С Ј А Ј Н О !Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 11:42 am https://www.fkvojvodina.rs/vlasnicima-s ... m-zvezdom/
Додатне улазнице за дерби са Црвеном звездом могу се лично преузети уз приложену сезонску карту за западну, источну и северну трибину, у Шопу навијача ФК Војводина на западној трибини „Карађорђа“ (код улаза број 2), у следећим терминима:
У уторак од 14 до 18 часова;
У четвртак и петак од 10 до 18 часова.
Такође, ФК Војводина обавештава јавност да је из безбедносних разлога, и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду резервисане за навијаче Војводине.
Људима са обележјима ФК Црвена звезда неће бити дозвољен улазак на западну, источну и северну трибину стадиона.
Утакмица Војводина – Црвена звезда на програму је у недељу, 28. априла у 17:30.
Mediji i FK Vojvodina
- Mare_Liman
Re: Mediji i FK Vojvodina
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Opa, izgleda da se ipak ne spava samo nego se ponešto i radi
Pohvalno i u ovom slučaju što je blagovremeno, utakmica je u nedelju a evo već danas imamo obaveštenje.
Ovo treba istaći kao dobar primer, a možda smo i mi doprineli bar malo pisanjem na forumu
Pohvalno i u ovom slučaju što je blagovremeno, utakmica je u nedelju a evo već danas imamo obaveštenje.
Ovo treba istaći kao dobar primer, a možda smo i mi doprineli bar malo pisanjem na forumu
- Mare_Liman
Чита се форум , кукали како немамо правовремен информације, добили и за Крагујевац и цигане све правовремено, причано о акцији са сезонским картама, исто одрађено, нека, све похвале за ово...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Sada je sve do nas,maksimalno cimanje za sredu i nedelju!
Povedi sto vise ljudi na obe utakmice BITNO JE.
Povedi sto vise ljudi na obe utakmice BITNO JE.
УПРАВА НАПОЉЕ!
Svaki put je priča da se ne sme ući sa obeležjem, i uvek bude ljudi. Neka stave ogradu kod blagajne i nek policija pregleda svakog čoveka pre ulaska na stadion da li ima obeležje na sebi. Kao što su nama u Topoli uradili, zaustave svaki auto sa NS tablicama, pogledaju da li imaš obeležje i ako imaš, moraš skinuti... Isto i redari sve da iskontrolišu. Mozda ovog puta bude kako treba? SVI NA STADION!Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 11:42 am https://www.fkvojvodina.rs/vlasnicima-s ... m-zvezdom/
Додатне улазнице за дерби са Црвеном звездом могу се лично преузети уз приложену сезонску карту за западну, источну и северну трибину, у Шопу навијача ФК Војводина на западној трибини „Карађорђа“ (код улаза број 2), у следећим терминима:
Такође, ФК Војводина обавештава јавност да је из безбедносних разлога, и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду резервисане за навијаче Војводине.
Људима са обележјима ФК Црвена звезда неће бити дозвољен улазак на западну, источну и северну трибину стадиона.
Ето за нас сад нема изговора, да добијемо Крагујевац и сви да се исцимамо за недељу.
Sve to lepo u teoriji. Ali ima jedna razlika tu. Policiju u Topoli zabole patka za nas.Saki wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 1:56 pmSvaki put je priča da se ne sme ući sa obeležjem, i uvek bude ljudi. Neka stave ogradu kod blagajne i nek policija pregleda svakog čoveka pre ulaska na stadion da li ima obeležje na sebi. Kao što su nama u Topoli uradili, zaustave svaki auto sa NS tablicama, pogledaju da li imaš obeležje i ako imaš, moraš skinuti... Isto i redari sve da iskontrolišu. Mozda ovog puta bude kako treba? SVI NA STADION!Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 11:42 am https://www.fkvojvodina.rs/vlasnicima-s ... m-zvezdom/
Ето за нас сад нема изговора, да добијемо Крагујевац и сви да се исцимамо за недељу.
A nasa policija u NS ce sa zadovoljstvom pustiti cigane sa obelezjima na stadion.
- Uvek sa tobom
Биће увек цигана на стадиону, ући ће без обележја, као и годинама уназад, поготово кад ово прочитају. На нама је да узмемо што више карата сад кад већ имамо прилику и доведемо што више људи тако да за њих онда неће ни бити. А пошто смо онако бедно одрадили Тополу, нисам уопште оптимистичан!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Mislim da ce brojka protiv cigana varirati, u zavisnosti sta uradimo u sredu u kupu. Mi standardni smo tu, pa smo tu. Dovescemo i jos nekog na gratis kartu. Ali onaj, veci deo ljudi, koji su navijaci rezultata, nece doci ako ispadnemo iz kupa jer ce biti razocarani. S druge strane, ako prodjemo Radnicki, moze da se stvori euforicna atmosfera, i definitivno ce onda biti i puniji stadion.
Само храбро до нове победе, але...
- Mare_Liman
Исто мислим, стање на трибинама највише зависи од утакмице прекосутра, ако изгубимо не дај Боже од Радничког биће запад стандардно 60-40 рецимо, уз подељен исток можда мало јаче за нас ако добијемо очекујем 70-30, па чак и 80-20 на запду, док би исток био исто већински наш... Доста зависи од те утакмице у среду, атмосфера у екипи, међу нама, стању на трибинама и сл.
Је л се уз сезонску може узети само једна улазница ко прошли пут ил више њих?
Је л се уз сезонску може узети само једна улазница ко прошли пут ил више њих?
На исток треба да пусте само сезонске и децу из школа + ове додатне карте са сезонским. Тиме се добије једна трибина без одраслих цигана.
Такође ме занима колико карата се добије на једну сезонску.
Такође ме занима колико карата се добије на једну сезонску.
- Uvek sa tobom
Децa на истоку из осталих школа фудбала скоро сви навијају за звезду. Исток пропуснице и гратис карте и деца са Вујадина!
Едит: @CRD aко си мислио на школе фудбала.
Едит: @CRD aко си мислио на школе фудбала.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
Наша деца са Вујадина навијају за близанце, а не из осталих школа фудбала и остало, о чему ми причамо...
- gospodinFKV
Odlican test.Mare_Liman wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 3:17 pm Наша деца са Вујадина навијају за близанце, а не из осталих школа фудбала и остало, о чему ми причамо...
Ti, mali iz petlica, izvol'te ispisnicu.
- Mare_Liman
Ех да су бар само петлићи, нама 80% кадета и омладинаца навија за близанцеgospodinFKV wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 5:47 pmOdlican test.Mare_Liman wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 3:17 pm Наша деца са Вујадина навијају за близанце, а не из осталих школа фудбала и остало, о чему ми причамо...
- Red Marquis
- Moderator
I dalje bolji procenat no u upravi.Mare_Liman wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 6:08 pmЕх да су бар само петлићи, нама 80% кадета и омладинаца навија за близанцеgospodinFKV wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 5:47 pmOdlican test.Mare_Liman wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 3:17 pm Наша деца са Вујадина навијају за близанце, а не из осталих школа фудбала и остало, о чему ми причамо...
Io odio Belgrado