Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

van der iV a.k.a Totti wrote:Kako slucajno nije zamenio Mrdju,ali slucajno.Nego bas Gruzijca,koji nije nista pokazao na pripremama,a Mrdja je dao skoro svaku utakmicu gol.Veliki je demagog taj Ljupko.

Svi smo mi veliki treneri...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Svi smo mi veliki treneri ali samo neki (recimo Petrovic) primaju platu i imaju odgovornost za prikazanu igru i rezultate!
Lepo od Petrovica sto priznaje gresku (ako je zaista napravio) jer prava je retkost da neki trener prizna da je pogresio
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

Evo sta kaze mondo
VOJVODINA: Ode Ljupko!

Posle samo dve zvanične utakmice u fudbalskom prvenstvu Srbije Ljupko Petrović podneo je ostavku na mesto trenera Vojvodine!

Posle šokantnog poraza od Napretka u Kruševcu (1:2), a potom i subotnjeg remija sa OFK Beogradom, Petrović je odlučio da preseče očiglednu agoniju i da ponudi "svoju glavu" upravi novosadskog kluba.

"Bez obzira na to šta uprava bude rekla, moja odluka je konačna. Nisam došao da se borim za treće ili četvrto mesto već za titulu", izjavio je Petrović posle remija sa OFK Beogradom.

Puna su usta bila igračima, stručnom štabu i čelnicima Vojvodine da će na proleće jurišati na titulu i da će vrlo brzo nadoknaditi tri boda koliko je Partizan "bežao" na pauzi.

Već prvi meč prolećnog dela šampionata uzdrmao je novosadski klub. Predsednik Vojvodine Vojislav Gajić i Ljupko Petrović, koji je doveden u zimskoj pauzi, bili su "u klinču". Gajić je tražio oštar rez, Petrović je smatrao da sve treba da se završi na novčanim kaznama.

Ni Petrović nije bio dosledan u svojim stavovima. U izveštaju sa meča u Kruševcu, koji je podneo Gajiću, označio je trojicu igrača kao najodgovornije za poraz - Dragana Mrđu, Ristu Lakića i Aleksandra Mijatovića. Ali, Lakić je protiv OFK Beograda igrao od prvog minuta, Mrđa je ušao u drugom poluvremenu...

U svakom slučaju, Vojvodina polako gubi korak za Partizanom, a i Crvena zvezda se približila na samo bod.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3890
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

Čija je odluka bila da Lakić i Mrđa igraju ponovo, nek vodi Vojvodinu i u sledećem kolu, vreme je da neko iz uprave siđe iz lože i počne da radi i javno ono što radi već poduže.
Ljupko ostani :D Ako ostaneš, možda zaređamo 4-5 poraza zaredom i možda se i ostali pokupe...Šalim se naravno, oni će otići kao i Đorić iz Fudbalskog saveza Srbije...uz masnu otpremninu.
UPRAVA NAPOLJE!!!
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Nazalost R&R su u Vojvodinu dosli silom i samo ce silom iz nje izaci. Ne volim da prizivam nikakve obracune ali ta dvojica se mirnim putem nece povuci. Sto se tice njihovih nadredjenih njih je izabrala skupstina kluba pa neka ih i razresi. Medjutim postavlja se pitanje sta posle toga, kome poveriti vodjenje kluba?
User avatar
Milan
Posts: 4260
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

VOJVODINA: Ode Ljupko!

Nisam došao da se borim za treće ili četvrto mesto već za titulu", izjavio je Petrović posle remija sa OFK Beogradom.
Jel me zajebavaš ili šta? Pa u usta ti se poserem pičko ciganska!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Red Marquis wrote:Čija je odluka bila da Lakić i Mrđa igraju ponovo, nek vodi Vojvodinu i u sledećem kolu, vreme je da neko iz uprave siđe iz lože i počne da radi i javno ono što radi već poduže.
:!:
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

A sad licitacija:Bekvalac,Vermezovic,Jankovic(vecitit kandidati),pa onda Curcic,Mateus,Augentaler...Znam samo jednog koji sigurno nece biti u opticaju-Stepanovic :mrgreen:
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Post by Krle »

