Komentari
  • Dacha ns (13.05.2014. 20:20)

    Pa ako su prekrsene pravne norme statuta o izboru skupstine,valjda postoji takodje pravni put za resavanje propusta,ako ce se nasa borba zavrsiti na dva saopstenja udruzenih navijac onda je bitka zavrsena pre nego i sto je pocela.jbt kako je mazohisticki biti uz vosu al sta da radim kad volem..
  • Javi se zapad (13.05.2014. 22:52)

    Nema sada stajanja.
    Ovaj tekst,proslediti svim sportskim redakcijama.
    Podrzati redovno zakazanu skupstinu kluba za 16.05.2014 u 17 h. Amfiteatar SPENS-a.

    Pa svako sa strane,moze da zakljuci da je u pitanju klasicna pljacka FK Vojvodine,od strane beogradskih menadzera,koji su inace pod krivicnim prijavama.
    Cenzurisani zvanicni sajt kluba,objavljuje sramotnu podrsku Zvezdana Terzica,predsednika zajednice prvoligasa.Neka im je na cast,i on je pod istragom,kao i ovaj samozvani predsednik Vojvodine.

    Skupimo snagu i SPASIMO NASU VOJVODINU .
  • xp (14.05.2014. 09:17)

    Sve iz teksta je tačno i poznato svakom iskrenom navijaču Vojvodine.Ono što je propušteno (namerno ili slučajno) su imena tzv. navijača koje ja znam ali ovo čitaju i oni koji nisu skroz upućeni u dešavanja.Upravo takvi su potrebni da se stvori kritična masa i sklone svi pacovi iz kluba.Drugo što bih rekao je -a gde su predlozi za rešenje ovog galimatijasa? Da ne ostane puko kritizerstvo treba ponuditi i neko rešenje a sazivanje skupštine u petak ne rešava ništa.Dovoljno je videti spisak skupštinara i činjenica da su sami sebe izabrali.Pozdrav.
  • Goxy (14.05.2014. 16:42)

    Sram vas vise bilo sa tim natpisima..Sta vi u stvari hocete ?? Gde ste bili proslog leta,gde ste bili zimus,kad je klub bio na dnu??? Zasto se tada niste javljali da preuzmete funkcije i pomognete klubu,vec sad kad klub ide ka ozdravljenju,kad se stabilizovao.kad igraci i radni osoblje prima svoje plate redovno,kada je klub poceo maximalno da forsira svoju Skolu,kad su doneli Kup nakon toliko godina...Kako vas nije sramota,prodavaci magle...Nije vam mesto u Vojvodini,jer nemozete da vodite ni savet mesne zajednice,a ne klub koji polako raste i pocinje raditi najispravnije,da gura svoju decu u 1.tim..ZATO PRESTANITE VISE SA NAPADIMA,cekajte 2018.god.i mozda se do tada opametite i vidite da niste bili u pravu..
  • zapad (15.05.2014. 00:21)

    evo ih,poceli su :D usrali su se kao pacovi kada brod pocne da tone... Goxy,ostalo vam je vremena do petka da pokupite stvari i izadjete iz VB jer vam je od subote ulaz u centar zabranjen do daljnjeg :)
  • Bane (15.05.2014. 11:24)

    Goxy (14.05.2014. 16:42)

    Šta se bre stabilizovao, na čemu si bre, koliki je dug FK Vojvodine pogledaj malo, samo nemoj reci nisu to ovi napravili jedini novi ti je Pavlović svi ostali su itekako u klubu duže vreme. Što se tiče prodavanje magle to pitaj one vođe koje sad rade u klubu oni su za to eksperti. Forsiranje mladih igrača je samo paravan da uzmu sve što mogu za kraće vreme, Milinković-Savića su već udomili čekaj da vidiš šta tek spremaju na leto.
  • Javi se zapad (19.05.2014. 22:53)

    Goxi-Navijac- i.t.d =Capelja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Prepoznajes se po primitivnom recniku,kakav i jesi !
  • Goxy (23.05.2014. 20:31)

    Samo vi udarajte po forumima i sanjajte svoje snove da cete vi voditi klub ..Zasto niste toliko pricali proslog leta ili na zimu ??? GDE STE TADA BILI ??? Evo i subota dodje,spremanje ekipe za Krusevac,a vi samo samarajte po sajtovima..Cao
  • Goxy (26.05.2014. 14:31)

    Dodje subota, dodje nedelja,nasi klinci uzese u Krusevcu tri boda, i vratise se kuci pevajuci.A vi ,dusmani nemate komentara vise,kada sve ide kako treba..Samo tucite po forumima i nasmijavajte ljude svojim posalicama..
  • maksa Salajka (04.06.2014. 07:36)

    nije nasmijavajte nego nasmejavajte
    ti si Salajcan verovatno
  • zapad (04.06.2014. 22:52)

    Goxy??? ej brate,sta ti ono rece,necete leteti iz kluba??? hahahahahahhaa.....a sad lepo mars sto dalje od svetinje,ni sliku vise ne zelimo da vam gledamo!!!!
  • (08.06.2014. 12:51)

    Napokon se možemo nadati boljim vremenim, ali neka vreme pokaže. Jedino što bih poručio novoj upravi je da su nam predhodni uzurpatori skratili živce, tako da, molimo vas, da rezultati što pre dudu vidljivi.
    NAPRED VOŠA!!!
  • laki (20.06.2014. 16:14)

    kakva se samo ekipa sakupila...DUBROJA,GAJIC,SCEPANOVIC,BOLESNIKOV...nemate vi pojma sta vas ceka...ali polako,necete dugo cekati na katanac.
  • Goxy (20.06.2014. 20:48)

    Tu sam,ziv i zdrav.Kada vidim kakva je ekipa strucnjaka i poznavaoca fudbala dosla u Vosu. smeje mi se.Vrlo brzo ce se sve videti,i jos im pijun Hadzi odleprsao brze nego je ustolicen.Tako ce i ovi se pokupiti jer nije za njih Vosa
  • Dejan M. (16.07.2014. 16:35)

    Proslo je vremena kako su zaseli u klub,tkzv.spasioci kluba ,a ne da se nisu pomerili vec sada klub sa njima ide u nazad.Pa jel njihova (ne)sposobnost da nadju inostrani klub za prodaju nekog igraca da bi popravili situaciju.Ne ,njima je i ovako dobro,bitno im samo da su preuzeli vodjenje kluba a samim tim sto ne mogu da zavrse ,VEC ZAVRSEN transfer mladog golmana u ManU, nam pokazuje nesposobnost novih vlastodrzaca..Jadni smo mi sa ovakvom Upravom
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...