7. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:2

User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

7. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:2

Post by Dejan »

mesto:Novi Sad
stadion:Vojvodine(Karadjordje)
vreme: subota 23.09.2006. 16h.

Nadam se da cemo ponoviti efikasnu igru iz kup utakmice i ponovo pobediti OFK-u...Bodovi su nam preko-potrebni i sve sem pobede je neuspeh...
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Dolazi nam ubojita ekipa iz Beograda koja zna da da gol i isto tako da ga sačuva. Imaju dobre igrače. Po onome što sam čuo u prošlom kolu protiv Voždovca je da smo sa igračem manje igrali dobro ali nedovoljno da postignemo gol.
Očekujem dobru igru naše ekipe pošto su se malo razmahali i uvideli da nisu za otpad.
Sve je moguće ! Naše je da ispunimo kvotu 12-tog navijača!
Vidimo se sutra na stadionu !!!
" Dečko je pun zmajova! "
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Bice tesko bez Nina al tu je Djuric Stosic ...sta je sa Cotrom?
Nadam se da cemo igrati sa 2 napadaca jer ekipa odmah igra zivlje a dobro je sto se vraca Kacar.
Inace jedva cekam debi Davidova na nasem stadionu a kad ce to biti....
Inace imam neki osecaj da ce utakmica biti slicna onoj partizan-ofk.
kuzma liman
Posts: 541
Joined: Wed Aug 02, 2006 7:42 am

Post by kuzma liman »

Kacar ne igra zbog crvenog ! otkud ti to da se vraca ?
User avatar
021
Posts: 859
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Prošlu utakmicu smo konačno krenuli da igramo fudbal, nadajmo se da ćemo tako nastaviti i danas.Ostaje pitanje u kojoj ćemo formaciji igrati i u kom sastavu.Sigurno će početi desetorica iz drugog poluvremena sa Bask-om,pitanje je ko će biti jedanaesti-Vukobratović,Tadić,Vujović (možda čak i Čotra,a Kiza da igra u sredini), ili Sikimić(Despot) ako budemo igrali sa dvojicom napred.Ipak mislim da će Rajevac ostati pri svojoj staroj ideji sa jednim napadačem.OFK je dobra ekipa, ove sezone nisu izgubili u prvenstvu,i krajnje je vreme za to.Očekujem zanimljivu utakmicu i naravno pobedu!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Kacar i Pekaric nece igrati zbog suspenzije! U spciu bi trebali da se nadju SIkimic i BOskovic ako se ova drugi oporavi od lakse povrede. OFK-u definitinvo ne lezimo kao tim i ubedjen sam u jos jednu pobedu voljenog kluba nad njima!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Vec od 12 minuta gubimo 0-1...Gol za OFK-u je postigao Babovic...
Samo se pitam dokle vise...sa obzirom na nasu "efikasnost" do kraja utakmice bi trebao da bude uspeh ukoliko izvucemo bod... :roll:
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

0-2 20min potop
User avatar
slanina
Posts: 814
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Post by slanina »

Sta reci onaj ko je bio video je onaj ko nije moze da predpostavi kako smo igrali!!!
Standardno igramo bunker kad gubimo 2:0 :shock: :shock: :shock: !!!
Prvi sut u okvir gola 83 minut cinimi se Djuric.
Iskreno receno katastrofa ali to je za ovu ekipu maksimum,ne secam se kad smo imali tako losu ekipu sem kad smo ispali .
User avatar
kinik
Posts: 211
Joined: Tue Apr 25, 2006 6:05 pm
Location: VOJVODINA

Post by kinik »

Treba ih lepo posle svakog treninga, gole, tuci mokrim peskirom, barem pola sata, pa da vidis kako ce da trce i da daju golove, usta ih... :evil: :evil:
1966...1989...201x
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Hteli smo napadački fudbal i to se probalo već na ovoj utakmici. Lepo smo krenuli prvih 15-ak minuta, čak i posle onog prvog gola, gde sam prvi put video kako naša poslednja linija drži napad skoro kod polovine terena. Skupo smo platili greške iz odbrane i to je odlučilo utakmicu. Eto i odbrana je danas kiksnula.
Nakon nekoliko polušansi (proboji) i dve nerealizovane šanse Boškovića ekipa je pala. Sviđa mi se postavka igre samo treba malo poraditi na koncentraciji ko gde i kako (što je u suštini i bit cele filozofije igre). Ne sviđaju mi se samo izvršene izmene gde je ušao Despot umesto Sikime (bio je dobar) i umesto Milenceta, Krasa (desni spoljni). Ali ...
" Dečko je pun zmajova! "
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Pobrkao sam loncice za Kacara sorry...
Sta reci...sem katastrofa! Nije OFK nesto bolji tim pa da nas razbije cak nisu ni imali vise sansi od nas onih pravih al sta ces kad nema ko da da gol a mislim da i fali motiva jer izgleda sada im je dobro imaju para pa ih bole k.... za sve!
Od njih 11 2-3 odigraju dobro ostali jad i beda i stalno tako... nemamo koncepciju igre a za to je trener kriv ,niti igramo na kontre niti napadamo deluju mi kao da su na treningu i igraju cicamace i nedao Bog da neko sutne na gol...
Smeta mi to sto su svi zapeli za Dobrica kao da je on glavni krivac....cak mislim da je danas on uz Djurica i Kize bio sasvim solidan ostali -1000000....
Treba vratiti Pavlovica!
ps za novog trenera Pavkovic ili Pirmajer
Duke
Posts: 236
Joined: Wed Jan 19, 2005 7:19 pm
Location: Podbara

Post by Duke »

... Ja sam mazohist, trebalo bi me bičevati... Vodite me na stadion, molim vas... :!:
You'll never walk alone!
centar

Post by centar »

Taman kad pomislim da je Vojvodina dotakla dno,realnost me razuveri.

