Komentari
  • dmcica (13.05.2011. 19:21)

    svaka cast za sve izreceno,saopstenje je pravi pogodak u metu.
    a istina najvise boli
  • besan ker (13.05.2011. 19:21)

    Sve na mestu, osim što je moglo i moralo bez Lukića u saopštenju. Nemamo mi ništa sa njima, a pogotovo potrebu da ih branimo.
  • fare (13.05.2011. 19:26)

    SVAKA VAM CAST !
  • churguzijanac (13.05.2011. 19:40)

    Treba ovo da guramo do kraja!

    Ne sme da bude nikakvih kompromisa sa bagrom! Ako se pomesamo sa pomijama pojesce nas svinje! Tako da ovo mora ici do Platinija, pa kako god da se zavrsi. Kup je ovde najmanje bitan. Posle svega nam ni ne treba.

    Izbaci ovog Lukica iz saopstenja. On je ovde visak.
  • Djolaja (13.05.2011. 19:58)

    Odlicno. Udri po bagri, dosta je bilo. I ovako se godinama ne igra posteno, bole me usi i da nas izbace u drugu ligu - ja sam na stadion dolazio i kad je mnogo gore bilo.
  • Nadlaj navija za Vojvodinu! (13.05.2011. 20:00)

    Svaka cast!!! Idemo do kraja!
  • SLANINAR DO SMRTI (13.05.2011. 20:04)

    AJDE FACE DA VAS VIDIMO DALI SMETE NA DETEKTOR LAZI.....
  • SLANINAR DO SMRTI (13.05.2011. 20:04)

    AJDE FACE DA VAS VIDIMO DALI SMETE NA DETEKTOR LAZI.....
  • ShoneNS (13.05.2011. 20:22)

    Svaka vam cast gospodo. Samo vas molim da u ime svih nas izdrzite sve i isterate ovo do kraja!!!
  • Никола (13.05.2011. 20:27)

    Немојте им више набијати комплексе, они су навикли на псовке, то је њихов ниво. Олош један лоповски, већа говна на терену и међу навијачима не постоје на кугли земаљској до ова као што су партизановци. Цела Србија их мрзи а они славе пехар и дају саопштења о моралу, бог те мазо какав олош, шљам, прљавштина, изрод треба да будеш да се тако понашаш.
  • Vojvodina jedna jedina (13.05.2011. 20:27)

    Idemo do kraja, ali bez lukica i njegovog stuba srpstva.
  • Vaskez NS (13.05.2011. 20:40)

    BRAVO !!!

    Ključne reči su: "Vaš sud ne možemo prihvatiti." a mislim da nije bilo mesta i razloga za bilo kakve reči "izvinjenja na teškim rečima" na kraju saopštenja. Svaku vašu reč i slovo oni su zaslužili - i to po više puta !

    Voleo bih da je drugačije ali verujem da drugog načina neće biti - okrenite im leđa, pokažite im da više ne priznajemo "auoritet" tzv FSS i lobirajte za "novi fudbal Srbije" - pozovite sve klubove, osnujte novu Ligu i privedite je do kraja.

    Ove bestidne režisere tako stavite u ulogu običnih posmatrača i statista, ulogu koju su oni do ovog "finala" dodeljivali drugima i pošaljite ih u istoriju. Neka na svojoj koži osete šta znači igrati "sporednu ulogu" dok nestaju u sramoti svojih nedela.

    I naravno, ako zatreba, zovite, jer ne sumnjam da ćete našu podršku dobiti i "uživo", na bilo kom mestu, a pravo mesto će uvek biti "Karađorđe" !

    Istrajte !!!
  • Djordje (13.05.2011. 21:08)

    Saopstenje je na mestu od reci do reci. Postoji cak i nekoliko detalja koje ste izostavili, a oni se odnose na neregularni prvi gol Partizana, kao i na regularni, osporavani izjednacujuci gol Vojvodine. Takodje, zaboravili ste da navedete ispoljavanje nacionalizma od strane igraca Partizana na kraju utakmice. Sve ovo, svesni smo svi toga, kao i vi sami, ne moze da ima bilo kakav odjek niti svrhu ukoliko se obracate Fudbalskom Savezu Srbije, a moze i te kako da bude resenje ukoliko se obratite evropskoj kuci fudbala, ciji je stav protiv namestanja, kao i protiv nacionalizma ili rasizma na sportskim terenima savrseno jasan. Vreme je da se stvari isteraju na cistinu, ali je vreme da neko ozbiljno bude kaznjen zbog svojih ne dela, kako se ona ne bi ponovila !
  • NS DUNAV (13.05.2011. 21:15)

