1. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 2:0

User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

1. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 2:0

Post by Владика »

Stadion-Karadjordje
Vreme-17h i 30min, kanda ce biti lepo vreme?
Sezona 2008/09 bice(nadamo se) obelezena mnogim proslavama i jubilejima-85 godina od izgranja stadiona Karadjordje, 95 godina kluba i 20 godina od poslednje sampionske titule.
Igracki naspram prosle sezone i nismo mnogo slabiji ali ono sto ce obeleziti ovu sezonu jeste napustanje sistema igre koji je forsirao trener Brzic(brz igra sa puno pasova) i povrata na odbrambeni, slobodno mogu reci dekadentni fudbal, koji forsira trener Bekvalac.
Izmedju zvanicnika ova dva kluba u poslednje vreme zaista je cvetala ljubav ali to je sve pokvario junacki gest Milosa Z..... koji je na skupsitini izneo predlog da se zvezdi ne dozvoli da igra kvalifikacije za kup u Uefa u Novom Sadu.
Sta mozemo da ocekujemo u nedelju? Silno motivisanu zvezdu i defanzivnu Vojvodinu.Nadajmo se da ce Kradjordjeva kubura imati dovoljno snage da ugasi sjaj beogradske zvezde!
Last edited by Владика on Sat Aug 16, 2008 8:10 am, edited 1 time in total.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4050
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Ja ocekujem Kizin gol za ukupnih 1:0
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8915
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

ocel' biti kojim cudom negde neki prenos?
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

VOJVODINA IZMEĐU HAPOELA I CRVENE ZVEZDE
Tadić i Stojanović za bolju efikasnost

Raspoloženje u redovima fudbalera Vojvodine posle nerešenog ishoda (0:0) s Hapoelom u kvalifikacijama za Kup UEFA je takvo da nema radosti, ali ni preterane tuge. Svesni su Novosađani da im remi daje nadu za revanš, jer prema prikazanom tim iz Tel Aviva nije bolji. U slučaju postignutog gol(ov)a u Izraelu, svaki ishod bez pobednika crveno-bele vodi dalje.
- Pokazali smo da možemo ravnopravno da se nosimo s Izraelcima i to je najvažnije. Silnu inicijativu nismo krunisali, gol nas nije hteo, ali verujem da navijače nismo razočarali uprkos tome što je pobeda izostala. I golman Enijema je bio na visini zadatka, ali preodstoji revanš, pa ćemo da vidimo kako će Hapoel igrati kada bude morao da napadne – kaže Miodrag Stošić.

Kao i kod većine igrača, videlo se u finišu da se i Stošić bori s teškim vremenom.
- Paklena vrućina bila nam je bar podjednako neugodan protivnik koliko i izraelski tim. Svaki put kada sam učestvovao u akciji pred golom Hapoela bilo mi je teško da se vratim na svoju polovinu. Ne pamtim kada sam poslednji put imao sličan osećaj – priznaje Stošić.

Trener Bekvalac odlučio se da od prvog minuta u vatru baci mladog Danijela Aleksića.
- Trudili smo se, ali lopta jednostavno nije htela u mrežu. Golman Hapoela branio je odlično. Sve sam pokušao da ostvarim bolji učinak. Čak sam i kopačke promenio na poluvremenu, jer su me žute, u kojima obično igram, žuljale. Ali, ni to nije vredelo – veli Aleksić, čije je ime prilikom čitanja preko razglasa burno pozdravljeno od strane navijača.
Sutra Vojvodinu na startu Superlige očekuje Crvena zvezda na “ Karađorđu”.

Jedan od igrača koji će biti u kombinaciji za taj duel, a nedostajao je u susretu s Hapoelom, je i olimpijac Dušan Tadić.
- Nije kurtoazija, Tadić nam je nedostajao u susretu s Hapoelom. Da je igrao, verujem da bismo obezbedili bolji rezultat za revanš. No, sada će konkurisati za tim, baš kao i napadač Nenad Stojanović jer se pokazalo da nam u špicu najviše škripi – veli Bekvalac.

Ulaznice u prodaji
Ulaznice za sutrašnju utakmicu u Novom Sadu (Vojvodina – Crvena zvezda) u prodaji su od danas na blagajnama stadiona “Karađorđe” od 10 do 19 časova. Cene su pristupačne: 500 (zapad), 300 (istok) i 100 (sever) dinara.
Sutra će biletarnice biti otvorene takođe od 10 sati.

Tadić kaže da njegov tim ima šansu da pobedi velikog rivala i prvenstvo počne s tri boda.
- Pozivam naše verne navijače da nas bodre kao u minulom prvenstvu. Pričao sam s drugovima iz reprezentacije koji su u Kinu stigli iz Zvezde i složili smo se da Beograđani nisu tako jaki kao prošle godine. Najvažnije je, ipak, da verujemo u sopstveni kvalitet i da svaki igrač Vojvodine pruži maksimum. Zahvaljujem se šefu na lepim rečima i potrudiću se da mu se odužim na terenu – kaže Tadić, uz opasku da su i reprezentacija Srbije i on sam na Olimpijadi mogli više da pruže.

Sutrašnja utakmica Vojvodina – Crvena zvezda na novosadskom “Karađorđu” počinje u 17.30 časova.
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

Radoye wrote:ocel' biti kojim cudom negde neki prenos?
Tesko.posto je FSS raskino ugovor sa tom nekom agencijom,tako da sad nemaju agenciju jeli,pa nema ko da prodaje prenose jeli.Tako da sumnjam da ce biti,a posto ni red television star ne najavljuje,verovatno mrka kapa.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1635
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Srbenda wrote:
Radoye wrote:ocel' biti kojim cudom negde neki prenos?
Tesko.posto je FSS raskino ugovor sa tom nekom agencijom,tako da sad nemaju agenciju jeli,pa nema ko da prodaje prenose jeli.Tako da sumnjam da ce biti,a posto ni red television star ne najavljuje,verovatno mrka kapa.
Zasto onda rts prenosi Partizan - Banat? Ako bude prenosa, verovatno ce opet biti preko RTV.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
User avatar
Turija
Posts: 10816
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Rabba wrote:Ja ocekujem Kizin gol za ukupnih 1:0
A ja Sepujin.
SEPUJU U ŠPIC :!: , ako želimo da pobeđujemo naše protivnike u domaćoj Ligi - i u Evropi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

ogi wrote:Zasto onda rts prenosi Partizan - Banat? Ako bude prenosa, verovatno ce opet biti preko RTV.
Pa teško da bi to moglo da se izvede, pošto se igra još jedna utakmica u isto vreme, a Partizan i Banat igraju tek od 20h.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Nece biti prenosa jer "javni" servis prenosi englesku ligu. Od 17h na RTS 2 možete gledati Manchester-Newcastle United! :twisted:
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

