Komentari
  • vasa (09.05.2014. 22:33)

    nedamo nasu vosu i nase pilice da ih tek tako pod znakom pitanja poklanjaju nekome a i da upravlja nasim klubom i gradom zato ko nije iz vojvodine i nije vosin navijac nema sta da tgrazi u klubu i to svima da bude jasno od sad pa u buduce dosta se gradilo i radilo na beogradskim klubovima i trebaih imenovati koji su to klubovi al ajde to su dva naj veca mafijaska kluba u srbiji i dalje zato vas molimo da se sklonite od kluba i grada naseg !!! Pozdrav i podrska sa svi stranace biti ocemo VELIKU VOSU !!!
  • 007 (10.05.2014. 08:29)

    Oterati bagru sto pre. Ako treba, primeniti model Atletika iz Bilabao-a. Samo igraci rodjeni ili poreklom iz Vojvodine koji navijaju za Vosu ili bar neki klub iz Vojvodine, nikako za blizance.
  • VOJVODINAŠ (10.05.2014. 11:56)

    SVAKOG KO MUVA I LAŽE KRIVIČNO GONITI A SKUPŠTINA TREBA DA UPUTI POZIV MILANU MANDARIĆU KOJI JE VOJVODINAŠ,PRIJATELJ POKOJNOG VUJKETA I TOZE, DA PREUZME KLUB JER IMA OGROMNOG ISKUSTVA IZ ENGLESKE ,NOVCA ZA ULAGANJE I ŠTO JE NAJVAŽNIJE VOLE VOŠU SVIM SRCEM.DA JE BILO PAMETI TREBALI SU JE LEGENDE VUJKE,TOZA,TAKIKA I DRUGOVI PREUZETI JOŠ PRE 20 GODINA.
  • fcv pezos (10.05.2014. 13:50)

    jel moguce da je milinkovic savic prodan za te pare???????? ej bre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Slaninar (10.05.2014. 16:49)

    Bravo 007 taj model bi mi morali preuzeti. Napred VOŠO ne damo te lopovima iz bg
  • popnovakov (10.05.2014. 22:21)

    Podržavam SVE navijače Vojvodine,koji se protive da takozvani menadžer Zoran Pavlović postane predsednik kluba,dokle će više tamo neki menadžeri,carinici,bivše sudije uništavati ugled naše Voše,zar i ovo danas protiv Jagodine nije namešteno,da bi i oni išli u Evropu.Pozdrav za sve koji vole VOJVODINU,i koji nisu tu samo zarad svojih interesa.
  • Kardjordje je na nogama! (14.05.2014. 18:19)

    Hocemo normalne ljude a ne bagru i interesne grupe!U nasem klubu nece biti situacija da olos i mulj stavi dobre ljude u drugi plan!I jos nesto me je jako zabolelo pljunululi ste u lice pokojnom Bati prodajom fudbalera u partizan,pa se ne zna ko je veca bagra vi iz uprave ili cetverac bez trnke morala!
  • Koske (14.05.2014. 23:38)

    Samo napred Vosa,sa ovim ljudima koji su dobili podrsku i koji je dobijaju svaki dan..Napred gazite sa ovim mladim i perspektivnim igracima,a ovi sto pricaju samo,i pricaju,dosadno im je u zivotu pa zato samo pljuju..Nisu uzivotu nasli srecu pa bi sad ,kao oni da spasavaju Vosu..Od koga? Od cega?? Kad je na pravom putu.igracki kadar je odlican,placen je,zaposlenici u klubu placeni,doneo se Kup,i sta vi jos hocete????
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...