9. kolo: Vojvodina-Metalac 3:2

User avatar
Лампард
Posts: 118
Joined: Tue Aug 25, 2015 5:22 pm

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Лампард »

Cim se zavrsilo poluvreme,rekao sam da necemo dati vise gol,ali se nisam nadao ovako bednoj i nezainteresovanoj igri....pobeda,ali no coment,jedan od meceva koji ti se zgade iako je pobeda... :whistler:

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
recni galeb
Posts: 768
Joined: Thu Oct 28, 2010 3:55 pm

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by recni galeb »

Mi ako prodamo Ozega moracemo i jednu loptu sa njim da poklonimo, nece je taj dodadati nikome pa da mu mama crnca rodi... :shock:
User avatar
Turija
Posts: 10807
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Turija »

Lepo prvo poluvreme i katastrofalno drugo (a sa igračem više) :oops: .
Hitno pronaći golmana, bekove još uvek nemamo, kao i ozbiljne stopere, pa čak i krilne igrače.
Danas na nivou jedino Ožegović i Maksimović.
Posle tolike pauze, igrači imaju motiv samo za pola sata igre.To je nedopustivo.
Nadam se da će taj Antić popraviti stanje na levom beku, da će Vasilić više odmarati i da će šansu dobijati Lakićević.
Obe zamene što su izvršene (Zočevića ne računam, pošto je ušao na samom kraju meča), nisu donele ništa pozitivno na terenu, već su još više umrtvile našu igru.
Da li je moguće, da niko od forumaša ili u Klubu neće da se oglasi u vezi Perića?
Da li je moguće da je Sekulić nezamenljiv igrač Vojvodine?Ja u tom igraču ne vidim ama baš ništa (svaku akciju nam uspori ili upropasti, bez ijednog driblinga u igri i kvalitetnog pasa, otrilike kao i Nastić), a mnogo puta dovede u opasnost poslednju liniju naše odbrane svojim čuvenim povratnim loptama.Takvih igrača u JSL ima na kilo, a on nezamenljiv u Staroj dami :frown: .
PS
Ćomi, vreme je da najzad zaigraš, kako se od Tebe očekuje.Može i mora to mnogo bolje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Лампард
Posts: 118
Joined: Tue Aug 25, 2015 5:22 pm

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Лампард »

I jos nesto(izvinjavam se sto gore nisam naveo),da li je moguce da niko od nasih igraca nema petlju da sutne izvan sesnaest metara a bilo je X takvih situacija na vise meceva,ovo je jedan od njih,da li se boje,da li ne znaju,da li nece da se 'alave,da li ne smeju?!

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
Jole
Posts: 291
Joined: Fri May 13, 2011 7:53 pm

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Jole »

Ono kad u svojoj kuci posle 3:0 i sa igracem vise strepis od Metalca :unnormal:
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1481
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Neizlecivi »

Najveci problem igracima je bio to sto smo poveli 3:0 na poluvremenu. Nije mi jasno zaista toliko guranje Kordica. Decko nikada nijednu utakmicu nije branio da dobije ocenu za vise od solidno, a cak veliki broj puta je to bilo blagi ocaj. Koji su vrag dovodili Perica??? Mislim da je Mrdakovic mogao dobiti sansu,makar u nastavku da se vrati malo jer sa njim bi dobili tu agresivnost koja nam je nedostajala u drugom delu.
Igracima su se stisla muda na 3:2 i do kraja je bilo, samo da se ne izgubi.... kako god, tri boda su upisana i idemo dalje, valjda se nekada mora i ovakva igra istrpeti kada se ocekuje titula :)
User avatar
Forza Voša
Posts: 579
Joined: Fri Nov 29, 2013 6:22 pm

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Forza Voša »

