Улаз на источну трибину биће бесплатан, док ће карте за Запад стајати 300, а за Север 100 динара. Сусрет ће преносити РТВ на свом првом програму.
17. kolo: Vojvodina-Mladost (L) 2:1
17. kolo: Vojvodina-Mladost (L) 2:1
Nakon mahanja praznim puškama u meču sa OFK Beogradom, što nas je koštalo trećeg mesta na tabeli, priliku za prva tri prolećna boda imaćemo na domaćem terenu protiv Mladosti iz Lučana, kao uvertiru za proslavu 101. rođendana i derbija sa crvenom zvezdom. Gosti zauzimaju, naizgled sigurnu, devetu poziciju na tabeli, ali sa svega tri boda od opasne zone. U prvom nastupu u drugom delu sezone poraženi su na svom terenu od Jagodine (2:3), a na strani na terenima JSL imaju ispodpolovičan učinak (po dve pobede i remija, uz četiri poraza). Voša, opet, od četiri poraza u dosadašnjem delu prvenstvene trke je čak tri doživela na svom stadionu. Naši će na "Karađorđe" istrčati, kako stvari stoje, u prilično podmlađenom sastavu, sa gotovo potpunim osloncem na igrače ponikle u omladinskoj školi. Ono što smo godinama tražili i priželjkivali sutra će postati realnost, i red je da podržimo ove momke bez obzira kako će se stvari odvijati u tih 90 minuta. U jesenjem delu prvenstva u duelu ova dva kluba, Vojvodina je slavila golovima Lazara Veselinovića sa 2:1.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Re: 17. kolo: Vojvodina-Mladost (L), subota 13:30h
Nadam se lakim bodovima. I nadam se da nece forsirati Merija po svaku cenu, jer bolje da se zaleci jos jednu nedelju pa da protiv cigana bude spreman 100%!
On bi bio lepa prednost protiv njih jer je totalna nepoznanica, em sto im promaja duva kroz odbranu, pogotovo kad igraju kuci mnogo se otvaraju.
Da kazem nesto i za termin. Strasno!
Mi smo valjda jedina zemlja u evropi(mozda i svetu) gde se utakmice igraju u podne. Pa na koju foru oni misle da vrate publiku na stadione?
On bi bio lepa prednost protiv njih jer je totalna nepoznanica, em sto im promaja duva kroz odbranu, pogotovo kad igraju kuci mnogo se otvaraju.
Da kazem nesto i za termin. Strasno!
Mi smo valjda jedina zemlja u evropi(mozda i svetu) gde se utakmice igraju u podne. Pa na koju foru oni misle da vrate publiku na stadione?
- vosa do groba
Kada je o Meriju rec, otpisite ga, preporuka lekara je da treba operacija ligamenata kolena, sto znaci minimum 6 meseci... Tako je juce na sastanku receno, kaze da je na zadnjem treningu opet osetio bol i da ima srece sto je fizicki jak, inace bi mu koleno jos odavno otislo... Nazalost...
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Meri je trazio da igra na sopstvenu odgovornost, ali poslednja procene lekara kaze da je neophodna operacija. Toliko je u neverici da ne moze da prestane da place, definitivno mu je potrebna podrska. Toliku posvecenost treninzima, zelju i iskrenost nisam video ni kod jednog naseg igraca, na veliku zalost!
Vazno je zbog kluba i igraca da pobedimo Mladost, svi na stadion!!!
Vazno je zbog kluba i igraca da pobedimo Mladost, svi na stadion!!!
ПУШТАМ КИШУ!
Curko od prvog minuta, kao i Pankov, koji ce doduse igrati desnog beka.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=DpMQB_5dCaM[/video]
Mladost je cini mi se jaca nego jesenas. Doveli su Otasevica i Ivelju koji su solidna imena za nasu ligu, a pojacali su se i sa izvesnim ukrajincem Pavlovim, i igracem iz Obale Slonovace Baba Salijom. Ono sto sam ih pratio tokom jeseni, deluje mi da igraju prilicno otvoren fudbal za nase uslove, tako da ocekujem da vidimo stogod fudbala za vikend na Karadjordju. Velika podrska za Merija, bas kao i za malog Curka od kojeg ocekujem da opravda sansu.
