Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4042
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Rabba »

Vrlo profesionalan i pomalo hladan odgovor igrača koji već neko vreme igra u sranju od kluba. Potkačio je sasvim dovoljno ljudi u klubu u kojem je kapiten, u tih nekoliko rečenica. Samim tim nema potrebe da pljujete momka.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ssnigd
Posts: 3428
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by ssnigd »

Dobar intervju Covica.
Potkacio trenera za taktiku, upravu za kvalitet igrackog fonda.
Ps. Covic nije nase dete, niti sam ga ikada tako dozivljavao. Tako da njegova hladnokrvnost ili kako god vec, me uopste ne dotice.
Kabic je jedini igrac u timu, koji nesto vredi i koji moze nesto da uradi u karijeri.
Topic i Zukic su imali zicer protiv partizana da se dokazu i pokazu pred svima, a oni kao dva uplasena jarica na terenu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Deep Purple
Posts: 3982
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Deep Purple »

@Rabba Niko ga nije popljuvao. Ja sam samo konstatovao da nakon ovakve izjave on više ne sme ostati kao kapiten.
Da li je u pravu ili ne na to se ne obazirem.
Kada si kapiten ti si predvodnik ekipe. Drugu priču je pričao nekoliko dana pred meč. Pa kad je dobio po "ušima" onda je našao da normalizuje poraz i kako je sve to očekivano. Ovde je najlakše popljuvati Đorđevića i kritikovati ali ne bih rekao da su igrači na profesionalnom nivou i da svoje obaveze profesionalno obavljaju.
Svi su razmaženi, sve im smeta. Malo malo neko reaguje
neprimereno.
Sta je Čović uradio u meču sa partizanom? Namestio gol? Ono je bio katastrofalan potez. Previše usporen i katastrofalan pas, može samo Bogu da se zahvali što ima Simića koji može i čak tako loša dodavanja da iskoristi. Čović se uplašio šanse i na sreću se sve završilo kako treba. Da li vidi neko ponašanje Čovića, Vukadinovića i ostalih vedeta od početka sezone? Mnogo su podigli nos a veoma malo pokazuju. Da nema Simića bili bi u borbi za začelje. Simić kuražnije izjave daje protiv svog bivšeg kluba. Ko je kriv Čoviću što mu je propao transfer u partizan pre dve sezone?
Ko je kriv Vukadinoviću što se nije ostvario transfer ove sezone? I Kovačević malo malo pa brlja, širi ruke, svi su mu krivi a igra katastrofalno. Najviše kritika zaduži Nikola Simić a ispred sebe ima tri štoperska panja, pa te golove ne bi ukrotio ni Kasiljas iz najboljih dana. Veliku većinu igrača prvo treba da bude sramota za svoj doprinos ekipi i treba da počnu od sebe kada bilo šta gestikuliraju pa tek onda da se upire na neki način u trenera. Mi smo isti fudbal igrali pod Lalatovićem samo smo imali dosta bolji igrački kadar pa smo uspevali da pobeđujemo sa 3-4 šuta po utakmici.
Nijedna plata im ne kasni. Sve primaju i opet neke gestikulacije. A opet ti najglasniji imaju i najviše plate u klubu. A igraju ispod svakog nivoa. Neka posmatra to kako ko hoce. Kao hladnu izjavu ili kako god ali Čović jednostavno nakon ovakve izjave ne sme da ostane kapiten. A ako ostane to će biti još jedan poraz u moru poraza ovog kluba. Veljko Simić je zaslužio po prikazanom kapitensku pre bilo kog drugog fudbalera sa kojim deli svlačionicu. Ali on je došao iz zvezde, ne može ciganski đak da bude kapiten. Kamo sreće da svu svi kao on i po prikazanoj igri i po ponašanju.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3890
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Red Marquis »

Niko ni od nas nije očekivao da se dobije partizan.
Svi ti fudbaleri igraju u klubu koji nema nikakve ambicije, u kojem nikog nije ni briga niti je stalo šta će biti sa klubom. Očekivati od bilo koga od njih da imaju bilo šta osim rezigniranosti i defetizma ni ne čudi. Klub je zatrovana, nezdrava sredina odakle svi jedva čekaju da zbrišu i nikad se ne okrenu nazad.
Io odio Belgrado
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Turija »