    Svaka na mestu,argumentovano,ostro,a pre svega kulturno...SRPSAK ATINA je to.Kome se ne svidja nek' crkne !
    Jedan klub na svetu volim ja.....!
    Pozdrav iz Kanade !
  • Nikola (13.05.2011. 22:17)

    Oni smrdljivi gadovi meni nama Novom Sadu i mojoj Vojvodini da viču ustaše. Pa dali oni znaju gde je Matica Srpska Di je spomenik Svetozara Miletića ko je Branko i gde je sahranjen ko je Đura Jakšić u kom gradu se igra na Karađorđu i mnogo toga što nemogu da se setim mislim da u njinom bgd ima više ustaša a za mene je dika multi etnička vojvodina sa svima ljudima koji u njoj žive i koji je vole zato je i branimo poštenjem a ne na onaj način kako su oni osvojili pre neko veče njin prokleti kup takav nebi ni voleo da smo dobili tj na takav način. I gospodo iz vašeg bgd znajte da smo mi ovde Srbi Mađari Slovaci i i i i ......... svi smo sa paorske vojvođanske zemlje a ko ste vi dali ste vi srbijančine dali oćete da režirate maksimir podgoricu svugde je fudbalom počeo kraj mi to nećemo.
    Bravo momci, Bato i cela uprava čestitam navijačima za moih 60 ovako se nikada još od Seltika nije navijalo za moju Vošu jednu jedinu njihov sud me ne zanima samo treba da znaju da se radi o staroj dami a ne o nekom klubu koji igra na jna a nas zvu već sam rekao kako.
  • Deki Banja Luka (13.05.2011. 22:34)

    Svaka čast na saopštenju gospodo. Od Vas je počela borba protiv fudbalske mafije i lopova, Republika Srpska je uz Vas
  • Nikola inače iz Krčedina (13.05.2011. 22:39)

    Moram još nešto da reknem; dali se sećaju davne utakmice u Ljublani kada im je i kako Maksa doneo titulu dali znaju ko je za njih igrau u timu jesuli i to bili oni kako već oni kažiu dali oni znaju koliko je poziva devedeseti bilo iz Vojvodine a koliko iz njihovog bgda gdeste veliki srbi tada bili bežali u mišije rupe mi ovdesmo uveg sa svima lepo živeli a u našoj Voši je bilo i Slovaka i Mađara i Hrvata i Cigana alijas roma svi su oni nosili naše boje i nikada im nije palo na pamet takve reči koje su se izgovarale na jna pa brašo, komšija prijatelju kolega druže rođaće jesam li vam ja taj ustaša, ne zaboravite da smo mi čuvali Karađorđa i živog smo vam ga vratili u Srbiju a viste ga ubili kao i kralja, mi smo istinski pravi SRBI ali ne nacisti. Novi Sad je srpska atina a u njemu igra moja VOJVODINA KAKO TO LEPO ZVUČI. Nemoj te nas više zvati onim što nismo mi u Vojvodini jer smo veći SRBI od vas u vašem bednom da ne kažem ni ime koje više ne poštujem.
  • Marcello (13.05.2011. 22:43)

    Kapa dole! Protiv lopova, do konačne pobede! Svi u napad, u napad, u napad!
  • attila b. (13.05.2011. 22:50)

    e,svaka cast na saopstenju 10000% tacno,istinito i ni malo ostro,za razliku od zla koje je naneseno fk vojvodina,njenim navijacima i svim ljubiteljima sporta i fer pleja!
  • srki firma (13.05.2011. 23:34)

    SVAKA CASTTT !!! ISTERACEMO PRAVDU SVI ZAJEDNO !
  • Goran (14.05.2011. 00:25)

    Podrška Vojvodini iz Kragujevca.

    Dosta više sa tim "fenomenalno organizovanim klubom" koji jedini u zemlji troši državne pare od sponzorstva.
    Vojvodina je očigledno jedina imala ... da uradi ono što su pomišljali da urade još neki, osim filijala "fenomenalno organizovanog kluba" kojih u prvoj ligi ima - ohoho, koliko ih ima.

    Ma dosta više !

    Tako su i kod nas, pre 7 - 8 godina došli navijači "fenomanalno organizovanog kluba", na našem stadionu, provalili ogradu tokom utakmice Radnički - Partizan, utrčali na teren, prekinuli utakmicu, a Radnički kažnjen sa 6 utakmica igranja pred praznim stadionom + finansijska kazna.

    Ima mnooogo ljudi u Srbiji koji su oduševljeni onim što su uradili igrači Vojvodine u finalu Kupa. Svaka čast. Pokazali ste da ne želite da igrate ulogu u njihovom filmu - "I majmun sit i banane na broju", pokazali ste da imate dostojanstvo, pokazali ste da ste hrabri, pokazali ste da znate šta hoćete a šta nećete. Pokazali ste spremnost da budete prvi koji će pokazati zube, a to nije lako. Meni lično je žao što, osim ovim rečima, ne mogu drugačije i više da Vam pomognem.

    Živeli !
  • ДУШАН ПАВЛОВИЋ (14.05.2011. 01:02)

    ПОШТОВАНИ,
    КАО ДУГОГОДИШЊИ НАВИЈАЧ ОФК БЕОГРАДА И БИВШИ ЧЛАН СКУПШТИНЕ ОВОГ КЛУБА, ЧЕСТИТАМ ВАМ НА ПОСТУПКУ,КОЈИ СТЕ УЧИНИЛИ.
    ДУГО ЈЕ У МОЈОЈ ГЛАВИ БИЛА ИДЕЈА ДА ЛИ ЋЕ ЈЕДАН КЛУБ У СРБИЈИ ДА СТАНЕ НА ПУТ ВИШЕГОДИШЊЕМ СУЂЕЊУ У КОРИСТ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ И ПАРТИЗАНА НА ОВИМ ПРОСТОРИМА.
    ОЧИГЛЕДНО ЈЕ, ДА ДО САДА НИЈЕДАН КЛУБ НИЈЕ ИМАО ПЕТЉУ ДА СЕ СУПРОСТАВИ "ВЛАДАВИНИ ПРАВА" ОВА ДВА КЛУБА.ВИ СТЕ ТО УЧИНИЛИ И ЈА ВАМ ЧЕСТИТАМ.
    ЖЕЉА МИ ЈЕ ДА У СЛИЧНИМ СИТУАЦИЈАМА И ДРУГИ КЛУБОВИ КРЕНУ ВАШИМ СТОПАМА И ПРЕКИНУ ВИШЕГОДИШЊИ ПРИМАТ ОВА ДВА КЛУБА, КАДА СУ У ПИТАЊУ СУЂЕЊА И РАДЊЕ КОЈЕ НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА СПОРТОМ.
    С ПОШТОВАЊЕМ,
    ДУШАН ПАВЛОВИЋ
  • Do zadnjeg odkucaja VOJVODINA (14.05.2011. 01:03)

    BRAVO,LEPO SROCISTE OVO!!! PONOSAM SAM STO SAM BIO NA UTAKMICI DA OKRENEM LEDJA LJUDIMA KOJI NISU POSTENI,OVO IMA SAMO U SRBIJI,HVALA BOGU U VOJVODINI NE.
  • Predrag (14.05.2011. 01:07)

    Kao prvo,G-dinu Nikoli svaka cast i kapa dole na komentaru.Dosta je vise te njihove arogancije i paranoje kako su svi klubovi protiv njih,ne samo u fudbalu nego i u ostalim sportovima.Posle onoga u sredu cemu vise svrha igranja t.j takmicenja kada se unapred zna pobednik.Zasto ~gospoda~iz partizana (namerno pisem malim slovima,jer su oni mali ljudi) toliko bacaju akcenat na regularnost prvenstva i KUP-a kada svi vide sem njihovih satelitaHajdukA,Metalca i.t.d.da je sve neregularno.Pa dali jos iko veruje u te njihove bajke?Predsednika Zvezde su proglasisli za ludaka,sada to isto cinei sa g-dinom Butorovicem a Terzica su poslali u zatvor.Da li je moguce da su svi ludi osim njih.A tek njihov trener koga sam smatrao za sportsmena ali me je razocarao i kao covek,i kao pedagog posle onog derbija koji je odlucivao o tituli a pogotovo one izjave u sredu ~sta je ovo,cirkus,sviraj kraj~.Na kraju da ne duzim,neka pobedi najbolji,ato u ovom trenutku sigurno nije partizan.
  • stampaStamparija (14.05.2011. 01:47)

    Veliko HVALA FK Vojvodini na ovoj izjavi, na svemu sto su uradili i igraci i uprava, hvala Vam sto nasa srca sijaju prepuna ponosa i slave, HVALA Vam sto se ne predajete mafiji i kvazi silama nase zemlje Srbije. HVALA Vam sto ste se casno i dostojanstveno borili za slavu i boje kluba, za grad i celu Srbiju.
    Istrajte u borbi, ne posustajte ni trena. Novi Sad je uz vas, cela Srbija je uz vas.
    Gde god da igras, prati te tvoja FIRMA, glasno se cuje Napred VOJVODINA, i ako gubis pesma nece stati, vole te tvoji verni Navijaci!
  • ВОЈВОЂАН (14.05.2011. 02:01)

    Од седме године ме Ујак водио на Вошу.Сада имам 40 год.Нисам мењао боје клуба ни када су губили и када је било тешко.На запад и сада долазим и доводим своју ћеркицу и учим је да вас воли као што вас волим ја.Хвала вам на свему и само тако наставите.У ЗЛУ СЕ НЕ ПОНИЗИ У ДОБРУ НЕ УЗВИСИ. ИДЕМО ДАЉЕ!!!!!!!!!
  • Dejan Cakmak Windsor Kanada (14.05.2011. 03:56)

    I ja sa svojih 50 godina sam se nagledao lopovluka jednojajcanih BG blizanaca i moralo se jednom reci dosta. Srce mi je puno jer smo mi prvi to uradili. Hvala igracima, navijacima, strucnom stabu i upravi na zajednistvu u veoma vaznom momentu za nas. Uopste nije vazno koje ce kazne biti ko ih j... samo treba do kraja da istrajemo u svemu ovome zajedno. Da smo kuci na Grbavici i moja deca i ja bi bili u BG 100%.Ne samo da sam ponosan sto sam navijac FK VOJVODINE nego mi je ujedno i velika cast sto mogu da navijam za tako veliki klub. U Evropi ima jedan grad, svi ga znaju kao Novi Sad, ja ga zovem Srpska Atina, u njemu igra moja VOJVODINA
  • Naissus (14.05.2011. 06:30)

    Bravo! Svaka na mestu! Podrska iz Nisa!
  • Dragan Jakovo (14.05.2011. 07:38)

    Svaka čast gospodo! Nadam se da ćete istrajati u ovoj borbi.
    I još nešto - koliko je ogoljena ta demonstracija sile pokazuje i momenat kada navijači partizana, svi u glas skandiraju predsedniku FSS: "Tole..., Tole" ili "Jebi Tole pičke ciganske...". E to mali moji partizanovci nigde i nikad nije bilo na kugli zemaljskoj - pa ni u "seljackim ligama" kako navodite u saopstenju - da navijaci nekog kluba skandiraju predsedniku nacionalnog saveza.Doduse on je to zasluzio - on vam je najbolji igrač, i trener i predsednik uprave. Ma, on je je vaš Leo Mesi... Još kad bi ga nekako ugurali u UEFA organe pa da nesto postignete i u Evropi...
  • Beograd je ceo crveno beo (14.05.2011. 09:21)

    Siguran sam da će se lopovi ponovo oglasiti ali im treba vremena da se konsultuju sa šefom iz FSSa, direktorom iz EPSa, ministrom iz MUPa, i ostalima koji podržavaju novi državni projekat. Saopšenje je pogodak u centar. Samo hrabro!!!!
  • svaka cast! (14.05.2011. 10:18)

    u saopstenju je sve receno. mislim da neko posebno treba da zapita ljude iz partizana zasto se njihovi igraci nisu opametili posle sramnih pesama i radovanja na derbiju i sada pevali jos ruznije pesme? da li je to sportski? neverovatno koliko srama nemaju, da pricaju o nekakvom vitestvu na terenu, a vredjaju svoje protivnike, pokazuju srednji prst navijacima, vredjaju na nacionalnoj osnovi ... to nije sport. bas me zanima da li ce biti kaznjeni ...
  • Alexa GG (14.05.2011. 10:33)

    Kako je zbog malo fudbala (opet) zaklana drzava:

    http://smisaodrustvenelobotomije.blogspot.com/2011/05/srbija-vs-fudbal-30.html
  • NSCZ (14.05.2011. 10:34)

    Svaka cast na saopstenju ali ja mislim da ce se ovo zavrsiti po principu pojeo vuk magarca!!!!
    I Zvezda se zalila na istog sudiju pa nikom nista ispade da je Lukic lazov i manipulator ali kada bi se svi osteceni klubovi javili mozda bi nesto i na kraju uspeli!!!
  • Дејан (14.05.2011. 10:35)

    Свака част на храбрости да се супотставите овим бандитима.Подршка Воши из Обреновца.
  • Firmaš! (14.05.2011. 12:44)

    Stanojević se pravda kako jedino partizan pravi rezultate u Evropi. Koje rezultate? Pobede nekakve niželigaše, uđu u grupno takmičenje gde služe kao topovsko meso ...

    Poenta priče da za razliku od drugih domaćih klubova, partizan na osnovu svojih nameštenih trofeja pravi marketing za igrače, za naše uslove veoma dobre igrače, koji dolaze u partizan željni trofeja i dokazivanja ... Oni prave ime na osnovu nameštenih uspeha, prave tim na osnovu lažnog imena, igrači dolaze u taj klub zato što mediji prave sliku o partizanu koji je naš najbolji klub.

    Da je VOJVODINA ove godine osvojila titulu, verujem da bi se stvorili uslovi za dolazak još boljih igrača, za ostanak sadašnjih i naravno da bi Voša i u Evropi bila klub kao što Stanojević predstavlja da njegov klub jeste ... Saopštenje ništa neće doneti, to je već njihov sistem koji funkcioniše godinama, sistem sklapan iz svih sfera ovog društva koji se teško može promeniti.
  • Dejan Cakmak Windsor Kanada (14.05.2011. 13:45)

    Momci treba mi vasa pomoc.Nece da mi objave komentar u Novostima na tekst kako se iza naseg izlaska krije separatizam i zasto se pored zastave Srbije vijori i zastava Vojvodine i kako se na nasim ogradama nalaze transparenti :turski zulumcari:.Ja sam im napiso da treba reci o njinom pevanju igraca i navijaca na kraju utakmice i nabrojao sam im: Tudjman predsednik, Borozan, Matekalo i Bobek reprezentativci Paveliceve NDH i pitao sam ih da nisu oni to pevali sami sebi? Daj da ih razbucamo po svim linijama zreli su da puknu ko tikva. Ako mozete pomozite u vezi ovoga. Jos jedared Hvala svima na zajednickoj borbi protiv jednojajcanih BG blizanaca
  • Петар С.Нићифоровић,Рума (14.05.2011. 14:10)

    Поштовани!
    Све је тачно што сте у саопштењу написали-сведоци смо велике крађе која се десила према ФК Војводина,од признавања голова за Партизан из сумњивих позиција,свирање непостојећег пенала за Партизан,поништавање регуларног гола за Вошу,несвирање пенала за Вошу....и шта је могло да се уради у тој режираној трагедији српског фудбала?-управо оно што су урадили наши у 82.минуту....Сад фсс прети некаквим казнама према играчима,руководству и клубу....ако до тога дође онда Воша нека оснује Премијер лигу Војводине(кад у Великој Британији има лига Шкотске,Велса,С.Ирске,Енглеске) и затражи чланство у УЕФА и ФИФА и раскрстимо са том фудбалском мафијом у фсс.
    С ПОШТОВАЊЕМ,ВЕРНИ НАВИЈАЧ ВОШЕ.
    СВАКО ДОБРО И ПУНО УСПЕХА ВАМ ЖЕЛИМ.
  • dejan (14.05.2011. 16:42)

    Zasto se ne napadne javni tuzilac da reaguje zbog pesme! Setite se prosle godine kako je odmah skocio zbog Lukiceve dukerice! Zar ne treba sada da reaguje
  • maksa salajka (14.05.2011. 21:10)

    PONOSAN SAM na svog dedu ,oca, sebe i sina sto smo samo i jednostavno obicni vojvodinasi.presrecan sam,hvala vam
  • zoran (20.05.2011. 12:21)

    navijač sam voše i posle jučerašnje izjave da se mirite sa partizanom posle svega onoga od ofka pa do finala kupa nikad više na stadion
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...