Konferencija:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=oZtBE4WCz2k[/video]
Gosti:
http://www.fkmladostlucani.com/index.ph ... odini.html
Mladost je cini mi se jaca nego jesenas. Doveli su Otasevica i Ivelju koji su solidna imena za nasu ligu, a pojacali su se i sa izvesnim ukrajincem Pavlovim, i igracem iz Obale Slonovace Baba Salijom. Ono sto sam ih pratio tokom jeseni, deluje mi da igraju prilicno otvoren fudbal za nase uslove, tako da ocekujem da vidimo stogod fudbala za vikend na Karadjordju. Velika podrska za Merija, bas kao i za malog Curka od kojeg ocekujem da opravda sansu.
Konferencija:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=oZtBE4WCz2k[/video]
Gosti:
http://www.fkmladostlucani.com/index.ph ... odini.html
Uvek se obradujem kada igramo sa timom za koji nastupa sin nekog politicara, nabedjeni fudbalercic koji ce biti tu dok tata drma drzavom. Pozdravimo Gasica juniora!
- gospodinFKV
http://sportal.rs/news.php?news=141039" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav ludak...
Kakav ludak...
Ja se najezim kada ovo citam.Decko jednostavno vidi svoju zivotnu sansu u Vosi,mislim da ima cilj i da ni nikako ne treba sputavati,vec naprotiv dati mu punu podrsku.A sto se tice povrede,nadam da prvo da nije nista ozbiljno,ali isto tako da nije u pitanju nikakva prljava igra
- madda fakka
http://rtv.rs/sr_ci/program/prvi-program" onclick="window.open(this.href);return false;
Za sve nas koji nisu u ns da dodju uzivo da gledaju. Samo kliknete rtv uzivo i instalirate program i pustute na bilo koji video plejer. Forza Vosa!
Za sve nas koji nisu u ns da dodju uzivo da gledaju. Samo kliknete rtv uzivo i instalirate program i pustute na bilo koji video plejer. Forza Vosa!
I Bog je Slaninar...
Bodovi upisani i to je to. Igra ocekivana.
Otvarajte temu za tekmu sa cigusima pa da trolujemo!
Otvarajte temu za tekmu sa cigusima pa da trolujemo!
-
Samo ću reći:
NE VALJA
NE VALJA
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Daleko je ovo od dobrog, ali ne bih ja previše ni kudio ove momke. Igraju u skladu sa svojim mogućnostima. Bore se i eto nekako osvajaju bodove.trelos gia fcv wrote:Samo ću reći:
NE VALJA
9 klinaca + Janko i Nino. Zar to nije ono što već godinama priželjkujemo? Da igraju naša deca.
Vidi se da Ćurko još nije spreman za glavnu rolu, vidi se da Luković ne treba da igra bočnog veznjaka (nema brzinu) već iza špica, vidi se još mnogo toga, ali ja nisam otišao sa utakmice toliko nezadovoljan.
I sa ovom ekipom možemo da se borimo za Evropu.
Čuka je osvojila samo bod u Pazaru a cigane smo stigli. Vrlo je moguće da oni izgube u Jagodini a da mi ostanemo drugi.
Чука још увек игра и води 1:2 у Пазару. Ал' надам се да ће цигани да киксну.lazarr wrote:Čuka je osvojila samo bod u Pazaru a cigane smo stigli. Vrlo je moguće da oni izgube u Jagodini a da mi ostanemo drugi.
S obzirom da imamo tim kakav imamo, igra je bila daleko od loše. Svakako, mnogo borbenija nego pre 7 dana. Bio sam na tekmi i za mene je otkrovenje Luković, za koga mislim da je ogroman potencijal. I Makarić je jako napredovao. Ćurko se nije video ali je asistirao u ključnom trenutku, zbog čega se ne može se reći da je razočarao. Ono što je dobro je što nam je protivnik u suštini stvorio samo jednu šansu i dve polušanse za gol, a to je za ovako mladu ekipu uspeh, naročito kada se uzme u obzir da je Frajdej izgleda najbolji napadač u našoj ligi. Najveći problem je kao što svi znaju špic, i to će nam biti najslabija tačka do kraja sezone. Vredna pobeda pred dve teške utakmice - protiv ciganije ako sve bude regularno nismo bez šansi, pošto su oni neviđeni šljam, a onda ide teška tekma kod kuće protiv Jagodine.