@Deep
Sve se slazem.
Hteo sam i ja da napisem o tom dodavanju Covica, ali bilo bi previse. Na srecu, sve je iscupao Simic golom, inace si potpuno u pravu za konstataciju.
Jedino ne bih ,,amnestirao" trenera Djordjevica, jer se i od ovih igraca na raspolaganju moze sastaviti bolji tim na terenu, kao ii to da Simic ne moze biti kapiten, jer je dosao iz zvezde.
Imali smo taj slucaj kada je kapiten sampionske Vojvodine 1989 bio Sestic- zasluzeno.
Nemam nista protiv da Simic bude kapiten. Momak odradi sve sto sam moze. Nije stao ni protiv zvezde, kao ni Sestic ( dok vec dosta drugih zvezdinih jesu). Npr. nije stao ni Punisic 1989, pa ni Joksimovic se nije lose pokazao u Vosi.


Definitivno, mnogo sta ne stima na relaciji igraci - trener - sportski direktor - uprava.
Nikoga ni za sta nije briga, a igraci i navijaci najvise ispastaju.
Zaista je neshvatljivo da dva najbolja i najperspektivnija nasa mlada igraca ne igraju. To je ravno sabotazi FKV.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Deep Purple
Posts: 3982
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Deep Purple »

@Turija
Đorđević je krivac za mnoge stvari i od toga ne treba bežati ali je daleko od najvećeg krivca. Ovde ima mnogo većih problema od njega. Ja kad bolje razmislim mi ni nemamo ekipu za bolji fudbal ali se nekako (ne znam odakle mi snaga) iz vikenda u vikend nadam nekom kliku ekipe i promeni. Ali jednostavno igrački kadar je ograničen, sportski direktor uz svo poštovanje za sve što je pokazao u našem dresu ipak kao sportski direktor ne zna gde tera. Od pošalica sa konferencije na predstavljanju smo došli do ovoga. Pokojni Kosanović je doveo jednog fudbalera (V. Simić) koji celokupno vredi više od svih šest (nisam raspoložen da proveravam broj njegovih pojačanja) kombinovanih akvizicija Dunđerskog.
Koliko god da sam pokušavao da ostanem optimističan i svako pojačanje gledao u nadi da će se pokazati ipak je jasno da nemaju kvalitet da nose ovaj dres.
Kada se sve sabere i oduzme mi imamo mnogo više bodova i mnogo bolje stojimo na tabeli nego što ovaj igrački kadar vredi. I to je tužna istina. I zato najmanje kritike upućujem Đorđeviću. Legitimno je da neko misli da ovaj tim više vredi i da je problem u treneru. Na kraju krajeva lakše je promeniti trenera nego 10 fudbalera ali sumnjam da bi dolazak bilo kojeg trenera nešto drastično promenio.
Miletić i Kabić bi mi postali projekat broj jedan od danas.
Kabića umesto Vukadinovića kome hvala na svemu. Može već u januaru u partizan ako su još uvek zainteresovani.
Ja bih trenutno bez ikakve šale zaigrao u startnih jedanaest sa Mileticem, Topicem, Neskovicem, Zukicem, Simicem i Kabicem. Gotovo sigurno ne bi izborili evropu ali bi ti fudbaleri stekli nemerljivo iskustvo za sledecu sezonu.
User avatar
Beonic
Posts: 683
Joined: Mon Jul 27, 2015 11:34 am

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Beonic »

I ja sam Čovićev komentar protumačio kao zamerku upravi i treneru, a ne nepoštovanje kluba. Isti taj čovek je odbio partizan koji mu je nudio daleko veću platu nego mi, a koliko god nekada hladnokrvno delovao poslednje dve sezone je i po statistici, ali i našim ocenama naš najbolji igrač.
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Turija »

Dobro je da je neko otvorio temu, koja je vidljiva i sa tv ekrana. Dobro je da je to uradio Kapiten, jer i to se i ocekuje od kapitena ekipe, kad vec uprava i SD ne rade nista po tom pitanju. Neko mora povuci cvor da se stvari raspletu, ako se zeli napredak.

Nije dobro sto je Covic izdigao partizan u nebesa, iznad njegovog realnog kvaliteta, i sto nije bio spreman da se bori za rezultat tima koji predvodi na terenu.
Ustalom, ne igra trener Djordjevic i ekipa moze da preuzme odgovornost i odigra drugacije da se ne brukaju.
Istina, sa 4 pogubljena stopera u vremenu i prostoru, to je vrlo tesko, ali mora se pokusati. Ovo sto gledamo cele polusezone ne vodi nicemu, no u propast i bruku Kluba.

Ne sme derbi da izgleda ovako za Vojvodinu. A Vosa je bila kao da gostuje klub iz provincijske zonske lige, koji je fasciniran gradom i stadionom, pa daj da sto pre idemo kuci da nam ne napune mrezu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9894
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Voja »

Sramotan je bio nastup Vose. I moze trener da palamudi sta hoce,ali je svojom postavkom tima pljunuo svim iskrenim navijacima Vose u lice.Bolje izgubiti i 7:0,al igrati fudbal nego pokazati ono sto smo mi pokazali,pa cak i da smo pobedili,sramotno je. Sta mora da se desava u glavi trenera da veruje u takvu strategiju kao nesto sto moze doneti bodove.
Image
Istocno stajanje
Posts: 553
Joined: Thu Jul 23, 2015 11:20 am

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Istocno stajanje »

Zapravo jos gora izjava Covica je bila: Partizan je mnogo bolji tim od Zvezde ove godine?! Ti kao kapiten Vose ne komentarises odnose blizanaca, ovde jedino vidim njegovo dodvoravanje crnima za transfer kod njih.
User avatar
ernesto
Posts: 1218
Joined: Sat Sep 10, 2011 5:37 am

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by ernesto »

Veoma losa atmosfera u samom klubu, jedini izlaz je promena uprave. Treba uprava sa energijom i vizijom.
User avatar
slanobarac
Posts: 3613
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by slanobarac »

Sada će se i politička predizborna kampanja prelamati preko naših(i onako nejakih) pleća.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4855
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by gospodinFKV »

Ako nista drugo, izasao je FM22, taman da udarim novu turu eskapizma. :cheers:

Sto se same izjave tice, moze da bude u pravu koliko hoce, takve izjave se ne daju. On je osecao da moze da je da, jer u Vojvodini ne postoje posledice, pa onda nema osecaj da mora da postuje klub. Ja mrzim strahopostovanje, kao kod blizanaca, pogotovo kod crvenog (secamo se svi slucaja razbijenih stakala na kolima i ubacenih sampona), ali neki dzentlmenski dogovor mora da postoji. Naravno, za dzentlmenski dogovor obe strane moraju posedovati pomenuti epitet, a nijedna je ne poseduje, kao sto ne poseduju ni modikum postovanja prema klubu, a kamoli ljubavi.

Dunsteri na terenu, dunsteri u upravi, optimizma ni u prici.

Sto se prelaska u crne tice, ako mu se sedi na klupi, nek ide da sedi na klupi, posto ce u 11 tamo tesko, kao i Vukadinovic. Ako ti kao igrac koji je, silom prilika, pola karijere proveo van terena, imas zelju da predjes u jaci klub, po cenu da terena vidis znatno manje nego sad, onda paljba, da se ne ljubimo. Tu gladi za fudbalom nema. :lala:
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Turija »

@gospodinFKV

Da, tacno tako.
Kad se sve sabere i prethodni intervjui, dobije se zakljucak da je Covic navijac partizana i da zeli tamo. U FKV ti vec odavno to mozes reci bez ikakvih reakcija Kluba, a kamoli posledica.
Tako da je najbolje da obojica predju tamo, pa neka sede na klupi A, na nasu klupu da sedne neki Vosin trener i pusti decu da igraju fudbal, kao nekad Sosa Babic.

Kabicu traka, ako je vec odavno prekrsen princip kako se dobija kapitnska traka u Vosi ( kad je bila data poletanovicu sa 17-18 godina, onda je potuno nesporno za Kabica).
Ako bi bilo kako treba i racunamo na Maksu i dalje, onda traka njemu, a Kabic zamenik kapitena.

Danas u Lucanima izvesti na teren Kabica, Novevskog, Miletica i Neskovica. Ovi sto pakuju kofere, neka se privikavaju na klupu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Turija »

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1560727/ ... Tadic.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo cekam(o) da cujem(o) godinama.
Bravo za mamu, tatu, Dusana i porodicu Tadic :!:
:lala:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply