5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2

Locked
User avatar
Go west
Posts: 203
Joined: Fri Jan 28, 2005 5:50 pm
Location: Novi Sad Stari Grad

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Go west »

Daljac wrote:Nakon što su naši momci ostvarili i prvu pobedu na strani u ovom šampionatu, pruža nam se šansa da u ovom ritmu od po dva meča nedeljno i na domaćoj sceni pokažemo napokon svima koliko je ovaj tim sposoban da uradi. U sredu u 21h, "forumaši i dušebrižnici" imaju obavezu da opet budu u kopu na severu ili na nogama u šestom sektoru zapadne tribine, jer nam u goste dolazi ekipa za koju imamo bezbroj razloga da sve svoje frustracije u tih 90 (ako rezultat po goste bude nepovoljan, i svih 100) minuta iskalimo na njima.

Besni ste na posao, šefa, ženu, devojku, decu, komšije, psa, vremensku prognozu? Odlično. Kad ugledate fiskulturni sastav "Kiza i Kvislinzi" iz prestonice, ne žalite glasne žice. Sve što Vam na um padne da im pomenete, zaslužili su. Od zalizanog buljavog dupeuvlakača na klupi, preko bivšeg kapitena i onog kom smo klicali i kad ceo fudbal promaši, do balavog cigana koji je od skora u njihovim redovima, a najmlađi je debitant u našoj preko vek dugoj i bogatoj istoriji, svi su zaslužili da čuju ono što o njima mislimo. U sredu, nismo fina novosadska publika, koja voli i ceni fudbal i poštuje svoje goste. U sredu smo ludaci sa severa, manijaci sa zapada, inspirisani za psovke kao mađarski Romi i bugarski taksisti, u sredu treba da im srce siđe u pete kad kriknemo, da se osećaju da nisu dobrodošli i da na bodove u našoj kući ne mogu da računaju.

Ovo na šta se obavezujemo mi, nek vredi i za sve momke na terenu. Nemate razloga da strahujete od njih, da ih respektujete, da im ruku pružate i sa zemlje ih kad se prenemažu dižete. Nemojte da se usudite da meč opet završite bez i jednog žutog kartona. Pokažite im zube i videćete da su nedostojni vašeg respekta.

Ko su uopšte oni?

Dotrajali Bugarin, Hristo Stoičkov za sirotinju, sa inteligencijom zbog koje bi mu dobijanje vozačke dozvole predstavljalo uspeh ravan usponu na Mont Everest; neuhranjeni limitirani afrički pravolinijski trkač; tatin sin koji sakuplja političke poene u prenosu uživo, jer na terenu ne može da drži ritam trčanja potreban za profesionalni fudbal i, kao lider na terenu, isluženi maneken kruševačkog Rubina i Duvanske industrije Vranje. Uz njih, tu je i gomila precenjenih proseka koja im šegrtuje na terenu, a sa klupe ih predvodi "od nula do dva gola po meču" Kiza, nedovoljno hrabar da sam skroji tim, i nedovoljno vispren da iskalkuliše kad i koga da odmori.

Raspucali su se protiv svoje milanovačke filijale, zatim i protiv niz vodu ove godine puštene Jagodine, a Subotičke cigane su pobedili jedva, u 97. minutu. Jedni put kad je trebalo da istrče pred protivničku publiku i zasluže bodove, ostavili su ih u Novom Pazaru. Njihov uspeh protiv raspale rumunske zvezde nije ni prineti našem u Torinu i na revašu.

Nema tu nikoga od koga treba da strahujete. Znate i sami koliko ste od njih bolji. Mi ćemo nesoj koji deci otima dresove i koji će nam opoganiti naš istok u sredu oduvati navijanjem sa naše dve navijačke tribine, a vi nam na ternu samo zadajte ritam kojim ćemo ih zajedno pregaziti.

Hajde da napregnemo glasne žice toliko da samo plzenjskim pivom možemo da ih zalečimo. Hajde da ih ispratimo kući tako poražene, da ni u narendom kolu sa Radom ne uspeju da izmajmunišu tri boda. Hajde da ih mentalno spremimo za ispadanje iz Evrope, i da se posle njih prošetamo i kroz Jagodinu, pa da u Češku odemo kao prvoplasirani tim na tabeli.