podbara wrote:Nece biti prenosa jer "javni" servis prenosi englesku ligu. Od 17h na RTS 2 možete gledati Manchester-Newcastle United! :twisted:
To je ono cuveno licemerstvo "naseg" javnog servisa,na sav glas kenjaju o problemu malog broja ljudi na stadionima a oni za vreme dve utakmice Srpskog prvenstva prenose derbi Engleske lige?!Da li postoji neki slican primer u svetu-ne verujem?!Niko od nas nije lud,svi smo mi svesni da ce sutrasnji Engleski derbi biti sto puta kvalitetniji od derbija nase lige ali nije u tome poenta,poenta je u necem drugom....
User avatar
Turija
Posts: 10816
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Mislim da bi protiv zvezde trebali da izvedemo dosta izmenjeni sastav u odnosu na dosadašnje utakmice, u kojima je aktuelni sastav pokazao mnogo slabosti.I to: u sve tri linije, od kojih se zvanično kuka samo na napadačku.
Mislim da smo veoma slabi na poziciji drugog štopera (Mijatović), koji ne može da dođe do lopte ni u jednom skoku.Sreća što smo do sada igrali protiv slabih protivničkih napadača.Međutim, videlo se iz aviona kakvu je pometnju izazvao samo malo bolji špic Azera u Novom Sadu, tj kako je lako prolazio našu štopersku liniju( odnosno Mijatovića) i kakve je teške faule dotični pravio.Svaki maltene za crveni karton.U drugoj utakmici u Novom Sadu, Bekvalac je reagovao tako što je Đurića vratio na svoje mesto (sa povučenog na isturenog štopera), jer Mijatović nije mogao da skine nijednu loptu.
Dakle, pošto nemamo još jednog pravog štopera u timu, mora se na to mesto vratiti Stošić.I njemu će biti lakše tu, nego na beku (za bekovsku poziciju Stole nema snage za više od 60 minuta aktivne igre ).Drugo, Milence će oduzeti i izneti neuporedivo više lopti.
Koga, onda na beka?Pošto je Milutinović zvanično povređen (u šta ja baš nisam 100% ubeđen, ali neka bude to istina), mislim da bi bekovsku poziciju mogli valjano da odrade Grozdanovski ili Buač.
Da bi kvalitetno rešili problem u veznoj liniji, kao i tečnost i tačnost naše igre, mora se na teren vratiti Veseljko Trivunović.On i Pop su uigran tandem, isto kao Đurić i Stošić i tu ne treba vraćati stvari unazad.
Takođe je, u poslednjim kolima prolećnog dela takmičenja i Eugen Sepuja počeo zadobijati trenersko, kao i navijačko poverenje sa svojom beskompromisnom igrom, snagom, voljom i EFEKTNIM GOLOVIMA.
Zato Bekvalac (i njegovi sekundanti) ne bi trebali menjati dobra i proverena rešenja, samo zato da bi se njihov sastav, razlikovao od sastava predhodnog trenera.
Najveće rezultatske uspehe ostvarili su i Rajevac i Brzić, onda kada su izveli timove svojih predhodnika (uglavnom oslonjeni na selekciju još od Milana Djuričića).
Ne tumbajmo, nešto što odlično funkcioniše, zarad traženja rupe na saksiji.

PS
ako bude igrao Sepuja, od početka utakmice, kladim se da će ga zvezda zapamtiti, još bolje nego Kizita.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

U potpunost se slazem sa Turijom...

Danas moramo odigrati hrabro, borbeno i bez kalkulacija ici na pobedu. Najvise se pribojavam Mijatovica :wink:

Samo bi jos dodao da po mojoj informaciji Sepi nema sanse da pocne utakmicu

Srecno nam bilo :!:
ssnigd
Posts: 3432
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

SAMO POBEDA :!: :!: :!:

AJMO VOSO :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
021
Posts: 859
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Samo da ne bude opet 0-0. Ja se iskreno pribojavam ovog rezutata, odnosno reprize taktike viđene protiv Izraelaca. Daj da igramo fudbal, ovaj tim to može. Na pobedu, na gol više! Ne smemo se ni u jednom trenutku zadovoljiti nerešenim rezultatom. Igraj, Vošo :!:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9912
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Ako je verovati tradiciji... ja danas nisam na stadionu,a to znaci pobeda :lol:

Ljudi,nije li krajnje vreme da jedno prvenstvo startujemo bolje od BG timova!?
Za mene je ovo mec za koji ne bi trebalo da nas zanima ni koji sastav ce zvezda izvesti,ni ko ce od nasih igrati,nego jednostavno da se izda naredjenje,po svaku cenu do 3 boda.Uz ta 3 boda i Hapoel bi mnogo lakse pao.I cak sta vise,ubedjen sam da je ovo mec koji nam odlucuje sezonu,tj. ili ce nam biti zamajac pomocu kojeg cemo se razleteti po fudbalskim terenima,i vratiti zaista na staze stare slave (jer pobeda,znaci i da mozemo) ili cemo jednostavno potonuti i cekati momenat da smenimo Bekvalca (kao sto to godinama unazad vec cinimo).

I kao sto na pocetku rekoh,ako je do mene... evo,ja necu doci :roll:
Image
Locked