Ima li kraja brukanju?
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Da pokušam da iznesem utisak sa utakmice:
Krenuli smo hrabro sa 2 slabo pokretljiva napadača (i u fazi odbrane i u fazi napada) i 4 igrača u veznom redu, dok ih je OFK imao 5.Imali smo želju da pobedimo, ali ne znanje kako.Sa viškom igrača u vezi OFK je lako stvarao prostor za opasne napade, pogotovo što je naša odbrana izašla napred više nego što je to do sada činila.Tu se nismo najbolje snašli, jer prvo naši napadači nisu pritiskali odbranu OFK i oni su lako i tačno predavali loptu svom veznom redu, pa pošto su se dobro otvarali po bokovima naš gol je visio u vazduhu.Tako je vrlo rano pogođena naša stativa, a ubrzo zatim primljena dva. Moglo bi se reći kiks gola, kojima su kumovali Dobrić, sa izgubljenom loptom na sredini terena, Radović kome su isčačkali loptu iz nogu i golman Kahriman, kada je nepotrebno napustio gol i sekao Stošića, dozvolivši Baboviću da uradi jedino što je moglo:mekim lob udarcem na drugu stativu pošalje loptu u gol.
Već u 20 minutu bilo je 2:0.Ne baš oštar centaršut sa leve strane napada OFK Beograda, na drugu stativu, kroz peterac Kahrimana, dočekao je igrač gostiju, gotovo neometan i plasirao u mrežu.Opet naši igrači, sada na levoj strani nisu ispratili akciju protivnika, a ni Kahriman presekao centaršut i stigla je kazna. Po drugi put.
Tada je OFK izgledao veoma moćno, a mi bespomoćno.Usledila je izvrsna solo akcija Milutinovića, kada je prešao kompletnu odbranu gostiju, zavrnuo nazad na 13 metara, Sikimić uleteo na prvu, a Bošković malo iza njega, pa se vratio po loptu i šutirao snažno preko gola.
Naše akcije su se svele na individualne prodore. Tako je Nastić pokušavao i nekoliko puta uspeo da probije, ali je skoro uvek kretao sa naše polovine i gubio snagu.
U drugom poluvremenu ulaze Despotović umesto Sikimića (mada je po meni Bošković bio slabiji i more puta ostajao u ofsajdu, no nije se ni Sikimić naigrao) i Krasić umesto Stošića.Ne znam da li je Rajevac okrivio Stošića za golove ili se ovaj povredio, ali ja ne vidim efekat izmene odbranbenog za odbranbenog, pri rezultatu 0:2.No ipak smo počeli igrati bolje.Đurić je imao sjajnu šansu sam na oko 9m šutira u golmana.Zatim je zamenjen i Opsenica ( kojeg danas nije išlo kako smo očekivali) sa Tadićem.Ne znam, valjda je to prvo uveo Marić da on igra uz liniju, pa se sad svi drže toga ko pijan plota.A, dečku uopšte nije tu mesto, jer nema brzinu na duge staze, već eksplozivnost, pas i štos igru i trebao je da zamene indisponiranog Dobrića, sporog u dodavanju i lošeg u pregledu igre.
Videlo se da OFK uopšte nije jaka ekipa kako se predstavio u prvom poluvremenu.Kad se pritisnu gube se. Mada, Krčmarević stalno daje savete i aktivno učestvuje u organizaciji igre, za razliku od Rajevca.Takođe se videlo da mi nemamo snage da pritisnemo, a takođe i ni oni da se organizovano brane.Nije čudo što naši timovi ne mogu u Evropu, jer se tamo igra 90 minuta.
OFKu je sudija dozvolio da krade puno vremena na prekidima i jedino je opomenuo žutim kartonom golmana.Tokom cele utakmice bio je blago naklonjen gostima.Svirao je penal za nas u 90 minuta, kada to nije imalo značaja.Valda da okaje grehe.
Džaba igramo sa dva špica, kad se slabo kreću, ne razvlače igru, nemaju obavezu u odbrani, nema ko da im doda loptu, a ne mogu da pobegnu sami, pošto su izuzetno spori..Sikimić je skočniji i čvršći, ali nema daha.Sa 4 igrača u vezi svi će nas nadigrati i nadtrčati, tako da je odbrana na mukama.Kahriman se tu ne snalazi i ne može da izvuče ekipu iz neprilika.
A, bodovi odlaze u nepovrat.Što kaže Voja: bod po bod-Druga liga A, mi ga još šaramo sa nulom. I kod kuće i na strani.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked