Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

ssnigd wrote:Giorgi dobrodosao 8)
Upravi cestitke na dovodjenju jednog ovakvog igraca :wink:
Za dalje nadam se da ce ispuniti ocekivanja svih nas, ali nemojmo od njega da ocekujemo poteze a la Mesi, pa da posle ne bude velikih razocarenja a onda i pljuvacine, jer smo po tome poznati :roll: Neka se momak privikne, na saigrace, tenera, zemlju. Imace Misu koji ce da bude velika olaksica u adaptaciji.
:!: :!: :!: :D
Očekujem da će do polufinala Kupa biti u top formi i uigran sa svojim novim saigračima.Odličan je igrač i neće mu biti teško da se uklopi, jer imaće odgovarajuću pratnju u ekipi.
Da bi sve to funkcionisalo na zadovoljstvo svih nas (igrača, uprave navijača) u našem timu VIŠE NE SME IGRATI, BUKVALNO NI MINUT, NIJEDAN IGRAČ PREKO VEZE, odnosno koji nije spreman (fizički i mentalno) da isprati sadašnje ambicije Kluba.Tj, ne sme se dozvoliti da bilo ko stavi ,,trulu jabuku u gajbu" i pokvari zdrave.
Sa dolaskom Merebašvilija, očekujem da će se najzad dogoditi ,,Novosadsko Proleće" (naravno, ne sa Praškim epilogom).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vuke

Post by Vuke »

Aman, poolako ljudi :!: Zaista i ja mislim da je rec o kvalitetnom igracu, ali to tek treba da se dokaze na terenu! Tek treba da se sklope sve kockice, da se sve ukomponuje, da dodju zeljeni rezultati i igra, pa tek onda da pricamo o zadovoljstvu i slavlju. Razumem ja da se posle dosta praznih obecanja krenulo sa pravim pojacanjima, ali mi smo prodali jednog naseg bisera za preko 2,5 milke i bez procenta od naredne prodaje. Merbashvilia i Bilbiju smo doveli sa ugovorom sa velikom procentu njihovim prethodnim klubovima! Svaka cast sto je uprava uopste i uspela, ali cinjenica je da nije bas da fudbal u srbiji nista ne donosi! Donosi daleko vise od ulozenog! Ne moze niko da mi kaze da je u Vosu u poslednje dve godine ulozeno oko 8 miliona :!:

Merbisvili je po svima odlican fubaler i dobar covek, ali treba da se adaptira na novu sredinu, to je nekada veoma delikatan proces!

Nisam bio ni za kritikovanje uprave, mada je izgleda donela rezultate, ali ni sada za dizanje u nebesa! Nemamo ozbiljnog i proverenog igraca na poziciji levog beka, propustili smo sansu za dovodjenjem Golica, Covica, Joksimovica! Treba se sto pre kurtalisati truleza u vidu Lakica, Djurovskog, popricati i videti sta dalje sa Stjepanovicem i Smiljanicem (smetaju im bubice u glavi)!

Tek ce prvenstvo, a posebno kup pokazati kako je uradjen prelazni rok, do tada samo pohvala, a za cestitke i zadovoljstvo treba jos sacekati!

Skrenuo bi paznju, pogotovo novijim forumasima, da zadrze nivo ozbiljnosti, a samim tim i kvaliteta pisanja na nasem forumu!
shecky

Post by shecky »

Vuke eo ja se izvinjavam ako si mislio na mene...ja sam bas novi
Ja cu kuckati sta god hocu ,jer mi ustav to dozvoljava.
igoork

Post by igoork »

Mi da smo sada pametni posto je titula vec zaboravljena prica treba da uigravamo tim ovu polusezenu i onda u sledecu sezonu da udjemo sa manje vise timom koji ce je igrati.
Da se kupe taj levi bek i ako fali jos neki igrac ali da se kostur tima zna. Nadam se da trener i uprava raditi kako treba... :roll:
ice

Post by ice »

Lako je sada pričati hvalospeve vezano za upravu i predsednika,ali da ih nismo kritikovali zadnjih 6 meseci(ne mislim konkretno samo na forum) sumnjam da bi od svega ovoga bilo išta.

Prelazni rok je po prvi put urađen kako treba,to je odlična stvar,pogotovo što je u pitanju zimski prelazni rok,mada kada se setim nekih izjava koje su date letos,izgleda da je sve to još na početku u neku ruku i planirano.Zašto je to ispalo tako,ne znam?Ali bitno je da je klub konačno na putu da postane ozbiljan i transparentan sportski kolektiv.Još kada bi se i Rabrenu pokazala vrata gde bi nam bio kraj?
To je možda i zadnji korak koji treba da napravimo da bi smo se otrgnuli od javašluka i mešetarenja,to jest da nema više zaštićenih i povlašćenih persona u klubu pa na ma kojoj se oni poziciji nalazili.

Ostaju neke dileme u vezi sastava tima,po meni dolaskom Merebašvilija za Đurovskog više nema mesta u ekipi.Njih dvojica ne mogu igrati zajedno,a zamislite da sada postoji varijanta da u timu budu istovremeno i Merebašvili i Adams i Đurovski i Tadić i Bilbija i Mrđa.Realno,nama najviše odgovara 4-4-2 formacija i samo četvorica od ovih 6 igrača mogu biti istovremeno na terenu.Bilo bi pogrešno stavljati nekog od Mede i Ađurua na klupu kada je jasno da nam sada malo više škripi u defanzivi.
No,to su pitanja za Babića i na njemu je da ih reši kao i goruće pitanje levog beka.
Uopšte,u svoj ovoj priči nekako svi najmanje spominjemo Babića,a možda će on biti i naš ključan šraf,naravno mislim na Sosu a ne na igrača Sinišu.
:lol:
Šteta zbog situacije sa Kizitom,ali videlo se i u jesenjoj polusezoni da je momak zbog nečega izuzetno nezadovoljan.

Ako može neko da mi na kraju ulepša dan i da mi potvrdi da smo se zaista otarasili Maksimovića?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

SAVET STARIJEG I ISKUSNIJEG: Nemojte sebi pridavati veliki znacaj u politici dovodjenja igraca. Nemate ama bas nikakav uticaj na to.
Charlie

Post by Charlie »

Ako može neko da mi na kraju ulepša dan i da mi potvrdi da smo se zaista otarasili Maksimovića?
http://www.fcbiel-bienne.ch/con/cms/fro ... =3&cpage=1
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Steta ,ja taman pomislio da smo mi ucesnici foruma imali aktivnu ulogu kod dovodjenja igraca.Kako god mi smo tu da predlazemo,jer realno gledano bilo dosta dobrih primera kad su u pitanju eventualna pojacanja.I nadam se da ce tako biti ubuduce,a na upravi(Bati) je da proceni da li predlozene igrace vredi pokusati dovesti ili ne.
ice

Post by ice »

Siva Eminencija wrote:SAVET STARIJEG I ISKUSNIJEG: Nemojte sebi pridavati veliki znacaj u politici dovodjenja igraca. Nemate ama bas nikakav uticaj na to.
Niko nije na to ni mislio.
I ja sam stava da sva razna imena koje mi ovde iznosimo pretstavljaju samo naše lepe želje.
Ali da nema naših kritika i nezadovoljstva koje je par puta poprilično kulminiralo,mislim da bi Voša trenutno bila nečija lična prćija(mada mislim da i dalje u nekom smislu i jeste upravo to).

Zato poslušajte savet jednog po "godinama staža" starog navijača-Nemojte tek tako prelaziti preko stavova i mišljenja navijača i nemojte misliti da može da se radi sa Vošom baš bilo šta i da ste jedino vi merodavni za sve što je vezano za bitisanje kluba.A i u fudbalu se sve lako okrene kao i u životu,pa setimo se samo tih navijača kako su pre dve godine po zimi pružali nekome podršku ispred zgrade novosadskog suda kod SPENSA,onda je njihov glas itekako bio vredan zar ne?
A i brzo će doći i to polufinale kupa pa ćemo videti da li ovo likovanje ima pokrića,uostalom i tada situacija može da se okrene za 180 stepeni.Doći će i leto zatim pa i samim tim vreme za sumiranje nekih stvari,pa i onih vezanih za finansije,nekome će možda pasti na pamet da prodaje Medu,Vuleta,Ađurua....Pa će opet pojedinci biti u plusu,a sa druge strane određeni trio se možda neće moći prodati.
Sve su to pretpostavke i pustimo vreme da pokaže svoje,ali pre svega zato sada ne treba likovati pre nego što je prvenstvo u kome zaostajemo 16 bodova uopšte i počelo.
Spavanje na lovorikama nikome nije dobra donelo.
ice

Post by ice »

Charlie wrote:
http://www.fcbiel-bienne.ch/con/cms/fro ... =3&cpage=1
Lepa vest,nema šta.
A nešto sumnjam da bi do toga došlo da smo svi mi ovde pisali hvalospeve o dotičnom rekreativcu.Možda bi nam sada predvodio vezni red. :lol:
lexa

Post by lexa »

Da li neko zna sta se desava sa Savom Kovacevicem iz Proletera?
Nacuo sam da on vise nije njihov clan,tj.da je u ovom trenutku bez kluba!?
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

FK VOJVODINA je firma koja zivi od prodaje igraca. Nema prodatih ulaznica, nema TV prava, nema drugih prihoda. Kao i svaki drugi klub u ovoj jadnoj drzavi. Zato ce Medojevic, Adjuru, Vulicevic ili bilo ko drugi biti prodat u junu ili januaru. Budi uveren u to, to je neminovnost. Mozete vristati, zapomagati, vikati "napolje iz kluba ovaj ili onaj", uzalud trosite energiju. Sto pre shvatite realnost zemlje u kojoj pijani Dragan Bjelogrlic organizuje izvlacenje parova polufinala Kupa...bice Vam svima lakse u zivotu.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Siva Eminencija wrote:FK VOJVODINA je firma koja zivi od prodaje igraca. Nema prodatih ulaznica, nema TV prava, nema drugih prihoda. Kao i svaki drugi klub u ovoj jadnoj drzavi. Zato ce Medojevic, Adjuru, Vulicevic ili bilo ko drugi biti prodat u junu ili januaru. Budi uveren u to, to je neminovnost. Mozete vristati, zapomagati, vikati "napolje iz kluba ovaj ili onaj", uzalud trosite energiju. Sto pre shvatite realnost zemlje u kojoj pijani Dragan Bjelogrlic organizuje izvlacenje parova polufinala Kupa...bice Vam svima lakse u zivotu.
Prodaju i blizanci igrace u svakom prelaznom roku, pa ne zaostaju po 10-15 bodova vec na zimu...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Siva Eminencija wrote:FK VOJVODINA je firma koja zivi od prodaje igraca. Nema prodatih ulaznica, nema TV prava, nema drugih prihoda. Kao i svaki drugi klub u ovoj jadnoj drzavi. Zato ce Medojevic, Adjuru, Vulicevic ili bilo ko drugi biti prodat u junu ili januaru. Budi uveren u to, to je neminovnost. Mozete vristati, zapomagati, vikati "napolje iz kluba ovaj ili onaj", uzalud trosite energiju. Sto pre shvatite realnost zemlje u kojoj pijani Dragan Bjelogrlic organizuje izvlacenje parova polufinala Kupa...bice Vam svima lakse u zivotu.
Krajnje sramotno razmisljanje!
etxeberria

Post by etxeberria »

Potpuno si u pravu, naravno da je tako, drugacije u Srbiji i ne moze, ali Vojvodina nije privatno vlasnistvo. Rashode i prihode na sunce.
sam svoj najveci neprijatelj
Post Reply