Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina, četvrtak 18h

Post by trelos gia fcv »

Radoye wrote:Je' moze za nas jadnike sto smo na poslu i ne mozemo da gledamo ukratko komentar o desavanjima na terenu, nasta licimo, valja li sta?
Mi smo BORING EKIPA sa BORING igracima, na celu sa BORING trenerom.
Tako cemo i zavrsiti na nekom BORING mestu u playaut-u nase BORING lige.
Ozegovic: Znate kako... Igrao bih samo i samo za moju voljenu zvezdu ali mi se ne da, pa moram za ovu BORING Vojvodinu. Jbg...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
User avatar
Stexman
Posts: 2600
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina, četvrtak 18h

Post by Stexman »

Nego, kad je vec tradicionalno da igramo nereseno u gostima ove sezone, neka tako bude i u Torinu!
User avatar
Turija
Posts: 10809
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina, četvrtak 18h

Post by Turija »

Da li ova naša ekipa uopšte trenira?Osim Đurića, ja ne vidim nijednog, iole, spremnog igrača za ozbiljniju utakmicu.Stanisavljević može opasno da šutne jedino kada lopta miruje; ostalo k'o i ostali.
Samo da nas Samp sramotno ne napuni i tamo i ovde.Sa ovakvom igrom biće dvocifren konačni rezultat.Mi jedno dodavanje ne možemo valjano da napravimo, a svaki jači duel gubimo.Na terenu (poziciono, trkački i taktički) stojimo katastrofalno - nema nas nigde gde je lopta i protivnički igrač.
Samo da od očekivanog spektakla ne doživimo (očekivanu) bruku.
Pomozi Bože.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
21114
Posts: 148
Joined: Thu Apr 23, 2009 11:28 pm
Location: Novo Naselje, favela, Maribor.

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by 21114 »

3:0 iz prve tekme, logično je da ih boli patka da se muče. Na tekmi kao da je uvežbavana taktika... Onaj ko je tražio goledau bolje da je gledao Debrecen,... Ja nisam ni očekivao nešto više od standardne dosade. Mračite nepotrebno.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
User avatar
borrissey
Posts: 1063
Joined: Fri Aug 26, 2011 9:25 pm
Location: ograda na Istoku

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by borrissey »

Svaka čast momcima za prolaz, mada, iskreno, ovaj Kazačoks je stvarno na nivou amaterskog fudbala. Po meni, jedina dva igrača koja su nešto pokazala su Stanisavljević (iako me njegova alavost poprilično iritira) i Paločević. U vezi sa ovim drugim, ja zaista ne mogu da skontam kritike na njegov račun. Posebno sam sad preko TVa pratio njegovu igru - nit je alav, niti spor, a dao je nekoliko veoma upotrebljivih pasova. Čestitke Kordiću na golu! :cheers:
User avatar
churguzijanac
Posts: 2087
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by churguzijanac »

Palocevic ume da doda i da šutne, ali dugo drži loptu i spor je i zato ce biti prosečan igrač, ako ne popravi bar jedan od ova dva loša segmenta. Znali smo da ume da šutne i kad je dolazio.Ništa novo.

Protiv Sampdorije umesto Ožegovića, Šaleta od početka i umesto Pankova Nino. U sredini obavezno Maksimović. Protiv Sampdorije treba da igramo jak presing i trebaju nam jaki igraci. Nije ovo bilo loše danas, ali bi bilo bolje da smo pobedili i da smo namakli jos koji bodić. Dugo držimo loptu. Ja bih takodje razmislio o Puški na beku za utakmicu sa Samdorijom.
User avatar
N13
Posts: 2101
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by N13 »

churguzijanac wrote: Protiv Sampdorije umesto Ožegovića, Šaleta od početka i umesto Pankova Nino.
Nikako Nino umesto Pankova. Naš jedini igrač koji koliko toliko može da se nosi u duelu sa Okakom je Pankov. Nino jeste kvalitetniji, iskusniji i sigurniji, ali za čuvanje Okake je Pankov po meni bolji izbor. Nino može umesto Đurića... mada sam prezadovoljan sa Đurićem ovih par mečeva. Neka trener proceni koji je u boljoj formi... ili čak pokušati sa svom trojicom. Đurić može malo ispred njih umesto Sekulića (koji je, budimo iskreno, preslab i neiskusan za ovako veliku utakmicu), i time pomaže maksimoviću. I za desnog beka bih vratio Vasilića, iako mi se dopao Lakićević... iz razloga što na toj strani igra Eder, a Vasilić je dosta brži od Lakićevića.
Jako bi bilo važno smiriti loptu na sredini terena... kratka pas igra, strpljivo, ići na kontre. Voleo bih da imamo aktivan rezultat nakon prve utakmice, kako bismo na Karađorđu posle dužeg vremena imali jednu praznik utakmicu. Ako, ne daj bože, pobednik dvomeča bude praktično poznat već posle utakmice u Torinu, bojim se da da će biti očajna zainzeresovanost za revanš.

Mrdaković će nam najviše nedostajati. Takvi igrači su zlata vredni u ovakvim utakmicama. Nadam se da će ga Ožegović i Kordić dostojno zameniti.
User avatar
tulip
Posts: 633
Joined: Fri Jan 23, 2009 10:31 am
Location: tik uz VOŠU

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina, četvrtak 18h

Post by tulip »

Turija wrote:Da li ova naša ekipa uopšte trenira?Osim Đurića, ja ne vidim nijednog, iole, spremnog igrača za ozbiljniju utakmicu.Stanisavljević može opasno da šutne jedino kada lopta miruje; ostalo k'o i ostali.
Samo da nas Samp sramotno ne napuni i tamo i ovde.Sa ovakvom igrom biće dvocifren konačni rezultat.Mi jedno dodavanje ne možemo valjano da napravimo, a svaki jači duel gubimo.Na terenu (poziciono, trkački i taktički) stojimo katastrofalno - nema nas nigde gde je lopta i protivnički igrač.
Samo da od očekivanog spektakla ne doživimo (očekivanu) bruku.
Pomozi Bože.
Turija, mogu sa tobom da se složim samo u segmentu da u odbrani stojimo loše poziciono - taktički, osim Đurića. Takođe, ne delujemo baš povezanao, tj. slabo spajamo pasove i to mora mnogo bolje da se radi. Sve ostalo ne pije vodu. Trkački smo po meni fenomenalni. Nikada nas nisam video da vršimo ovoliki presing po gotovo celom terenu. Dok protivnik ima loptu, većinom su trojica naših oko njihovog igrača. Čak je i protiv Čuke bilo tako. Nisam još video ekipu koja može da razvije igru protiv nas. Loši smo u odbrani, katastrofa! Žakula, Dinga, Pankov, Nastić... Da nema Đurića bilo bi još gore (nije ga ni bilo u 2. poluvremenu protiv Čuke).
Što se tiče LE, ako se ugledamo na tradiciju, mi moramo da zaustavimo samo internacionalce u dresu Sampdorije. Gol za MTK nam je dao Slovak, a gol u Letoniji nam je dao Italijan. Priželjkujem Kordića u špicu i da nas Bog vidi!
DAJ GOL!!!
exlimanac
Posts: 110
Joined: Wed Aug 21, 2013 1:31 pm
Location: DE-EU

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by exlimanac »

Svaka cast igracima i struci ali bojim se da je to to sto se evrope tice za ovu seezonu.Sampdoria ce nas lagano dobiti na suvo iskustvo,jer mi uglavnom u takvim utakmicama i ono malo kvaliteta sto imamo prospemo sopstvenim glupostima.Bez obzira na to sto smo po kvalitetu u rangu italijanske serije C mozda i gore,kao svaki pacijent sa dijagnozom Vositis potajno se nadam prolazu.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4860
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by gospodinFKV »

N13 wrote:Nino jeste kvalitetniji, iskusniji i sigurniji, ali za čuvanje Okake je Pankov po meni bolji izbor.
Ako sam dobro razumeo suskanja i glasine, Okaka ide kod Slinise u Milan...

Sve cemo to do cetvrtka iskristalisati. Ja se vise bojim ako Okaka ode i dodje im Baloteli. Koliki god on mentol bio, i dalje mislim da ce biti prejak za nase stopere.

I ono sta me jos vise brine - Zakula. Hajde da se pogledamo u oci i budemo iskreni - jeste Zaks kapitencina i po u odsustvu Pekare, jeste ostao najverniji klubu u najtezim trenucima, jeste da je njegova zasluga za Kup bar jedno 30-40%, volimo ga svi, ali nemojmo se zavaravati. Dobijacemo mini infarkt svaki centarsut koji Sampa uputi, svaki korner. Njegovi ljudski kvaliteti i sposobnost da skine penal nisu upitni, ali sve ostalo je suvi suvi prosek superlige.

Secam se da se uopste nisam plasio prekida kad je Delac branio u LE. Jeste, kiksnuo je onog trenutka kad nam je to najmanje trebalo, ali je kod prekida bio siguran kao da ima 30 godina, a 22. Kod Zakule se to ne oseti, a verujem da i igraci slicno razmisljaju.

1. Ne izlece na centarsuteve i kornere

2. Visina mu nije jaca strana, a ni odraz

3. Jako mu dugo treba da se namesti kad mu vrate loptu, jer je levak, i onda se dese onakva ispucavanja

4. Svi ostali kvaliteti su suvi prosek, nista ga ne istice kao golmana (osim penala i ljudskih kvaliteta, koji su vanserijski, i treba ga ostaviti u Vosi i posle zavrsetka karijere :cheers: )
limanfkv
Posts: 2850
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by limanfkv »

Nadam se Pericu na golu (ako je licenciran), stoperskom paru Nino-Djura i Kordicem u napadu. Bilo bi dobro da im ode Okaka u medjuvremenu. Nastic mora da bije po strani, tu mi deluju najtanji. Nijedan rezultat nije sramota sa Sampom. Nemamo sta da izgubimo, cilj je vec ostvaren. Zao mi je gola spartaka, trebace ti bodovi u narednim godinama.
ssnigd
Posts: 3430
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by ssnigd »

Ovakva utakmica je i ocekivana. Za vikend nam sledi Surdulica sa novim prvoligasem i napaljenom publikom, a potom i Sampdorija u Torinu. Danas smo igrali taman toliko da prodjemo dalje. Bez gluposti, kartona, srljanja, isprobali Babica... Sa druge strane, mnogo smo spori sa loptom i u prijemo iste. Treba nam vecito nekoliko dodira da je umirimo, a za dupli pas da i ne govorim kako i koliko ga koristimo. Djuric nam je i dalje glavni igrac nazad, a sa Maksimovicem u sredini dobijamo i na cvrstini. Ozegovic i Kordic ne ulivaju nikakvu nadu za napad, tako da gol ne verujem da cemo ikako dati, osim iz slobodnjaka. Stanisavljevic je vec pokazao kako se to radi i danas.
Cestitke na prolazu igracima i strucnom stabu, steta za pobedu, jer nama je svaki bod bitan. Sledeca je Surdulica.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Turija
Posts: 10809
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by Turija »

Jako me raduje što smo ostali u kvalifikacijama za LE, kao jedini predstavnik iz Srbije, ali me jako brine da spektakl ne postane debakl.
Ne smemo se zavaravati rezultatima u ova 4 evro meča, jer nam je u međuvremenu stiglo i bolno otrežnjenje od Čukaričkog, sa laganih 0:4 na domaćem terenu, a isti taj Čukarički ispao od azerbejdžanskog predstavnika.
Jako smo šupljikavi i nesinhronizovani, čak i u tom tkzv presingu, koji se hvali.Samo da je malo hrabriji (i nešto bolji) igrač protivničke odbrane, poispadao bi naš vezni red kao iz autobusa (i eto belaja ispred Žakule).
Kako smo danas lako ispustili pobedu za samo par minuta.Kako je lako prošao Pankova igrač Spartaksa i isto tako strelac gola Sekulića u sredini šesnaesterca.Kako je lako Čukarički dao 4 gola onomad.To je ono što brine.
Trčanje nam je u pokušaju?Jako puno stojimo i kad napadamo i kad se branimo i to predaleko od igrača.Nijedna odbijena nije naša.Skok igru nemamo.O realizaciji da ne pričamo.Mi to sve moramo znatno da popravimo da bi pružili ozbiljniji otpor Italijanima.Vremena je premalo do 30 jula.Mora se početi raditi, a prestati menadžerisati.Posla ima previše.
PS
Zašto je Puškarić u nemilosti trenera, a Sekulić u neviđenoj milosti?
Za šta je danas aplaudirano Ožegoviću?
Pitanja ima more, ali nije vreme za njih, jer nas čeka težak ispit.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
slanina
Posts: 815
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by slanina »

100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9897
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Liga Evrope Q2R: Spartaks (LAT)-Vojvodina 1:1

Post by Voja »

Rutinski ili ne,meni se ovo nista ne svidja. Gledajuci ciklus od 5 meceva gotovo u svim segmentima sam razocaran,od dresova (koristili smo dve smesne garniture),preko tumbanja tima (da li su to opet svetske taktike ili neznanje ko li ce ga vise znati),do same postavke i igre. Nama je MTK stvorio dve sanse u prvom mecu,i Cuka jednu,a primili smo 6 golova :roll: Od 7 golova sto smo dali,smo dva smo dali iz akcija sve ostalo smejurija. Bekovi,udarna snaga svakog tima kod nas su tu samo da bi se popunio broj igraca na terenu. Da posle toliko godina prvoligaskog iskustva i dalje centriraju napamet,a igraju u Vosi.... nepojmljivo mi je. Golman se pokazuje kao slaba karika iz prostog razloga sto vezni red i napad ne postoje.Kada damo 3 komada,gosu niko ne primeti.A i ko nam je kriv,imali smo golmana koji je hvatao centarsuteve,koji ej vadio kestenje kada timu ne ide,ostavljao nas u igri,ali zarad necijih interesa smo ga se resili,a ubedljivo najbolji golman koji je posle Koce bio u Vosi,naravno rec je o Supicu.Hocu da kazem,sami smo krivi,i ne treba da kukamo sad. Sto se veznog reda tice,dve ili ajd recimo 3 stvari su mi totalno nejasne.Zar u ovakvoj Vos nema mesta za Puskarica? Sta se desava sa Ivanicem? Pogresna pozicija ili neki unutrasnji bojkot? I dokle vise Sekulic? O napadu ne bih ni rec,jer je u najmanju ruku smesan.
Ali bitno je da mi uvek za sve nalazimo objasnjenja i za amaterske dresove,i za losu igru drugo poluvreme protiv Letonaca i za debakl protiv Cuke i za ocajan mec danas....
Image
Locked