Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Turija
Posts: 10782
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Da li je stvarno imao zelju ili je morao da ima zelju?
Citati bilo kakve izjave u medijima je besmisleno. Ovde, odavno, rec ne vredi nista.

U pocetku mi se dopadala Kabiceva zelja da vuce loptu napred, ali kako je vreme odmicalo, sve vise su izlazile na videlo mnoge njegove slabosti; od jednostranog kretanja, slabe duel igre, gubljenja sijaset lopti bez faula ( u 80% driblinga i dodavanja), sebicnosti i nedostatka pregleda igre i tajminga, tacnog centarsuta i suta, slabe defanzive i lose prostorne orijentacije na terenu.
Mogao bih jos nabrajati, ali dovoljno je i ovo da me nije zao sto ide iz Vose, ali mi je krivo sto se odustalo od stava da se ne pojacavaju blizanci nasim igracima.

Sada je Pandorina kutija otvorena na FCVB.
Precenjen je Kabic, a i uticaj Zbiljica u stranci. Klubu dobro ide samo trgovina na stetu Vose.

Posle toliko prodaja i valjda dobijenog novca, najtuznije je sto FKV od toga nece imati nista - u smislu dovodjenja kvalitetnih igraca, dobre igre i rezultata u Evropi. Gledamo isti film 30+ godina, sa kratkotrajnim iskakanjem u istoj matrici.
Last edited by Turija on Wed Jul 19, 2023 5:08 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson
Posts: 2144
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Ne mogu da verujem da ovde i dalje ima ljudi koji veruju u te priče ''ne bi on, znam da je veliki slaninar'' posle Poletanovića, a naročito Ivanića zbog čije su se ''odanosti'' i navijački baneri pravili. To slaninarstvo važi samo navijače koji nemaju nikakve materijalne koristi od Vojvodine, a te priče kod naše dece mi ne prolaze i ne verujem nešto u njih, jer imam osećaj kada bi ih želela beogradska go*na da bi 90% njih peške otišlo u tu kasabu. Jedino mogu da uzvratim poštovanje ljudima poput Čumića koji i nama i našem klubu do sada poštovanje samo i pokazivao.
Ne pamtim kada sam se skoro ovako osetio ponižen kao navijač Vojvodine. Ovo bukvalno znači da ciganska go*na mogu da nam dođu i uzmu koga kod žele, a Zbiljić se kao malo preko medija ''opirati'' i ojda uzeti mobilni i nastaviti pregovore gde su stali.
Svi smo očekivali Kabićev odlazak i ne sećam da je iko bio previše za to da ostane. Dečko je dobijao šansu i nije je nešto koristio, dok recimo Radulović se barem dokazao u Mladosti i Radniku. Kabić ima 19 godina i nije baš dete, pa me čudi ta naivna priča oko Lige Šampiona. Gde on misli tu da se ugura kada su cigani doveli buljuk igrača i promovisali svoje najveće talente u prvi tim? Prošle godine je odigrao tek 500 i nešto minuta za nas, uglavnom sa klupe, a sada treba da igra Ligu Šampiona?
Sve mi se čini da će proći kao Meleg. Ostaće tamo sezonu ili dve, nakupiti desetak utakmica u kupovima i protiv donjih timova, zatim će otići ko zna gde i postati zaboravljen, a moga je da dobije šansu u Austriji ili Italiji.
Da skratim, nije neki igrački gubitak, ali jeste veliki udarac za naš prestiž, reputiaciju, ideologiju, za nas kao navijače. U klubu očigledno nema nikoga sa autoritetom koji zna da se postavi u ovakvim situacijama i da objasni igračima neke stvari šta se sme, a šta ne i kakve sankcije slede ukoliko su neposlušni.
Pre koji dan baš sam napisao: može o njemu da kaže ko šta hoće, ali Bata je jedini iskreno voleo klub, borio se za njega i znalo se da nema poslovanja sa beogradskim šljamovima. Svi koji su dolazili nakon njega su došli na kratko, ostvarili neke svoje ciljeve i zatim pobegli.
User avatar
Mark Renton
Posts: 143
Joined: Wed Mar 22, 2023 9:21 pm

Re: Transferi

Post by Mark Renton »

Није толики пораз што смо га продали ромима (мада питање колико ће уопште и лећ пара од њих, сетите се Радничког и Павкова) већ ће пораз бити кад за пар година будемо гледали да га вратимо као што се два прелазна рока заредом пише да гледамо пропалог талента и сплачетину Полетановића, макар са те стране треба гледати утеху јер сваки наш клинац који је завршио код њих испушио је каријеру, ту је можда евентуално изузетак Иванић, ал ко их јебе кад су похлепни. Неко је написао да Кабић неће ни да се јави на Вујадину, уз то судећи по његовом понашању на терену одговорно тврдим да ћемо га замрзит више него Панкова који колика год да је циганштура није славио гол против нас, а за овог ако нам да гол могу одговорно тврдит да ће показат средњак према нама, такав је профил. Да поновим неће га требати жалити кад му пукне каријера колко до следећег лета, ко и већину тих похлепних клинаца који су нас издали јер покушавају да направе инстант каријеру
User avatar
rykerfcv
Posts: 826
Joined: Thu Oct 06, 2022 8:50 pm

Re: Transferi

Post by rykerfcv »

MiSmoFKV! wrote: Wed Jul 19, 2023 4:11 pm Ustani Bato da ja legnem...
+1
Ne znam dal da se ubijem ili umijem.
Нови Сад је наш,значи хвале се ал серу!
Duplof
Posts: 901
Joined: Fri Aug 12, 2022 10:48 am

Re: Transferi

Post by Duplof »

Ako Kabić ode u ciganiju biće dočekan zvižducima, a naša uprava s obzirom kako ruše ugled kluba?
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3877
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Nemojte sad samo da pišete hoće li on tamo propasti ili uspeti i kakav je lik.