post 23.7.2015.
Forza Voša wrote:
tulip wrote:Ne mogu Zagu da ocenim kao odličnog trenera jer jednostavno još nije imao prilike da bar polusezonu u kontinuitetu vodi ekipu. Gledajući ovaj naš novi tim, meni se kao fudbalski zanlci i ofanzivno-konkretni igrači izdvajaju Stanisavljević, Ivanić i Paločević. Voleo bih da se Zaga ohrabri i da u vezni red (barem protiv boranija iz naše lige) stavi zajedno Ivanića i Paločevića. Samo tako može da me ubedi da igra na "gol više".
Boranija iz nase lige je u najmanju ruku kvalitetnija od Spartaksa a mi u dve utakmice protiv njih nismo jednu smislenu akciju napravili. Sa Maricem smo prosle sezone u ovo doba igrali tri puta bolji fudbal sa podjednako kvalitetnom ekipom. Ja jedva cekam da Zaga ode posto ovakvu Vosu nisam gledao od Ristovskog i Zaginog prethodnog mandata.
post 30.5.2015.
Avangarda wrote:Vrhunski strucnjak, kakvog nema na kugli zemaljskoj! Slabo startovao, ali kad je bilo najbitnije nekom maDJijom je podigrao nivo igre i zalaganja i izborio evropu(ili ipak nije?)! Prepoznatljiv po izrazito ? stilu koji odlikuje izuzetno ? igra...
Nista se nije promenilo a proslo je dosta vremena, desila se ''samo'' Sampdorija.
„Hasta la Victoria Siempre!“
User avatar
ernesto
Posts: 1218
Joined: Sat Sep 10, 2011 5:37 am

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by ernesto »

Najbitnija je pobeda.....idemo dalje,
sledeci je smRad !
Ocekujem Perica na golu, Moglija na desnom beku,Antica na levom i MM u samom spicu :)
trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by trelos gia fcv »

Kordic je treceligaski golman!
Sa Pericem i Mrdakovicem, koji je mogao odigrati bar 20 minuta nakon povrede, NISU CISTA POSLA!
Ne zelim i ne mogu da poverujem da Nadj (ako se uopste pita, a verujem da se pita) moze savetovati Zagu da Kordica uopste stavi na gol, a kamoli da to bude pre Perica!
Nesto tu debelo smrdi - a mi ne znamo sta!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
milancl
Posts: 485
Joined: Tue Aug 21, 2012 2:18 am

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by milancl »

Posle dugo vremena utakmicu koju igramo kući sam posmatrao preko tv-a. Evo par mojih zapažanja.

Što se tiče Kordića, sve je rečeno. Na 3:0 smo mogli da ih dotučemo i da im damo 5-6 komada. Međutim, mi nemamo taj mentalitet. Ne znam ni da li bi neki psiholog mogao da da razumno objašnjenje za ovo danas.

Što se tiče novajlija. Rosić dosta dobar, agresivan, čak za moj ukus malo preagresivan, jednostavno mislim da je malo naivan i da će ovakvom igrom igrati na ivici crvenog kartona. Ali, ako ovako nastavi mogao bi da istisne Pankova iz startnih 11 kad se Nino potpuno oporavi. Vukčević, zanimljiv igrač, borben, dosta brz, sasvim solidan danas...

Slažem se sa Turijom za Sekulića apsolutno, potpisujem svaku njegovu reč, i to već duže vreme govorim. Voleo bih da vidim neku statistiku, mislim da je proveo najviše minuta na terenu ove sezone u svim takmičenjima.

Bitna su 3 boda, možda i bolje da je bilo ovako nego npr. 5:0, sad smo bar sigurni da nećemo poleteti.

I za kraj, DUGUJEM JAVNO IZVINJENJE NOLETU MAKSIMOVIĆU. Jer sam pred početak sezone rekao da nam neće biti nikakvo pojačanje, i da mi nije jasno zašto smo ga doveli. On je po meni do sada, ne naš najbolji, ali sigurno NAŠ NAJKONSTANTNIJI IGRAČ TOKOM OVE SEZONE.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4042
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Rabba »

Kordic ima 20 godina, i reprezentativni je golman u Crnoj Gori. Treceligaski golman sigurno nije, ali je trenutno slabiji od Zakule puno. Rosic me nije odusevio, Nino je definitivno falio.
milancl wrote:...I za kraj, DUGUJEM JAVNO IZVINJENJE NOLETU MAKSIMOVIĆU. Jer sam pred početak sezone rekao da nam neće biti nikakvo pojačanje, i da mi nije jasno zašto smo ga doveli. On je po meni do sada, ne naš najbolji, ali sigurno NAŠ NAJKONSTANTNIJI IGRAČ TOKOM OVE SEZONE...
+1
Last edited by Rabba on Sun Sep 13, 2015 10:14 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by pedjans »

Krajnja je neozbiljnost staviti u tim Kordica, Nastica i Pankova protiv bilo koje ekipe.

Uza odbrana nam je sada ubedljivo najslabiji deo tima, dobijamo golove od svakog protivnika i to se mora promeniti. Neverovatno, ali u 8 kola nismo primili gol samo u mecu protiv Javora.

Neophodno je novo resenje na levom beku, to je valjda sad svakome jasno, ali sto je jos bitnije neophodno je opredeliti se za odbranu i uigrati je, bez toga ce'biti jos gore.

Napad nam je verovatno najbolji u ligi, kao i vezni red ali nemoguce je zamisliti moderan fudbal sa ovakvom uzom odbranom i stalnom opasnoscu da dobijes gol.
User avatar
churguzijanac
Posts: 2087
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by churguzijanac »

Pola sata fuce za najvernije, a onda mrtvilo na terenu i tribini, da bi zadnjih 20 minuta publika pustila glas, vise od muke i vec toliko puta dozivljenog skakanja po nasim ganglijama.

Zaga je jos jednom pokazao da ne zna da motivise igrace kad treba i tu je najtanji. Moja sugestija je dobronamerna i ako cita forum, voleo bih da je tako i shvati i da poradi na tom elementu. Internet je preplavljen motivacionim savetima.Inace, ne mislim da je Maric bolji trener od njega i voleo bih Zagu da gledam na nasoj klupi jos dugo vremena.

Al smo igrali 3/4 sata, evropski, a onda mlohavo i bunar do kraja. Imali smo bar igraca ili dva na klupi koji mogu da dignu tim iz letargije.To sigurno nisu mali Stamenic i Palocevic. Ja bih uvek pre ubacio Mrdakovica ili Puskarica. Jesmo imali rezultat, ali ninasta nismo licili i bas zato izmene nisu bile na mestu.

I ja hocu da vidim Perica na golu, i za koji smo ga moj dovodili ako nece dobiti sansu.

Kad budemo ovakvo otvaranje utakmice zavrsavali sa 5-6 komada u mrezi protivnika, onda cemo liciti na evropski tim, do tada necemo se pomeriti od 3 mesta i kvalifikacija za LE.
User avatar
Daljac
Posts: 632
Joined: Mon May 09, 2011 8:12 pm
Location: Војводина

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Daljac »

Na prijateljskom meču sa zvorničkom Drinom, na kome je branio od početka tekme, početkom drugog poluvremena je zbog povrede zamenjen golman Perić. Koliko je ozbiljna povreda, ne znam, ali umesto njega je tada, po onom kijametu, branio do kraja Žakula, jer je Kordić bio na okupljanju reprezentacije svoje zemlje.

Dakle: Perić - povređen ili neoporavljen, a Žakula prokisao i najverovatnije barem prehlađen, ako ne i danas, a ono veći deo nedelje.

Po meni, to je jedino opravdanje za stavljanje onog cirkuskog artiste na gol.

Druga stvar: da li neko saučestvuje u Zoćevićevim honorarima, pa on neizostavno mora da odigra barem sudijsku nadoknadu vremena na svakom meču? Praktično, gubimo tim potezom uvek jednu izmenu, a od njega dugoročne koristi možemo da imamo kao npr. od drvenog šporeta.
lazarr
Posts: 820
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by lazarr »

Većina stvari je već rečena....
I to da su momci propustili da nam razgale srca sa 5-6 golova u mreži gostiju i da Kordić nije za prvog golmana i da Nastić nastavlja neubedljivo i da je Ožegović sebičan.....

Ja bih dodao i da je Vasilić zreo za klupu jer je za klasu slabiji od Moglija. Mogli je i puno mlađi i logično je da treba forsirati igrača koji može da napreduje a ne igrača pri kraju karijere.
Rosić je solidan dok se Vukčević malo pogubio iako je dao gol i puno se trudio.

Jako mi je zasmetala situacija u 35 min (baš sam pogledao na semafor) kada je neku dubinsku loptu dobio Vukčević. U tom trenutku se on našao na špicu dok je Ožegović ostao na levom krilu.Kako je golman stigao pre Vukčevića, baca rukom prema svom desnom beku. Vukčević pokazuje rukom Ožegoviću da zatvori njegovu stranu a Ožegović nije ni pomislio to da uradi iako je bio 30m bliži Vukčevićevom igraču.

I ono ljubljenje grba kod prvog gola. To me je baš iznerviralo. Zašto to radi kad svi znamo za koga navija? U ovom timu samo Ivanić može da poljubi grb a da sam potpuno siguran da je to iskreno.

Sve u svemu, 3 boda se pišu, dok je drugo poluvreme učinilo da sa gorkim ukusom slavimo ovu pobedu iako je moralo biti totalno drugačije.
Locked