Hajdemo. Možemo. Hoćemo. Moramo.

Za sve što godinama trpimo, za uspomenu na sve krađe i otimačine koje su nam priredil, za početak serije u kojoj će od ovoga meča pamtiti da u Srpskoj Atini nisu dobrodošli.

Ako je u četvrtak bilo sve za našeg Vujketa, hajde sada da im pokažemo ko smo i šta smo, i da ih porazimo za našeg Deju Lonca, za uspomenu koju imaju obraza da kaljaju svaki puta kada u naš grad sa svih strana zadrigli i neokupani na ekskurziju dođu.

Svi kao jedan, u novu pobedu, bez kalkulisanja, časno i pošteno, ali muški i silovito.

Igraj Vošo, rasturi ih sve!
Sjajna najava :lala: , skoro ko nastup Voše u Torinu, sjajna toliko da sam preskočio sve postove do čini mi se 6. strane ovog topika, kako bih što pre podelio oduševljenje tvojim postom, ali metafora sa žutim kartonima na žalost u našoj "sjajnoj lizi srbije" nije baš upotrebljiva, jer se na Karađorđu sudije uglavnom potrude da mnogi u domaćoj ekipi budu "nagrađeni" bez ikakvog osnova, baš kao što političari budu nagrađeni penzijom bez dana radnog staža...
Treba biti hladne glave i svima im pokazati koliko je 1914 minus 1945, kad već nisu završili ni osnovnu školu ...
:cheers:
User avatar
churguzijanac
Posts: 2087
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by churguzijanac »

Najava je odlična, toliko da su je sektaši okačili na forum i služe se istom u stimulativne svrhe, tako da Daljac ako polažes prava na tekst vreme je da unovčiš svoj rad!

Svi oni koji traže razumevanje za kvinslinge, treba da se sete 11.05.2011. kao i 04.04.2012. i drugih datuma u našoj istoriji sa crnima koji najmanje veze sa sportom imaju. Kakav moral treba da imaš, da posle svega, zaigraš za lopove i praviš se ko da ništa nije bilo. Da li postoji nivo ljudskosti u čoveku kome su sektaši ukrali kup, a mogu da tvrdim i titulu te 2011, kada priča kako taj isti klub nema ravnopravan tretman kod sudija.

"Imam poštovanje prema klubu gde sam radio, za koji sam igrao. Ne možemo da utičemo na to, naše je da se nosimo sa tim i da istrpimo", rekao je Milinković.

Gospodine Milinkoviću nije pitanje da li vi imate poštovanje prema FK Vojvodina ili ne, problem je u tome što vi nemate poštovanje prema sebi!Treba ponovo da vam se namesti 11 maj, možda će vam onda doći iz dupeta u glavu!

Sutra momci pamet u glavu i srce na teren. Vreme je da se Vujketov fudbalski karakter i navijački duh ponovo vrati medju sve nas. To je naša obaveza i zato sutra gaziii!!
User avatar
Протомајстор
Posts: 418
Joined: Sun Feb 10, 2013 8:29 pm
Location: Исток, Лиман

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Протомајстор »

Na ovom snimku sam pre četiri godine napravio kolaž u kome dajemo golove Partizanu, što je i obeležilo tu sezonu. Stvarno je neugodno što ćemo sutra gledati glavne aktere na suprotnoj strani. Dosta zavisi i od Kize i Abua, kako će oni prići utakmici. Pogotovo Abu, jer je njihov najbolji igrač.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=YJkuD4xITdc[/video]

Moramo dobiti sutra!
User avatar
slanina
Posts: 814
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by slanina »

Sudije:

Vojvodina - Partizan
Četvrtak, 13.08.2015, 20:00
Delegat: MILOŠEVIĆ Blagoje
Glavni sudija: NIKOLIĆ Bojan
Prvi pomoćni sudija: JOVANOVIĆ Vladimir
Drugi pomoćni sudija: DIMITRIJEVIĆ Marko
Četvrti sudija: PAVLOVIĆ Slobodan
Prvi dodatni sudija: JOVANOVIĆ Srđan
Drugi dodatni sudija: MILIĆEVIĆ Milorad

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... -veci-glib" onclick="window.open(this.href);return false;

Da li je krađa u najavi? :deal:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by laki »

Znate kako grobari nece moci daudju na zapad? Mozda na nekom ulazu neki redar i bude to hteo da ispostuje i onda ce ti majmuni otici na drugi ulaz i plakati, moliti da ih puste, jer oni, Boze moj, nece da idu na istok. I onda ce ih po obicaju pustiti. A bas me briga gde ce oni smradovi, zabranjeni, biti! Oni sto navlace kapuljace i mrste se! Da nece biti na istoku? NECE! Nego ce opet da glume budale na zapadu. Nabijem ih sve zajedno, i njih i one sa istoka i one sto nece sa njima pa se pomesaju sa nama na zapadu. Nabijem ih sve zajedno!

PS: A koje utakmice ce Mazic da sudi ako nece ovu, neka mi neko objasni!??!?!

PSS: Posto i ja vidim da oni citaju nas forum, kao sto oni vide da smo mi bacili pogled na njihov usrani forum, i posto vidim da govore ljudima da slobodno dodju na zapad, i posto govore da su vrlo nezgodni na zapadu...Klasicno grobarsko kukavicko kenjanje, cute kao p***e iza zandara. Svaki put ista scena. Nezgodni grobari. Nabijem vas sve do jednog!!
Last edited by laki on Wed Aug 12, 2015 10:52 am, edited 1 time in total.
Image
FALCAO 09
Posts: 34
Joined: Tue Sep 27, 2011 9:38 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by FALCAO 09 »

Hocete najavu? E dacu vam ja najavu!

polupani loncici, serpe i poklopcici
svi cete zavrsiti u crno belom loncu
jedan je s.s
pola madjar pola ustasa
i neka cuje ceo novi sad

JEL VAM TREBA BOLJA NAJAVA!?
User avatar
churguzijanac
Posts: 2087
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by churguzijanac »

Stexman wrote:Ja bih ceo tim pozdravio laganim cinicnim aplauzom uz transparent "Šta to beše obraz!?" i šetalicom sa sve natrćenom guzicom!
Da, nesto u ovom stilu sa akcentom na ljigavi karakter bi bilo sasvim dovoljno. Nista vise od toga, posto sve drugo ce novinari lako okrenuti protiv nas.
User avatar
kafe bagdad
Posts: 689
Joined: Fri Sep 25, 2009 7:32 pm
Location: The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by kafe bagdad »

Upravo tako. Uprava mora da izda saopstenje da ne samo sto na tribinu nece biti pusteni ljudi u dresovima zgadije, nego da zabrana ulaska vazi i za one koji nose i ostala obelezja bilo fudbalska bilo navijacka. Takođe treba izdati saopstenje da će sa tribine biti uklanjani svi koji tokom utakmice bodre smrad.

Za upravu: kada izdajete saopstenje o nacinu kupovine ulaznica, obavezno navedite da se ulaznice mogu nabaviti uz licnu kartu i da se mogu uzeti maksimalno tri ulaznice po licnoj karti. Stalno izdajete nepotpuna saopstenja.
Stefke
Posts: 324
Joined: Thu Sep 12, 2013 10:50 am
Location: Клиса

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Stefke »

Пожурите по карте :cheers:
http://www.fkvojvodina.rs/2015/08/ulazn ... u-prodaji/" onclick="window.open(this.href);return false;
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
kafe bagdad
Posts: 689
Joined: Fri Sep 25, 2009 7:32 pm
Location: The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by kafe bagdad »

Ispravka i izvinjenje upravi, vidim da je ipak napisano mada opet nejasno. Jasno: kupuje se SAMO uz licnu kartu.
User avatar
Daljac
Posts: 632
Joined: Mon May 09, 2011 8:12 pm
Location: Војводина

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Daljac »

Prestonička gospoda na jednom od svojih foruma me kunu kao radikali sa skupštinske govornice, prete batinama, šalju kod psihijatra - vidim, stvarno sam dobar uvod napisao :)

Zanimljivo je i da sam od njih okarakterisan kao dođoš, što je tek parapsihopatologija, da iskorisim termin Duška Koraća, i pri tome iste pozdravim i ovim citatom istog gospodina:

"Odgovor pacijentima tog sajta koji oni nazivaju forum je da u medicini i parapsihopatologiji se zna da apstinencija izaziva agresiju, verbalnu ili fizičku. Međutim po Morganu, to je onaj, preteča Darvina, čovek je nastao upotrebom obe ruke, a ne samo jedne. Znate vi koje."

Čitate naše "leglo zaraze i kompleksa", i drago mi je zbog toga. Ima ovde lepih postova, pismenog i pametnog sveta, i pišemo o klubu koji volimo, a da od toga nikakvu ličnu korist nemamo. Svašta od nas možete da naučite, ali vama obrazovanje nikad nije bilo pod 1.

Ja vas ne mrzim, daleko od toga, samo vas ni najmanje, sa milion razloga za to, ne poštujem. Meni je vas i vaših ispranih mozgova iskreno žao.
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by kej »

Poznato je da utakmice protiv ovog ološa (kao i onog drugog) bude najniže porive u nama. Slažem se sa poređenjem iz najave: odjednom poprimimo neki duh bugarskih taksista. Postajemo vrlo primitivni i jaaako ružno se ponašamo. Samo tvrdo sa stokom, nego kako.:D
I uvek je tu isti žal što ne možemo ovakve utakmice da pratimo sa istoka. Pogotovo sad, jer bismo u jednom poluvremenu po toj liniji imali Vulićevića kao desnog beka, a u drugom Abua kao levo krilo. Kao na tacni... Zamišljam kakve li bi sve grozote izlazile iz zapenjenih usta ljudi duž ograde. Sve me neka slatka jeza obuzme kad pomislim kroz kakvu bi oni mentalnu torturu prošli. Uveren sam da će i zapad biti posebno inspirisan, ali istok je ipak bliži samom terenu, pa je sve nekako prisnije. :D
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Radoye »

Ja se negde u nekom kutku mog uma ipak i dalje potajno nadam da Abu nece izaci na teren protiv nas, da ce smekerski "iznenada" da ga zaboli koleno (ili qrac) bas pred utakmicu.

Abu, sta nam to uradi covece, a voleo sam te kao brata rodjenog. Secam se kako si silov'o partizan pre 5 godina bas tu na istom mestu, na nasem Karadjordju, poslednjeg dana zivota mog oca. Ulaznicu za taj mec cuvam u novcaniku i nosim je svuda sa sobom.

:cry:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by laki »

Isto kao sto Sever poziva ljude da dodju na isti i navijaju, ja pozivam one koji ne odu na sever, da se jednom, ali jednom u zivotu ujedinimo na sredini zapada i zapusimo usta govnima. Moze se navijati i odatle jednu tekmu, ne morate biti u sektoru! Ne treba niko da se tuce ni sa kim, samo da dodjete i da se ujedinimo. I mi sa istoka isto nismo na nasim mestima, nego smo silom prilika na zapadu. Dajte da dodjemo svi na sredinu i da im se najebemo mile mame ( u navijackom smislu ) i da kad onaj bedni istok pozove zapad, da ih izvizdimo kao poslednje p***e i zapevamo nasu pesmu. A kada sever pozove nas za navijanje, sa sredine je jako lepo navijati. Plus odatle se lepse mozemo nacestitati svega potrebnog i nepotrebnog izdajicama naseg Svetog kluba!

Znam da ovo najverovatnije pisem uzalud i da ce na kraju nas 15 peniti na njih 100, ali nekako osecam potrebu da ovo napisem po ko zna koji put.
Image
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by the Gari »

Daljac wrote:Prestonička gospoda na jednom od svojih foruma me kunu kao radikali sa skupštinske govornice, prete batinama, šalju kod psihijatra - vidim, stvarno sam dobar uvod napisao :)
Uh, da je najava odlična, to sam znao od početka, al' slabo pratim prestoničke slobodne medije, pa nisam bio upoznat s ovim reakcijama. Dobro je, znači nulto poluvreme smo već dobili. Ostaju još samo prvo i drugo, a za treće se ne brinem.

I da, još se ja pitam zašto je na naslovnoj strani žurnala naslov "Crno-bele lale" i sad to potpuno ima smisla: udaraju na tebe lično! :devil:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked