Press / Sportski žurnal: Grešni Đurovski

Grešni Đurovski28.10.2010. 12:24

Sportski žurnal(0)
S

tvar je jasna: Mario Đurovski je na nedeljnoj utakmici Vojvodine sa OFK Beogradom na „Karađorđu” napravio veću grešku u 62. minutu napuštajući teren zbog zamene, nego u 3. kada je promašio jedanaesterac.

Frustriran zbog nepreciznog šuta s bele tačke, Đurovski se prilikom odlaska u svlačionicu nepristojno poneo i time izazvao opravdani gnev navijača.

Obrazlažući odluku da Đurovskog odstrani iz takmičarske ekipe za gostovanje u Jakovu, šef stručnog štaba Zoran Milinković je rekao:

– Imam razmevanja za postupak Đurovskog. Mlad je i bio je pod snažnim utiskom onog što mu se dogodilo u utakmici sa OFK Beogradom, ali je ipak morao da se savlada. To u Vojvodini ne može da se toleriše.

Mariju Đurovskom sleduje kazna po klupskom pravilniku. Upravni odbor je u utorak uveče razmatrao ovaj slučaj, ali pre odluke zatražio dopunske izjave.

– Đurovski se za ono što je učinio pismeno izvinio klubu, saigračima, šefu stručnog štaba i navijačima. Priznao je da je pogrešio i to će se svakako uzeti u obzir prilikom donošenja odluke o njegovom prekršaju. O kazni odlučuje Upravni odbor – kaže predsednik Novosađana Ratko Butorović.

Reprezentativac Makedonije, koji je do tog statusa stigao zahvaljujući igrama u dresu Vojvodine, nedavno je ne baš korektno likovao kada je u derbiju s Partizanom iz jedanaesterca savladao Vladimira Stojkovića.

Protiv OFK Beograda je, šutirajući na isti gol, promašio. I to nije sve. Očekuje ga još i kazna zbog disciplinskog prekršaja.

Poučno, ne samo za Marija Đurovskog.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...