35. kolo: VOJVODINA - Napredak 5:0 (4:0)

Savcic Luka
Posts: 373
Joined: Mon Sep 04, 2023 6:24 pm

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by Savcic Luka »

Mare_Liman wrote: Fri May 10, 2024 7:57 pm
Savcic Luka wrote: Fri May 10, 2024 7:53 pm
ssnigd wrote: Fri May 10, 2024 7:14 pm A da mi dobijemo Napredak prvo. Posle cemo o Kragujevcu, ponovo napaljenom i sa ozbiljnim zeljom da nam se revansiraju za Kup.
Tek nakon toga Loznica.
Kargaujevčani su se digli mnogo više nego mi i atmosfera je da baš žele da nam vrate.
Drugar iz Kg me tovari, poslao mi fotku, Arena na tv-u i vidi se prazan istok protiv Čuke...
A oni skoro puni na svakoj utakmici...
Они ако не буду обезбедили Европу, што је могуће, на првој утакмици следеће сезоне их неће бити 2000 на целом стадиону, сигурно.
Naravno, ali u ovom momentu se i oni i mi borimo, a kod nas je već otprilike tako. Ipak je atmosfera je kod njih ipak jača.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by Radoye »

Savcic Luka wrote: Fri May 10, 2024 8:17 pm Naravno, ali u ovom momentu se i oni i mi borimo, a kod nas je već otprilike tako. Ipak je atmosfera je kod njih ipak jača.
Jbg mi se kad budemo peti smorimo, a njima to bude istorijski uspeh... :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
lapo-lapo
Posts: 236
Joined: Fri May 20, 2022 11:47 am

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by lapo-lapo »

Samo da se ne ponovi pristup mecu kao protiv Cukarickog i mislim da sa Napretkom nece biti problema. Oni su dosta promijenili ekipu, raskinuli ugovore sa nekoliko kljucnih igraca, izgleda da su se zadovoljili plasmanom u plej of. Da su sa ovom ekipom u pley autu, mislim da bi ispali iz lige. Prilicno sam siguran da se ovdje trijumf ne dovodi u pitanje! I dalje sam siguran zbog rasporeda koji smo imali i koji predstoji i nama i nasim konkurentima da cemo zavrsiti kao cetvrti na kraju.
User avatar
Deep Purple
Posts: 3943
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Fri May 10, 2024 7:25 pm
LIMAN wrote: Fri May 10, 2024 7:19 pm
Deep Purple wrote: Fri May 10, 2024 6:21 pm
Ove godine kada god sam bio u Srbiji ili nije bilo utakmice taj vikend ili sam išao iz nekih ne baš lepih okolnosti pa nisam mogao da odem na stadion.

I sad spletom okolnosti dobijem posao kome sam težio godinama i zamislite počinjem da radim tamo 21og maja. :frown:
Baksuz evo kao što se može i videti: Image

Ove sezone nikako ne može ništa da mi se poklopi sa Vošom, mislim da nikada više puta nisam radio a da je bila utakmica taj dan, zato svako ko može neka ode na stadion i iskoristi tu svoju mogućnost, ne budite namćori hoću da gledam Vošu u evropi jer kako je krenulo ispada da mi je nekako tako usled svega i praktičnije, ako ne zbog Voše ispoštujte makar mene :) :mrgreen:
Greetings,
I am not feeling very well, I will start working on Thursday

Best regards!


A u pozadini lecenje od mamurluka nakon neprespvane noci i slavljenja kupa i Evrope!
Ovo ti je isto kao da si ozenjen zenom koju volis, a za 8.mart ti se nudi noc sa Naomi Kembel. Da li izvesti LJUBAV na veceru ili se predati onoj kojoj si tezio godinama? Odluka je samo tvoja. Ili zi sa ljubav ili... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nasmejaste me momci, nažalost baš gorka priča ne bih smeo da se zezam i pomeram početak ugovora jer su me ispoštovali i sačekali moj otkazni period iz prethodne firme a mogli su vrlo lako da odbiju.

Vidite i po datumu da je čudno da se počinje 21og u novoj firmi ali je to sve zbog otkaznog roka.

