Press / Večernje novosti: Krasić sad bliži “Enfildu”

Krasić sad bliži “Enfildu”03.08.2010. 21:51

Večernje novosti(0)
D

irektor Juventusa Đuzepe Marota nije u Moskvi, niti je “Stara dama” krenula u finalne pregovore sa CSKA za Miloša Krasića. To tvrdi Krasićev menadžer Dejan Joksimović koji igra tenis na Ibici, jer da je drugačije, sigurno bi se javio iz Moskve. Ali, zato sa rajskog ostrva otkriva novi-stari momenat, a to je interesovanje Liverpula.

- Liverpul se prvi javio za Krasića i ostao u trci iako nema finansijske mogućnosti da finalizuje transfer - objašnjava FIFA agent i obrazlaže. - Ako Kinez Huang kupi klub, onda je Liverpul na dobrom putu da preskoči i Juventus i dovede Krasića jer ga i dalje želi.

* Šta je sa Juventusom, Italijani pišu da je direktor Marota u Moskvi?

- Od Juventusa za sada nema ništa - tvrdi Joksimović. - Da bi oni uopšte mogli da kupe Krasića moraju da prodaju ili Dijega ili Felipe Mela i oslobode mesto za stranca. Tek onda bi morali da sednu ponovo za sto sa CSKA i poprave pregovaračke odnose koje su obe strane nedavno pokvarile. Tek onda, ukoliko bi došlo do dogovora, Miloš ne bi imao prepreka da pređe u Torino. Pošto su odustali od prodaje Dijega, a Melo nema konkretnih ponuda, onda je iluzorno pričati priču koja nema osnova.

* Onog momenta kad je Krasić rekao “hoću samo Juventus”, ostali zainteresovani klubovi su se povukli, da li je još neko ostao zainteresovan?

- Niko više ne može da čeka u nedogled, pa se tako i Siti nedavno povukao. Krasić je klasa, nije jeftin igrač, malo je onih koji mogu da ga kupe.

* Nazire li se rasplet?

- Prelazni rok ulazi u završnu fazu, a kad je Krasić u pitanju, postoje naznake da bi se njegov status mogao rešiti tokom naredne nedelje. Ništa pre toga - uverava Joksimović.

Nije lako Krasiću, a ni klubovima da dođu do njega. Ključ više nije samo u rukama CSKA.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...