: Fri Nov 29, 2013 6:22 pm

Re: Transferi

Post by Forza Voša »

Dejan wrote:
Milan wrote: p.s. Karisik bi mogao da pozove ceo forum u kafanu na pivo... :mrgreen:
Ili Meri na kolu... :mrgreen:
Bolje Meri na kolu da ga za drugo kolo naucimo jos neke pesme. :cheers:
„Hasta la Victoria Siempre!“
Post Reply