26. kolo: VOJVODINA - Novi Pazar 1:0 (0:0)
Re: 26. kolo: VOJVODINA - Novi Pazar, subota 20.00
Malo ga preterali i sa cenama karata da je recimo 200 300 dinara bilo bi sigurno duplo navijača.
Nema Mateusa, ne mozemo da prenesemo loptu na protivnicku polovinu.
Ne znam na osnovu ceka Petrovic pre Mateusa?
Serija udvajaju i nemamo napada. Uzasno stojimo poziciono i malo trcimo.
Ne znam na osnovu ceka Petrovic pre Mateusa?
Serija udvajaju i nemamo napada. Uzasno stojimo poziciono i malo trcimo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Ova šetnja nam govori da ćemo gledati zanimljivo drugo poluvreme.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Brzi su Pazarci.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Petrovića i Nikolića na poluvremenu treba menjati
I Ivanovica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
E bas sam to hteo da napisem.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Urose Nikolicu sam izadji iz igre,Ivanovic ako nauci da vodi loptu moze biti igrac od njega.
УПРАВА НАПОЉЕ!
Nikolić i Petrović napolje Lane i Mateus unutra Ivanović igrač manje na terenu.
Ja ću malo više o gostima...
Što više bude proticalo vremena, sve su veće šanse da će nam napraviti probleme iz kontre, tu su najopasniji...
Neki su priželjkivali Cisse-a u ovom prelaznom roku. Kao što sam rekao igrač koji može dosta koristi doneti ekipi, ali vrlo lako sve prospe. Ima skoro žuti karton po meču, a realno najčešće zasluži i drugi.
Obradović, njihov špic, sa velikom lakoćom zadržava lopte, prejak je u igri leđima i to je velika opasnost za nas ako odloži koju loptu u pravo vreme ovim brzim igračima po bokovima. Ne znam da l' ga se neko seća sa onog meča početkom prošle sezone sa Spartakom kući 0:0. On je bukvalno bio jedina opasnost i impresionirao me je koliko je jak u igri leđima,
Kod nas Vukanović najkonkretniji, Ivanović opet ništa...
Što više bude proticalo vremena, sve su veće šanse da će nam napraviti probleme iz kontre, tu su najopasniji...
Neki su priželjkivali Cisse-a u ovom prelaznom roku. Kao što sam rekao igrač koji može dosta koristi doneti ekipi, ali vrlo lako sve prospe. Ima skoro žuti karton po meču, a realno najčešće zasluži i drugi.
Obradović, njihov špic, sa velikom lakoćom zadržava lopte, prejak je u igri leđima i to je velika opasnost za nas ako odloži koju loptu u pravo vreme ovim brzim igračima po bokovima. Ne znam da l' ga se neko seća sa onog meča početkom prošle sezone sa Spartakom kući 0:0. On je bukvalno bio jedina opasnost i impresionirao me je koliko je jak u igri leđima,
Kod nas Vukanović najkonkretniji, Ivanović opet ništa...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Ова иде преко ТВ-а што се мене тиче.
Прекиди су нам одлични. Заиста одлични. Све остало је танко. Буде ту и тамо по који потез, али сумарно мало јача рекреација. Ако не појачамо... други део је трознак као кућа.
Прекиди су нам одлични. Заиста одлични. Све остало је танко. Буде ту и тамо по који потез, али сумарно мало јача рекреација. Ако не појачамо... други део је трознак као кућа.
Šta znam meni Njegoš i nije tako loš recimo mnogo mi je kritičniji Korać koji je napravio dva tri veoma krupna kiksa a recimo Bjeković mi je prijatno iznanađenje ostalih 9 igrača mi je šta znam nit smrde nit miriše a i Pazar je otprilike isti ko i mi možda onaj Adešinja ili kako već se izdvaja
- Deep Purple
@Milancl
Igraju u niskom bloku i to nam je problem, nemamo prostora uopšte, dupliraju na boku.
Savićević u igru umesto Ivanovića i da imamo malo viška kroz sredinu i da se Savićević nudi kretnjama i pomaže Seriju i ostatku ekipe po boku, da se kreće, traži slobodan prostor i nudi.
Fali Radulović jako puno.
+1Obradović, njihov špic, sa velikom lakoćom zadržava lopte, prejak je u igri leđima i to je velika opasnost za nas ako odloži koju loptu u pravo vreme ovim brzim igračima po bokovima. Ne znam da l' ga se neko seća sa onog meča početkom prošle sezone sa Spartakom kući 0:0. On je bukvalno bio jedina opasnost i impresionirao me je koliko je jak u igri leđima,
Igraju u niskom bloku i to nam je problem, nemamo prostora uopšte, dupliraju na boku.
Savićević u igru umesto Ivanovića i da imamo malo viška kroz sredinu i da se Savićević nudi kretnjama i pomaže Seriju i ostatku ekipe po boku, da se kreće, traži slobodan prostor i nudi.
Fali Radulović jako puno.
Last edited by Deep Purple on Sat Mar 16, 2024 10:05 pm, edited 1 time in total.
Вукановић за сад најбољи. Невероватно колико је он користан играч за ову екипу. Поред њега добар је Сери и доста коректан Зукић. Црномарковић има велики проблем са Обрадовићем, и осталим навалним играчима Пазара, Кораћ крши рупе колико може. Морам да похвалим Бјековића буквално сам држи десну страну. Пробију нас јако лако кад крену у напад, док ми имамо велики проблем да изнесемо лопту. Видећемо шта ће бити у другом полувремену.