Sta reci, a ne zaplakati? :roll:
User avatar
Milan
Posts: 4260
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Molio bih da se u anketu ubaci doktor Bekvalac... :oops:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
tulip
Posts: 633
Joined: Fri Jan 23, 2009 10:31 am
Location: tik uz VOŠU

Post by tulip »

Čestitao bih gosn. treneru ostavku, jer u današnje vreme malo je ljudi spremnih da na sebe prihvati odgovornost za neuspehe. Nadam se da će za gosn. trenerom odmah otići i isti (ne)stručnjaci koji su ga doveli, tj. (ne)stručno izabrali sve (ne)stručne štabove u ovoj sezoni.
Zašto su Aleksić i Tadić morali da počnu igrati bojažljivo i povučeno posle 1-0, a u prvom poluvremenu su bili nadahnuti, poletni ofanzivni? Zašto takve igrače da sputava jedan staromodni trener sa svojom ziheraškom taktikom?
Očigledno je da dosadašnji gosn. trener više nije sposoban kao pre, da predvodi mlad, ambiciozan i talentovan igrački kadar kakav ima Voša. Ne može Voša da dozvoli da se povlači na 1-0 pred objektivno slabijom ekipom od sebe. Voša mora nastaviti sa napadima protiv takvih ekipa do kraja utakmice, pa makar primila 2-3 gola iz kontranapada. Ma ne može, BRE, Voša da se povlači ni pred kim.
Voši sada i zauvek treba profil stručnog trenera koji će hrabro ubacivati mlade, talentovane igrače u bitke za boje svoga kluba. Taj trener treba da istrpi i lošiju igru mladog igrača i poneki lošiji rezultat tim, zarad lepe, dopadljive i ofanzivne igre.
Ova situacija u klubu je već alarmantna i apelujem da se smene svi nesposobni ili koji su to vremenom postali, da se uprava i igrači ugledaju na navijače koji su ostali verni, odani, raspevani i u ovim teškim trenucima. Kolika je vrednost Firme u ovim teškim trenucima po klub, može da ukaže poređenje recimo sa grobarima kojih ne bi bilo ni 50-tak na tribini da se nalaze u našoj situaciji. A zamislite tek, da li bi tih 50-tak grobara tada pevali svom klubu i bodrili svoj tim svih 90 minuta, ili...
DAJ GOL!!!
User avatar
Grbavac
Posts: 46
Joined: Wed Nov 12, 2008 3:35 pm

Post by Grbavac »

tulip wrote:
Kolika je vrednost Firme u ovim teškim trenucima po klub, može da ukaže poređenje recimo sa grobarima kojih ne bi bilo ni 50-tak na tribini da se nalaze u našoj situaciji. A zamislite tek, da li bi tih 50-tak grobara tada pevali svom klubu i bodrili svoj tim svih 90 minuta, ili...
Svaka cast njima, ali koliko vidim na njihovom forumu osnovna ideja vodilja grupe trenutno je navijanje radi navijanja. Ne interesuje ih ko vodi klub, ni ko igra, ni kako igra, ni zasto igra...
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

Jedino prihvatamo Grujica, ostalu bagru ne primamo! Sada neka padne i glava tog, koji je doveo izlapelog starca!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Sada kada vidim sta je Ljupko izjavio,povlacim ono sto sam u drugom topiku pozitivno napisao o njemu da se poneo moralno.Sramno se poneo ako je iz tih pobuda podneo ostavku i nek mu je dalek put.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

A sada opet stara prica, vecito isti kandidati. Mislim da Stepiju ne pada na pamet Vosa, posle onoga kako su ga izigrali. Ne bi me cudilo uopste da nam sedne magistar, doktor sta li je vec fudbala gosp. Bekvalac, a da ne moze jer vec ima negde drugde trenerski posao. Nama treba neki mlad trener a ne treneri poput Ljupka i Bekija sa svojim staromodnim stilom fudbala :!:

EDIT:
Citam u zurnalu da je Gajic razgovarao sa Ljupkom, i da je Ljupko otisao kuci za beograd i da ce danas posle podne reci svoj konacan stav predsedniku kluba gosp. Gajicu
Last edited by SlobaNN on Mon Mar 09, 2009 12:06 pm, edited 1 time in total.
Post Reply