Press / Dnevnik: Rušenje tradicije

Rušenje tradicije30.10.2010. 01:31

Dnevnik(0)
Z

a zamenika kapitena Vojvodine Slobodana Medojevića sutrašnji duel s Radom na Banjici je ispit zrelosti ove generacije. Uvažavajući plasman građevinara i činjenicu da će Novosađani sutra biti gosti, Medojević se nada da njegov tim može da izbori povoljan rezultat.

- Naše nešto slabije izdanje u kupu obrazlažem time što smo odmah posle remija s OFK Beogradom na našem stadionu sve misli usmerili ka Banjici. Otuda je najvažnije to što smo u duelu sa Sremom u Jakovu izborili plasman u četvrtfinale, a sada nam sledi veoma važan susret s Radom. Naš domaćin ima odličan tim i kvalitetne pojedince koji su hit jeseni. Svesni smo težine zadatka, pa i neugodne tradicije jer, ako me sećanje ne vara, pet godina nismo pobedili građevinare. Ipak, tradicija postoji i zato da se ruši i nadam se da ćemo uspeti u tome – veli Medojević.

Šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića brine povreda Oumarua Abubakara.

- Abubakar ima četiri-pet šavova i neizvesno je da li će sutra igrati, a zna se koliko njegovo prisustvo znači za igru Vojvodine – veli Milinković.

Na pitanje da li će Abubakara, ukoliko ne bude spreman za igru, zameniti Antvi Jao, Milinković je rekao:

- Svi od reprezentativca Gane očekujemo bolje partije, zato je moj odgovor odričan – istakao je Milinković.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...