I.S 2011/12: 7. kolo JSL: Vojvodina : partizan
I.S 2011/12: 7. kolo JSL: Vojvodina : partizan
Tabela nakon 6. kola JSL:
1. Aboubakar Oumarou 15
2. Branislav Trajković 5
3. Miroslav Vulićević 5
4. Vuk Mitošević 5
5. Miroslav Stevanović 4
6. Giorgi Merebashvili 4
7. Slobodan Medojević 4
8. Nemanja Čović 3
9. Milan Bojović 2
10. Slobodan Novaković 1
Mislim da ne treba previse trositi reci pred narednu utakmicu, svi znamo ko nam stize na Karadjordje i zasto je vazno za ovu utakmicu dati sve od sebe (kako momci na terenu tako i svi mi ostali). A posle se mozemo vratiti nasim redovnim temama i dilemama...
SAMO BORBENO - TOVARI BURANIJU!!!
1. Aboubakar Oumarou 15
2. Branislav Trajković 5
3. Miroslav Vulićević 5
4. Vuk Mitošević 5
5. Miroslav Stevanović 4
6. Giorgi Merebashvili 4
7. Slobodan Medojević 4
8. Nemanja Čović 3
9. Milan Bojović 2
10. Slobodan Novaković 1
Mislim da ne treba previse trositi reci pred narednu utakmicu, svi znamo ko nam stize na Karadjordje i zasto je vazno za ovu utakmicu dati sve od sebe (kako momci na terenu tako i svi mi ostali). A posle se mozemo vratiti nasim redovnim temama i dilemama...
SAMO BORBENO - TOVARI BURANIJU!!!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Re: I.S 2011/12: 7. kolo JSL: Vojvodina : partizan
3 boda - Vladan Pavlović.
2 boda - Trajković
1 bod - Adjuru
2 boda - Trajković
1 bod - Adjuru
3 Trajkovic
2 Pavlovic
1 Adjuru
2 Pavlovic
1 Adjuru
- Red Marquis
- Moderator
Trajkovic 3
Pavlovic 2
Bojovic 1
Abu, Mereba i Adjuru jos dobri.
Pavlovic 2
Bojovic 1
Abu, Mereba i Adjuru jos dobri.
Io odio Belgrado
Pavlovic 3
Adjuru 2
Trajkovic 1
Adjuru 2
Trajkovic 1
3 Pavlović
2 Bojović
1 Ađuru
2 Bojović
1 Ađuru
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
У читавој трагедији:
3 - Бојовић (што због гола, што због 2 ситуације у којима се нашао, и све то за мање времена у односу на Илића - МБ постаје џокер екипе)
2 - Трајковић (борбено па шта буде)
1 - Павловић (тешко је оцењивати овакве утакмице)
Ово је први дојам...можда би сутра и другачије гласао
3 - Бојовић (што због гола, што због 2 ситуације у којима се нашао, и све то за мање времена у односу на Илића - МБ постаје џокер екипе)
2 - Трајковић (борбено па шта буде)
1 - Павловић (тешко је оцењивати овакве утакмице)
Ово је први дојам...можда би сутра и другачије гласао
1.Pavlović 3 boda
odigrao maestralno derbi utakmicu.Uspeo pametno da isprovocira igrače partizana, pa je čak jedan i dobio žuti karton.Odigrao baš onako kako se igraju jako bitne utakmice, a sve u sportskim granicama. Za beka ima odličnu kontrolu lopte, kao i dodavanje (bolje nego mnogi vezni i napadači), a o odvažnosti da ne pišem.
2.Bojović 2 boda
Uneo opasnost pred golom partizana.Do njegovog ulaska sve je bilo jalovo u našem napadu.Zna da primi i namesti loptu.Da je imao veću minutažu, do sada, verovatno bi bio u još boljoj golgeterskoj formi.
3. Vulićević 1 bod
iskeno rečeno nisam znao da li njemu ili Trajkoviću, ali sam se odlučio za Vuleta, jer rnisam siguran da li je Trajković kiksnuo kod drugog gola (ili opet Mojsov)?Vule je odigrao standardno, pa stoji bod.
PS
Van konkurencije 5 bodova za publiku.
Napravili su pravu fudbalsku atmosferu domaćeg terena.I, ogromna je šteta što je tok utakmice uticao da se ne ostvari potpuna rapsodija: pola bela - pola crvena.
odigrao maestralno derbi utakmicu.Uspeo pametno da isprovocira igrače partizana, pa je čak jedan i dobio žuti karton.Odigrao baš onako kako se igraju jako bitne utakmice, a sve u sportskim granicama. Za beka ima odličnu kontrolu lopte, kao i dodavanje (bolje nego mnogi vezni i napadači), a o odvažnosti da ne pišem.
2.Bojović 2 boda
Uneo opasnost pred golom partizana.Do njegovog ulaska sve je bilo jalovo u našem napadu.Zna da primi i namesti loptu.Da je imao veću minutažu, do sada, verovatno bi bio u još boljoj golgeterskoj formi.
3. Vulićević 1 bod
iskeno rečeno nisam znao da li njemu ili Trajkoviću, ali sam se odlučio za Vuleta, jer rnisam siguran da li je Trajković kiksnuo kod drugog gola (ili opet Mojsov)?Vule je odigrao standardno, pa stoji bod.
PS
Van konkurencije 5 bodova za publiku.
Napravili su pravu fudbalsku atmosferu domaćeg terena.I, ogromna je šteta što je tok utakmice uticao da se ne ostvari potpuna rapsodija: pola bela - pola crvena.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
3 Pavlovic
2 Adjuru
1 Mereba
2 Adjuru
1 Mereba
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
3 boda - Pavlović
2 boda - Ađuru
1 bod - Mereba
2 boda - Ađuru
1 bod - Mereba
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
3 Pavlović- (liku prvi put dajem bodove) bez reci sam!
2 Bojovic-gol
1 Abu-pogresna pozicija (II poluvreme)!!!
Mozda bi trebalo uvesti i negativne bodove (makar jedan)?
2 Bojovic-gol
1 Abu-pogresna pozicija (II poluvreme)!!!
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
3 Pavlović
2 Bojović
1 Trajković
2 Bojović
1 Trajković
Apsolutno se slažem, potreba zaista postoji. Moj negativan glas, ako do toga dodje, da se piše Mojsovu, može i retroaktivno, bilo je ove sezone više razloga.Mg wrote:
Daljac wrote:3 Pavlović
2 Bojović
1 Trajković
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Neću glasati niti mnogo "smatrati" jer nisam gledao meč, a najviše mrzim one koji palamude napamet. U varijanti: "Ja ne znam, ali..." Jedino što imam da kažem (na osnovu komentara forumaša čijem sudu verujem) da Pavlovićeve konstantne partije protiv blizanaca i ine gamadi nikako ne mogu biti slučajne. To polazi iz sadržaja gaća!
Pavlovic - 3 boda - fajter broj 1
Trajkovic - 2 boda - fajter broj 2
Adjuru - 1 bod - fajter broj 3
Ilic, Mojsov dosta je bilo. Kofere u ruke i neka vam menadzeri nadju nove klubove, nemam zivaca vise ovo da gledam.
Trajkovic - 2 boda - fajter broj 2
Adjuru - 1 bod - fajter broj 3
Ilic, Mojsov dosta je bilo. Kofere u ruke i neka vam menadzeri nadju nove klubove, nemam zivaca vise ovo da gledam.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.