Press / Nacionalni građanski: Čekaju se Afrikanci, Batak, Pekarić i Simić

Čekaju se Afrikanci, Batak, Pekarić i Simić10.07.2009. 00:00

Nacionalni građanski(0)
N

ovosađani ne kriju kako kod njih nije retkost da se radi i do ponoći kada je u pitanju prelazni rok, ali kažu kako je i dalje na snazi dogovor da se ni o jednom eventualnom budućem planu ništa ne govori, dok se posao ne završi.

Ipak, kao bično, ponešto procuri, pa se juče saznalo da su i dalje u igri dvojica Afrikanaca, ali ne oni što su pominjani prvih dana - Olembe i Songa, već, navodno, reprezentativni stoperi iz Gane i Kameruna. Više od toga se ne zna, kao što su velom tajne obavijeni i pregovori s Radoslavom Batakom.

- Mora se izjasniti do ponedeljka. Posle toga, Vojvodine ga više neće čekati - rečeno nam je.

Jednaka je situacija s još jednim bivšim kapitenom - Ninom Pekarićem. I njemu je dat rok do prvog dana naredne nedelje, a govori se kako ništa nije zapelo u priči s Nikolom Simićem, sjajnim golgeterom iz Javora. Zna se da Simić trenira s igračima matičnog kluba, OFK Beograda, da čeka odgovor iz inostranstva, kao i to da je Vojvodina u zasedi.

Dragoslav Stepanović, naravno, radi svoj posao na zelenom tepihu, pa će Vojvodina danas odigrati dva susreta s Radničkim iz Sombora. Pomalo neobično, ali tako je. Početak prvog zakazan je za 16.30, dok će drugi biti na redu u 18.30 sati. Stepanović je najavio da će svi igrači dobiti šansu, a utakmice se igraju u veterničkom SC "Vujadin Boškov".

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...