Jedino važno je da uprava koja vija titulu za tipične sns "2 do 3 godine" planira da proda mladog igrača naše škole najgorem šljamu. Dakle, zabole me za malog i njegove želje. Zabole me još više i za državni projekat. Interesuje me samo to što kvislinška uprava beskičmenjaka koja ponovo pokazuje gde nam je s njima mesto.
Io odio Belgrado
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1478
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Koliko para bracoooo??? Ako ste pristali da nas guze i da skidamo kace, naplatite to da znamo zbog cega se ponasate kao prostitutke.
draganas
Posts: 201
Joined: Thu Sep 15, 2016 2:44 pm

Re: Transferi

Post by draganas »

Da se ne ljubimo Zbiljiću.

Napredno si ovo odradio, ali si pogrešio klub.

Samo si pokazao koliko si mala napredna šlihtara :oops:

Igraš se sa jednom FK Vojvodinom.

Neće da može, od sad pa nadalje BOJKOT.
student
Posts: 94
Joined: Sat Dec 21, 2013 12:51 pm

Re: Transferi

Post by student »

Jedan malo drugaciji pogled na ovo.

Kabic je izvikan kao neko ko predstavlja buducnost kluba, kao neko ko ce doneti milione i slicno. Momak je bio od osrednjeg to katastrofalnog na skoro svakoj utakmici na kojoj je igrao.
To je videlo 90% foruma, zar ne mislite da to nisu videli i skauti koji su placeni da gledaju?

Kad shvatis da igrac ne da nece biti prodan za milione nego da ce biti novi Zlicic/Smiljanic i slicni sta treba da uradis?
Malog sam video samo kao nekog ko ce odraditi ugovor do kraja i posle toga sledi transfer u GAT, Bezaniju i slicno.

Po meni je uspeh da smo ga prodali bilo kome. Od ovog bi samo veci uspeh bio da smo ga prodali TSCu ili cukarickom. Uzmes pare od konkurenta a ne pojacas ga ni 1%.

Skoro pa sam siguran da ce mali da propadne tamo i ovaj put iskreno ne bih voleo da je ovo lazna vest.

I da se ogradim - Prodaja Cumiica, Carevica, malog Jovanovica, ranije Topica ili bilo kog drugog prvotimca - NE DOLAZI U OBZIR.
Kabic je buduci otpadak. Kao sto je i Nikolic otisao u crne.
čeda_maraš
Posts: 90
Joined: Fri Apr 02, 2021 11:53 am

Re: Transferi

Post by čeda_maraš »

Od Kabića nikada neće biti vrhunski fudbaler.Imao je dva bljeska i ni jednu celu dobru odigranu utakmicu.Za prijem mu treba čitava večnost,svaki jači duel izgudi i nije timski igrač.Ako od zvezde za njega dobojemo milion i procenat ,da se šutamo u dupe.Jedino se bojim da će on otići a da novce nikada nećemo videti.Mislim da je prodaja za javnost a da on ide po partijskoj liniji.Voleo bih kada bi video izvod kada pare legnu,ako ikad legnu,a mislim da neće.Ako uprava prikaže izvod imaće moj naklon do poda i dokaz da su pravi Slaninari.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9856
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Aala ste se raspisaaaali :mrgreen:
Sad odjednom Kabic nema pojma i bice los igrac :mrgreen:

A kakvo tek pisanje po Vosi od strane Kabica i uprave. I onda se Turija pita sto nas ne spominju igraci u intervjuima!?

Postali smo klub koji samo moze da izmami podsmeh ili sazaljenje
Image
Firma kej
Posts: 179
Joined: Tue Apr 04, 2023 12:34 pm

Re: Transferi

Post by Firma kej »

Nevernik II
Posts: 462
Joined: Fri Jun 10, 2022 3:29 pm

Re: Transferi

Post by Nevernik II »

Zbiljić sve i da hoće da se bori/suprostavi ne može, jer sve što ima poseduje zahvaljujući sekti i sve što ima može da izgubi u roku od 5 sekundi ako stigne naredba.
Tako da je potpuno besmisleno nadati se/očekivati da će uprava da zauzme bilo kakav anti sekta stav.

Plus, uprava to i ne želi.
User avatar
slanobarac
Posts: 3584
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by slanobarac »

Gde se izgubi sav onaj entuzijazam kad je zbiljić preuzeo klub?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Karlsson
Posts: 2144
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post by Karlsson »

slanobarac wrote: Wed Jul 19, 2023 7:46 pm Gde se izgubi sav onaj entuzijazam kad je zbiljić preuzeo klub?
Izgubi se vremenom nakon rezultata, dela i razočarenja normalno.
Post Reply