Transferi
- Uvek sa tobom
Mozda jeste bolja preporuka,ali nikako bolji igrac Dani je napadac i to extra talentovan,meni se licno ne svidja kako se on ponasa kao da je ne znam ni ja ko,ali kad su ga neki po meni zasluzeno naduvali,po meni taj ljajic nije nista posebno mi smo duplo boljeg KACARA prodali za duplo manje para!gerrard wrote:Ko ce dati 10 miliona za decka koji do pre 2-3 meseca nije ni igrao i sansu dobijao na kasicicu...?Adem je po meni realno bio najbolji igrac Partizana ove polusezone,takodje bio je na korak od Junajteda itd itd...Slozices se da je to daleko bolja preporuka,koliko god nama Danijel bio boljiUvek sa tobom wrote:Pa dal je moguce da su grobusi uvalili onog ljajica za 8 miliona,pa dajte molim vas,pa mi Aleksica onda bez 10 milona ne trebamo dati...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Gommans zbog porodicnih razloga napustio Vojvodinu
http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuw ... _niet.html
"Everything was fine. I'm fit and the tests also showed that my knee is nothing wrong. The people were also very nice, I'm perfectly captured"
"Because of family circumstances I would at this time to leave Serbia. Everything was positive, but now is not the time. Why I chose not to respond to the offer. If the situation was different, I definitely signed in Vojvodina"
Meni se cini da su "porodicni razlozi"zapravo ponude od MVV Maastrichta i Fortune Sittard koje je u medjuvremenu dobio.Nema veze...Sigurno nas sportski direktor i ljudi u klubu imaju jos neku zanimljivu varijantu u steku.Ova mi je bila skroz OK.
http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuw ... _niet.html
"Everything was fine. I'm fit and the tests also showed that my knee is nothing wrong. The people were also very nice, I'm perfectly captured"
"Because of family circumstances I would at this time to leave Serbia. Everything was positive, but now is not the time. Why I chose not to respond to the offer. If the situation was different, I definitely signed in Vojvodina"
Meni se cini da su "porodicni razlozi"zapravo ponude od MVV Maastrichta i Fortune Sittard koje je u medjuvremenu dobio.Nema veze...Sigurno nas sportski direktor i ljudi u klubu imaju jos neku zanimljivu varijantu u steku.Ova mi je bila skroz OK.
Da se ja pitam realno dobro pojačanje u napadu koje mi možemo da dovedemo jeste Judžin Sepuja. Sepuja je provereno spreman u svakom smislu da igra ponovo kod nas. Zajedno sa Brkom, Vuletom, Plečom, Medom, "starim" Kizitom, Naemenkom, a verovatno i Mitoševićem bi činio komplementaran tim, igrače koji bi nosili jedne druge, međusobno se dopunjavali i nosili ceo tim. Uklapa se u Batinu politiku transfera, jer nekošta ništa, jer je slobodan igrač, rizik je minimalan. Veliki je radnik na trenizima i Sosa bi mu sigurno davao veliku šansu. Svi bi bili zadovoljniji.
-
- Uvek sa tobom
Zanima me da li znas kako Mrdja zivi?Mislim sportski ili ne sportski?Svi oni izlaze i bance po klubovima,sto je jos gore i kad izgubimoSiva Eminencija wrote:Veruj mi prijatelju, licno sam se druzio sa Sepujom, dok je bio kod nas. On je dobar momak, ali samo za izlaske, nocne provode i jurenje riba.
Zivi totalno nesportski, ako bi neko mogao da ga dovede u red, to bi bio pravi potez, ali cisto sumnjam.
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Lose procene i na kraju improvizacija. Pravljenje zvezda i vodja tima od igraca koji to nisu i na kraju zelja da se ti isti igraci prodaju, ali pitanje je kome.
Djurovski Gde mu je sada taj miljenik Stepi Stepanovic da ga odvede u Leverkuzen, JESTE vredi on 2 miliona sto rece cirkus-Bata, ali mozda semenki.
Ninkova cigani zele da uvale za 3mil mada je realnije za 1.5mil. Igrac koji ima 25 godina i koji nije ni blizu reprezentacije. A mi imamo 2 "vunderkinda" koje niko nece da plati cak ni toliko. Pa ko je onda tu lud.
Inace Dani Aleksic ce vredeti tih 6 mil kada nauci da primi loptu a da mu ista ne odskoci bar 2 metera u vis, i kada nauci da je zagradi a ne da mu je svako po prijemu oduzme, onda da nauci glavom da je udari. To su osnovne stvari, a akrobacija i atraktivnost dolaze posle. Ovako njegova je sreca sto ima samo 18 godina, pa i ima vremena da usavrsi ove stvari.
Sve u svemu, PRANJE PARA
Djurovski Gde mu je sada taj miljenik Stepi Stepanovic da ga odvede u Leverkuzen, JESTE vredi on 2 miliona sto rece cirkus-Bata, ali mozda semenki.
Ninkova cigani zele da uvale za 3mil mada je realnije za 1.5mil. Igrac koji ima 25 godina i koji nije ni blizu reprezentacije. A mi imamo 2 "vunderkinda" koje niko nece da plati cak ni toliko. Pa ko je onda tu lud.
Inace Dani Aleksic ce vredeti tih 6 mil kada nauci da primi loptu a da mu ista ne odskoci bar 2 metera u vis, i kada nauci da je zagradi a ne da mu je svako po prijemu oduzme, onda da nauci glavom da je udari. To su osnovne stvari, a akrobacija i atraktivnost dolaze posle. Ovako njegova je sreca sto ima samo 18 godina, pa i ima vremena da usavrsi ove stvari.
Sve u svemu, PRANJE PARA
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Uvek sa tobom
Placa nas Sepuja i to debelo ti cim tako pricas izgleda nisi ni pratio njegove malobrojne partije u nasem dresušumar wrote:Neki na ovom forumu kao da su plaćeni od Sepuje da ga reklamiraju.Nije apsolutno ništa pokazao u Vojvodini/nije da nije imao prilike/,/Čukaričkom i Požarevcu.Katastrofa od igrača, nema pojma.Mrđa je za njega Van Basten.
Okanite ga se već jednom/mislim Sepuje/, ako boga znate.
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Dobro da je pomenut Ninkov...pa zar on vise vredi od Danija??
A isto tako smesni su mi komentari da Dani ne zna da primi loptu....i tuzno i smesno...druze jes vido njegov gol protiv BSK? Ako nisi pogledaj i reci mi koji igrac moze na takav nacin da da gol u nasoj ligi?
Naravno o makazicama i da ne pricamo, pa neko nece dati toliko golova u zivotu/karijeri koliko je on dao u zadnjih godinu i kusur..(govorim o makazicama)
Jedino s cime se slazem je to da je klinac pomalo pun sebe ,ali ipak je on jos klinac i neke stvari jos ne zna,jel mu mozemo oprostiti?
A ovo sto Sosa prica mladi ovo ono...to je sve podloga kaaaaaaao fora ocemo nase mlade igrace ,zele da se dodvaraju navijacima da bi mi kao cutali...
Ako odu Mrdja Tadic Aleksic i Kizito ..bicemo obicna nula od ekipe jer tim cine 11 igraca a ne samo Adjuru Plec Vule i Meda.
ps nazalost ode nam leteci Holandjanin a nismo imali prilike da vidimo sta zna..
A isto tako smesni su mi komentari da Dani ne zna da primi loptu....i tuzno i smesno...druze jes vido njegov gol protiv BSK? Ako nisi pogledaj i reci mi koji igrac moze na takav nacin da da gol u nasoj ligi?
Naravno o makazicama i da ne pricamo, pa neko nece dati toliko golova u zivotu/karijeri koliko je on dao u zadnjih godinu i kusur..(govorim o makazicama)
Jedino s cime se slazem je to da je klinac pomalo pun sebe ,ali ipak je on jos klinac i neke stvari jos ne zna,jel mu mozemo oprostiti?
A ovo sto Sosa prica mladi ovo ono...to je sve podloga kaaaaaaao fora ocemo nase mlade igrace ,zele da se dodvaraju navijacima da bi mi kao cutali...
Ako odu Mrdja Tadic Aleksic i Kizito ..bicemo obicna nula od ekipe jer tim cine 11 igraca a ne samo Adjuru Plec Vule i Meda.
ps nazalost ode nam leteci Holandjanin a nismo imali prilike da vidimo sta zna..
-
Hteo to neko da prizna ili ne, Mrdja je najbolji napadac u nasoj ligi / vidi listu strelaca /.On kao i svako drugi, moze da bude nekom simpatican ili ne, ali cinjenice govore njemu u prilog. Znam ga licno kao porodicnog coveka, ne znam da li je sklon porocima ali za Sepuju znam da je toliko brljao da ni zene u klubu nisu bile mirne od njega. Jedna je cak dobila i otkaz jer se spandjala sa njim.
Posto sam sigurno odgledao svaki njegov prvenstveni minut u nasem dresu, mogu samo reci isto ono sto zna svako ko se iole razume u fudbal: Sepuja nije nikakav igrac, na stranu to sto mi je bio simpatican kao pojava kao i vecini navijaca, u Novom Sadu je samo obigravao kafana a na terenu velika nula. Ne znam odkud vise ljudima ovde snage za njegovo uzdizanje i velicanje po forumu.Uvek sa tobom wrote:Placa nas Sepuja i to debelo ti cim tako pricas izgleda nisi ni pratio njegove malobrojne partije u nasem dresušumar wrote:Neki na ovom forumu kao da su plaćeni od Sepuje da ga reklamiraju.Nije apsolutno ništa pokazao u Vojvodini/nije da nije imao prilike/,/Čukaričkom i Požarevcu.Katastrofa od igrača, nema pojma.Mrđa je za njega Van Basten.
Okanite ga se već jednom/mislim Sepuje/, ako boga znate.
Come on you Reds!
Potpisujem,shecky wrote: A isto tako smesni su mi komentari da Dani ne zna da primi loptu....i tuzno i smesno...druze jes vido njegov gol protiv BSK? Ako nisi pogledaj i reci mi koji igrac moze na takav nacin da da gol u nasoj ligi?
a dodao bih još Maria i Slavena kao igrače izuzetne tehnike koja prevazilazi prosek naše lige. Ubedjen sam da i njih dvojica uz gore pomenute igrače mogu na treninzima da rade svakakve akrobacije sa loptom što bi za kompletan tim zvezde bio samo san.
Problem je samo što naši igrači na utakmicama ne igraju 100% za kolektiv, za tim.. već više igraju za ličnu afirmaciju. Čini mi se da Mrdja nikada nije dodao loptu Slavenu, a ovaj drugi je ne želi dati nikome drugome iz ekipe.
Iz ove ekipe bih prodao Stjepanovića, a Tadića i Mrdju bih prodao samo ako se ukaže povoljna finasijska ponuda. Danija ne treba još prodavati. Glupo je kada može da igra barem još 2 godine i da se onda proda za isto veliku lovu.
Kizita nipošto prodavati već mu pod hitno ponuditi povoljniji ugovor. Imati kapitena Ugande u timu je čast i privilegija savkog kluba.
DAJ GOL!!!