Da sam znao ranije možda sam i mogao za koji dan da pomerim početak ugovora ali eto…

Da je finale 19og ili čak i 20og pa da jurim neki alternativni let ovako…

@LIMAN Kada bih im napisao ono što si predložio mislim da bi odgovor bio na nivou: You know what, you don't even have to come at all :mrgreen:

@Voja

Ljubav ne zna za granice :mrgreen:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9856
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Fri May 10, 2024 11:10 pm @Voja

Ljubav ne zna za granice :mrgreen:
Pa o tome ti i pricam... zajebi posao... pravac Loznica :mrgreen:
Image
CRD FCV
Posts: 1686
Joined: Mon Dec 23, 2013 6:47 pm

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by CRD FCV »

VOJVODINA PRITERANA UZ ZID: CILJ DA POBEDIMO SVE DO KRAJA
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... aja/481861
User avatar
Grbavica.021*
Posts: 2137
Joined: Mon Jan 31, 2022 12:25 pm
Location: двора

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by Grbavica.021* »

КАДЕТ СРЂАН БОРОВИНА ПОТПИСАО ПРОФЕСИОНАЛНИ УГОВОР СА ФК ВОЈВОДИНА: Просек по утакмици 1,33 поготка

Image

Image

Ретки су фудбалери, без обзира на узраст или степен такмичења, који у просеку постигну по гол на свакој такмичарској утакмици.
У круг играча који су такав просек достигли спада млади фудбалер Војводине Срђан Боровина (17). На 26 утакмица у Кадетској лиги Србији постигао је 37 голова, или у просеку изражено 1,33 поготка по утакмици. Међутим, то је тек један од елемената у његовој играчкој легитимацији, на основу којих га је директор Вошине омладинске школе Душко Грујић, у договорима са тренерима млађих категорији (како то у уређеном клубу и функционише) предложио Управном одбору клуба за склапање професионалног уговора.

-Велика ми је част што ми је указано поверење и омогућено да потпишем професионални уговор са великим српским клубом шампионске традиције – започео је Боровина свој први интервју у својству Вошиног професионалног фудбалера. – Потрудићу се да и у перспективи будем на нивоу игара које сам пружао у млађим категоријама. Изазова се не плашим, једино да ме повреде заобиђу на путу ка првом тиму Војводине.

У Вошину школу „Илија Пантелић“ у ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику стигао је као десетогодишњак. У међувремену је, као позајмљени играч, две године провео у Кабелу. Не бежи од могућности да и у наредном периоду буде на позајмици у неком од Војводини блиских колектива.

На управи клуба је одлучи, ја само желим да уживам у игри која је стицајем околности постала и моја професија – рекао је млади голгетер. – Шта има лепше од тога него да ми хоби постане занимање, на коме ћу да заснивам егзистенцију. Што се каријере тиче сви моји планови везани су за Војводину. Желим да под плавом звездом освојим што више трофеја, тренутно у кадетској, сутра у јуниорској конкуренцији и једнога дана као члан најбоље поставе нашег клуба.

Боровина је један од ретких младих играча, ако не и једини, који у том узрасту није поменуо одлазак у иностранство као основни циљ коме тежи. Као узора у фудбалу, као из топа, навео је Кристијана Роналда. Што се српских играча тиче, узор му је Александар Митровић, на кога би, као голгетер, желео да личи.

Уговор са ФК Војводина Срђан Боровина је потписао на три године, како и предвиђа Правилник о регистрацији ФСС, који се односи на малолетне фудбалере.
User avatar
Grbavica.021*
Posts: 2137
Joined: Mon Jan 31, 2022 12:25 pm
Location: двора

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by Grbavica.021* »

ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ У НЕДЕЉУ ДОЧЕКУЈУ НАПРЕДАК У 25. КОЛУ СУПЕРЛИГЕ: Рачуница је „девет од девет“

Мало ко је у Вошином колективу разложно могао да објасни пораз од Чукаричког на домаћем терену.
Сваки члан је био свестан важности резултата и свако је ту утакмицу најављивао као финале у трци ка европској перспективи. На том путу прва следећа препрека је Напредак, последњепласирана екипа на табели плеј-офа, али колектив који је у финишу испустио победу против партизана у претходном колу.

Нама су преостале још три утакмице до краја првенства, а ова са Напретком је веома битна. Играмо против екипе која је растерећена, која не трпи притиске и која ће да се брани у ниском блоку – претпоставио је тактику Крушевљана тренер Војводине Божидар Бандовић. – Што се нас и наше игре тиче, ми смо искпористили свако право на грешку. Морамо да се вратимо оној игри којом смо долазили до голова и победа. Утакмица са Чукаричким није била по мери, посебно у првом полувремену. После низа утакмица и резултата за респект можда је дошло до емотивног пражњења. Међутим, верујем да су претходни мечеви били прави показатељ наше вредности. Рачуница је јасна, до краја су нам потребне све три победе. То је наш циљ.

Што се тиче здравственог билтена, сви играчи су здрави, кажњених нема, тако да Бандовић може да рачуна на састав какав би и пожелео за сусрет са Напретком, први у низу од три искушења која следе. Потом ће Војводина у госте код Радничког у Крагујевац, а првенствену трку европске позиције на суперлигашкој табели завршиће утакмицом са лучанском Младости на „Карађорђу“.

Почетак недељне утакмице са Напретком планиран је у 19.30 часова. Пренос је на каналу Арена премијум 2.

Бесплатно на трибине
С обзиром на важност утакмице и жељу Вошиних фудбалера да загрми песма навијачка са трибина „Карађорђа“, управа клуба одлучила је да позове сугрђане и све навијаче којима је до Војводине стало да бесплатно заузму место на трибинама. Капије стадиона биће отворене један сат пре почетка меча.
CRD FCV
Posts: 1686
Joined: Mon Dec 23, 2013 6:47 pm

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by CRD FCV »

Квоте на максбету:

1.30 на нас, 4.85 на нерешено, 11 на Напредак.

Веће шансе дају кладионице да Лучани добију црне у гостима него Напретку да добије нас.
User avatar
Turija
Posts: 10782
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by Turija »

Grbavica.021* wrote: Sat May 11, 2024 12:39 am КАДЕТ СРЂАН БОРОВИНА ПОТПИСАО ПРОФЕСИОНАЛНИ УГОВОР СА ФК ВОЈВОДИНА: Просек по утакмици 1,33 поготка

Image

Image

Ретки су фудбалери, без обзира на узраст или степен такмичења, који у просеку постигну по гол на свакој такмичарској утакмици.
У круг играча који су такав просек достигли спада млади фудбалер Војводине Срђан Боровина (17). На 26 утакмица у Кадетској лиги Србији постигао је 37 голова, или у просеку изражено 1,33 поготка по утакмици. Међутим, то је тек један од елемената у његовој играчкој легитимацији, на основу којих га је директор Вошине омладинске школе Душко Грујић, у договорима са тренерима млађих категорији (како то у уређеном клубу и функционише) предложио Управном одбору клуба за склапање професионалног уговора.

-Велика ми је част што ми је указано поверење и омогућено да потпишем професионални уговор са великим српским клубом шампионске традиције – започео је Боровина свој први интервју у својству Вошиног професионалног фудбалера. – Потрудићу се да и у перспективи будем на нивоу игара које сам пружао у млађим категоријама. Изазова се не плашим, једино да ме повреде заобиђу на путу ка првом тиму Војводине.

У Вошину школу „Илија Пантелић“ у ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику стигао је као десетогодишњак. У међувремену је, као позајмљени играч, две године провео у Кабелу. Не бежи од могућности да и у наредном периоду буде на позајмици у неком од Војводини блиских колектива.

На управи клуба је одлучи, ја само желим да уживам у игри која је стицајем околности постала и моја професија – рекао је млади голгетер. – Шта има лепше од тога него да ми хоби постане занимање, на коме ћу да заснивам егзистенцију. Што се каријере тиче сви моји планови везани су за Војводину. Желим да под плавом звездом освојим што више трофеја, тренутно у кадетској, сутра у јуниорској конкуренцији и једнога дана као члан најбоље поставе нашег клуба.

Боровина је један од ретких младих играча, ако не и једини, који у том узрасту није поменуо одлазак у иностранство као основни циљ коме тежи. Као узора у фудбалу, као из топа, навео је Кристијана Роналда. Што се српских играча тиче, узор му је Александар Митровић, на кога би, као голгетер, желео да личи.

Уговор са ФК Војводина Срђан Боровина је потписао на три године, како и предвиђа Правилник о регистрацији ФСС, који се односи на малолетне фудбалере.
Mislim da je momak iskreno zadovoljan, a i roditelji, takodje.
Srecno :!:
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vdn slaninar
Posts: 1027
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:46 am

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by vdn slaninar »

Сјајан потез са Боровином,нема шта да се размишља,кад се неко толико истиче у кадетима,на време му показати да се озбиљно рачуна на њега.
Што се утакмице са Напретком тиче,Бандовић се слаже са мојим постом после Чукаричкиг,да се добију до краја све текме,да вратимо ниво игара на пре Чуке.Биће занимљиво да видимо да ли ћемо решити рутински слабијег противника,као што би требало,а раније смо се баш мучили са таквим.Заслужили су момци подршку до краја.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9856
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by Voja »

Turija wrote: Sat May 11, 2024 2:20 pm
Grbavica.021* wrote: Sat May 11, 2024 12:39 am КАДЕТ СРЂАН БОРОВИНА ПОТПИСАО ПРОФЕСИОНАЛНИ УГОВОР СА ФК ВОЈВОДИНА: Просек по утакмици 1,33 поготка

Image

Image

Ретки су фудбалери, без обзира на узраст или степен такмичења, који у просеку постигну по гол на свакој такмичарској утакмици.
У круг играча који су такав просек достигли спада млади фудбалер Војводине Срђан Боровина (17). На 26 утакмица у Кадетској лиги Србији постигао је 37 голова, или у просеку изражено 1,33 поготка по утакмици. Међутим, то је тек један од елемената у његовој играчкој легитимацији, на основу којих га је директор Вошине омладинске школе Душко Грујић, у договорима са тренерима млађих категорији (како то у уређеном клубу и функционише) предложио Управном одбору клуба за склапање професионалног уговора.

-Велика ми је част што ми је указано поверење и омогућено да потпишем професионални уговор са великим српским клубом шампионске традиције – започео је Боровина свој први интервју у својству Вошиног професионалног фудбалера. – Потрудићу се да и у перспективи будем на нивоу игара које сам пружао у млађим категоријама. Изазова се не плашим, једино да ме повреде заобиђу на путу ка првом тиму Војводине.

У Вошину школу „Илија Пантелић“ у ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику стигао је као десетогодишњак. У међувремену је, као позајмљени играч, две године провео у Кабелу. Не бежи од могућности да и у наредном периоду буде на позајмици у неком од Војводини блиских колектива.

На управи клуба је одлучи, ја само желим да уживам у игри која је стицајем околности постала и моја професија – рекао је млади голгетер. – Шта има лепше од тога него да ми хоби постане занимање, на коме ћу да заснивам егзистенцију. Што се каријере тиче сви моји планови везани су за Војводину. Желим да под плавом звездом освојим што више трофеја, тренутно у кадетској, сутра у јуниорској конкуренцији и једнога дана као члан најбоље поставе нашег клуба.

Боровина је један од ретких младих играча, ако не и једини, који у том узрасту није поменуо одлазак у иностранство као основни циљ коме тежи. Као узора у фудбалу, као из топа, навео је Кристијана Роналда. Што се српских играча тиче, узор му је Александар Митровић, на кога би, као голгетер, желео да личи.

Уговор са ФК Војводина Срђан Боровина је потписао на три године, како и предвиђа Правилник о регистрацији ФСС, који се односи на малолетне фудбалере.
Mislim da je momak iskreno zadovoljan, a i roditelji, takodje.
Srecno :!:
:cheers:
Nisam nikad gledao Borovinu, a ovako na prvu me (ne znam zasto) asocirao na Bojovica, pa eto zelim mu da u srpskom fudbalu premasi ucinak Milana Bojovica i postane najbolji strelac u istoriji nase lige :cheers:

p.s. nadam se da ovaj upis nije neka najava strelca na sutrasnjem mecu :shock:


Majko mila kakva konferencija... pa za ovo se ne isplati oblaciti, pakovati stvari, poneki olovku, diktafon....


Inace nisam ni znao da cemo imati dva vezana domacinstva (Cuka i Napredak) i eto jos jednom se potvrdjuje (neka moja teorija) da je retko koja ekipa u srpskom fudbalu sposobna da osvoji svih 6 bodova u dva vezana meca kuci
Image
Duplof
Posts: 901
Joined: Fri Aug 12, 2022 10:48 am

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by Duplof »

Lep večernji termin nedeljom je idealan da se popune tribine i podrže momci u veoma bitnoj utakmici, još je ulaz besplatan! Bio bi to lep vetar u leđa pred gostovanje u Kragujevcu i finale Kupa.

Pošto se u klubu čita forum, zamolio bih, ponovo, da se sa razglasa puštaju isključivo naše navijačke pesme.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
User avatar
rykerfcv
Posts: 826
Joined: Thu Oct 06, 2022 8:50 pm

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by rykerfcv »

Duplof wrote: Sat May 11, 2024 6:47 pm

Pošto se u klubu čita forum, zamolio bih, ponovo, da se sa razglasa puštaju isključivo naše navijačke pesme.
+1
Toliko lepih slaninarskih pesama ima,kosarskaski klub pravi primer toga.


edit @Mare_Liman skroz sam zaboravio na odbojkase slazem se
Last edited by rykerfcv on Sat May 11, 2024 7:25 pm, edited 1 time in total.
Нови Сад је наш,значи хвале се ал серу!
User avatar
Mare_Liman
Posts: 1103
Joined: Fri Jun 16, 2023 8:21 pm
Location: Лиман III

Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30

Post by Mare_Liman »

rykerfcv wrote: Sat May 11, 2024 7:08 pm
Duplof wrote: Sat May 11, 2024 6:47 pm

Pošto se u klubu čita forum, zamolio bih, ponovo, da se sa razglasa puštaju isključivo naše navijačke pesme.
+1
Toliko lepih slaninarskih pesama ima,kosarskaski klub pravi primer toga.
а и одбојкашки!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Locked